Football Manager 2007

  • 84 215
  • 598

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Vielä menossa ensimmäinen kausi Forestilla 1 liigassa. Otteluista pelattu noin 2/3. Sarjan kärkipaikka on vakuuttavasti 12 pisteen erolla swanseaan. Kausi alkoi hyvin ja forest on ollut kärjessä koko ajan. Taktiikkaa on hiottu kauden aikana paremmaksi. Muutin tempoa nopeammaksi, mutta ilmeisesti pelaajien taitotaso ei riitä pelaamaan nopeammalla temmolla joten palattu kauden alun säätöihin.
Vuoden vaihteessa joukkueeseen liittyi Litmanen ilmaisella siirrolla. Pelaajia on sairastuvalla koko ajan 2-4 kpl:tta, mutta Litmanen pelannut jo 10 peliä ilman loukkaantumista.
Peli alkoi tökkiä kun oli pelattu kerran kaikkia joukkueita vastaan joten taktiikkaa piti muuttaa. Ilmeisesti tässäkin versiossa vastustajat oppivat joukkueen taktiikan ja omaa pitää muuttaa. Vaihdoin joukkeen taktiikaksi 4-4-2 diamondin. Nyt on mennyt kohtalaisesti... :) Viimeiset 8 peliä oma maali pysynyt puhtaana ja kerran tullut tasapeli.
Hyvältä näyttää toistaiseksi ja joukkueen johto ja kannattajat odottavat nousua championship sarjaan.

Parannukseksi peliin voisi tulla sopimussysteemi jossa voisi tehdä sopimuksen uuden pelaajan kanssa, mutta ehtona olisi joukkueen nousu. Nyt tuntuu olevan vaikea saada ilman peliaikaa jääneitä valioliiga pelaajia 1 liigaan.
 

J.Petke

Jäsen
Kolmas kauteni Veikkausliigassa meni yllättävän hyvin sillä ennen viimeistä kierrosta johdin liigaa ja kolme seuraavaa oli 2 pistettä jäljessä. Tosin viimeisellä kierroksella pelasin kakkosta vastaan ja hävisin ja olin lopulta 3. Mutta hyvin siihen nähden että tahkoan vieläkin ilman professional statusta.

Pikkuhiljaa vaan rupeaa ottamaan päähän tuo oman joukkueeni Chairman. Ensinnäkin mies hyväksyy tarjouksia minun ohitse joukkueen pelaajista. No tottakai 1,7 miljoonaa puntaa on iso raha suomalaiselle joukkueelle mutta kun olen saanut jo muutenkin nostettua Hämeenlinnan Suomen toiseksi rikkaimmaksi seuraksi niin luulisi nyt perkele, että antaisi minun rauhassa myydä ne pelaajat ketkä katson tarpeelliseksi. Jos kassassa on jo yhteensä 4,6 miljoonaa niin mitään hengen hätää ei luulisi olevan. Ensimmäistä kertaa varmaan tämän pelin historiassa joukkueeni tuottaa voittoa (noin 50k per kk).

Chairman on nyt hyväksynyt tarjouksen 3 kertaa minun ohi ja vielä kun itse on tapana hankkia pelaajasta se paras hinta, vaatii se sitten 3 kuukauden vääntöä tai kahta tarjousta. Nuori, kehittyvä ja lupaava pelaaja, joo päästetään vaan muualle. Ja kaiken lisäksi tämän homman tekee hankalaksi se, että scouttaaminen on sallittua vain suomessa niin hyvien pelaajien määrä on todella alhainen. Mitkään isot nimet eivät halua tulla joukkueeseeni sillä valitsevat mieluummin professional joukkueen.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
J.Petke kirjoitti:
Chairman on nyt hyväksynyt tarjouksen 3 kertaa minun ohi ja vielä kun itse on tapana hankkia pelaajasta se paras hinta, vaatii se sitten 3 kuukauden vääntöä tai kahta tarjousta. Nuori, kehittyvä ja lupaava pelaaja, joo päästetään vaan muualle. Ja kaiken lisäksi tämän homman tekee hankalaksi se, että scouttaaminen on sallittua vain suomessa niin hyvien pelaajien määrä on todella alhainen. Mitkään isot nimet eivät halua tulla joukkueeseeni sillä valitsevat mieluummin professional joukkueen.

Nuo chairmanit saa kyllä joskus veren kiehumaan. Tutulla meni hermo ensimmäisellä kaudella Boltonissa, kun tammikuun siirtoikkunan viimeisillä hetkillä chairman päätti myydä joukkueen kolme tärkeintä pelaajaa (Anelka ja Nolan, kolmatta en muista), parasta tässä oli vielä se että 2/3 lähti vielä alehintaan, eli alle valuen.

Itselläni nyt toinen kausi takana. Spursilla meni oikeastaan aivan mahtavasti, vaikka koko ajan manageroidessa oli hirveä tuska päällä - ei tästä tule hevon paskaa. Lähinnä se pelaajien hajoilu tuotti tuskaa. Premierin seitsemänneksi viimeisessä pelissä tuli 0-3 pataan Manulta, joka siinä vaiheessa johti sarjaa. Tässä vaiheessa ero repesi "jo" viiteen pisteeseen ja olin melko varma ettei enää ole saumoja mestaruuteen. Niin vain se Manu kuitenkin tössi tasurin ja tappion, ja kun omat pelit hoidettiin kotiin, tuli kannu White Hart Lanelle maalieron turvin. Tämän jälkeen vielä Fa Cupin finaalissa kaatui Villa 0-1, joten tuplaa juhlittiin.

Ei muuten hirveästi tuo kuppipysti hetkauttanut, sen verran dramaattinen oli viimeinen liigapeli. Boltonia vastaan heti alussa johtoon, kun 8min kohdalla Marcelo laittaa Petrovin kulman sisälle (Marcelon pitäisi muuten olla kulmatilanteissa alhaalla, paitsi jos on itse kulmaa antamassa). Samalla seurailen, että Manulla edelleen 0-0 taululla. 18' ja King antaa luokattoman avauksen suoraan Nolanille, joka pyssyttää 1-1. Manu-West Ham edelleen 0-0. Kohta napsahtaakin Manu - West Ham 2-0, tasuri ei enää riitä ja Bolton pyörittää, pallo käy pari kertaa ylähirressä. Aivan jakson lopulla Berbatov pääsee vastaiskuun 1-2. Puoliajalle johdossa, vaikka Bolton pyöritti vimmatusti. Sama jatkuu toisella puoliajalla, kunnes jälleen Berba iskee kun pelattu on vajaa 55 minuuttia. Tämän jälkeen mestaruus rupeaa tuntumaan jo todelliselta, Bolton lopettaa pelaamisen ja pian taululla onkin 1-5 lukemat.

Tuolta voi katsella screenshotteja, jos kiinnostaa:
http://tuopip.aqua-web.org/FM/Tottenham/

Sitten se Swansea. League ykköstä oli pelattu 21 kierrosta, kun päätin luoda toisen managerin ja ottaa sympaattisen joutsenlauman hoitooni. Siinä vaiheessa Swansea sijoitus oli 22. liigassa ja pelaajien moraali oli jossain todella syvällä. Ensimmäisenä oli Fa Cupin uusintaa, voitto rankkareilla. Hinta vaan oli kova 5 pelimannia paskaksi. Hirveä värväystoiminta päälle, ja taktiikka uusiksi (oikeastaan aina olen pelannut laitapakeilla) 3-5-2 hirveällä keskikentän sumpulla kehiin. Muutama peli meni pelaajilta haistellessa taktiikkaa (tosin tasurit kärkipään tiimejä vastaan eivät olleet paskoja tuloksia). Sen jälkeen ihan jumalattomasti voittoja. Vielä kun nämä alasarjat ovat hemmetin tasaisia, niin jonkun ajan kuluttua oltiinkin jo 6 pinnan päässä nousukarsinta paikasta. Lopulta liigassa kuudenneksi ja viimeisenä joukkueena nousukarsintaan.

Ensimmäisessä vaiheessa vastaan asettui Bansley. Kotona sählätty 2-2 tasuri ei maistunut kovinkaan hyvältä, kaksi elintärkeää vierasmaalia vastustajalle, ei näin. Toinen osaottelu alkoikin sitten painajaismaisesti. Alle minuutti pelattu ja omissa soi. 15' ja Christian Nadé tasoittaa, vielä pitäisi yksi tehdä. 52' ja toivo herää Darren Pratley tekee komean yksilösuorituksen 1-2! Iloa ei kestä kauaa, vajaa viisiminuuttia tästä ja Barnsley tasoittaa. Lopun aikaa kumpikin joukkue peruuttelee ja näin edessä on jatkoaika. Jatkoaikaa pelataan n. 15s ja Swannien vaihtopenkki ryntää kentälle. Nadé on dribblannut suoraan aloituksesta vastustajan rankkialuuelle ja pyssyttänyt maalin. Jatkokarsinta kutsuu, kunhan nyt pelataan puolituntinen pois. 105' pelattu ja edelleen johto pitää. Pienen huilin jälkeen Barnsley tulee hurjana, meikämandoliino katselee ihmeissään ja yhtä avuttomana kuin Svennis kesän mm-kisoissa. 108' ja peli on tasan, no rankkareille edes sitten. 120' ja mietin jo ketkä ampuu pilkut. Silloin se tapahtuu, Samy Mawénélla pimenee, vastustaja irti ja kassi. Swansea pelaa seuraavankin kauden League ykköstä.

Swansean shotit:
http://tuopip.aqua-web.org/FM/swansea/

Tuosta skouttaamisesta, on kyllä hankaloitettu pelaamista, kun pikkuseuroilla harvoin saa lähettää skoutteja ulkomaille. Ihan realistista ja tuo lisää jännitystä peliin. Kun brittein markkinoilta ei sopivaa pelaajaa löydy, niin eikun muutama riski hakuammunta ulkomaille, näitä nyt muutama tullut Swansealla tehtyä. Player shearchista vaan katselemaan ilman sopimusta olevia pelaajia, kriteeriksi junnumaaottelut. Sitten vaan parin viikon trial, jonka jälkeen sopparia tai monoa. Kesäksi muutaman palkkasin suoraan, kun muuten olisivat menneet ohi. Osa ihan täyttä kuraa, osasta löytyy potentiaalia ensi kauden runkoon. "Kovin" nimi minkä Swanneihin sain sainattua taitaa olla Fabrice Pancrate.
 

Luumäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Heh, tämä peli osaa vaistota todellisen managerilahjakkuuden. Aloitin pelin sunnutaipalloilija -statuksella (ei aitoja pelaajia) ja sainkin töitä melko pian putoamisen kanssa kamppailevasta Wuppertal joukkueesta Saksan Regional divisioonasta. Sain nostettua joukkueen lopullisen sijoituksen sijalle 10. ensimmäisellä kaudella ja toisella kaudella noustiin vastoin odotuksia jo Saksan kakkosdivariin.

No, ylläri tuli kun joukkue piti lomaa ennen kakkosdivarin alkua, kun Englannin jalkapalloliitto (tai jokin semmoinen) lähestyi minua maajoukkueen valmentajasopimusta heilutellen. Ilmeisesti Englantiin oli kiirinyt tieto tuosta mahtavasta valmentajavelhosta Saksan 2 -divarista, jonka vertaista ei kuunaan ole maajoukkueen peräsimessä nähty.

Pakkohan sitä oli pesti ottaa vastaan, mutta kyllä hieman hymyilyttään laittaa. Tokikaan parempia valmentajia ei markkinoilta Englannille löytynyt...

Olisikohan kansallisuus (Englanti) ja voittoprosentti (52) jotenkin sekoitanut peliä luulemaan, että nyt on vonkale verkossa? Bugiltahan tämä kyllä haiskahtaa vahvasti.
 

N^Miksu

Jäsen
Luumäki kirjoitti:
Olisikohan kansallisuus (Englanti) ja voittoprosentti (52) jotenkin sekoitanut peliä luulemaan, että nyt on vonkale verkossa? Bugiltahan tämä kyllä haiskahtaa vahvasti.

Tästä on ollut enemmänkin valituksia sigamesin forumeilla. Eiköhän tuo jossain patchissa korjata.

Itsellä on nyt pelaaminen kutistunut olemattomiin. Pelaajien harjoittelussa mättää jokin pahemman kerran ja pari outoa selitystä (bugia) tähän on tarjottu. Pari pelaajaa sitten päätti ottaa härkää sarvista ja ajoi lomamoodissa peliä aina vuoteen 2020 asti ja kävi ilmi, että tällöin esimerkiksi Englannin maajoukkueen kärkimiehellä oli Finishing 6 ja muuta yhtä hilpeetä. Tekniset taidot eivät siis kehity käytännössä yhtään. Itsellä Football Managereiden pelaaminen on aina perustunut nuorien sällien paimentamiseen kohti huippua ja nyt tuosta on into poissa, kun taidot eivät liiemmilti nouse. Kyllä tätä yhä mielellään pelailee, mutta hieman puolivaloilla ja patchia odottaen.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
N^Miksu kirjoitti:
Itsellä on nyt pelaaminen kutistunut olemattomiin. Pelaajien harjoittelussa mättää jokin pahemman kerran ja pari outoa selitystä (bugia) tähän on tarjottu. Pari pelaajaa sitten päätti ottaa härkää sarvista ja ajoi lomamoodissa peliä aina vuoteen 2020 asti ja kävi ilmi, että tällöin esimerkiksi Englannin maajoukkueen kärkimiehellä oli Finishing 6 ja muuta yhtä hilpeetä. Tekniset taidot eivät siis kehity käytännössä yhtään. Itsellä Football Managereiden pelaaminen on aina perustunut nuorien sällien paimentamiseen kohti huippua ja nyt tuosta on into poissa, kun taidot eivät liiemmilti nouse. Kyllä tätä yhä mielellään pelailee, mutta hieman puolivaloilla ja patchia odottaen.

Jep, tämä pistää vituttamaan, nuoret sällit ei kehity. Nykyinen ura onkin vain välivaihe odotellessa päivitystä. Tuossa näin kanssa jonkun shotin, jossa oli menossa myöhemmät ajat ts. pelkkiä regenejä oikeastaan mukana. Tselsin ykköshyökkääjä, finishing reippaasti alle 10.

Itselläni tämä superlupaus Dixon, ei 1½ kaudessa ole kehittynyt ollenkaan. Se siitä uudesta ropi kiinistä.
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tpip kirjoitti:
Itselläni tämä superlupaus Dixon, ei 1½ kaudessa ole kehittynyt ollenkaan. Se siitä uudesta ropi kiinistä.
Dixonista ei ole itsellänikään kehittynyt kovinkaan suurta tekijää, mutta miten on omassa pelissäsi alussa Spursin reserveistä löytyvän tsekkiläisen Tomás Pekhartin laita? Omassa Spurs-urassani Pekhart on pelannut jo 19-vuotiaana reilut 10 maaottelua ja tehnyt muistaakseni 5 tai 6 maaottelumaaliakin. Ensi kaudeksi olen jo suunnitellut kaverille hieman isompaa roolia joukkueessa, täksi kaudeksi lähetin jannun pelaamaan isompia valioliigaminuutteja Watfordiin, koska kolmikon Tevez/Mido/Smith ohittaminen ei näyttänyt vielä tällä kaudella kovinkaan todennäköiseltä.

Edit:
Ja jos ihmettelet millä rahalla Tevezin hankin, niin myin kolmannen kauden alussa Lennonin Real Madridiin £45M:lla. Jo aiemmin Arsenal tarjosi Lennonista £25M, mutta sillä summalla ei vielä irronnut, eikä varsinkaan Arsenaliin, mutta tuosta Realin tarjouksesta oli mahdoton kieltäytyä. Saadut rahat käytin suurimmalta osalta Teveziin ja Real-toppari Sergio Ramosiin. Oikealla laidalla kipittää tällä hetkellä Salomon Kalou.
 
Viimeksi muokattu:

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Thornton kirjoitti:
Dixonista ei ole itsellänikään kehittynyt kovinkaan suurta tekijää, mutta miten on omassa pelissäsi alussa Spursin reserveistä löytyvän tsekkiläisen Tomás Pekhartin laita? Omassa Spurs-urassani Pekhart on pelannut jo 19-vuotiaana reilut 10 maaottelua ja tehnyt muistaakseni 5 tai 6 maaottelumaaliakin. Ensi kaudeksi olen jo suunnitellut kaverille hieman isompaa roolia joukkueessa, täksi kaudeksi lähetin jannun pelaamaan isompia valioliigaminuutteja Watfordiin, koska kolmikon Tevez/Mido/Smith ohittaminen ei näyttänyt vielä tällä kaudella kovinkaan todennäköiseltä.

Pekhartilla jotkut ominaisuudet ovat nousseet, mutta eipä vielä kovin lupaaksi voi sanoa, lainalla championshipissä lähinnä pelaillut. Kärkeen en hirveästi muutoksia ole hankkinut, toisen kauden tammikuusssa Roma teki Keanesta sen verran hyvän tarjouksen, että pakko oli myydä. 12,5m miehestä, joka iski ensimmäisellä kaudella 5 premiermaalia ja toisella kaudella tahti jatkui samana. Näistäkin suurin osa pilkulta. Tilalle hankin Wason Renterian, muuten menty Berbatov-Defoe-Mido. Mido olisi muuten varsin loistava kärki, iskee maaleja hyvään tahtiin, mutta moraali romahtaa hyvin usein jos kommentoin tulevaa peliä mediassa tyyliin "Kyllä me Sunderland voitetaan".

Tottenhamin hankinnoista, ensimmäisellä kaudella Marcelo (5m) vasemmaksi pakiksi ja Martin Petrov (8,25m) keskikentälle vasemmalle. Tammikuussa sitten Tomas Sivok (2,5m) keskikentän pohjaa vahvistamaan. Ulospäin lähtivät Young-Pyo ja Stalteri, yhteensä 3m. Toiselle kaudelle haettiin sitten pelintekijäksi Gourcuff (5,5m), rahavaikeuksissa olleesta Deporista "pikkurahalla" Coloccini (7,25m). Tammikuussa tuli 8m summalla ilman peliaikaa Palermossa jäänyt Silva poistamaan kuorimitusta Petrovilta ja Goucuffilta, Keanen paikkaajaksi se Renteria ja kakkosmaalivahdiksi Serie B:hen tippuneesta Fiorentinasta Bogdan Lobont (2,5m). Poispäin kauden aikana suuntasivat Routledge (1,7m), Ghali (1,4m), Chimbonda (8,25m), Tainio (3m) ja Keane (12,5m).

Kolmannelle kaudelle en ole vielä sainannut ketään. Wesley Sneijderistä on tarjous sisällä, tosin en tiedä haluanko edes miestä, toki olisi todella monipuolinen mies joka pelaisi naturalina kolmea eri paikkaa Tottenhamin taktiikassa. Toinen mies kiikareiden päässä on Derbyn toppari Lewin Nyatanga.
 

juudas

Jäsen
Kummallista että suurella testaajajoukolla menee tuollainen bugi läpi. Dynastian rakentamisesta kiinnostuneet tuskin haluavat peliä ennen päivitystä nyt pelata.
 

J.Petke

Jäsen
Ne ketkä ovat kyllästyneitä Fm:n normaaliin skiniin niin löysin yhden ihan ok vaihtoehdon netin syövereistä. Ihan pätevältä tuntuu näin 15 minuutin käytön jälkeen. Ennenkaikkea tuo pikalinkkiosio on siirretty ylös.

Lightning

Vähän vaihtelua tuohon perus kökköskiniin. Ja jos joillain muilla on myös skinejä/grafiikkaa/muuta niin pistäkää ihmeessä linkkiä tai vihjettä.
 
Viimeksi muokattu:

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Voittoprosentista...

Kyllä tuo taitaa aika hyvin sekoittaa tekoälyn pasmat. Mullekin kilahti 1. Klubi vuoden jälkeen postia Australiasta, no sitä kengurumaan poikien ei ole (härmän jätkän pestaamista siis) toistaiseksi tarvinut katua sillä maa on nyt hallitseva Aasian-mestari. Itseäni hämää enemmän se että tässä pelissä tuntuu palkinto hyvin hoidetusta pestistä paremman työpaikan muodossa tipahtavan nopeammin kuin aiemmissa versioissa. Kahden Klubin ruorissa vietetyn kauden jälkeen oli samana päivänä pöydällä Moskovan Spartakin ja Galatasarayn tarjoukset. Täytyy sanoa että hieman joutui miettimään kun Klubi viimeisenä vetonaan tarjosi kotimaisiin ympyröihin tajuttomat 2,5milj. puntaa siirtoihin ja 85k/viikko palkkoihin. No Galatasarayta ollaan pelstamassa suosta ja vauhdilla. Heti Istanbuliin kotiuduttani tarjottiin töitä saapasmaasta sekä Palermon että Fiorentinan taholta. Enpä kehdannut lähteä samantien jatkamaan uuteen työpaikkaan. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo, tuokoon ruusuja tai risuja, ihan sama sillä todella viihdyttävä peli tämä on. Vähintäänkin yhtä koukuttava kun aiemmat , vielä kun jossain vaiheessa ehtisi PS2:lla uuteen PES:iinkin perehtyä.

Niin ja tuosta Australian pestistä ei muuten kannata kenenkään kieltäytyä jos maineelleen haluaa kunnon buustia ja nopeasti ; Australia kun nyt sattuu olemaan maanosa niin sekunnissa reputation nousi national-> continental...että silleen.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Neely kirjoitti:
Kyllä tuo taitaa aika hyvin sekoittaa tekoälyn pasmat.

Itse huomannut saman, Tottenhamin managerina status World Class kahden kauden jälkeen, vaikka kaikki pytyt voitettu Brittein saarilla (siis 1xLiiga cup, 1x Premierin voitto ja 1x FA cup). Työtarjouksia satelee jatkuvaan ja rupeaa jo korpeamaan kun osa tiimistä on paska housussa spekulaatioista, vaikka kuinka vakuutan ettei pesti kiinnosta.
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itekkin kun pelannu turkissa ns 1 divarissa tuolla a. sepatsporilla niin heti sain Ausseilta työpaikan ja Asian Nations Cupin voitto. Itellä status nousi siitä paskimmasta Regionaliks. Bugi varmaan toikin...
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Leija-La kirjoitti:
Itekkin kun pelannu turkissa ns 1 divarissa tuolla a. sepatsporilla niin heti sain Ausseilta työpaikan ja Asian Nations Cupin voitto. Itellä status nousi siitä paskimmasta Regionaliks. Bugi varmaan toikin...

Joko olet selvittänyt U-23:n Olympiakarsinnat?Saatana mikä bugi siellä tuli vastaan: Viimeisestä karsintavaiheesta eli lohkovaiheesta rules-osio lupaa jokaisen kolmen lohkon parhaalle paikan kesän 2008 Olympiaskaboihin. Noh mitäs tapahtuikaan...olin kolmesta lohkovoittajasta AINOA joka keräsi täydet pinnat ja ihmettelin kun kisat alkoivat että mitä vittua?Eipä olla mukana ei. Sen sijaan kaksi muuta lohkovoittajaa kisoissa pelaili. Ilmeisesti peli bugitti osanottajamäärän Aasiasta sillä en kyseiseen kämmiin mitään muutakaan syytä keksi kuin isäntämaa Kiinan mukanaolon. VITUN KINUKIT!!Kiitosta vaan.
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Enpäs ole vielä kerinny siihen saakka. Menossa niitä edeltävät harkkapelit juurikin. Hemmetti ku itellä ei o pelattavan australian liigaa ni ei nää sieltä ketään pelaajia. Mitenkäs hei kun olen maajoukkue manageri niin pystyykö joku seurajoukkue tarjoomaan sopimusta??
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Leija-La kirjoitti:
Enpäs ole vielä kerinny siihen saakka. Menossa niitä edeltävät harkkapelit juurikin. Hemmetti ku itellä ei o pelattavan australian liigaa ni ei nää sieltä ketään pelaajia. Mitenkäs hei kun olen maajoukkue manageri niin pystyykö joku seurajoukkue tarjoomaan sopimusta??

Pystyy mutta mun käsityksen mukaan liitto ei välitä ollenkaan siitä jos haluat hakea rinnalle seurajoukkueduunia. Eli jos et tällä hetkellä valmenna mitään seurajoukkuetta niin hae vapaasti niitä duuneja vaan.
Aussi liigassa et kyllä mitään menetä, mulla on kaikki pääsarjat ja n. 1/4 pelin divareistakin pelattavana ja ei sieltä aussiliigasta juurikaan edustuskelpoisia pelaajia noin taitojensa puolesta löydy.
Suosittelen että käytät player searchia ja laitat filtteriin sen australian kansalaisuuden. Sen jälkeen nakutat sieltä add to national poolia käyttäen joka jampan siihen national pool listaan. helpottaa kummasti noita eri maajoukkueryhmittymien hallintaa. U23-joukkueeseen taitaa löytyä Euroopassa pelaavista "kenguruista" ihan kelpo nippu. Ja muista että nuo kaksoiskansalaisuuden omaavat jampat on kiva pihistää muilta mailta peluuttamalla hemmoa vaikka ihan vittuillakseen minuutin...just in case...
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nousin WBA:lla premieriin ja tavoitteeksi on annettu säilyminen. Noin 10 peliä pelattu ja sijoitus siinä 12-14 paikkeilla. Vituttaa aivan suunnattomasti, kun oikastaan yhden pelin, Tottenhamille hävisin ihan pystyyn 1-3, mutta muut tappiot ovat tulleet kauhean painostusten päätteeksi sillä tavalla, että itse en tee yhtään loistopaikoista huolimatta ja vastustaja tekee siitä ainoasta paikasta. Kyllähän tuon välillä ymmärtäisi, mutta jatkuvasti. Manu, Chelsea, Liverpool, Arsenal akselia en tosin vielä ole kohdannut. Niissä kyyti on varmaan kovaa.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Apassi kirjoitti:
Nousin WBA:lla premieriin ja tavoitteeksi on annettu säilyminen.
Mulla pitäis jossain olla vielä tallessa pinssi "fuck west brown, I´m a Wolves fan"
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Peliä en ole vielä hankkinut, mutta kysymys olisi eli ovatko englantilaiset seurat vieläkin ylivoimaisia Euro-kentillä? Jossain vaiheessa tämä ärsyttävyys saatiin kuriin, mutta 2006:ssa vaikutti taas siltä, että oli aivan sama kuinka hyvin itse pelasi jossain CL:n lohkovaiheessa, mutta kun tuli Valioliigassa sijalla 10. majaileva Liverpool/ManU/Arsenal/Chelsea vastaan niin turpaan tuli kotikentällä 0-3 niin että tyrät rytkyi.
 

merzyk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja Edmonton Oilers
eagle kirjoitti:
Olen pelaillut ns. mutasarjan jengillä, jos Vojvodina sellaiseksi lasketaan. Siellä kuitenkin ihan ok ollut tuo loukkaantuminen. Aloituksen miehistä yhteensä 3 on loukkaantunut ja niistä pahimmillaan 2 oli samaan aikaan.

Pääsin vihdoinkin irtautumaan Football Manager 2005 ja hyvästä urasta Slovenian Marborissa, nyt aloitin uudessa versiossa Ukrainan ykkösdivarin FC Volynin. Ns. mutasarjaa sekin ja koko ajan ainakin 3-5 äijää sivussa, kuten eaglellakin. FM Suomen foorumeilta lueskelin, että monet kiroaa suurta korttien määrää. Omalla kohdalla olen selvinnyt hyvin vähillä korteilla, määrä on suht samaa kuin 2005:ssa. Lieneekö se seikka sitten pelattavasta sarjasta vai mistä? Parent clubia on ollut mahdoton löytää, hassua on se, että Kiovan Dynamo on monen naapuriseuran Parent Club. Feeder clubin "sain" Moldovasta, mutta kun maan sarja ei pyöri niin kaikki joukkueen äijät ovat harmaana, eikä niitä silloin saa valittua. Vaikka seuran on ammattilaisjoukkue ja maine hyvä, niin pelaajia on tosi vaikea löytää, ellei sitten tyydy niihin vapaana oleviin uran ehtoopuolella oleviin kehäraakkeihin. Liiganousua ja Sigamesin päivitystä odotellessa...
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Loukkaantumisista...

Tällä hetkellä mulla on Galatasarayn avausmiehistöstä seitsemän äijää sivussa + siihen päälle molemmat ns.kakkosvaihtoehdot piikkiin. Klubissa oli taas parhaimmillaan kuusi parasta kärkimiestä yhtäaikaa sivussa. Harjoitusintensiteetillä ei tunnu olevan tuohon mitään vaikutusta. Eikä fysioiden määrällä eikä tasolla.

Noh onneksi on joulutauot...
 

Wolves

Jäsen
Shayne kirjoitti:
Mulla pitäis jossain olla vielä tallessa pinssi "fuck west brown, I´m a Wolves fan"

Mistä moisia saisi? Englannista? Suomesta? Timbuktusta?

Nimim. Lentolippuja(ko) tilaamaan
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
SaiPa2000 kirjoitti:
Mistä moisia saisi? Englannista? Suomesta? Timbuktusta?

Nimim. Lentolippuja(ko) tilaamaan
Yritin tässä oikein miettiä, mutta en nyt millään muista mistä tuo on hommattu. Sain sen tuliaisiksi yhdeltä kaverilta joskus ehkä 10v sitten. Se oli jossain reissullaan bongannut tuollaisen ja ajatellut, että tuo pitää meikäläiselle tuoda. Englannista se ei ollut, eikä muistaakseni mistään kauempaakaan. Täytyypä kysäistä tässä joku päivä, että mistä se sen toi.
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko viilata pilkkua ja kysyä, että mahtaako tämä mainittu West Brown olla jotain sukua James Brownille? :)

Itsellä takana neljäs kausi Totttenhamilla ja vihdoin ensimmäinen mestaruus. Myös UEFA Cupin voitto tuli toisella finaalikäynnillä, 2-0 -voitolla Werder Bremenistä. Pikkasen meinasi mennä tiukaksi kummankin tittelin kanssa, kun meikäläisellekin iski ensimmäistä kertaa Spurs-urani aikana aivan älytön loukkaantumissuma. Kolmesta viimeisestä liigapelistä riitti yksi voittto mestaruuden varmistamiseksi, mutta hommaa hieman vaikeutti se, että ykkösjoukkueen miehiä taisi olla "parhaimmillaan" loukkaantuneena ~15 kpl. Siinä sitten pelailtiin ykkösmiehistön jämämiehillä ja reservien junnuilla ja ultrapuolustavalla vastahyökkäyspelillä ja se yksi vaadittava voitto otettiin vasta viimeisestä pelistä 0-2 Boltonin vieraana, ja sitäkin peliä Bolton hallitsi aika totaalisesti. UEFA Cupin finaalikin meni täysin samalla käsikirjoituksella, Werder Bremen hallitsee ja Spurs käy tuikkaamassa tarvittavat maalit vastahyökkäyksillä. Koukussa ollaan, edelleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös