FC Barcelona 2021–2022

  • 144 336
  • 1 224

Miten FC Barcelonan käy tulevalla kaudella?

  • Voittaa ainakin kaksi pokaalia, suuruuden ajat ovat palaamassa

    Ääniä: 1 4,2%
  • Yksi pokaali tulee, ei juuri päästä viime kaudesta eteenpäin

    Ääniä: 8 33,3%
  • Sinnittelee, mutta ei suurempaa urheilullista menestystä, vaan alaspäin mennään

    Ääniä: 8 33,3%
  • Talouskriisi pakottaa myymään tähdet tammikuussa, ja tulos on sen mukainen

    Ääniä: 1 4,2%
  • Konkkaan menee

    Ääniä: 6 25,0%

  • Äänestäjiä
    24
  • Poll closed .

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Niin ehkä se on nimenomaan rutiinia, että puolustaa tiiviisti, iskee muutamista paikoista tarvittavat maalit ja hakee täydet kolme pistettä. En sanonutkaan, että Real oli jotenkin selvästi parempi, mutta ei mulla tullut myöskään oikein missään vaiheessa fiilistä, että Barca tulee tämän voittamaan. Tasuri tai Realin voitto, siltä se koko ajan näytti.
No mutta ei kai se silloin ihan isät vs. pojat ollut? Ainakin itselle tuo termi tarkoittaa ennemminkin sellaista 90 minuutin dominointia, mitä nyt ei siis todellakaan nähty.

Oikea joukkue voitti jokatapauksessa. Yhä ja edelleen eniten tuossa pelissä sakkaa joukkuepeli. Kukaan ei pelaa varsinaisesti huonosti tai tee valtavia virheitä, mutta tulosta ei tule. Tästä ei voi syyttää kuin Koemania.
 

Fordél

Jäsen
No mutta ei kai se silloin ihan isät vs. pojat ollut? Ainakin itselle tuo termi tarkoittaa ennemminkin sellaista 90 minuutin dominointia, mitä nyt ei siis todellakaan nähty.

Niin en kirjoittanutkaan mistään dominoinnista vaan, vaan että "toisen jengin rutiini ja tekeminen oli lopulta vaan eri tasolla", minkä myötä se "tekee tarvittavat maalit ja kairaa voiton". Tähän viittasin isät vs. pojat -vertauksella tänään.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Rutiinia se kai on, että tosiaan tasaisehkosta pelistä kaivaa sen tarvittavan maalin (joka mahdollisti toisenkin) eikä liikaa anna paikkoja. Isät vastaan pojat ehkä liian kärjekäs ilmaisu, mutta ei tässä varsinaisesta asiasta taida paljoa erimielisyyttä. Ratkaisevin asia, joka pienentää Barcleonan voiton todennäköisyyksiä, on ettei valmennus juuri tue Barcelonan pelaajien onnistumisen mahdollisuuksia kollektiivina. Kyllä se ainakin hyökkäyksessä näkyy tällaiselle amatöörillekin eikä se joukkuepuolustuskaan nyt niin timanttia ole.

Tähän liittyen, näinpä sellaisenkin maininnan, että Depay on tehnyt pelitilannemaalin viimeksi elokuussa. Paitsi tietysti monta Hollannin paidassa, mikä tuosta anekdootista puuttui.

Sieltä täältä on tihkunut tietoja, että ainakin Alba, Pique ja F. de Jong pelasivat eriasteisten kipujen/vaivojen kanssa. En nyt sitten tiedä, mitä ajatella tästä. Ei heille nyt mitään superhyviä vaihtoehtojakaan ollut. Voi olla tekosyitä tai sitten asioita, jotka myös vaikuttivat suoritukseen, joka nähtiin. Ilmeisesti ainakin Frenkie on myös nyt telakalla tilanteen seurauksena ainakin 1-2 peliä.

Uhrataan vielä ajatus Kun Aguerolle. Jäbä pääsi kentälle ja teki maalinkin ensimmäisessä klassikossaan. Tuskin olisi voinut tuntua turhemmalta ja ristiriitaisemmalta kuin nyt tuo tuossa tilanteessa, ja näin 15. voitoton Real-kohtaaminen on valmis.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Vielä: huhut olivat totta, Dembele palasi joukkuetreeneihin tänään.

De Jongilla lihasvamma, tiettävästi 7-10 päivää. Jännä myös nähdä, mitä Alban ja Piquen kanssa tehdään. Uskalletaanko lepuuttaa Rayoa vastaan?

Semmoistakin mietin, että aika masentavaa jotenkin kun clasico-tappio on niin odotettu, ettei oikein jaksa edes v...ttaa.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Vielä (ehkä) viimeinen postaus clasicosta kun katseet alkavat pikkuhiljaa suuntautua kohti varamiehistä sinnittelyä Rayoa vastaan. Jaan taas BarcaBlaugranesin taktisen analyysin, koska nämä ovat aika perusteellisia (paljon enemmän kuin lehdissä) ja perusteltuja. Koeman on saanut tuolta aiemmin aika paljon rapaa niskaan, nyt kirjoittaja katsoo että Koeman teki itse asiassa ennen peliä paljon oikeita päätöksiä, ja pelin aikanakin osin. Ja näin pelin alku olikin parempi kuin esim. sivuunkirjoittanut odotti, joskaan ei mikään huikea edelleenkään. Samaa mieltä, eri mieltä? Kandee siis lukea ja katsoa kuvat ensin: Barcelona 1-2 Real Madrid: Tactical Review

Oma fiilikseni: Ei se nyt ihan loisteliasta ollut, vaikka tuossa on perusteita osittaiselle synninpäästölle Koemanille. Mutta, ne eivät poista aiempia epäonnistumisia, ja aika hutera korttitalohan tuo oli kun sen kulminaatiopisteen, missä Dest ei tehnyt maalia ja aika pian perään Alaba teki, jälkeen eväät nousta tasoihin, puhumattakaan ohi, näyttivät vastustajan rutiiniin nähden ohuilta. Eikä joukkueen henkinen tila edelleenkään mikään hyvä taida olla, mikä on Koemanista puhuttaessa suunnilleen yhtä paha ongelma kuin usein nähdyt taktiset puutteet.

Ja tästä sitten leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Eka puoliaika tuli katsottua ja siinä ensimmäinen kymppi oli itse asiassa Barcalta erittäin hyvä. Siihen nähden miten hankalalta alkukausi näytti, niin ei Barca ollut niin selkeästi Realin perässä kuin mitä oletin.

Aguero tulee tuomaan Barcelonalle vielä paljon iloa, nyt vaan sitä palloa boksiin niin harva kaveri laittaa niitä yhtä kovalla prosentilla sisään. Esim. Depay on täysin erityyppinen pelaaja eikä häneltä mitään maalisadetta kannata odottaa, vaikka niitä maalejakin tulee niin on myös rakentava pelaaja.

Isoin kysymys on kuinka hyvin Koeman osaa hyödyntää Agueroa, koska hänellä on juuri sitä ratkaisevaa osaamista mistä Realin huippupelaajien osalta puhuttiin. Varmasti näillä Destillä ja Fatillakin tulee olemaan parin vuoden päästä mutta pitää olla realisti, nuorten pelaajien otteet ailahtelee.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Katsellaan vielä tuota Rayo-peliä sen verran, että eipä näemmä Fati olekaan pelikuntoinen, vaikka oli eilen laitettu optimistisesti listalle. Fati sai jonkun kolauksen polveen - ilmeisesti ei kuitenkaan SIIHEN polveen vaan toiseen. F. de Jong myös odotetusti poissa ja peli tulee Dembelelle liian aikaisin. Pedrin ja Araujon poissaolo olikin jo ennalta selvää. Eli aika varahenkilöisenä mennään. Hyökkäyksessä saatetaan siis nähdä Kun avauksessa, mutta vaikeuksia tulee viimeistään sitten, kun hänet jossain vaiheessa täytyy ottaa vaihtoon. Keskikenttä on myös ongelma, varsinkin kun ainoa ns. parhaan avauksen pelaaja eli Busi joutuu avaamaan aika lailla kaikki pelit.

Illan vastustaja on muuten edellä sarjataulukossa, joten jännä nähdä mitä sieltä tulee. Tuskin mitään kovin loisteliasta...
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Tuo Fatin kolahdus näytti kyllä melko ilkeältä, kun ottaa huomioon tuon taustalla olevan vamman. Heti pelin aikana tuli ajatus, että ei kai vaan...mutta onneksi hän sieltä nousi. Melko harmittomassa tilanteessa se isompikin vamma tapahtui, joten aina nuo pelästyttää. Hyvä jos hänen kohdallaan ei oteta mitään riskejä.

Illan pelistä ei ole kyllä oikein mitään ajatuksia, paitsi että tuleepahan arkipeliksi mukavaan aikaan. Koemanilla lienee Laportan luotto tuloksesta riippumatta, joten 3p sitten olisi tilauksessa. 4.sijaan ei paranisi kaulan päästä liiaksi kasvamaan.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Kappas, Koemanilla oli rohkeutta vaihtaa muitakin pelaajia. Mingueza jää penkille, Dest varmaankin pakkina koska Couts tulee avaukseen. Toivon mukaan toimivia päätöksiä, katsotaan. Samaten keskikentällä Gavi vaihtuu toiseen junnuun Nicoon. Gavi onkin pelannut tosi paljon ja ehkä on vähän näkynyt, että voi ajan myötä tuntua (eniten varmaan pääkopassa) kun pelaa joka viikko ei vain yhtä pykälää, vaan kahta-kolmea pykälää kovempia pelejä kuin viime kaudella. Kentällä sitten nähdään, oliko Koeman fiksu vai mennäänkö taas uudella tavalla metsään. Kun odotetusti avauksessa ensimmäistä kertaa Barcelona-paidassa. Pelastaja?
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Kauden avauspelin suonenvedon jälkeen 12 peliin 12 maalia. Näistä 10 syntynyt pelitilanteissa. Eiköhän tämä kerro kaiken Koemanin kyvyistä organisoida hyökkäyspelaamista. Fatit ja Kunit tulleet takaisin, mutta mikään ei isossa kuvassa ole muuttunut. Kaikille muille riittäisi jo varmasti, mutta Laportalle tämä tuntuu kelpaavan.

Menee toisteluksi, mutta se on nimenomaan Laporta joka on pääsyyllinen jos reagointi ei tapahdu tai se tapahtuu liian myöhään ja joukkue jää ulos chämppäristä. Mikään, ei siis yhtään mikään enteile, että meno muuttuisi.
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Eipä jaksa enää edes yllättää, että a) Barca jää maaleitta, ja b) Barca häviää... Todella surullista rämpimistä on, edelleen. Nicolta ihan mahtipeli sentään, ja Aguero vähän pirteämpi vaihtoehto kuin Luuk De Jong.

Paljonkohan Puigia muuten vituttaa, ettei lähtenyt lainalle kesällä? Koeman laittaa pojan lämmittelemään, mutta Luuk De Jong kentälle Nicon tilalle ja kaksi vaihtoa käyttämättä.. Ei se enää voi mennä huonommin vaikka ilman valmentajaa, kuin Koemanin kanssa.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Ei se enää voi mennä huonommin vaikka ilman valmentajaa, kuin Koemanin kanssa.

Jep. Ei tulisi lisäkustannuksia kun Koemanin siirtäisi syrjään ja vetäisi Schreuderilla loppukauden. Vaikuttaa vain ettei Laportalla jostain syystä kantti riitä tehdä tätä päätöstä.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
No, odotellaan. Luottamus on näissäkin hommissa sellainen, että se pitää olla täysin kunnes sitä sitten ei ole ollenkaan. Mutta enpä nyt kyllä mitenkään erityisen paljon osaa uskoa, että vieläkään kenkä heiluisi.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Mixu Paatelainen pystyisi churro-palkalla vähintään samaan mihin tämä hollantilainen seuralegenda. Koemanin on pakko olla viimeinen vaihe Bartomeun suunnitelmaa tuhota koko seura pikavauhtia.

En haluaisi nähdä duoa Luuk De Jong & Koeman enää ikinä missään Barcaan liittyvässä yhteydessä. Kaksi ihan täyttä hupiukkoa.
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Sen verran muuten vielä lisään, että näillä esityksillä jäädään aivan salettiin UCL kahinoissa pudotuspeleistä ulos. Mitä menetettävää Laportalla enää on, jos hyllyttää Koemanin? Tällä hetkellä kun tavoitteet ovat tasoa Eurooppaliiga ja mahdollisesti UCL paikka ensi kaudelle...
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Sinne meni. Rahaahan tämän Bartomeun katastrofivärväyksen kenkimiseksi ei varmaan ollut pätkääkään.

Luuk De Jong vielä pikapostina takaisin Sevillaan.

Nyt ei mitään perkeleen varavaihtoehtoja enää, niillä ollaan menty ties kuinka kauan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EP34

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Missä David Moyes on nykyään?
Eikös tuo Valioliigassa valmenna, taitaa olla West Hamissa. Tuli ihan ulkomuistista, ManUa vastaan pelasivat taannoin ja jengi pelaa ihan hyvin. Hävisivät tosin tuon matsin.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Eikös tuo Valioliigassa valmenna, taitaa olla West Hamissa. Tuli ihan ulkomuistista, ManUa vastaan pelasivat taannoin ja jengi pelaa ihan hyvin. Hävisivät tosin tuon matsin.
Ei Moyes tuolta Valioliigan neljänneltä sijalta eli UCL-mestoilta todellisen suurseuran puikoista kyllä mihinkään persaukiseen kyläjengiin ole tulossa.

Mutta mites Zidane? Sopisi mainiosti nyky-Barcan meininkiin ja parrat ainakin pärisisi taas kunnolla!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös