Grillaus – keskustelua eri grillimalleista ja grillauksesta yleisesti

  • 378 224
  • 979

smugu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Aika nihkeästi noita näyttää olevan saatavilla ja esimerkiksi tuohon noin vuoden 2010 Spirit E-310:een ei saa Motonetista käytännössä yhtään mitään edes keskusvarastolta. Suhteellisen nihkeästi näyttää löytyvän muihinkaan. Ulkomailta löytyisi kyllä jo vaihtoehtojakin, mutta noissa tuppaavat toimituskulut nousemaan aivan pilviin.
Siis. Weberin aspaan vaan viestiä tai puhelua ja parissa päivässä mikä tahansa varaosa kotiovelle. Monesti myös ihan takuuseen ilman mitään nitinöitä. Kokemusta on ihan uuden grillin saamisestakin parissa päivässä ovelle. Tuota parempaa asiakaspalvelua ei ole tullut vielä vastaan oman elämäni aikana.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Kannattaa kokeilla! Savustaminen kaasugrillissä on helppoa ja lopputulos perin varma. Pitää vain olla varma, että savustuslaatikko mahtuu kokonaan grillin sisään.

Alkuun tarpeeksi kova lämpötila päälle, että lastut alkavat varmasti palamaan. Sen jälkeen rauhallisemmin se noin 20 minuuttia tietenkin kalasta ja sen koosta riippuen. Lohta, siikaa ja nieriää olen ruukannut savustaa. Ja tosiaan, älä laita liikaa lastuja. Liialla savulla pääsee sekä visuaalisesti että makuaistillisesti huonoon Lopputulemaan.
Ostin sitten sen savustuslaatikon puuilosta, 20€. Lopputulos oli kyllä loistava, kokonaisen kirjolohen valmistin, mahtui vieläpä Koben grilliin aivan hyvin!
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Jaahas, pitäisi taas bbq-touhuissa aktivoitua, viime vuonna karsin kirsikka- ja omenapuuta, niin olisi materiaalia tuohon. On vain nuo ”parhaat” palat bbq:hen sikahintaisia (sic!). Onko porukalla vinkkejä mitä paloja voisi kokeilla ja saisi edullisesti? Joku yli 10€/kg kasslerista on hieman liikaa ja satakunnasta tuntuu saavan suhteellisen huonosti noita. Pitäisi kerätä vain sotakassaa ja ostaa joku highlander itselleen
 

RauMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Detroit Red Wings
Jaahas, pitäisi taas bbq-touhuissa aktivoitua, viime vuonna karsin kirsikka- ja omenapuuta, niin olisi materiaalia tuohon. On vain nuo ”parhaat” palat bbq:hen sikahintaisia (sic!). Onko porukalla vinkkejä mitä paloja voisi kokeilla ja saisi edullisesti? Joku yli 10€/kg kasslerista on hieman liikaa ja satakunnasta tuntuu saavan suhteellisen huonosti noita. Pitäisi kerätä vain sotakassaa ja ostaa joku highlander itselleen
Jos asut siedettävän matkan päässä niin Kivikylän palvaamolta Lapista ostin taannoin luuttomaksi leikattua kylkeä n 6€/ kg. Saa valinnan mukaan luulla ja nahalla, ilman jompaa kumpaa tai molempia.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Jos asut siedettävän matkan päässä niin Kivikylän palvaamolta Lapista ostin taannoin luuttomaksi leikattua kylkeä n 6€/ kg. Saa valinnan mukaan luulla ja nahalla, ilman jompaa kumpaa tai molempia.
Ai perkele, tuo unohtui täysin. Siis luuton ja nahaton kylki. Pork candyksi taitavat kutsua jenkkilässä. Ainoa huono puoli tuossa on että ei oikein kestä uudelleen lämmitystä, hyvänä puolena sitten se että harvoin jää jääkaappiin laitettavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös