Greg Squires TPS-paitaan

  • 42 447
  • 175

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Mielestäni on turhaa hyökätä tämän uuden hyökkääjän kimppuun, vaikka toki tässä ketjussa jotkut huumorissaan toisia paremmin onnistuvatkin.

En toki itsekään ymmärrä laiturin hankintaa ollenkaan. Jos sattuisi olemaan todella kova ammattilainen ja vahva, erilainen johtaja kuin mitä porukassa nyt löytyy, niin kai sellainen mukaan mahtuu. Toivon, että yllättää. Näyttöjä otetaan vastaan.

Suosittelen hyväksymään hänet osaksi joukkuetta, sillä vaikka Kaskinen joutuisikin lähtemään niin tämä jätkä jää antamaan kaikkensa mahdollisessa uudessakin valmennuksessa. Eikä tavallaan sisään tulevaa jätkää ole kovin älykkään saati tyylikkään oloista nälviä kun syy hankinnan epämieluisuudelle löytyy pöydän toiselta puolelta.

Tervetuloa palstalle, suurin osa täällä olevasta ”hauskasta” on epäsuoraa tulta johdolle. Get use to it. Kiva kuitenkin, että annat suosituksia.
 

Guy Lafleur

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Riven Suomi, Chicago Cubs, lädifutis
Tervetuloa palstalle, suurin osa täällä olevasta ”hauskasta” on epäsuoraa tulta johdolle. Get use to it. Kiva kuitenkin, että annat suosituksia.

Samoin sulle. Tai voisi vissiin todeta että tervetuloa takaisin! Vähän taisit breikkiä pitää välissä. Suosituksia aivan varmasti satelee jatkossakin :)
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tervetuloa Greg, ei muuta kuin verkot tötterölle.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli kuulemma eksynyt jo Turkuhalliin, onneksi oli Jore-tarra selässä missä Anteron puhelinnumero niin saatiin poika takaisin Hunajamaailmaan.

No, katotaan nyt mitä tästä tulee. Voi olla hyväkin. Toki näillä kuvioilla Crosbykin olisi paska.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei saatana. Paras ketju koskaan, nauranut jo monet kaljat näppäimistölle. Turha näistä on kenekään mieltään pahoittaa, kun vittuilut menee lähinnä seuran eikä pelaajan suuntaan.

Löydettiin sitten tosiaan Itävallasta palkkasoturi joka haluaa pelata meillä ilmaiseksi, pelkästä seurarakkaudesta. Yeah right!

Pikkaisen haisee nyt arivuoriloinnille ja brezneviläiselle uutisoinnille.

Ei voi mitään mut nyt alkaa nämä haamut nostaa päätään pahasti. Kunnon spedeilyä taas.

Mutta toivotaan nyt että kaikesta huolimatta jätkä on ihan timantti Liigaan ja alistaa niin vitusti. Odotan Virtalan kopiota. Keväällä johtaa meidät pitkälle!
 
Oli kuulemma eksynyt jo Turkuhalliin, onneksi oli Jore-tarra selässä missä Anteron puhelinnumero niin saatiin poika takaisin Hunajamaailmaan.

No, katotaan nyt mitä tästä tulee. Voi olla hyväkin. Toki näillä kuvioilla Crosbykin olisi paska.
Äijästä ei ole nähty vaihtoakaan ja vittu mitä sairasta paskaa täällä heitellään. Tämän ketjun voisi nimetä uudelleen vaikka ”Koulukiusaajien Kuoroksi”. Hävetkää nyt saatana ihmiset edes vähän mitä suustanne päästätte! Tai ette te varmaankaan osaa… Niinhän se on, että joku aloittaa ja sudet ulvoo kuorossa. Miksi maratooneja järjestetään? Että saadaan hullut laskettua. Sama täällä, saadaan teidätkin luetteloitua. Hävettää tunnustaa, että kannustan samaa seuraa. Kuuluisaa filosofia Forrest Gumpia mukaillen; stupid is as stupid says…
 

PäätyynAsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kiinan passin lunastamisen jälkeen täyden saamattomuuden osoittaminen Red Starsissa ja kommunismimaan Ryssämestis eli VHL-joukkueeseen joutuminen olivat Gregille vain henkisen kantin testauksen alkumetrejä.

Turun P-Seurassa saa mies "faniyhteisön" verbaalisen ivaoksennuksen ja facepalmin osakseen jo ennen ensimmäistäkään ottelua.

Tehopisteinensä (keltaisentähdenmaan keikan pois lukien) olisin Gregin toivottanut tervetulleeksi Lukkoonkin vahvistukseksi.

Squiresia toivottiin ja huhuttiin myös Kerttulan Örebrön yhteyksien kautta Ässiin; Isomäessäkin olisi arvostus ja suhtautuminen varmasti yhteisön uuteen jäseneen parempi kuin Puuhakaisissa.

