Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

H.K.H. kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana SFPerkele, 25.08.2018 klo 20.08.

Tags:
 1. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Joukkue kaudelle 2018–2019 julkistettiin aiemmin tänään:

  Maalivahdit:

  Ville Pirttinen
  Riku Törnqvist
  Julius Kivinen

  Puolustajat:

  Eetu Naamanka (HyRi A->HKH)
  Niklas Helin (HPK A->HKH)
  Tatu Lankinen
  Juuso Saari
  Teemu Jäske
  Jarno Nikander ”C”
  Marcus Nikander
  Miika Nikander
  Ville Hakala

  Hyökkääjät:

  Roope Yrjänen (Nikkarit->HKH)
  Miska Alakoski (PT-80->HKH)
  Api Ulander (IHK->HKH)
  Jouni Aaltonen ”A”
  Jesse Pehu ”A”
  Samu Vilkman
  Matias Väänänen ”A”
  Erik Viikinkoski
  Jere Karjalainen
  Eemil Laine
  Joni Lepola
  Kim Aarola
  Artur Hägänen
  Teemu Huotari
  Jesse Tetri
  Kimi Räsänen
  Jaakko Lievonen
  Juho Pajunen
  Matti Laakso

  Valmentajat:
  Miikka Jäske, Nico Aaltonen.

  Huoltajat:
  Jari Saksala, Matti Kettunen.

  Joukkueenjohtaja:
  Joona Nikander

  Eli 3 maalivahtia, 9 puolustajaa ja 19 hyökkääjää, mikä on mielestäni sangen kilpailukykyinen kokoonpano. Joukkueen runko on edelleen pysynyt hyvin muuttumattomana ja siihen on saatu lisättyä sopivasti uutta verta. Nuoruutta ja kokemusta siis löytyy hyvin. Kyllä tällä porukalla on hyvä lähteä kauteen!
   
 2. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Ja se uusi kausihan alkoi tänään Suomen cupin ottelulla Tuuskin vieraana. Valitettavasti tähdet, planeetat, kuut sun muut taivaankappaleet eivät olleet täsmälleen oikeassa linjassa, joten en päässyt paikan päälle katsomaan miltä peli livenä näytti. Joudun siis arviossani tukeutumaan otteluseurannan tarjoamiin tiedonjyviin:

  Molemmat joukkueet lähtivät otteluun melko vajailla rostereilla, joka varmaankin edesauttoi puolustuspelaamisen puuttumista. Laukaukset ottelussa 53-55 HKH:lle ja lopputulos vieraille lopulta 5-6.

  Alku ei klupille luvannut hyvää kun ensimmäisen erän jälkeen taululla oli isännille lukemat 3-0, vaikka laukaukset olivat menneet vieraille 18-19. Yhden Tuuski teki jopa alivoimalla aivan erän lopussa. Ekalla erätauolla lieneekin HKH:n pukukopissa pidetty melkoisia palopuheita, sillä vain reilu neljä minuuttia toisen erän alusta lukemat olivat jo 3-2 kokeneiden Vilkmanin ja Tetrin lyödessä kavennukset minuutin sisällä Tuuskin verkkoon. HKH tasoitti vielä Kimi Räsäsen maalilla, mutta vielä erän lopulla Tuuski otti uudelleen johtopaikan. 4-3 siis lukemat kahden erän jälkeen.

  Kolmannessa erässä Tuuski vielä kasvatti johtonsa kahteen tehtyään ylivoimalla lukemiksi 5-3, ja peli oli sillä selvä. No ei suinkaan. reilu minuutti tästä ja Teemu Jäske toi vierailijat taas maalin päähän. Ja ajassa 51:29 sama mies tasoittaa ottelun lukemiin 5-5. Reilut 5 minuuttia ennen loppusummeria Teemu Huotari nappaa illan kolmannen tehopisteensä 5-6 maalilla ja tämä jää siis ottelun lopputulokseksi.

  Alku ei pelissä ollut hyvä, mutta joukkueen henkisestä kantista kertonee jotain se, että ekan erän kolmen maalin tappioasema kuitattiin tasoihin, samoin kolmannessa noustiin vielä kahden maalin takaa rinnalle ja ohi. Tuollainen lupaa hyvää jatrkoakin ajatellen.

  Illan tehot:

  Teemu Huotari 1+2
  Teemu Jäske 2+0
  Samu Vilkman 1+1
  Jesse Tetri 1+1
  Jesse Pehu 0+2
  Jarno Nikander 0+2
  Kimi Räsänen 1+0
  Eetu Naamanka 0+1
  Riku Törngvist 0+1
   
 3. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Toinenkin osaottelu on taputeltu ja HKH eteni cupin toiselle kierrokselle suht selkeällä kolmen maalin 5-2 kotivoitolla.

  Ottelun avauserä oli selvästi kotijoukkueen. Kiekko ja miehet liikkuivat vikkelästi ja jo reilun kahden minuutin kohdalla Jere Karjalainen vei kotijoukkueen 1-0 johtoon juuri kun Tuuskin Sami Nylund oli päässyt jäähyaitiosta ulos. Ja ajassa 8:14 Juuso Saari lisäsi HKH:n johdon kahteen maaliin ja kaikki näytti selvältä pässin lihalta. Lisää maaleja ei ykköserässä tehty ja tauolle lähdettiin 2-0 kotijohdossa selkeästi hallitun erän päätteeksi. Laukaukset 18-6 kertovat kenen hallinnassa ottelu oli tähän mennessä edennyt.

  Kakkoserässä klupilla kuitenkn vauhti selkeästi hidastui ja Tuuskikin pääsi peliin paremmin mukaan. Erän puolenvälin jälkeen kotijoukkue tosin siirtyi jo 3-0 johtoon Jesse Tetrin maalilla, mutta jo parisen minuuttia myöhemmin Tuuski sai kavennuksensa Samuli Rassan malatessa lukemiksi 3-1. Lukemat olisivat voineet olla kotijoukkueelle tukalammatkin ilman maalivahti Kivisen varmaa pelaamista. Laukaukset kakkoserässä 18-15 ja HKH:n pitäisi löytää kadonnut luisteluvauhti, mikäli aikomus ei ole päästää Tuuskia lähemmäs tulostaululla.

  Kolmannessa erässä otteet HKH:lla hieman paranivat, ainakin hetkittäin ja 50 minuutin kohdalla taululle olikin päivitetty lukemiksi 5-1 Tetrin illan toisella ja Niklas Helinin avausmaalilla uudessa seurassa. Ottelu alkoikin näyttää olevan tulostaulun perusteella selvää pässin lihaa, mutta edelleenkin Kivinen sai klupin maalilla esitellä taitojaan siihen malliin, että hieman huonommalla pelillä olisi erän jälkipuoliskosta tullut paljon hikisempi iltapuhde. Vielä ajassa 54:49 Tuuskin Niko Forsström teki joukkueensa toisen maalin, mutta kun lisämaaleja ei ottelussa nähty jäi loppulukemiksi siis 5-2. Laukaukset kolmoserässä 15-13 ja koko ottelussa 52-34.

  Illan tehot:

  Jesse Tetri 2+1
  Jere Karjalainen 1+1
  Jarno Nikander 0+2
  Juuso Saari 1+0
  Niklas Helin 1+0
  Jesse Pehu 0+1
  Kimi Räsänen 0+1
  Jouni Aaltonen 0+1

  Julius Kivinen 94,12%

  Cupin kakkoskierroksella vastus koveneekin asteella tai kolmella, kun vastaan asettuu Suomi-sarjasta Järvenpään Haukat ja Kotkan Titaanit. Nämä pelit ovatkin sitten kova mittari siitä tasosta, jolla H.K.H. tällä hetkellä on. Tiukat, tasaiset väännöt näitä vastaan lupaisivat hyvää itse sarjaa ajatellen.
   
 4. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Lainaus: