Florida Panthers 2019–2020

  • 63 625
  • 155

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Järkyttävät pelit jatkuvat. Ei olisi varaa pelleillä. Parempi kakkosveskari pitäisi olla, välillä tuntuu että myös ykkönen. Puolustaminen on vuodesta toiseen kauheaa katseltavaa. Hyvillä fiiliksillä joulutauolle, sen jälkeen peli muuttunut surkeaksi.

Vuodesta toiseen samanlainen meno jatkuu. Sammuttakaa valot, pakattaa kamanne ja muuttakaa Quebeciin, siellä sentää käy edes katsojia peleissä.


6. When NHL.com’s Nick Cotsonika asked Dale Tallon how the Florida GM felt leaving the BB&T Centre after Sunday’s 3–0 loss to Calgary, Tallon replied, “I was pissed,” adding the Panthers haven’t been the same since a 4–0 defeat in Montreal on Feb. 1. (They are 5-9-2 since.) If Tallon is upset, you can only imagine how owner Vinny Viola feels. Viola dropped more than $100 million — from Sergei Bobrovsky to Joel Quenneville to Anton Stralman, etc. — and while attendance figures have increased a bit, it is still under 14,000 per game. The Panthers are in danger of missing the playoffs for the fourth straight season, and the question being asked is, “What are the consequences?” There are many potential changes on and off the ice, but what has other GMs buzzing is a belief the Panthers will strongly consider breaking up their core because the mix hasn’t worked. Was the Vincent Trocheck deal just the tip of the iceberg?

Huhujen mukaan rosteri aiotaan räjäyttää. Tästä nyt on keskusteltukin, vähän liikaa vaan Barkov-topikin puolella.
 

ndal88a

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee, Tampere
Muitakin uutisia, tuli luettua Tampereen uuden areenan nimestä ja jossain vaiheessa BBT areenan nimi vaihtuu, uusi nimi tulee olemaan Truist (pankit BBT ja SunTrust menivät yhteen, logot on jo suunniteltu ja esitelty)

JOL
 
Aika isosti tuo core menee uusiksi tämän kauden jälkeen kun hyökkäksen top kutosesta Hoffmanin ja Dadonovin sekä Trocheckin vaihtokaupassa tulleen Haulan sopimukset päättyvät. Lisäksi Mark Pysyk ja Brian Boyle ovat kesällä UFA-statuksella noista pienemmän roolin nimistä.

Jäljelle jäävistä isommin vaihtoarvoa näkisin vain Barkovilla, Huberdeaulla, Ekbladilla ja Yandlella. Etenkin puolustus kaipaisi edelleen (ties kuinka monta vuotta tätä on jauhettu) uudistumista. Jos noista kahdesta yllä mainitusta hyökkääjästä toinen lähdetään vaihtamaan eliittitason puolustajaan, niin tekeekö se joukkueesta paremman? Hyökkäys on sen jälkeen todella kevyt kun se on sitä jo nyt. Mielenkiintoiset ajat on kyllä Tallonilla (tai hänen seuraajallaan) edessä.
 

Kaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raimo Summanen ja antipatiat
Mikähän on Floridan suunta? Minusta muutoksen voi sanoa alkaneen, kun Bjugstad lähti. Sitä ennen valinta kai oli kolme kovaa sentteriä, joka ei sitten onnistunut. Nyt lähti Trocheck. Varmaan Ekblad laskettiin siihen samaan ytimeen. Lasketaanko vielä?

Periaatteessa siellä on edelleen työkalut olemassa. Sashan ja hyvän maalivahdin ympärille voidaan rakentaa. Periaatteessa ykköspakkikin on olemassa, mutta hän ei kai sitten pelaa riittävällä tasolla? Hänet voisi kenties vaihtaa sellaiseen? Yandle on hyvä tukimies, mutta ei liene oikea pelaaja pelaamaan vastustajien kovimpia pelaajia vastaan illasta toiseen?

Mikä on siis suunnitelma tulevalle kesälle. Yritetäänkö täydentää nykyistä runkoa, vai muuttaa sitä, ja jos aiotaan muuttaa, niin mihin suuntaan?

