Forssan jäähalli

  • 6 378
  • 12

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lounais-Suomen luotsilaitos
Mikä tuon hallin korjaushistoria on eli kuinka paljon sitä on remontoitu vuosien varrella?
 
Suosikkijoukkue
FPS
”Liikennevalot” saattavat olla pois hallista, mutta muuten paikkakunnalla ollaan niistä kovin ylpeitä. Jäähallin tekniikan kunto alkaa olla tiensä päässä. Itse asiassa tilanne on jopa niin vakava, että eräs poliittinen ryhmittymä vastusti joustokaukaloa ja mestistä, koska tiesi jäähdytysputkiston olevan käyttöikänsä päässä. Arvion mukaan putkiston rikkoutumisen riski on jopa hälyttävä kaukalomuutosta tehtäessä.

Jos kaukalo kuitenkin onnistutaan vaihtamaan ilman putkiston rikkoutumista, niin Forssan jäähalli on mitä miellyttävin kaikkien jääkiekkoihmisten käyttöön. Oli kyse sitten pelaajasta, katsojasta tai vain hotsin syöjästä. Kaiken lisäksi kaikki päättäjät ovat tällä hetkellä yhtä mieltä siitä, että viiden vuoden kuluttua halli saneerataan viimeisen päälle.
 
Suosikkijoukkue
JoKP
Muistanko väärin, mutta eikös Forssan hallissa ole nykyään "muikkuverkot" ympäri kaukaloa? Ehkä turvallista kyllä, mutta epämiellyttävää pelin katsomisen näkökulmasta.
 

Laus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, FPS
Toivotaan että sivuverkot poistuvat joustokaukalon myötä. Kuvauspaikka hallissa on riittävän korkealle aitioiden tasalla joten sieltä saa kunnon lähetykset joita tosin verkko on häirinnyt.
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Joustokaukalo on ollut pystyssä reilut pari viikkoa ja viime päivinä jäädytyskin on saatu valmiiksi. Levi Kallio (7 v.) pääsi ensimmäisenä luistelemaan uuteen kaukaloon. Alkuviikolla treenejään siellä pitää Vaasan Sport pelatakseen torstaina samassa paikassa Tampereen Ilvestä vastaan.

Toivottavasti tulevalla kaudella hallin parkkipaikalla pysäköinti on tiiviimpää kuin viime vuosina, jolloin usein keskellä autoriviparien välissä on ollut melkein omakotitalon levyinen rako.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
En pikaisella vilkuilulla löytänyt hallille omaa ketjua, joten laitetaan tähän. Eilen katsojia oli jo toista tuhatta. Hieno juttu! TV-kuvan mukaan tyhjiä paikkoja oli kuitenkin aika paljon. Mikä on hallin kapasiteetti?
 
Nyt keväällä 2023 olisi tarkoitus aloittaa Forssan kaupungin omistaman jäähallin laajamittainen remontti. Tosin forssan lehden tietojen mukaan remontti jaetaan taloudellista syistä kahdelle tulevalle kesälle. Budjetti tuolle on likempänä kolmea miljoonaa jos mukaan saadaan haussa jo oleva valtion avustus noin 0.85 miljoonaa. Tämä päätös tulee myöhemmin keväällä kauden ollessa jo ohi. Remontin suunnittelu on toki syönyt budjetista noin kymmenyksen. Ilman valtion apuja ymmärtääkseni remonttia supistetaan reilulla kädellä kun kaupunkin määrärahat rajoittavat työtä ja kun tiedetään että paikallinen vesihelmen kylpylä on seuraavana korjauslistalla ja useat pienemmät hankkeet. Toivoa sopii että korjaisivat hallin kokonaan kuntoon reilulla kädellä. Se olisi palvelus vuosiksi eteenpäin niin junnuille kuin edustukselle varsinkin jos seura saa pitää paikkansa mestiksessä tulevina vuosina.
 

HokiTero87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT,FPS,NHL
Olen saanut yli kymmeneltä pääkaupunkiseudulla asuvalta frendiltä kysymyksiä miten saisi vippipaikkoja Forssasta. Tämä vippi yms., esim. yritysten palveleminen on jäänyt Forssassa pahasti Suomi-sarjatasolle. Hukataan paljon euroja tämän takia!
 

Laus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, FPS
Mitähän VIP tiloja mahtavat tarkoittaa?
VIP aitioita on kolme ja niitä voi tiedustella, toki varauskalenteri saisi olla näkyvillä kotisivuilla ja on tietääkseni tulossakin.
Pitäisikö siellä rajata jokin katsomo-osa VIP vieraille vai pubiin omat pöydät ”vipeille” johon voisi ennakkotilata oluet?
Kotisivuilla lukee näin (otteluohjelman julkaisu jutussa) :

”Nyt kalenterit käteen ja aitiovaraukset kuntoon! Joulukuussa hyviä kotiotteluita perjantaisin ja lauantaisin joten varaa ajoissa AITIOPikkujoulujen viettopaikaksi! Kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä , sillä esim. la 16.12 Jokerit saapuu Forssaan ja aitioihin on varmasti kysyntää! Tiedustele aitioita toimisto(at)forssanpalloseura.fi
Joka otteluun on VIELÄ aitioita varattavissa!

Huippukiinnostavia otteluita etukäteen ajatellen ovat kauden kotiavaus kun mestari K-Espoo saapuu Forssaan 27.9, ”paikallismatsi” TuTo:a vastaan 14.10, Ketterän vierailut 27.10 ja 13.1, pikkujoulupelit 15.12 ja 16.12 kun Hokki ja Jokerit tulevat kylään. Jokereiden toinen vierailu 31.1 sekä aina kiihkeät RoKi ottelut!”

Tänään kuulin Oy:n hallituksen jäseneltä että ko. Joulukuun Jokerit matsiin kysyntä olisi jo nyt tuplana , mutta kun aitioita on vaan ne kolme.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös