Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Go Go Girls

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Putte, 02.10.2009 klo 18.28.

 1. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Huomasin, että Go Go Girls:seillä on nykyään omat kotisivut.
   
 2. Nina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
 3. Blackorange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Mestis
  Go Go Girlsin seuraava tempaus?

  videolinkki nfl.comiin
   
 4. dextro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko lajina
  Laitetaan tännekin pitkästä aikaa jotain. Meinasin käydä katsomassa jahka tytöt meinaa tänä vuonna julkaista kalenteria vuodelle 2014. Hallilla en pääse käymään kun asuu hieman kauempana.

  Onko hallilla myyty kalenteria nyt?

  Piti siis käydä heidän kotisivuilla. Tulee vain account suspended. Eli ovatkohan go go girlsit siirtyneet täysin naamakirjan maailmaan. Harmi kun kaikki eivät moista mediaa käytä.

  Noh, ei oma maailma tähän kaadu, onneksi. Hienoa vain nähdä, että mestis tasollakin on aktiivisia "kannustusryhmiä" muutakin kuin ne juopot hallin toisessa päässä ;)
   
 5. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kyllähän tämä on hieno "kissalauma" ja lukumäärääkin piisaa. Mehtimäellä tuntee joskus sääliä Sheer Up -dance teamia kohtaan kun ottelussa saattaa olla jopa 3 huiskunheiluttajaa.
   
 6. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 7. Ikuinen try out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat SaiPa
  Girlsit vetää hienolla asenteella. Noista jutuista nyt ei voi mieltään pahoittaa kuin nämä huumorintajuttomat, jotka sen nyt tekisivät asiasta kuin asiasta.

  Keep up the good work!!!
   
 8. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 9. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Olen monesti sanonut että kyllä jokainen löytää oman paikkansa ja omat kykynsä. Nyt on aika nauttia työntuloksista mitkä on saavutettu omilla vahvuuksilla!

  Enkä usko että kukaan noista kuvista pahoittaa mieltään. Tai jos pahoittaa niin sitten ei kannata avata yhtään IL:n tai IS:n klikkiotsikkoa jossa "Se ja se missi paljastaa kaiken"
   
 10. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Kyllähän sosiaalisessa mediassa muutama kukkahattutäti selvästi pahoitti mielensä ja puhui mm tasa-arvosta ja naisen esineellistämisestä. Hassua sinäänsä, koska nuo mimmit ovat itse tuon keksineet eikä esim KooKoon johtoporras. Toki osa selvästi trollasi, mutta ainahan noita mielensäpahoittajia löytyy.
   
 11. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus: En tiedä kuuluisiko enemmän tuonne Huonot toimittajat vauhdissa -ketjuun, mutta on kyllä toimittaja valinnut lahjakkaan huonosti nuo kaksi vaihtoehtoa miten kansa voi äänestää mielipidettään näistä Go Go Girlsien kuvista. En kyllä itse löydä kuvista sen kummemmin mitään mautonta kuin seksikästäkään. Ja tuskin se on ollut Go Go Girlsien tarkoituskaan. Lähinnä mukavaa häröilyä nuo kuvat.
   
 12. Popi Orri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  GoGoGirls luopuu paikastaan KooKoon virallisena tanssiryhmänä. Tytöt kertovat päätöksestä ainakin Instagramissa.

  Omasta mielestä harmi homma, tytöt ovat kuitenkin seuralle tuoneet näkyvyyttä jota ei ainakaan liikaa ole. Tiedä sitten tuleeko joku toinen ryhmä tilalle.
   
 13. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei tule ainakaan Go Go Girlsin facebookin mukaan.

  Lainaus:
   
 14. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tuskin mitään cheerleadereita enää nähdään jäähallilla, kun niiden alkuperäinen tarkoituskin oli enemmän yrittää aktivoida yleisöä kannustuksen, kuin nykyinen, jossa pyöritään puoli persettä paljaana kuusaalaisen Ed Hardy/cappi-amiksen kuolattavana.

  #metoo-ilmiö myöskin estää imagollisesti seurojen tanssiryhmien metsästyksen. Toki eihän siitä mitään haittaa ole, jos jotkut peleissä aktivoituvat ja pystyvät keräämään uskottavan nipun uuteen ryhmään.
   
 15. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Harmi homma. Go Go Girls on ollut liigan näkyvimpiä ja tunnetuimpia tanssiryhmiä, ja mimmeillä on ollut hyvä meno myös somessa. Ovat todellakin tuoneet KooKoolle valtavasti myönteistä huomiota. Go Go Girls ei ole oikeastaan ollut mikään erillinen tanssiryhmä - se on ollut osa seuraa. Kyllä likat menevät samaan kastiin joidenkin Tepsin Mustien Kobrien kanssa, sinne liigan legendaarisimpien tanssiryhmien joukkoon.

  Näillä asioilla on kuitenkin oma aikansa. Eihän Go Go Girlseillä vielä mitenkään liikaa ikää ole, mutta jos tuota on tehnyt toistakymmentä vuotta, niin joskus ehkä haluaa tehdä jotain muutakin. Sikäli ymmärrän päätöksen.

  Kiitos tytöille suuresta panoksesta seuran eteen - ja tervetuloa takaisin koska tahansa!