Siinä paljon kysymyksiä, jotka ovat tulleet mieleen satunnaiselle seuraajalle.
 

Louis

Jäsen
Barkov ja Ekblad ovat ne kaksi tärkeintä pelaajaa. Ekblad on tärkeä siitä syystä että on pelannut selvästi korkeammalla tasolla kuin muut puolustajat. Selvä top 4 puolustaja. Weegar on myös ollut ihan hyvä. Barkovin kaltaista sentteriä sen sijaan on todella hankala löytää mistään, vaikka heikkoudet häneltä löytyykin niin kuin Ekbladiltakin. Huberdeau on varmaan se kolmas tärkeä palanen, mutta hänet voisi kyllä kaupata jos takaisin saisi kovan kakkossentterin tai huippupuolustajan. Mutta tärkeää on se että nämä pelaajat myös ympäröidään oikeanlaisilla pelaajilla. Sellaisilta jotka oikeasti janoavat voittoa. Barkovilta on turha odottaa mitään taklauspeliä tai tappeluita. Siksi esim. Washingtonin joukkue toimii niin hyvin, kun Bäckströmin ympärille on saatu Ovechkin ja Wilson. Nyt Floridassa pelailee liikaa palkkasotureita, jotka kuvittelevat olevansa elämässä voittajia jo kun ovat NHL:ään asti päässeet. Kuka siinä nyt vielä otteluita haluaisi oikeasti voittaa.

Puolustuksesta kauppaisin Yandlen ja Mathesonin pois ja olisin tarvittaessa valmis maksamaan kompensaation siitä. Ei heihin enää vaan voi millään tasolla luottaa. Heidän päät ei vaan kestä NHL-kiekkoilun vaatimuksia, siis sillä tasolla kuin sen pitäisi olla. Vastuun vältteleminen ei riitä. Aivan sama homma kuin Reimerin kanssa viime kaudella.

Hirveältä näyttää myös prospektien kehitys monella rintamalla. Borgström ei ole ottanut kolmessa vuodessa askelia eteenpäin. Heponiemi ei ole pisteitä tehnyt siihen tahtiin kuin pitäisi kun siitä hänelle maksetaan. Denisenko pelaa vieläkin KHL:aa nelosketjussa ja siellä playoffeissa Jokereita vastaan luistelee pelkkää ympyrää mukavuusalueella ja välttelee kontaktia. Serron Noel vetää pelkkää piste per peli tahtia OHL:n junioriliigassa neljännellä kaudellaan. Spencer Knight sentään yliopistosarjassa torjuu hyvällä prosenteilla, mutta maalivahdit ovat aina kysymysmerkkejä. Puolustaja Gildon myös pelailee hyvillä tehoilla yliopistokiekkoa, mutta toivottavasti ei tee adam mascherineja ja kieltäydy sopimuksesta.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Panthers sai säälipaikan laajennettuihin playoffeihin, mutta yhtään ei harmita jos turpaan tulee heti kättelyssä. Sillä kun saisi 12,5% sauman ykkösvaraukseen ja Lafreniereen Barkovin ketjukaveriksi.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies

Bulihefe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Porin Ässät
Jahas, huomenna olisi sitten ensimmäinen peli pitkään aikaan kun Tampaa vastaan väännetään harjoitusottelu.
Lauantaina sitten jo pelataan playoff paikasta ja eiköhän Viiksimies luotsaa Pantterit pitkälle kevä...syksyyn.
 

ndal88a

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee, Tampere
nhlsuomi.com kirjoittaa että Dadonov:lle & Hoffman:lle ei tarjottaisi jatkosopimuksia. Tämä johtuisi rajuista kululeikkauksista ensi kaudelle. Nhlsuomen juttu perustuu Elliotte Friedman:n 31 Thoughts podcastiin, joka vain pekuloi asialla:
"The Panthers are expected to cut payroll. They’re both free agents. Hoffman had 29 goals this year, Dadonov 25."

Mihinkä tämä sitten perustuu, oma pekulointini on se että Panthersien omistaja, Viola, on ostamassa New York Mets:n pesäpallojoukkuetta, monen muun ostajan kanssa, yhtenä mm. Alex Rodriguez eli harrastelurahat menisivät isompaan kohteeseen:
"The 64-year-old earned his billions from the stock market. With a successful career on Wall Street, he moved into the sports business. He’s currently the primary owner of the Florida Panthers and owns St. Elias Stables. Viola was also a part-owner of the Brooklyn Nets, but has since sold his share.
If J-Rod could add Viola, and his $2.4 billion net worth, to their bid, they may have all the pieces they need. Viola would be a powerhouse addition if he’s willing to spend the necessary money."


JOL
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
nhlsuomi.com kirjoittaa että Dadonov:lle & Hoffman:lle ei tarjottaisi jatkosopimuksia. Tämä johtuisi rajuista kululeikkauksista ensi kaudelle.

Panttereilla on kyllä aika hyvät laituriprospektitkin (Tippet, Denisenko, Saarela) tulossa tilalle, joista voi saada edellista leveyttä ja käyttää Dadonov+Hoffmannin vanhat miljoonat muiden pelipaikkojen hyväksi.

Sinänsä ihan oikea paikka leikata kuluja, kun cap tiukentui. Nousevalla capilla varmasti toinen UFA-pelaajista olisi pidetty.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Panttereilla on kyllä aika hyvät laituriprospektitkin (Tippet, Denisenko, Saarela) tulossa tilalle, joista voi saada edellista leveyttä ja käyttää Dadonov+Hoffmannin vanhat miljoonat muiden pelipaikkojen hyväksi.

Sinänsä ihan oikea paikka leikata kuluja, kun cap tiukentui. Nousevalla capilla varmasti toinen UFA-pelaajista olisi pidetty.

Oma näkemys on tuosta kyllä hyvinkin erilainen. Floridan hyökkäys on noiden menestysten jälkeen hyvinkin paljon huonompi ja edelleen pakisto on huono ja ylipalkattu. Kevyet 5,5 milliä Strålmanille ja 4,9 milliä Mathesonille. Samalla kun 34v täyttävä Yandle vetää 6,4 miljoonaa vielä useamman vuoden. Ei kai tuonne pakistoon ole enää tarvetta hakea mitään Bobrovskyn sopimuksen kivirekeä?

Voihan Saarela nousta ihan NHL-pelaajaksi mutta aika pitkä matka on Dadonovin tai Hoffmanin saappaisiin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Panttereilla on kyllä aika hyvät laituriprospektitkin (Tippet, Denisenko, Saarela) tulossa tilalle, joista voi saada edellista leveyttä ja käyttää Dadonov+Hoffmannin vanhat miljoonat muiden pelipaikkojen hyväksi.

Sinänsä ihan oikea paikka leikata kuluja, kun cap tiukentui. Nousevalla capilla varmasti toinen UFA-pelaajista olisi pidetty.

No jaa, en nyt ihan tiedä kuinka paljon noiden nimien varaan voi laskea vielä pariin kauteen ja panttereille olisi elintärkeää päästä keskinkertaisuudesta eroon. Tuo organisaatio on varmasti tällä hetkellä suurennuslasin alla ja jos yleisö ei ala löytämään halliin pikkuhiljaa niin kuinka kauan NHL meinaa tuota vielä katsoa? Barkovillakin superhalpaa sopimusta ainoastaan pari vuotta enää jäljellä tämän kauden jälkeen ja vaikka kyseessä onkin kiltti ja nöyrä suomalainen niin en nyt ihan mahdottomana pitäisi ajatusta, että lähtisi menemään tuolloin jos sama meno jatkuu yhä eli tuntuu ettei koko organisaatiolla ole punaista lankaa tekemisessään. Menestyä se Barkov myös varmaan haluaa ja ainakaan itse en pysty näkemään miten tuo laiva menee eteenpäin jos kaksi kärkilaituria lähtee pois kauden jälkeen ellei jostain saada säästyneellä rahalla tuotua sisään mitat täyttävää kakkossentteriä. Onko sellaista näköpiirissä? Sitten muuvi olisi hyvä.

Tuntuu oudolta, jos nyt päästetään sekä Dadonov, että myös Hoffman menemään kun viime kesänä tuotiin isolla rahalla viiksivallu penkintaakse ja Bob maaliin. Ps. toi nykyinen logokaan ei ole niin hieno kuin se edellinen...

E: Yllä samoja ajatuksia @Mr. Smith.
 
Viimeksi muokattu:

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Floridahan oli tekemässä palkkaleikkauksia jo ennen tätä koronaepisodia ja tietoa ensi ja sitä seuraavan kauden flatista capista. Viola haluaa säästää rahaa ja käsittääkseni ovat ajamassa jälleen sisäistä palkkakattoa sisään.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Surullinen homma Floridan kannalta, jos päästävät kaksi varmaa top 6 -pelaajaa pois. Aika perseelleen mennyt raha-asiat, kun myös omaan silmään näyttäisi, että pakistosta löytyisi leikattavaa eikä tuo jättisopimus Bobrovskillekaan vakuuta. Tämä kaksikko pitäisi ehdottomasti pitää Floridassa, mikäli mielivät pudotuspeleihin ensi vuonna. Floridalla on muutamia hyviä prospekteja ja hyvä valmentaja penkin takana, mutta ei ole sanottua että niistä pelaajista tulisi varmuudella mitään, vaikka ovatkin lupaavia ja ei sitä tiedä kauanko siinä edes kestää. Barkovilla on sopimusta vielä kaksi kautta jäljellä ja jos budjetin leikkaaminen iskee, niin toivottavasti hän tajuaa vaihtaa seuraa. Ja tuskin Floridalla on edes varaa sitten maksaa Barkoville jatkosopimusta, kun pitää nytkin jo leikata menoja.
 
Jos Dadonov ja Hoffman molemmat päästetään UFA-markkinoille, niin korvaavia pelaajia on samoilta markkinoilta hankittava. Ei tuo oma prospect pool ole niin syvä ja laadukas, että sieltä voisi odottaa korvaavien pelaajien saamista ensi kaudeksi. Tykkään kyllä esimerkiksi Owen Tippettistä prospectina kovasti, mutta en näe häntä ensi kaudella top 6 -hyökkääjänä.

Pitäisin kyllä Dadonovin Floridassa. Mies venäläisenä varmasti viihtyy tuolla hyvin ja on ollut luotettava kärkilaituri jo vuosien ajan. Ikää ei ole niin paljon etteikö tason voisi olettaa pysyvän vielä muutaman kauden. Hoffmanille näyttäisin ovea ihan silmääkään räpäyttämättä. Miehestä ei varsinaisesti hohda ulospäin sellainen voittajan mentaliteetti. Hän varmasti hakee kalliimpaa ja pidempää sopimusta mihin Floridalla olisi edes varaa.

Muista UFA-miehistä Haulalle yrittäisin ehdottomasti jatkoa. Monikäyttöinen keskiketjujen pelaaja ja yleensä todella pidetty tyyppi joukkueessa. Toki hän ei Quennevillen alaisuudessa ole ehtinyt vielä kauaa pelata, joten jää nähtäväksi millaista roolia on tarjolla.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Jos Dadonov ja Hoffman molemmat päästetään UFA-markkinoille, niin korvaavia pelaajia on samoilta markkinoilta hankittava. Ei tuo oma prospect pool ole niin syvä ja laadukas, että sieltä voisi odottaa korvaavien pelaajien saamista ensi kaudeksi.

Hoffman on paras maalintekijä tulevista UFA-pelaajista ja Dadonov on toiseksi paras. Voi vaan kuvitella miten hyvin tuo "kallis UFA-maalitekijä" projekti tulisi onnistumaan. Joku Craig Smith 6 vuoden ja 6 millin sopimuksella kuulostaisi tosi hyvältä.
 
Hoffman on paras maalintekijä tulevista UFA-pelaajista ja Dadonov on toiseksi paras. Voi vaan kuvitella miten hyvin tuo "kallis UFA-maalitekijä" projekti tulisi onnistumaan. Joku Craig Smith 6 vuoden ja 6 millin sopimuksella kuulostaisi tosi hyvältä.

Joo niinpä, tuo on sitten se uhkakuva. Lähdin enemmänkin siitä, että budjettia ollaan laskemassa ja silloin UFA-markkinoilta haetaan hieman alemman hinta- ja laatukorin miehiä, esimerkkinä nyt vaikkapa Vladislav Namestnikov tai jopa Tyler Ennis. Vaan eiköhän sieltä sitten tule juuri Craig Smith ja Conor Sheary molemmat 6x6 lapuilla ja taas ihmetellään.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
No jaa, en nyt ihan tiedä kuinka paljon noiden nimien varaan voi laskea vielä pariin kauteen ja panttereille olisi elintärkeää päästä keskinkertaisuudesta eroon.

No mitenkäs luulet että noista päästään eroon tiukentuneessa cap-tilanteessa? Ei mitenkään. Kaikilla muillakin on samat ongelmat. Vain ajan kuluminen ratkaisee muiden isojen sopparien poistumisen ja sitä aikaa ostetaan tuomalla sisään edullisemmat prospektit. Jotka muutenkin pitäisi tuoda jollakin tapaa sisään. Miksei siis nyt.

Yleisesti ottaen, jos UFA-markkinoilla niitä isoja virheitä voi tehdä, niin se on juurikin +30 vuotiaille laitureille maksaminen. Vaikka kuinka olisi joukkueen paras ja toiseksi paras maalintekijä. Ovat olleet myös erittäin hyvässä ruokinnassa ja väitän että nämä maalimäärät herkästi periytyy seuraaville tonttien täyttäjille. Mielummin maksaa parhaalle UFA-sentterille (Haula) tai sille pakistolle. Laitureita kun löytyy aina. Jonkun Brett Connollyn nosto Dadonovin paikalle tuottaa ihan samat maalit. Hoffmannin menetys on ainoa joka oikeasti kirpaisee, mutta hänen takiaan YV:ssäkin on pitkään ollut kätisyysongelma. Poistamalla yhden leftin ja lisäämällä rightin, tuonne saadaan parempi balanssi.

Ja jos joku nyt luuli, että junnuilla ollaan suoraan korvaamassa näitä Top6-hyökkääjiä niin ei. Ei niitä junnuja sinne Top6 suoraan olla nostamassa, vaan portaittain tietysti. Connolly ja Vatrano esim nousee ylemmäs ja sitten joku nuorempi jannu Connollyn minuuteille jne.

Trocheck-treidistä lähtien minä ainakin olen nähnyt Floridan rakentavan tuon kaupan kautta keskikaistan uudelleen (Haula + Wallmark, ehkä Borgström) ja sitten nuo pappa-laidat päästetään pois ja tuodaan sisään Denisenko/Tippet/Saarela osasto. Ihan perusmeininkiä.

Kauden 2020-21 runko.

Vatrano - Barkov - Connolly
Huberdeau - Haula - Denisenko/Tippet
Saarela/Denisenko - Wallmark - Tippet
Toninato - Acciari - Sceviour
(Hunt)

Pakistosta varmaan Seattle pääsee sitten verottamaan jonkun vuotta myöhemmin. Laajennusdrafti toki vaikuttaa tässäkin, kun nämä nuoret saa automaattiseen suojaan ja Hoffman/Dadonovia ei. Heille ei oikeastaan toimi UFAna kuin vuoden mittaiset laput.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
No mitenkäs luulet että noista päästään eroon tiukentuneessa cap-tilanteessa? Ei mitenkään.

Nyt joudun kyllä kysymään, että mitä meinaat? Mistä noista? Mielestäni panttereiden nimenomaan ei tulisi luopua molemmista eli Dadonovista ja Hoffmanista vaan pyrkiä pitämään nämä joukkueessa. Ei se prospectpool ainakaan minun nähdäkseni niin hyvä ole, että noita kavereita saadaan omasta takaa korvattua ja joukkueen pitäisi pyrkiä vahvistumaan eikä heikentymään. Palkkakattokaan ei iske vasten kasvoja panttereilla.

Ja mieluummin itse pitäisin Dadonovin kuin Hoffmanin joka komeista maalimääristään huolimatta on tikittävä aikapommi aina omiinpäin.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Dadonov tai Hoffmann kannattaa pitää. Ei molempia, mutta toinen heistä. Siinä on kuitenkin yksi top 6 hyökkääjä kun muita ei oikein ole. Joku kakkos ketjun sentteri olisi hyvä hankinta vapailta tai treidillä.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Kauden 2020-21 runko.

Vatrano - Barkov - Connolly
Huberdeau - Haula - Denisenko/Tippet
Saarela/Denisenko
- Wallmark - Tippet
Toninato - Acciari - Sceviour
(Hunt)

Denisenko painoi KHL:ssä tehot 6+6 ja häntäkö kaavaillaan panttereissa kakkos- tai kolmosketjuun jo ensi kaudella? Melko maagisen loikan saa tehdä, ettei koko kausi mene AHL:ssä tai KHL:ssä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Nyt joudun kyllä kysymään, että mitä meinaat? Mistä noista? Mielestäni panttereiden nimenomaan ei tulisi luopua molemmista eli Dadonovista ja Hoffmanista vaan pyrkiä pitämään nämä joukkueessa. Ei se prospectpool ainakaan minun nähdäkseni niin hyvä ole, että noita kavereita saadaan omasta takaa korvattua ja joukkueen pitäisi pyrkiä vahvistumaan eikä heikentymään. Palkkakattokaan ei iske vasten kasvoja panttereilla.

Ja mieluummin itse pitäisin Dadonovin kuin Hoffmanin joka komeista maalimääristään huolimatta on tikittävä aikapommi aina omiinpäin.

Siis tarkoitin eroonpääsemistä niistä muista ongelmasoppareista.
 
Ja jos joku nyt luuli, että junnuilla ollaan suoraan korvaamassa näitä Top6-hyökkääjiä niin ei. Ei niitä junnuja sinne Top6 suoraan olla nostamassa, vaan portaittain tietysti. Connolly ja Vatrano esim nousee ylemmäs ja sitten joku nuorempi jannu Connollyn minuuteille jne.

Trocheck-treidistä lähtien minä ainakin olen nähnyt Floridan rakentavan tuon kaupan kautta keskikaistan uudelleen (Haula + Wallmark, ehkä Borgström) ja sitten nuo pappa-laidat päästetään pois ja tuodaan sisään Denisenko/Tippet/Saarela osasto. Ihan perusmeininkiä.

Monista asiasta olen viestissäsi samaa mieltä, mutta pariin kohtaan halusin tarttua. Kuten itse kirjoitin aiemmin, niin en usko Tippettin (tai Denisenkon) nousevan top 6 -rooliin vielä ensi kaudella. No samaa kirjoitit sinäkin, mutta kuitenkin sijoitat heitä toisen kärkiketjun laitaan. Varsinkaan Denisenkolla ei pitäisi olla mitään asiaa merkittävään rooliin vielä ensi kaudella. Hyppäys keskitason KHL-jengin kolmosketjusta NHL-jengin kakkosketjuun kuulostaa liian kovalta, vaikka tuon ikäiset jätkät saattavat muutamassa kuukaudessa kehittyä paljonkin.

Toinen juttu on tuo kärkipelaajien korvaaminen joukkueen sisältä. Kaikella kunnioituksella Connolly tai Vatranolle, mutta onhan tuo nyt ihan huumoriosastoa jos ykkössentterin ja ykköslaiturin jälkeen kärkiosaamista ko. pelipaikoilla edustavat Haula, Connolly, Vatrano ja Tippett/Denisenko. NHL:n surkein hyökkäys?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös