Golfin harrastajat

  • 487 571
  • 2 925

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Avataanpas tämä perinteinen ketju golfin ystäville.

Sattuneesta syystä on jäänyt golffaaminen vähän heikoille, mutta kun nyt perinteisen Tallinnan turneen jälkeen on taas makuun päässyt, niin veikkaanpa että kierroksia tälle kesälle tulee riittävästi.

Oltiin siis perinteisellä Niitväljan keikalla, mutta sillä erotuksellä että eka päivä pelattiin Niitväljassa, mutta toinen päivä uudella EGCC-kentällä Tallinnan itäpuolella.

Niitvälja on wanha tuttu, vaikka sielläkin on uudistuksia tehty muutaman viime vuoden aikana. Porukassa on pari kaveria, jotka eivät vielä ole saarigriinille päässeet.

Estonian Golf Country Club -kenttä, sen Sea Course oli ihan mukava. Jumalaton tuuli Suomenlahden rannoilla, mutta kaikin puolin vaihteleva ja mukava kenttä pelata. Hiukan sai varoa lyöntejä siten, ettei pöpelikköön joutunut koska sieltä oli melkoisen vaikea löytää palloja. Ehkä siksi tuloskin oli aikas hyvä, kun ei repinyt täysillä. Suosittelen kenttää.

Kuten jokainen itseään arvostava JA-lainen golffaava persoona muistaa, niin Jatkoajan Golf-kisa pidetään taas elo-syyskuun vaihteessa, paikka ja tarkka ajankohta vielä on sovittava viime vuoden voittajan kanssa. Mutta siitä tulee ilmoa kehiin asap. Kaikki golffaavat jatkislaiset tervetuloa mukaan ja ne, jotka eivät vielä golffaa niin mars mars kurssille.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Aika hauska! Eilen just ajattelin, etta pitaisko laittaa Golf2008 ketju pystyyn, kun kausi on jo pitkalla eika kukaan ole puhunut Mastersista, muista turnauksista eika varsinkaan golfista sinansa.

Itsellani golfin peluu on duunijuttujen takia jaanyt vahille. Kerran parissa viikossa kerkiaa kentalle, mutta toisaalta, kun golfin ja golffarien parissa pulaa koko ajan, niin onhan sita siinakin. Pelin ja swingin hoylaaminen jai viime syksyyn jolloin vihdoin paatin vaan nauttia itse pelista. Samoin tein tuloksetkin laskivat, vaikka tosiaan kierroksia ja treeneja ei enaa paljoa tulekaan. Mita tasta opimme? Emme kai sitten yhtaan mitaan!

Avasin talvella muuten shopin taalla, jossa myyn mm KZG, TomWishon, Lynx komponentteja ja myos ainoana juippina tassa osavaltiossa Accra varsia. Eli jos on kysyttavaa, niin kysykaa. Mie vastaan.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Kuten jokainen itseään arvostava JA-lainen golffaava persoona muistaa, niin Jatkoajan Golf-kisa pidetään taas elo-syyskuun vaihteessa, paikka ja tarkka ajankohta vielä on sovittava viime vuoden voittajan kanssa.
Jos ajankohta on 29.-31.8, niin jo nyt täytyy sanoa, etten pääse osallistumaan. Viikkoa tuosta aiemminhan pelataan Suomessa seurojen mestaruuskilpailut, joten tuskin tätä tapahtumaa silloin kannattaa järjestää. Viikkoa myöhemmin tuosta mainitsemastani ajankohdasta, olisi itselläkin mahdollisuus tulla mukaan. Mutta sen näkee sitten, mihin viikonloppuun organisaatio päätyy valinnassaan.

Uusi kausi alkoi itselläni jo oikeastaan viime vuoden marraskuussa, kun lähdin pro:n tarjoamaan koulutukseen mukaan, jossa treenejä pidettiin kerran viikossa, poislukien muutamat viikot, esim. jouluviikko. Treenejä vedettiin aina niin kauan, että ulkokentät saatiin auki. Treenejä jatkettiin vielä ulkonakin muutaman kerran, että nähtiin todellisuudessa, kuinka se pallo oikein lentää.

Näin jälkikäteen täytyy sanoa, että ihan kannattava talvi oli kyseessä. Kyllä sen vaan pallonkäsittelyssä näkee, että töitä on tehty koko pitkä talvi. Lyönti on aivan eri mallilla, kuin esimerkiksi vuosi sitten vastaavana ajankohtana, kun silloinen talviharjoittelu jäi yhteen kertaan tammikuussa.

Tasoitus on tällä hetkellä n. 10, ja tarkoitus olisikin saada se hinattua tasolle 6-7. Siinä sitä haastetta riittää ihan kylliksi, näin uskoisin. Liian suuria tavoitteita ei kannata asettaa, ettei homma mene väkisin yrittämiseksi.

Välineissä jouduin sellaiseen tilanteeseen, että uuden draiverin hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun nämä laittomat draverit pistettiin pannaan. Vanha hyvä Taylor Made XR03 joutui antamaan tilaa uudelle pyssylle. Merkkivalinnassa päädyin samaan mikä vanhakin oli, eli nyt bagista löytyy ko. merkin Burner. Ihan käteen sopivasti mailasta on kysymys. Ostin puolitoista astetta nostavamman (10,5) mailan, ja ainoa pieni miinus tällä hetkellä on se, että välillä avauslyönti nousee niin järjettömän korkealle, että pituudessa tulee annettua hieman tasoitusta. Pro:n kanssa on tosin vielä tarkoitus tätä hommaa katsoa, ja saada se lyönti pysymään oikealla lentoradalla. Tulostahan ei tunnetusti avauslyönneillä tehdä, mutta se auttaa kummasti sen birdien rakentamiseen, jos niitä avauksia saa vaan riittävän pitkälle.

Kyllä tästä hyvä kesä tulee, näin uskoisin, kunhan muistaa harjoitella edelleen riittävästi.

Huomenna onkin taas edessä seuraava 18 reiän kierros, kun lupailivat nättiä keliä tänne länteen.
 

M10

Jäsen
KZG:n bladeilla tuli joskus pelattua. Ihan jees kepit.

Tänään tuli vedettyä kauden eka kisa. 37-44=81 back teeltä, ei paha ollenkaan, vaikka ei ihan tasoitukseen päästykään. Kierroksen kohokohtana tap-in eagle. 480m pitkä par5, johon tarjosin Drive + Rauta4; alle metriin. Jee \o/
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Kierroksen kohokohtana tap-in eagle. 480m pitkä par5, johon tarjosin Drive + Rauta4; alle metriin. Jee \o/
Nyt olen varmaan jotain missannut, kun tuo tap-in on ihan vieras käsite. Kertonet, mitä se tarkoittaa.

Itse tein kuluvan viikon keskiviikkona eaglen 440 metrisellä par5 väylällä. Drive keskelle väylää, siitä lipulle 175 metriä. Tarjosin rauta 6:sta, ja jäljelle jäi parin metrin putti vinoon paikkaan. Laskelmat menivät kuitenkin oikein, ja kauden ensimmäinen eagle oli selviö.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Jos ajankohta on 29.-31.8, niin jo nyt täytyy sanoa, etten pääse osallistumaan.
- - -

Jos vaan Veiville sopii, niin lauantai 6.9.2008 voisi olla The Päivä. Alkaen klo 9:00, jää sitten loppupäivä muille riennoille. Paikkana Luukki Espoossa. Kuittaako kettu?

Perusporukkaa on ollut vuosien varrella tasoituksilla 20-30, mutta händärihuijarien lisäksi on lähes joka vuosi ollut mukana singeleitäkin.

Kunhan Veivi kuittaa päivän ja paikan, niin ilmoittautumisia aletaan ottaa vastaan, voin hoitaa asian kuten ennenkin. Vieraspeligreenfee lienee n. 35 egeä, omat eväät mukaan ja rento fiilis. Kultaa ja kunniaa tulee ensin pelin päätteeksi ja sitten palstalla.

Uudemmille tiedoksi että niin kauan kuin minä elän, kiertopalkinto kiertää ja kukin voittaja hoitaa siihen lätkänsä. Pointtina voi kertoa, että pokaali on käynyt jo mm. Singaporessa.

Eikun mukaan ja matkaan.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Jos vaan Veiville sopii, niin lauantai 6.9.2008 voisi olla The Päivä. Alkaen klo 9:00, jää sitten loppupäivä muille riennoille. Paikkana Luukki Espoossa. Kuittaako kettu?
Niinkuin kirjoitin, tuo viikonloppu on vapaana, joten kyllä se sitten voidaan sopia pyhitetyksi tällaiseen tapahtumaan.

Luukissa ei ole koskaan pelannut, mutta ei se haittaa, koska lähdöt ovat niin aikaisin aamulla, että jokatapauksessa täytyy saapua lähettyville jo perjantaina. Silloin voi sitten pelata harjoituskierroksen, ja tehdä nuotit valmiiksi.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Kierroksen kohokohtana tap-in eagle. 480m pitkä par5, johon tarjosin Drive + Rauta4; alle metriin. Jee \o/

Ymmärrykseni mukaan tap-in on lyhyt, ns. varma putti alle puoli metriä. Korjatkaa jos olen väärässä.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Aika fakiiri.
No, fakiirista en osaa sanoa mitään. Mutta sen olen tässä golfurani aikana huomannut, että ellei kyseessä ole ihan tasainen peltokenttä, jota ensimmäisen kerran pelaa, niin kyllä sieltä aina jotain irtoaa seuraavaa kertaa varten.

Monesti on ollut niinkin, että mukana on joku paikallinen, joka antaa sitten hyviä neuvoja, mihin kannattaa yrittää, ja kuinka paljon on missäkin suunnassa tilaa jne.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Ymmärrykseni mukaan tap-in on lyhyt, ns. varma putti alle puoli metriä. Korjatkaa jos olen väärässä.

Joo, se on sellanen gimme -tyylinen putti, jota ei tarvitse ikaan kuin putata ollenkaan. Kunhan "napsauttaa" sen siita griinilta siihen vieressa olevaan kuppiin. Ei stanssia, ei balanssia, ei linjausta. Vahan niin kun sellanen kun Tiikeri joskus tekee putterin "nenalla".

KZGn bleideillahan se Phil Mickelsonkin pelas muutaman turnauksen diiliensa valilla. Siis just ennen kun siirtyi (Titultako se nyt oli?) Callawaylle. Kertoo tietysti jotain laadusta, kun joku tollanen pelaa niilla ilman rahallista korvausta. Sillonhan otetaan ne parhaat kayttoon, kun kukaan ei maksa pelaamisesta... ;-) Ja onhan niita paljon muitakin, mutta niista ei sais puhua, kun pelaajilla on sponsorisopimuksia tiettyjen firmojen kanssa. Sama on esmes noitten Accra varsien kanssa. Ne ei maksa pelaajille mitaan, mutta silti niita tikkuja kayttaa jo reilu 50 pelaajaa PGA tourilla. Nimia ei saa antaa julkisuuteen, mutta esim Mastersissa top10:ssa oli kolme jannua Accra-tikuin. Huippunimia, huippunimia...

Itsekin kaytan Accran Axiv XC65:sta draiverissa enka ole koskaan ikina milloinkaan kokeillut parempaa vartta. Nuppina on KZGn Gemini II, joka edelleen lienee se eniten testipalkintoja ikina pokannut komponentti/maila. Aika hurja yhdistelma noi kaksi. Spooniin pitais tassa kohta laittaa Axiv XC70 kiinni, kun toi Aldilan vihrea ei anna mitaan verrattuna Accroihin. Rautoina jatkaa edelleen Snake Eyes:n bladet, ainakin kesaan asti, jolloin saatan ottaa noi KZGn bladet kayttoon. En oo viela paattanyt niiden ja Wishonin bleidien valilla... Toisaalta noi SE:n lavatkin on niin hyvat, etta ei ihan hirveen kovaa kiirusta ole niita vaihtelemaan. Katellaan...
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Tänään tai oikeastaan eilisen puolella tuli sitten avattua golfkausi 2008 Kuusankoskella. Erittäin lupaavat 23 pistettä sain kasaan. Useimmille tietenkin tuo pistemäärä on lähinnä naurettava, mutta kun olen junnuna pelannut itseni singeliin eikä tasoitus kovin nopeasti nouse, on tuo minulle aivan huima saavutus useamman vuoden kierros per kesä tahdilla. Toissa vuonna kauden avaus (ja lopetus) Lappeenrannan uudella kentällä tuotti muistaakseni 8 pistettä ja viime vuoden ainoa kierros JA-Golfissa ei myöskään ollut lähelläkään tämän päivän tulosta.

Sinänsähän kukaan ei tällä tiedolla mitään tee, paitsi Veivi, jonka pitää oikeasti ruveta pelkäämään JA-Golfin mestaruuden menettämisen puolesta. Toivottavasti vain tapahtuma sattuu sopivalle päivälle, että pääsen paikalle (ei ole vielä tiedossa mitään esteitä tuonne elo-syyskuun vaihteen tienoille).
 

Veivi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jos vaan Veiville sopii, niin lauantai 6.9.2008 voisi olla The Päivä. Alkaen klo 9:00, jää sitten loppupäivä muille riennoille. Paikkana Luukki Espoossa. Kuittaako kettu?

Viimeinkin päästyäni jumalattoman vaippavuoren alta vähäksi aikaa pois, kuittaan tämän, ajankohta kelpaa. Pitäähän sitä tänäkin kautena edes yksi kierros keretä pelaamaan.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
JA-Golf 2008 La 6.9.2008 klo 9:00 Luukki

Tämähän sitten valikoitui päiväksi ja wanhaan tyyliin mennään. Asiasta lähempänä sitten tarkemmin, mutta aika ja paikka on tuo yllä mainittu.

Elämän heitellessä isompaakin äijää aina miten sattuu, niin kolme kierrosta on vasta alla, mutta heinäkuussa olisi tarkoitus ottaa spurtti.

Toukokuun puolen välin perinteinen turnee oli tällä hetkellä hoidettu siten, että Niitväljassa pelattiin eka päivä ja sitten Estonian Golf & Country Clubilla (tai jotain sinne päin) toinen päivä ja sen Sea Coursella.

Niitvälja on vanha, tuttu ja turvallinen ja oli mukava päästä saarigriinillekin. EGCC oli mukavan vaihteleva, välillä metsäväyliä ja välillä Suomenlahden rannalla puskettiin hurjaan vastatuuleen. Kuitenkin mukava kokemus.

Niin se kolmas kierros oli sunnuntaina Mäntsälän vanhalla kentällä, kun siihenkin liittyi tavallaan perinteitä. Kolmosreikäkin meni reilusti alle 16 lyönnillä.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Green Card on hankittu ja mailat tulossa. Kovalla treenillä se on jatkoaika golf ns. piece of cake loppukesästä ;)
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
HUOMIO ATTENZIONE! JA-GOLF viikkoa aikaisemmin!

Lievää runsaampien päällekkäisyyksien vuoksi ynnä muiden joutavien selityksien ja mokien takia ehdotan kuitenkin, että JA-GOLF 2008 järjestettäisiin viikkoa aiemmin, eli

La 30.08.2008 Luukki klo 9 alkaen

Pahoittelen kalenterisotkua ja palataan tähän sitten lomien jälkeen tarkemmin, mutta tämä olisi nyt sitten se aika. Viime vuoden voittajalle, eli Veiville tämä aika saamieni tietojen mukaan sopii ja kunhan saan varmistettua vielä Luukin kanssa, niin palataan asiaan.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Vihdoin ja viimein sain otettua itseäni niskasta kiinni ja hankkiuduin green card kurssille. Nyt on teorit ja harjoittelukiekat takana ja perjantaina on edessä pelikierros. Eli käytännössä se enää puuttuu siitä että saan itselleni sen lapun.

Mailoja en ole vielä ostanut mutta olen päättänyt hankkia puolisetin yhdeltä mailantekijältä joka mitoittaa mailat pelurin mukaan. Sitten tietysti ajattelin yhden kunnon rescue hakun matkaan. Haaveillut olen Niken Sumosta mutta taidan ostaa vielä toistaikseksi edullisen mallin. Katsotaan jos tulee enemmän pelattua niin sitten satsataan tikkuihin enemmän.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Jos et ole ostanut viela draiveria, niin pelaa eka vuosi ilman sita ihan huoletta. Draiverin sijaan spooni, eli puu-3, vaan bagiin. Siina on lyhyempi varsi ja enemman loftia: helpompi lyoda. Tai toinen vaihtoehto on draveri, jossa on 14-16 astetta loftia ja tuuman lyhyempi varsi. Siina on tosin se huono puoli, etta (jos se on naita uudempi mallisia iso"ponttosia") silla ei voi vedella fairwaylta. Sumoja ainakin vuosi sitten viela myytiin 13 ja 16 asteisina, en tieda myydaanko enaa.

On meinaan kaksi mailaa, joilla alottelija/korkeahandarinen tekee eniten tuhoa pelillensa: draiveri ja lob wedge. Naista kantsii pysya erossa niin kauan kunnes swingi on edes jotenkin hallussa ja ymmartaa mita tietyilla mailoilla pitaa tehda.

Anyway, onnea ekalle kiekalle! Hienot ajat on edessa! Harjottele paljon lahipelia. Silla se handari laskee.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Jos et ole ostanut viela draiveria, niin pelaa eka vuosi ilman sita ihan huoletta. Draiverin sijaan spooni, eli puu-3, vaan bagiin. Siina on lyhyempi varsi ja enemman loftia: helpompi lyoda. Tai toinen vaihtoehto on draveri, jossa on 14-16 astetta loftia ja tuuman lyhyempi varsi. Siina on tosin se huono puoli, etta (jos se on naita uudempi mallisia iso"ponttosia") silla ei voi vedella fairwaylta. Sumoja ainakin vuosi sitten viela myytiin 13 ja 16 asteisina, en tieda myydaanko enaa.

Joo, eipä minulla ole mitään kiirettä draivereihin sekaantua. Ja tarkoitin Sumolla nimenomaan tätä rescue mailaa, eli SQ Sumo hybrid. Mutta sekin jää vielä toistaiskeksi ostoslistalle. Taidan sijoittaa tuollaiseen ~38 euroa maksavaan Olyo hybridin jolla voin sitten surutta heilua menemään. Tämä custom setti jonka olin ajatellut ostaa, sisältää hmm taisi olla 4 rautaa ja ja yhden puun (3). Nämä kaikki säädetään minun tarpeiden mukaan, eli varren pituus, lapojen kulmat jne (joista en tiedä mitään niin todennäköisesti tämä mailamestari tekee sen minun puolesta). Tämä voi kuulostaa kalliilta mutta todellisuudessa hintaa tulee n. 250 euroa joten hinta ei aivan älyttömästi huimaa. Koko setin hinta olisi n.375 euroa ja tähän tulisi useampikin puu + driver. Varrethan "raudoissa" ovat hiilikuitua.
 
Viimeksi muokattu:

M10

Jäsen
Onko kellään kokemuksia SeeMore-puttereista?

Olen tässä hankkimassa uutta putteria ja tuo merkki kovasti kiinnostaisi. Classic Golfissa ainakin noita tietääkseni löytyy.

Kyseessä siis putteri, jolla Zach Johnson voitti US Mastersin ja Ilonen Skandinavian Mastersin.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Poiketaan muusta keskustelusta sen verran, että eka kerta eilen mailan varressa sitten toissakesän, piti lähteä porukoita auttamaan scramble-kisaan, mutta voin sanoa että reissussa oli paljon muutakin positiivista kuin kusinäyte.

Kisan "huipennus" oli toiseksi viimeisellä reiällä, Par 4 ja katsottiin, että jengi häärii griinillä, turvatoimina naiset ja lyhemmän draivin omaavat löivät ensin, ja sitten vasta toisen kaverin kanssa alettiin lyömään, lopputulos: molempien meidän avaukset olivat melkein griinillä ja edellämenevät tulevat valittamaan, että melkein päälle saatiin nuo lyönnit. Onneksi seuran puheenjohtaja oli meidän kanssa pelanneessa joukkueessa, kuittasi samantien että oma moka, kun ette jättäneet bägiä näkyville, että olisimme tienneet teidän olevan siellä mutkan takana, kun osa teistä hyöri jo griinillä.

Ja toiseksi, en noin pitkän tauon jälkeen olis uskonut, että 19* loftin hybridillä olisin n.270 metriä iskenyt. Sitä ne muutkin ihmettelivät :D

Sellaiset tunnelmat, josko sitä tänä kesänä innostuis taas pelaamaan...
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Rikonpa tassa golf-hiljaisuuden tarinalla eiliselta rundilta. Oli meinaan niin, etta kaikkea sita on nahty golfin piirissa, mutta tama veti pohjat.

Pelasin nimittain yhdella uudella "hienolla" kentalla (joka on itse asiassa taysin paska pelillisesti) ja kun saavuimme 15. reijalle, niin siihen reikaan oli kauniisti asetettu kaytetty, marka tamppooni :D

Taman kivan pikku mielenosoituksen oli jarjestanyt meidan takana pelannut nuorehko pariskunta, jonka miespuolinen yksilo jo kerran, ysi-reijalla, tykitti pallon 170 metrista metrin paahan puttaavasta kaveristani. En kylla tieda mista naa tyypit niin "tulistuivat", kun me oltais voitu kayda neljan kundin voimalla vetamassa kundia klyyvariin (joo, ei tullut fore-huutoa ei mitaan)... Jostain ne kuitenkin vittuuntuivat ja poistuivat samalla kentalta/takaamme taman pikku-trikin saattelemina.

Onko muilla nain keski-kesan kunniaksi mitaan vastaavaa golf-tarinaa mielessa??
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Rikonpa tassa golf-hiljaisuuden tarinalla eiliselta rundilta. Oli meinaan niin, etta kaikkea sita on nahty golfin piirissa, mutta tama veti pohjat.

Pelasin nimittain yhdella uudella "hienolla" kentalla (joka on itse asiassa taysin paska pelillisesti) ja kun saavuimme 15. reijalle, niin siihen reikaan oli kauniisti asetettu kaytetty, marka tamppooni :D

Taman kivan pikku mielenosoituksen oli jarjestanyt meidan takana pelannut nuorehko pariskunta, jonka miespuolinen yksilo jo kerran, ysi-reijalla, tykitti pallon 170 metrista metrin paahan puttaavasta kaveristani. En kylla tieda mista naa tyypit niin "tulistuivat", kun me oltais voitu kayda neljan kundin voimalla vetamassa kundia klyyvariin (joo, ei tullut fore-huutoa ei mitaan)... Jostain ne kuitenkin vittuuntuivat ja poistuivat samalla kentalta/takaamme taman pikku-trikin saattelemina.

Onko muilla nain keski-kesan kunniaksi mitaan vastaavaa golf-tarinaa mielessa??

Golf on jäänyt hieman vähemmälle nyt viimeisen kuukauden aikana. On ollut muuttoa uuteen asuntoon ja kaksivaiheinen loma myöskin sotkenut kuvioita. Mutta odotan elokuulta paljon ja hyviä golffauskelejä! (niin olenhan lähdössä taas lomalle perjantaina) Settikin odottaa vielä mailamaakarin luona kun ei uuden kämpän takuuvuokran suuruuden vuoksi vielä ole raaskinut settiä hankkia.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös