Forssan Palloseura 2018–2019

  • 18 692
  • 30

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Pienien vihreiden miesten viisikkopelaaminen on Rantasen aikana ollut hyvällä tasolla ja kehittynyt kausi kaudelta. Joukkue pelaa viisikkona liikkuvasti ja yhtenäisesti.Ratkaisuvoimaakin näyttää nyt löytyvän. Kuinka pitkälle mahtaa joukkue eväät kevään isoissa peleissä tällä kertaa kantaa...
 
Suosikkijoukkue
Pittsburg Penguins & Bobi Lehtonen
Pelipäivä ja taas on rosteri elänyt jonkun verran. Ukkoja on ulkona ja lasaretista on saatu takaisin porukkaa. Olisipa hienoa jos kaikki saataisiin samaan aikaan kuntoon.
 
Sen verran tärkeät ukot oli poissa, että esitys taisi olla kauden heikoin. Toisaalta kyse ei ollut poissaoloistakaan, koska joukkue ei pelannut joukkueena kuten normaalisti. Ei ole kuitenkaan syytä isompaan murheeseen. Joukkue pystyy normaalisti varsin laadukkaaseen joukkuepuolustukseen ja laadukkaaseen maalintekoon, mutta toki se vaatii sen, että kentällä olevassa viisikossa ei ole yhtään vapaamatkustajaa kuten tänään oli.
Leikkimieliset tähdet illan ottelusta:
*** Pujats näytti parhaimmat puolensa. Haukkojen 1. maali meni vähän miten meni, mutta sen jälkeen yritys oli varsin kunnioitettava. Lisää tätä, koska potentiaalia on.
** Kauden ehkä hienoin maali. Täysillä yläkulmaan (Veijola) hienon puolustuksen (Moberg) ja syöttökuvion (Kurtelius) jälkeen. Mukava muuten saada Kurtelius takaisin.
* Tilanne tuomarin ja Haukkojen pelaaja Jokisen välillä, kun pelaaja koki visiirin menneen huuruun. Harvoin näkee jonkun ilmaisevan yhtä vahvasti käyttämättä sanoja ja ilmeitä. Viesti tuli kuitenkin katsojan kannalta hauskasti ilmi. HV ja se ei käsittääkseni tarkoittanut hyvää viikonloppua.
 

Laus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, FPS
On se vaan sitkeä joukkue tämä Palloseura. Avausottelu Pyryä vastaan oli heikko mutta tämän jälkeen valmentaja Rantanen sai kaivettua taistelumoodin päälle joka vei Palloseuran lopulta jatkoon Pyry sarjasta. Ratkaisuottelua Pyry ei johtanut kertaakaan. Jyri Waajakoski palasi sairaslomalta sopivasti pleijareihin ja tekee hyvin peliä vaikka ei vielä alkukauden vedossa olekaan. Peteris Pujats on nostanut runkosarjasta hyvin tasoa. Veeti Vuorio on iso ja vahva vääntäjä jota on vaikea saada kuriin. TuTon a:sta siirtorajalla tullut puolustaja Tuomas Pyyhtiä on päässyt hyvin joukkueeseen sisään eikä kainostele miesten pelejä. Lisäksi esiin voi nostaa kokeneen Jukka-Pekka Kurteliuksen joka teki maalin sekä neljännessä että viidennessä Pyry-sarjan ottelussa.
Seuraavana ennakkosuosikki Hokin kimppuun! Runkosarjassa hävittin kotona 1-4 , tosin 2 viimeistä meni tyhjiin. Kajaanissa hävittiin 4-3 , tätä johdettiin kahden erän jälkeen 0-3 . Ja jatkosarjassa FPS voitti kotonaan 7-2 joten ei tässä mitenkään vailla mahdollisuuksia olla ja kaikki paineet ovat tietenkin Kainuulaisilla kuten oli Pyry sarjassa Nokialaisilla.
 

Zigismund

Jäsen
Mahtavaa Palloseura! Kauteen lähdettiin haastavista lähtökohdista, kun joukkueen kuudesta tehokkaimmasta hyökkääjästä viisi jätti joukkueen. Tulopuolellakaan ei ollut kuin Pujats ja Ronkainen. Playoff-paikka vaikutti sopivalta tavoitteelta.

Kauden edetessä ollaan kuitenkin pystytty vahvistamaan joukkuetta. Hyökkäykseen ollaan saatu vanha tuttu Kurtelius, Vuorio ja Manushin. Puolustukseen saatiin siirtorajalla Vainikka ja Pyyhtiä. Kaikki olivat Pyry-sarjassa isossa roolissa.

Seuraavaksi on sitten se pahin mahdollinen vastustaja, Kajaanin Hokki.

Hieno kausi FPS:llä jo tähän mennessä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös