FC Barcelona 2020–2021: Uuden alun alku vai vielä pahempaa sähellystä?

  • 129 849
  • 834

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Voin helposti kuvitella Suarezin istuskelemassa katsomossa lipittämässä mate teetä.

Mulla on ainakin kaikki sympatiat Suarezin puolella. Hän olisi tyytynyt pienempäänkin rooliin, mutta jos ei sitäkään ole tarjolla, sitten kannattaa pitää sopparista ja palkasta kiinni.
Kyllä sun nyt täytyy ymmärtää Barcankin kanta tässä asiassa. Onhan se kiva että Suarez olisi sanojensa mukaan tyytynyt pienempäänkin rooliin, mutta ei Barcalla ole varaa maksaa penkkipelaajalle Suarezin mammuttimaista palkkaa ja avaukseen ei taso enää riitä. Kaikille osapuolille olisi ollut paras ratkaisu että Suarez löytäisi uuden seuran, jossa saa avauksenpaikan ja Barcan säästää palkkakuluissa. Asia olisi toki pitänyt paljon paremmin esittää Suarezille kuin mitä Koeman teki.
Nyt valitettavasti näyttää ettei Suarezista päästä eroon, ja Koeman jo kertonut miehelle että jos jää katsomo ei kutsu vaan aikoo käyttää penkkimiehenä.
No onneksi Depay ei ilmeisesti ole tulossa, kun Aulas kertoili että Bartomeu sanonut ettei Barcan rahat riitä.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Tässä on molemmat puolet. Suarezilla on oikeus pitää kiinni sopimuksestaan, mutta kaikille muille se on tietysti vähän hankalaa. Samalla, voi olla että hän olisi halukkaampi kompromissiin ellei johto (ja/tai Koeman) olisi suhtautunut häneen niin epäkunnioittavasti tässä tilanteessa aiemmin kesällä, jos siis lehtitietoihin on uskominen. Avoimuutta, kunnialliset läksiäiset ja kehuja ja kiitoksia panoksesta, niin homma olisi voinut sujua kaikin puolin paremmin. Mutta kaikki tällainen on nyky-Barcelonassa tietysti liikaa vaadittu kuten kiista Messin kanssakin osoittaa.

Hyökkääjätilanteen lisäksi topparitilanne, noin akuuteimmin, on ratkaisematta. Ellei ala tapahtua, kohta käy niin, että ringissä on pidettävä edelleen sairastupa-Umtiti. Laitapakeissakaan ei ole yhtään vaihtuvuutta kaikista huhuista huolimatta, kun liiga on jo käynnissä ja alkaa Barcelonan osaltakin puolentoista viikon päästä. Ainoat uudet mahdollisuudet löytyisivät siitä, että vuokrapelaajia jäisikin rinkiin.

Nimiä epäluottamuslauseäänestystä varten oli vuorokausi ennen maalia 14 100, eli 1 400 lisää oli tullut. Puuttuu kuitenkin vielä noin 2 400, eli ilman tuplakiriä viimeisenä vuorokautena tuo hanke uhkaa jäädä vajaaksi. Saapa nähdä. Laporta tuolla Twitterissä juuri kiirehti kannattajiaan allekirjoittamaan ja ilmeisesti myös Fontilla on keräyskampanja omalla toimistollaan. Huomenna tiedetään lopputulos.

Sitä ennen tänään treenipeli Gironaa vastaan, ja nyt voi kiinnittää huomiota pelitapahtumien lisäksi siihen, palaako joku viimeksi pois jätetyistä kokoonpanoon.

Ai niin, vielä: nyt on vuotanut kuva jonka väitetään esittävän kauden 2021-22 pelipaitaa. Huhhuijaa jos tämä on aito. Linkki MD:n juttuun, mutta varoitus: herkät tai sydänsairaat, älkää avatko sitä. Okei, logosta haettu vaikutetta, mutta silti... Vaikka tässä on isompiakin ongelmia, toivottavasti uusi johto ehtii pelastaa meidät tältä häpeältä. Así será la impactante camiseta del Barça 2021-2022
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Sitä ennen tänään treenipeli Gironaa vastaan, ja nyt voi kiinnittää huomiota pelitapahtumien lisäksi siihen, palaako joku viimeksi pois jätetyistä kokoonpanoon.

Suarez, Vidal ja Rafinha edelleen sivussa, eli ei muutosta siltä osin. Edit: myös Umtiti, vaikka olisi jo pelikunnossa.
 

Fordél

Jäsen
Kyllä sun nyt täytyy ymmärtää Barcankin kanta tässä asiassa. Onhan se kiva että Suarez olisi sanojensa mukaan tyytynyt pienempäänkin rooliin, mutta ei Barcalla ole varaa maksaa penkkipelaajalle Suarezin mammuttimaista palkkaa ja avaukseen ei taso enää riitä.

Se, ettei hilloa riitää kalliiseen penkkimieheen, on täysin Barcan ja sen itse aiheuttama ongelma. Ei tässä tarvi siis Barcaa mitenkään ymmärtää. Suarez olisi toki kallis penkkimies, mutta hän on edelleen maailmanluokan hyökkääjä eikä siten Barcalle mikään muu kuin lähinnä taloudellinen rasite.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Twitterissä tuli vastaan, että 271 ääntä vielä puuttuu ja reilu kaksi tuntia olisi vielä äänestysaikaa. Jännäksi menee.

Edit. Vähemmän yllättäen Bartomeun käsinuket Sport ja Mundo Deportivo ei löydä tästä tiukasta tilanteesta uutisoitavaa kanteen.
 
Viimeksi muokattu:

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Hanke twiittaa edelleen, että 271 puuttuu. Ilmeisesti kannustetaan edelleen kaikki tulemaan paikalle viime hetkille asti, koska kuitenkin jonkin verran allekirjoituksista ei mene läpi. Kuulemma 2008 kun Laportaa yritettiin kaataa, 3 % kerätyistä nimistä hylättiin. Tosi tiukoille tämä siis menee, mutta voi tulla vielä hieno päivä!

Eilen kaatui Girona 3-1. Messi teki 2, ei paljon tuuletellut, mutta etenkin eka maali kannattaa käydä katsomassa. Coutsin maalissa myös hieno rakentelu. Näin vain koosteen, mutta ilmeisesti ekan pelin tapaan ainakin nuorisokolmikko Puig-Trincao-Pedri väläytteli taas. Muodostelma oli edelleen 4-2-3-1 eli näyttää vakaasti siltä, että tällä Koeman haluaa ainakin aloittaa kauden virallisetkin pelit. Sitten nähdään, miten se toimii kovempia vastustajia vastaan.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Näin! Tästä on myös hankkeen itse antama tieto. Melkoinen loppukiri. Lähdenkin tästä päivystämään tuonne lähimmälle postilaatikolle, jotta koska voisi laittaa äänensä menemään...

Nyt asia muuten sentään on jopa noiden paikallisten urheilulehtien ykkösuutinen. Kuriositeetti: tämä käänne osuu päivälle, jolloin tulee tasan 20 v täyteen Messin muutosta Barcelonaan.

Suarez on tiettävästi Italiassa hankkimassa sikäläistä passia helpottaakseen siirtoa johonkin, joka taas toisten tietojen mukaan ei kuitenkaan olisi Juve.

Edit: Meanwhile, toisaalla, Quique Setien tviittaa vievänsä irtisanomisensa oikeuteen ja saaneensa virallisen tiedon siitä vasta eilen, kuukautta asian tiedottamisen medialle jälkeen. Hänen mukaansa, hämmentävää kyllä, Barcelona olisi laittamassa muut hänen valmennustiimistään "toisiin tehtäviin" seurassa eikä siis irtisano heitä! Jos tästä nyt on puoletkaan totta, Bartomeun poppoo kyllä saattaa itsensä yhä uuteen häpeään harva se päivä.
 
Viimeksi muokattu:

wolpacca

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, FC Barcelona, Cubs
Onhan toi ihan sairasta jos Bartomeu & co oikeasti luulee että valmentajat voi vaan laittaa tekemään jotain toista duunia jos ei peli kulje...

Tästä on nyt vähän ristiriitaista raporttia tullut erisuunnilta mutta näyttää siltä että ennen kun tämä Setienin keissi on hoidettu alta pois niin Koeman ei saa La Liga matseja valmentaa.

Hienosti meni taas Josep!
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Pakko vielä lisätä, kun se on nyt ajallisestikin niin osuvaa, että tuon epäluottamuslauseäänestyskampanjan yksi pääviesteistähän oli se, että jatkuvat oikeudenkäynnit milloin mistäkin asiasta lokaavat seuran maineen (ja tulevat välillä myös kalliiksi). Jos nyt Setienillä ei muuten mennyt kaikki ihan putkeen, niin ehkä hän sentään antaa tässä pienen panoksen sille, että hitaammatkin jäsenet ymmärtävät miten tässä kannattaa äänestää. Eli kiitos Setien 2020-2020!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Tästä on nyt vähän ristiriitaista raporttia tullut eri suunnilta, mutta näyttää siltä, että ennen kun tämä Setienin keissi on hoidettu alta pois, niin Koeman ei saa La Liga -matseja valmentaa.

Hienosti meni taas Josep!
:D Ei saatana, tää on kyllä oikein unelmien teatteri tänä kesänä. Kaikki yritetään heittää ulos (jopa itse uhotaan lähteä, jos vaan Messi jatkaa) ja lopulta kun kausi alkaa, kaikki samat naamat siellä jatkavat varmasti entistä motivoituneimpina.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Kaikki yritetään heittää ulos (jopa itse uhotaan lähteä, jos vaan Messi jatkaa) ja lopulta kun kausi alkaa, kaikki samat naamat siellä jatkavat varmasti entistä motivoituneimpina.

Joopa, näin. Sitten tietysti tässä on tämä korona-aika tuomassa lisähaastetta kun oikein kellään ei ole rahaa. Se hyvä puoli siinä on, että jos Bartomeu näyttäisi muuten epäpätevyysasteikoilla 1-10 noin lukua 11, nyt syntyvä mielikuva on jossain 13 paikkeilla. Varmistanee oikean äänestystuloksen, ellei nyt itse vihdoin ymmärrä lähteä, ettei tarvitsisi käyttää rahaa vaalien järjestämiseen. Tai siis yhdet riittäisi kahden sijasta kun voidaan siirtyä suoraan uuden puheenjohtajan valintaan.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Koeman kertonut Puigille ettei miehelle ole käyttöä. Surkeasta pelaaja-arvioinnista kertoo myös että ykköstoiveena oli pyytänyt johdolta Lukakua, ja Depay oli vasta kakkosvaihtoehto.

Toivotaan nyt että saadaan Bartomeu ulos ja samalla oven avauksella Koeman, ennen kuin menetetään Puigin kaltaisia timantteja tai ostetaan sikahintaan Lukakun kaltaisia tusina-pelaajia, jotka eivät sovi yhtään Barcaan.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Toivotaan nyt että saadaan Bartomeu ulos ja samalla oven avauksella Koeman

Tässähän on se hyvä puoli, että liigan papereissa Setien on edelleen Barcelonan päävalmentaja. Jos siis ei tykkää Koemanista. Pelillisesti olen itse toistaiseksi optimistinen ja useampi lähde on myös antanut ymmärtää viime viikkoina, että treenien intensiteetti on palautettu takaisin huippu-urheilun tasolle, missä se ilmeisesti jostain käsittämättömästä syystä ei parina viime vuonna oikein ole ollut.

Mutta sitten tämä Puig-asia. Nythän tästä on vain toisen käden tietoa, johon on syytä suhtautua varauksella. Puig ei pelaa tänään, mutta syy voi myös olla vähemmän dramaattinen, tyyliin kierrätys. Jos kuitenkin on niin, että Puig olisi keskikenttäpelaajien nokkimisjärjestyksessä melkeinpä viimeisenä ja/tai Koeman ajattelee ettei 4-2-3-1-muodostelmassa ole hänelle sopivaa paikkaa, asiasta on helppo olla eri mieltä. Jos nyt edelleen uskotaan huhuihin, ilmeisesti jopa johtokunnalla on tässä asiassa fiksumpi mielipide (kuten melko varmasti myös tulevalla, kuka ikinä sitä johtaakin) ja tuskinpa Masian helmeä myydään vastoin johdon tahtoa. Jos nyt ihan oikeasti sitten nykyisen valmentajan aikana minuutit jäisivät vähiin, vuokra ja paluu sitten vieläkin valmiimpana ei olisi katastrofi, vaikka ikävää sekin.

Ehkä historian matalaprofiilisiin Gamper Elcheä vastaan on muuten käynnissä tyhjällä Camp Noulla. Griezmann tänään piikissä ja kesti kaksi minuuttia tehdä maali, siinä nähtiin myös Albalta niiden parempien aikojen näköinen nousu ja syöttö. Toki vastassa "vain" Elche. Peli tätä kirjoitettaessa siis 1-0.
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
“We must congratulate ourselves that Messi is still with us.” - Bartomeu ESPN:lle. On se. On se melkoinen seppä, ei itsellä pokka pitäisi vote of no confidencen aikana heittää tällaista läpälläkään mutta ei paljoa setä Bartoa huimaa.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Puig-myrsky jatkuu. Koeman sanoi eilisen pelin jälkeen, että nuoret tarvitsevat peliaikaa ja että Puigille on paljon kilpailua, joten suosittelisi vuokraa (vaikka kuulemma Puig kyllä kuuluu Barcelonaan pidemmällä tähtäimellä). Kauniisti sanottuna tästä on tullut aika paljon kommentteja joissa ollaan nokkimisjärjestyksestä Koemanin kanssa eri mieltä. Esim Alena on ihan kiva rotaatiopelaaja, mutta Puig ansaitsisi viime aikojen näytöillä enemmän minuutteja. Koeman näkee tässä jotain mitä melkein kukaan muu ei näe.

Gamper päättyi 1-0, vaikka ero pelitapahtumissa oli ehkä suurempi. Kenties eräälle Puigille olisi ollut käyttöä...

Tosiaan Bartomeu ei aio erota eli vielä pitää käyttää aikaa ja rahaa kaksiin vaaleihin. Voi tietty tavallaan olla oikeassa, että Messi on niin tärkeä ettei voinut päästää lähtemään. Mutta ongelma on, ettei hänellä ollut tähän muuta keinoa kuin 700 miljoonan pakko.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Noista Bartomeun höpötyksistä jäi eilen sanomatta se, että siellä oli ehkä infoakin joukossa. Kun on ollut noita puheita, että "pitää myydä ennen kuin voi ostaa", niin ilmeisesti tässä on takana ihan liigan määräys. Seurojen taloudellista tilannetta on katsottu ja sitten annettu ehtoja, kuinka paljon voi törsäillä. Oletan, että Barcelonan kohdalla tuo ehto perustuu todennäköisimmin palkkakuluihin, jotka eivät saa nousta (palkkakattoa rikottiin varmasti jo viime kaudella koronan vuoksi laskeneiden tulojen seurauksena, katto kun on prosenttiosuus tietyistä tuloista). Eli vasta kun on raivattu tilaa palkkamenoista, voidaan ottaa uusia pelaajia. Nyt on mennyt Rakitic ja Arthur, tullut Pjanic ja junnuja, eli tilanne varmaan suht plus-miinus nolla tässä ikkunassa.

Tähän liittyen, Vidal on tiettävästi Milanossa. Toivon mukaan ei jää huhuksi. Lisäksi on ollut uutista, että Wolves maksaisi myyntiensä jälkeen Semedosta niin hyvän hinnan, että se voisi hyvinkin mahdollistaa Barcelonalle pari hankintaa - Lautaroa pienempää kuitenkin, tyyliin Garcia ja Depay tai jommankumman tilalle Semedon korvaaja, esim. aiemmin Ajaxista huhuttu Dest. Tänään kannattaakin seurata, onko Garcia Cityn kokoonpanossa vai ei.

Puig taas uutisten mukaan haluaa jäädä ja ottaa paikkansa. Saapa nähdä, toivon mukaan näin, ja Koeman löytää silmälasit jos ei potentiaali muuten meinaa näkyä. Huhuja on myös, että seura kyselisi josko Ajax haluaisi vuokrata.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Operaatio sikana massia pelaajamyynneistä on vihdoin käynnistynyt! Saatiin virallinen ja vahvistettu siirto!

Köh, siis Wague vuokralle PAOKiin eilen. No joo.

Mutta paljon on lähes varmaa, sen verran pitkällä olevaa että lääkärintesteissä jo pyöritään. Näihin kuuluu Vidal Interiin ja Semedo Wolvesiin. Jaa, juuri tätä kirjoittaessani Vidalin siirto näemmä varmistuikin! Siirtokorvausta ei ilmeisesti saada, paitsi miljoona ehdollisia, mutta palkkakulut pois. Barcelonan talouteen vaikuttaa myös se, että entinen topparimme Marlon Santos on ilmeisesti lähellä 15 miltsin siirtoa Fulhamiin, ja tästä summasta puolet tulisi aiemman myyntisopimuksen mukaan Barcelonalle. Hänestä maksettiin aikanaan 5 ja saatiin jo Sassuololta 6 miljoonaa aiemmin. Jos vielä Semedosta saadaan suunnilleen sama kuin millä ostettiin 3 vuotta sitten (se oli n. 36 miltsiä), se kuuluisi nykyjohdon parhaisiin taloudellisiin suorituksiin. Toisin kuin Suarez, jos pitää paikkansa että sopimus joudutaan purkamaan niin että Barcelona vielä maksaa puolet ensi vuoden liksasta. Toki Pistolero ehti tuoda kohtuullista vastinetta rahalle niinä vuosina jotka Barcelonassa pelasi. Nythän ilmeisesti johto on hätääntynyt kun on ilmennyt, että sopimuksen purkaminen tarkoittaa, että Suarez pelaa jossain muussa seurassa (kuten Atletissa). Hohhhoijaa taas.

Edit: Nyt kuitenkin sitten alkaisi olla aika nähdä, saadaanko jotain aikaiseksi myös hankintapuolella, vai meneekö johto riman ali jälleen. Etenkin jos Semedo-kuvio menee maaliin, pitäisi resursseja olla riittävästi vapaana että jotain hyvää tapahtuu. Saapa nähdä.
 
Viimeksi muokattu:

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Ja lisää: Barca B:n toppari Jorge Cuenca siirtyy Villarealiin, ja siitä kolahtaa tilille 2,5 + 4 miltsiä. Takaisinosto-oikeus jää, ja 20 % myöhemmistä myynneistä jos ei palaa.

B:stä on huhuiltu lähtevän muitakin, joista voisi saada vähän tuloja. Toivon mukaan tässä ei nyt sitten hukata sellaisia lupauksia, jotka voisivat joskus olla edustuksen avauksen pelaajia. Akieme lähti jo vuokralle Almeriaan lauantaina.

Samalla vielä aiempaan Puig-saagaan liittyen. Tuonne hyökkäävien keskikenttäpelaajien/laitahyökkääjien paikoille on tosiaan vähän ruuhkaa, varsinkin kun näyttää, että esim. Rafinhasta ei ole jonoksi asti tarjouksia. Mutta jos sieltä sitten jonkun pitäisi lähteä vuokralle, varmastikin ennen Puigia sen pitäisi olla vaikkapa Pedri, joka lienee kyllä hyvä lupaus mutta vielä 18-vuotiaana aika selkeästi pari askelta Puigia jäljessä.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
No niin, Semedo lähti virallisesti, hinta tosin hieman odotuksia pienempi 30+10. Nyt alkaa kuitenkin olla kassassa ja palkkakatossa varaa, varsinkin jos myös Suarezin lähtö toteutuu eilisistä nikotteluista huolimatta, eli pitäisi alkaa tapahtua. Paljon enemmän puhutaan Lautaro-Depay-akselista, mutta jos ajatellaan ihan tulevalla kaudella pärjäämistä, oikea pakki Sergi Roberton lisäksi ja yksi toppari lisää (ellei se ole Todibo) ovat kiireellisemmät tarpeet. Tuo Ajaxin Dest on edelleen vahvasti huhuissa oikealle, joskin myös Bayern on ilmeisesti hänestä tarjousta tehnyt, mikä toivottavasti kertoo ettei olla ihan metsään menossa jos tulee.

Operaatio Sikana massia pelaajamyynneistä alkaa myös ilman yllätyksiä olla Umtitia (ja ehkä jotain tyyliin Rafinhaa, Firpoa tai Todiboa, ja onhan siellä Braithwaite myös roikkumassa) vaille valmis. Ei ole nyt vain liikaa näkynyt ottajia osalle näistä viimeisistä. Mainitaan samalla, että B:n Monchu, jolle piti olla kiinnostusta liigatasollakin siellä täällä, lähti vuokralle Gironaan. Jos tieto osto-optiosta lehdissä pitää paikkansa (jotain 3 tai 3,5 miljoonaa), hinta on kumman alhainen aiempiin huhuihin nähden.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Luis Suarezin lähtökin sitten varmistui. Haikeat fiilikset, vaikka nyt oli päästettävä jo irti. Pelaaja jolle itsekin antanut paljon lokaa niskaan, mutta totuus on, että nosti itsensä seuralegendaksi näinä kuutena vuotena seurassa. Tuli, näki ja voitti kaiken. Oli osa ehkä sitä kaikkien aikojen kovinta hyökkäystrioa. Mies nosti itsensä seuran kaikkien aikojen 3. eniten maaleja tehneeksi pelaajaksi ja ainoa pelaaja joka onnistui voittamaan kultaisen kengän, kun Messi ja Ronaldo olivat parhaimillaan. Parhainpana muistona tietysti jäi tuo triplakausi. Viimeisinä vuosina liike alkoi polvivaivojen myötä hidastumaan, mutta teki sitä arvokaista näkymätontä työtä, joka teki näinä vuosina mm. Messistäkin paremman pelaajan. Teki niitä juoksuja topparien väliin, jotka avasivat Leolle tiloja. Suarez oli selkä vastustajan maalia kohti vieläkin ihan maailman eliittiä ja pystyi tekemään maaleja asennoista ja paikoista johon muut ei joukkueessa kyenneet.

Gracias Luis!
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Näin se tosiaan varmistui, ja hinta on jännä 0+6. Jotain sentään, eli ilmeisesti sopimusta ei sittenkään purettu. Seuran sivujen uutisessa ei mainita mitään siitä, että maksaako Barcelona tosiaan osan palkasta, mutta epäilenpä että näin kuitenkin on kun se aika varmana uutisoitiin eikä muuten siirtoa kuulunut mihinkään. Lehtitietojen mukaan puolet vuosipalkasta olisi luokkaa 15 miljoonaa, eli siirtokorvaus olisi tosiaan käytännössä negatiivinen.

Mutta kiitos Luisille niistä hyvistä vuosista - vaikka pari viimeistä kautta Pistolero oli melkein yhtä paljon rasite kuin hyödyksi, niin aiemmin oltiin plussan puolella mm. eräänkin CL-finaalin voittomaalia myöten. Eikä ylipäätään tuollaista maalimäärää ole moni Barcelonalle latonut, puhumattakaan kun tuli seuraan vasta jotain 27-vuotiaana. Jäähyväistilaisuus muuten alkaa ihan näillä hetkillä 13.30 Suomen aikaa.

Muita uutisia sitten vielä odotellaan. Oikea pakkihan on nyt se kaikkein kriittisin asia, ja Destin kanssa huhuillaan asioiden olevan pitkällä. Jostain kumman syystä hän kai preferoi Barcelonaa, vaikka Bayern tarjoaisi enemmän. Tosin odotetaan nyt että nimet on papereissa, mutta jos näin on, niin onhan se hyvä merkki pelaajan motivaatiosta. Silti, kyseessä ei ole mikään valmis maailmantähti, joten voi olla, että päävastuu jäisi Sergi Robertolle ja/tai ihan se vahvin osa-alue Barcelonan pelissä tuo oikean pakin paikka ei tule olemaan ainakaan ihan heti.

Puheenjohtajavaaleihin ilmoittautui uusi ehdokas taas, Toni Freixa. Tässä lienee nyt kyse siitä, kun aiemmin muut ennakoivat että ehdolle tulee myös "Sandro Rosellin käsinukke".
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Viimeksi kun Barcelona myi Atleticoon ykköshyökkääjän alihinnalla, kausi menikin Atleticolle ihan jees. Eli siis Villa kun myytiin niin Atletico voitti mestaruuden.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Näinkin @mikko600 , joskin enemmän homma oli kiinni valmennuksesta silloin kun Villasta. Tuon kauden jälkeen tulivat sitten Lucho ja eräs Liverpoolin siihenastinen ykköshyökkääjä, ja kannuja alkoi taas jonkin aikaa virrata Kataloniaan.

Saapa nähdä, löytyykö nyt jostain se piikin pelaaja, joka laittaa riittävästi palloja verkkoon, ettei homma jää vain Messin varaan. Silloin on taas mahdollisuudet, vaikka ennakkosuosikkina ei nyt lähdetään mihinkään kilpailuun - ja tietysti muutakin pitää saada kuntoon kuin vain maalimäärät.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös