Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Forssan Palloseura 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Zigismund, 16.05.2018 klo 17.22.

 1. Zigismund Jäsen

  Ensimmäiset pelaajasopimukset tehty, joten on aika avata tämän kauden ketju myös Palloseuralle. Seura on sopinut jatkosta puolustajien Samuli Virtasen ja Joel Lehtosen kanssa. Molemmat kuuluvat ehdottamasti joukkueen runkopuolustajiin.

  Virtanen on oma kasvatti, joka aloittaa nyt kolmannen täyden kauden FPS:ssä. Viime kausi päättyi harmillisesti loukkaantumiseen ennen ylemmän jatkosarjan alkua. Lehtonen aloittaa niin ikään kolmannen kautensa FPS:ssä. Lehtosen osalta kausi päättyi loukkaantumiseen jo ennen, kuin runkosarja ehti edes alkaa. Suomen Cupin ottelussa loukkasi jalkansa, joka piti miehen poissa peleistä koko kauden ajan.

  Aikaisemmin ollaan jo ilmoitettu, että Asko Rantanen jatkaa FPS:n valmentajana. Rantanen aloittaa niin ikään kolmannen kautensa Palloseuran päävalmentajana.

  Lisää sopimuksia lupaillaan lähiaikoina.
   
 2. Zigismund Jäsen

  Lisää jatkosopimuksia tulikin pian, kun hyökkääjät Mikko Jaakkola ja Joona Vainio jatkavat Palloseurassa.

  Jaakkola on oma kasvatti, joka otti viime kaudella astetta isompaa roolia hyökkäyksessä. Pelityyliltään sopii oikeastaan kenttään kuin kenttään. Lähtökohtana olisi kuitenkin suotavaa, että Jaakkola olisi joukkueen 3.-4.sentterinä.

  Vainio saapui Forssaan viime kaudella. Rooli oli pääasiassa alakentissä, johon toi mukavasti luistelu- ja kamppailuvoimaa. Teki siinä sivussa myös 8 maalia. Omaa potentiaalia nousta hierarkiassa ylemmäksi. Lähtökohtana Jaakkolan tavoin kuitenkin alakentät.
   
 3. Zigismund Jäsen

  Forssan Lehti kertoi seuraavaa:

  - Joni Leppikoski jatkaa hyökkäyksessä.
  - Viime kauden pelaajille on tehty sopimustarjoukset ja nyt odotellaan ketkä viime kauden pelaajista jatkavat. Tällä viikolla saatetaan kuulla lisää.
  - Uusien pelaajien kartoitus aloitetaan nyt.
  - Kausikortti-haaste ei ole vielä saanut tarpeeksi varauksia (500kpl). Haaste on voimassa toukokuun loppuun asti.

  Sopimukset on tehtynä kolmen hyökkääjän ja kahden puolustajan kanssa. Mukavasti on pikku hiljaa uusi sopimuksia tipahdellut. Tosin ne kovimmat sopimukset puuttuvat. Toivottavasti saadaan pidettyä myös näitä viime kauden kärkijätkiä jengissä.
   
 4. Zigismund Jäsen

  Mikko Saikkonen jatkaa FPS:n puolustuksessa ensi kaudella. Tähän mennessä julkaistuista sopimuksista ehdottomasti mieluisin omaan silmään. Saikkonen on ensimmäinen, jonka voi ennakkoon sijoittaa kahteen ensimmäiseen kenttään.
   
 5. Zigismund Jäsen

  Hyökkääjät Eetu Moberg ja Joni Vuorela jatkavat FPS:ssä. Hieno uutinen. Kumpikin tekee valtavasti töitä kentällä. Joukkuepelaajia parhaasta päästä.

  Sopimukset on nyt viiden hyökkääjän ja kolmen puolustajan kanssa.
   
 6. Zigismund Jäsen

  Päivitelläänpä vaihteeksi FPS:n sopimustilannetta täälläkin.

  Jo muutama viikko sitten kerrottiin, että viime kauden tehokkain fopsilainen Jyri Waajakoski jatkaa joukkueessa. Erittäin hyvä jatko, varsinkin kun Karjalainen ja Hämäläinen suuntasivat Kalajoelle. Isoa roolia tarjolla myös ensi kaudeksi.

  Tänään sitten julkaistiin jatkosopimukset puolustaja Mikko Pehkosen ja hyökkääjä Mikko Kuljun kanssa. Lisäksi hyökkääjä Miku Ronkainen palaa muutaman HPK:n A:ssa vietetyn kauden jälkeen takaisin kasvattajaseuraansa.

  Jatkosopimuksista Pehkonen tuo leveyttä puolustukseen. Oma kasvatti aloittaa kolmannen täyden kautensa edustusjoukkueessa. Kehittynyt ihan kelvolliseksi puolustajaksi Suomi-sarjaan. Kulju taas pelasi viime kaudella ensimmäisen kautensa FPS:ssä ja Suomi-sarjassa. Hyvää laukaustaan esitellyt Kulju, kun saa tasaisuutta otteisiinsa, on lupa odottaa hyvää kautta. Ronkainen on mielenkiintoinen paluumuuttaja. Odotettavissa on luisteluvoimaa ja maalintekotaitoa. Hyvä hankinta.

  Mainittakoon, että kausikortti-haaste ylitettiin komeasti, kun kausikortteja varattiin hieman reilut 600 kappaletta. Näin ollen varanneet saavat noutaa kausikorttinsa 50 euron hintaan.
   
 7. Zigismund Jäsen

  Ja sieltä napsahti saman tien toinenkin paluumuuttaja, kun viimeiset kaksi kautta Ranskassa kiekkoillut puolustaja Toomas Veijola palaa Forssaan. Hauska nähdä, miten Ranskan vuodet ovat miestä kehittäneet. Veijolan pelityylistä olen aina pitänyt, siinä on sopivasti ilkeyttä. Tervetuloa takaisin!
   
 8. Mauri-Antero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Ihmeellisesti meni n. 200 kappaletta kausikortteja puolessa kuukaudessa kaupaksi. Aiheutti jonkin verran ihmetystä, mistä äkillinen piikki myyntiin noin pienessä ajassa suhteutettuna myyntiaikaan. Melkoinen häpeä, jos ei projekti olisi toteutunutkaan. Mutta tsemppiä kauteen.