Tai no, varmasti missä vaan muualla parempi. Missä ei vaan päättävänä elimenä ole Chinese Democracy.

Edit: Sukunimensä r ja e -kirjaimet oikein päin (siis Gregin, ei Kerttulan)
 
Viimeksi muokattu:

Lucic

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tehopisteinensä (keltaisentähdenmaan keikan pois lukien) olisin Gregin toivottanut tervetulleeksi Lukkoonkin vahvistukseksi.
Ihan tällaista muka hauskaa puolustelua sinulta, mutta ainut positiivinen argumenttisi oli tuo ”jos tuota kiina-keikkaa ei olisi, niin ihan kivat pisteet”.
Ikävä kyllä tuo Gregin kiina-keikka nyt vaan on taivahan tosi, ja kaverin ”ihan kivat pisteet” on lyöty kolme vuotta sitten. Jonka jälkeen statsit näyttää lähinnä karmaisevilta. Eli aika tyypillinen Tepsin paniikkihankinnaksi sanoisin. Ja sitähän täällä on lähinnä arvosteltu tiukoin sanankääntein, ukon sopimusta, ei itse pelaajaa.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
JJ on kyllä mielenkiintoinen hankinta monin tavoin. Todella lyhyt ja tehokas pätkä divarissa, sitten toisaalta viime kaudella vain 14 peliä ja parhaillaankin jo 1,5 vkoa saikulla. Tämänkin pelaajan paikkaa kokoonpanossa ihmettelen vs nykykokoonpano ja junnut ketkä eivät ole vielä kentälle edes päässeet. Onko loukkaantumisia joukkueessa paljonkin joista ei julkisuudessa ole vielä tietoa?
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Miten Squires on dumattu täällä näin pahasti? Eikö se ole vain hyvä asia, että sarjaan tulee pelaajia jotka ovat pelanneet jo hyvissä sarjoissa, eikä aina vain alasarjojen jyriä joiden ehdoton maksimi on SM-Liiga? Tepsissä pelaa jo ulkkareita ECHL:stä ja Ruotsin divarista + muihin joukkueisiin tulee kavereita Venäjän divarista jne, joten ihan hyvä että tulee kaveri josta on sentään kuullut ilman että pitää seurata tarkasti alasarjoja. Greg ei toki ole mikään supertalentti, mutta tulisiko hän Suomeen jos hän sitä olisi? DEL vie nykyään kaverit jotka ovat nuorina kovia, mutta eivät saavuta potentiaaliaan lopulta. Squires on joutunut pelaamaan ensin Saksan ja Ruotsin divaria, mutta pääsi siitä kuitenkin eksoottiseen Örebrohön ja oli siellä kärkiukkoja.

KHL:ssä on sen verran kovia pelaajia kärkiketjuissa ettei siellä pärjää ihan joka ukko. Pitää muistaa että täällä dominoivat Kuuselat sun muut saavat kenkää nopeasti jos yrittävät liian kovassa sarjassa. Paluu tulee aina seuraavalla kaudella tai jopa saman aikana. Ranskan Bertrand taisi tehdä Venäjällä tehot 1+1 ja Ruotsissa 2+2 tms ennen potkujaan, mutta hän on Loistava Hankinta tähän sarjaan. Nuo ovat huippujoukkueen vahvistuksia, pienemmissä vetää paljon heikompia kavereita. Siihen verraten Squires on ihan kelvollinen nimi.

Jos Kunlun olisi hankkinut miehen vain KHL:ää varten, niin ostos olisi ollut aika tyhmä. Heillä on hyviä laitureita sen verran, ettei divareissa kasvanut ja pari kautta SHL:n alakastin ryhmässä pelannut kaveri ole se mitä he tarvitsivat. Tuossa taisi kuitenkin olla takana se, että hänet käänytettiin Kiinalaiseksi. Kyseessä on siis puhdas jenkki, joka pystyy nyt pelaamaan Kiinan maajoukkueessa oltuaan siellä kaksi vuotta. Mistä sitä tietää monta miljoonaa hän nettoaa tuosta käännytyksestä, joten jonkinlainen pesämuna voi olla jo kerättynä. Kunlun varmasti tiesi, että NHL/AHL-pelaajia on vaikeampi saada pelaamaan Kiinalle, koska heiltä löytyy jo rahaa ihan ok ja potentiaali tehdä sitä miljoona jos toinenkin vielä Euroopassa on selvästi parempi kuin Squiresilla.

TPS hankki siis seuraavien Olympialaisten ylivoimiin osallistuvan hyökkääjän! Kun joukkue on aika raskasjalkainen, niin ainakin siihen luulisi tulevan parannusta. Joukkueessa on nyt myös yksi pelaaja lisää jota voi seurata kun pääsee seuraavan kerran Tepsin matsiin ihan livenä. Rosteri on tänä vuonna todella tasapaksu nostalgisen Korpikosken ja Filppulan takana. Kaipaan aikoja jolloin tänne tuli pelaajia jotka olivat ihan AHL-tasoa. Heillä oli vielä uraa edessä ja sitä tekemistä oli mukava katsella myös livenä. Nykyään liian monet ulkkarit lähtevät täältä Itävaltaan tai Saksan heikkoihin jengeihin, Suomi onkin heidän uransa huippuhetki. Puolustuksen ongelmia tämä ei tietysti poista, mutta en tiedä voiko niitä paikata suuremmin ennen kuin joku Lukka löytää uuden joukkueen itselleen.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Squires ilmoittaa instassa, että Turussa ollaan. Hän on varmaankin uusi Sweatt, mutta kuka on uusi Suikkanen?
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eihän Squires yksinään avaa joukkueen pelillistä takalukkoa mutta jos hänen nopeusominaisuutensa pitävät paikkansa, niin hän voi olla Dave Spinan kaltainen pelaaja, joka on vastustajalle vaikeasti pideltävä. Nopeajalkaiset pelaajat menestyvät usein liigassa. Joukkueesta puuttuu maalintekijöitä. Se on fakta. Tämä on yksi yritys korjausliikkeeksi.
 

Kulkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika pirteä esitys kaverilta ekaan peliin. Selkeesti pelaa nopeeta peliä ja jahka saadaan uus mies penkin taakse niin saadaan myös muu joukkue samaan moodiin. Nopeita käännöksiä, laittaa tarpeen tullessa nopeasti kiekkoa eteenpäin ja osaa myös rauhoittaa kiekollisena peliä, eikä vain roiski pienen paineen alla keikkoa mahdollisimman kauas. Tykkään. Toivottavasti jaksaa pitää intonsa yllä.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Mielestäni pelasi Squires myös hyvän pelin, sen verran mitä sivusilmällä tuota sirkusta jaksoi seurata. Harmittava ajankohta vain tulla joukkueeseen, kun tällaista sekasortoa ei ole taas vuosiin nähty, joten vaikeuttaa varmasti myös omaa nousemista parrasvaloihin. Ei tuomita kirjaa sen kansien perusteella, uskon että Squiresista saadaan vielä pätevän valmennuksen alla kova pelimies!
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Muu joukkue näytti jäävän ajatuksellisesti aivan telineisiin Squirtterin painaessa kynää ja nopeaa syöttöä. Mahtava kontrasti tuoreen ja intoa täynnä olevan kaverin ja Kallen mäskiin tukehtuneiden tepsiläisten välillä. Ite kun aina tapaan määkiä, että vittu kun ei pelata jääkiekkoa, niin Massikeisari vielä toistaiseksi osaa ja uskaltaa.

Tästä voi tulla oikeasti hyvä, jos...
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Muu joukkue näytti jäävän ajatuksellisesti aivan telineisiin Squirtterin painaessa kynää ja nopeaa syöttöä. Mahtava kontrasti tuoreen ja intoa täynnä olevan kaverin ja Kallen mäskiin tukehtuneiden tepsiläisten välillä. Ite kun aina tapaan määkiä, että vittu kun ei pelata jääkiekkoa, niin Massikeisari vielä toistaiseksi osaa ja uskaltaa.

Tästä voi tulla oikeasti hyvä, jos...
...saako jatkaa? Jos ei anneta Kallen pilata tätäkin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kyllä se siitä rauhoittuu, kun tajuaa mihin "työt takanapäin" - eläkeläisjoukkueen tapaiseen hissutteluun on liittynyt mukaan.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Kattoo mitä miehestä tulee. Voi olla piristäväkin. Jos valmennus vaihtuu, niin kaikki pelaajat piristyvät ainakin hetkeksi hankkiakseen pelipaikkansa. Puolustuspäässä hän pelasi aika passiivisesti välillä, mutta toisaalta joukkue oli ilmeisesti päättänyt hävitä tämän pelin eli ei puolustanut koko viisikko. Tämän näki etenkin Korpparista, ei kiinnostanut. Ei ollut helpoin peli tulla uuteen tiimiin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Amerikan-shangailainenhan käskyttää kuin nimismies torpan isäntiä. 0+2 jo pelkästä rakkaudesta lajiin ja huhujen mukaan ei ottanut edes luistimen suojia irti teristä kahdessa ekassa erässä. Olemmeko saaneet päivitetyn Jerkon, Varissuon Gripen?
 

gnarlie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään nähdyn perusteella kova pelimies ja ominaisuudet sellaiset millä liigassa pärjää; nopeus. Hyvä hankinta kaiken muun sirkuksen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös