Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Farmari Lappeenrantaan välittömästi!

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Elina54321, 02.03.2010 klo 08.03.

 1. 10 Jäsen

  Lainaus:
  Tässä on Lapin Kansan juttu aiheesta.

  Edit: Onko joku vielä sitä mieltä että aloite 20 %:in omistusosuudesta tuli Junnolta?
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2010 klo 08.16
 2. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Lainaus:
  Uskomatonta että koko p*ska yritetään edelleen kaataa Kaihuan niskaan! Sitten vielä Kallioniemi toteaa että "kun mainostaulukiista tulee hovioikeudessa päätymään Rokin eduksi", niin saadaan osakepääoma kuntoon. Tuo hovioikeuteen meneminen vaikuttaa pelkältä viivytystaistelulta, Rokin johto tietää että siellä ei päätös muutu.

  "Mitään peiteltävää ei ole", toteaa Kallioniemi haastattelussa. Uskottavuus alkaa valitettavasti olla jo mennyt.

  Lainaus:
  Kyse ei ollut farmisopimuksesta täksi kaudeksi, vaan Kärpät olisi saanut 20% omistuksen Rokista, maksattamalla koko homman rovaniemeläisellä jääkiekkoyleisöllä.

  Oikein syljetti lukea Junnon hehkutusta asiasta, kuinka "Rovaniemi on ollut meille aina tärkeä yhteistyökumppani" kun uutinen haasteottelusta julkaistiin. Kärpät olisi siis käynyt Rovaniemellä pelaamassa yhden matsin, ja kyseisen ottelun pääsylipputuotto olisi käytetty suoraan Kärppien omistusouuden hankkimiseen Rokista. Hyvä diili bisnesmies Junnolle, huono diili Rokille.
   
 3. 10 Jäsen

  Lainaus:
  Edelleenkin... Jos se olisi hyvä diili Kärppien kannalta niin miksi se ei olisi sitä myös fanien kannalta? Ostakaa nyt ihmeessä se 20 %:in osuus pois kun se RoKin omistaminen on niin kannattavaa.
   
 4. Jeff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkueet
  Lainaus:
  Tiedän kyllä mistä oli kyse. Kärpät tosin olisi ollut halukas vain 10% omistukseen, mutta RoKi vaati 20%. Silti, jos vaihtoehto on kuoleminen pois rahavaikeuksien takia, niin olisiko ollut niin huono vaihtoehto se että 20% osaomistajana olisi ollut vakaravainen saman toimialan firma? Sille 30k olisi varmasti ollut käyttöä RoKissa. Ja voi jopa olla, että tulevaisuudessa RoKin ollessa vaikeuksissa, kuten nyt, Kärpät olisi investoinut Rokiin hieman lisää ja avittanut seuraa eteenpäin.

  Lapparin jutun perusteella Roki on todellisessa kusessa taloutensa kanssa. Vaikka RoKi karsinnat klaaraisikin, niin voiko joukkue pelata enää mestistä ensi kaudella nykyisenlaisessa taloustilanteessa?
   
 5. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Itse olen myös sitä mieltä, että tippumista ja konkurssia parempi vaihtoehto olisi vaikka sitten tuo paljon arvostelua mututuntumalta herättänyt "yhteistyösopimus." Nyt viimeistään täytyy ymmärtää, että Oulu olisi ollut mahdollisesti tärkeä palanen Rokille. Yhteistyösopimuksia on monenlaisia, joten tuskinpa siinä Kärppä olisi Rokin idetiteettiä syönyt.

  Lainaus:
  Tätä sopii tosiaan miettiä. Jos Rokin viime keväinen joukkueen kasaaminen meni metsään pääosin huonon taloudellisen tilanteen vuoksi, niin parempaa ei ole luultavimmin luvassa tänäkään keväänä mestispaikan säilyttämisestä huolimatta. Velkaa on entistä enemmän ja tuntumalta voisi arvella, että lisää pamahtaa joko hovioikeuden päätöksellä tai sitten muita teitä. Mietin hieman, että noinkohan lehdessä tuotiin kaikki rahalliset ym. vaikeudet salaamatta esille!?

  Loppuun täytyy vielä viilata omaa mielipidetäni siitä, keiden (karsijat) toivoisin pelaavan ensi kaudella mestistä. Tämä napapirin puuhamiesten aiheuttama taloushuoli ei puolla enää sitä, että allekirjoitanut haluaisi Laseria mestikseen.
   
 6. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Pankkivirkailija teki sopimuksen, niin eikö hän ole vastuulliinen tuohon idiottimaiseen diiliin? Bisnestaju on ollut hieman hukassa.
   
 7. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Onhan se uskomatonta että mainostauluista paska kaadetaan sen niskaan joka on niiden vuokraamisesta sopimuksen tehnyt (ja vielä itsenäisesti päättänyt että sopimus tehdään), todellakin aivan uskomatonta.

  Eli edelleen seuran näennäisesti suurempi itsenäisyys on tärkeämpää kuin seuran selviäminen taloudellisesti.
  Ei 10-20% osuudella vielä saa mitään isompaa määräysvaltaa noin pienestä yhtiöstä, mutta 30k on tuon kokoisessa toiminnassa ja tuollaisessa taloustilanteessa kohtuullisen iso raha.

  Ps. Joko fanit ovat lunastaneet lupauksensa ja merkinneet vähintään tuon verran Rokin osakeannista?
   
 8. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Kuulepas Tuamas olen pitänyt sinun asiantuntemustasi noissa talousasioissa varsin korkealla tasolla varsinkin tuolla Sport-osiossa. Mikäs nyt tuli, kun lähdit tuuliajolle. 30k on todellakin noin 10 % RoKin veloista ja aika mukava summa rahaa. Talousihmisenä sinun pitää kuitenkin ymmärtää, että josseilla ei makseta mitään. Onko joku (Kärpät) tarjonnut 30k? Ei ole. On vain yhden haihattelijan laskelma, että joku höntsäpeli tuottaa tuollaisen rahan. Älkäämme maksako josseilla ja toiveilla, vaan riihikuivalla rahalla. Tiedät varsin hyvin, että kirjanpitoon ei tuollaisia summia viedä kummalekaan puolelle. Tuo viimeinen lause minua ihmetyttää sinun kirjoittamanasi. Miksi?
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2010 klo 15.04
 9. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Ihan piruuttanihan minä, jos ihan totta puhutaan.

  Toki tuo esim. 30k (joka toki olisi voinut olla vaikka 20k tai 40k) on varsin pieni summa tuossa(kin) sopassa, mutta olisi tuo tuotto hieman tuonut hieman helpotusta Rokin heikohkoon taloustilanteeseen.

  Lähinnä nyt sitä oli tarkoitus ottaa esiin, että ei se mahdollinen Kärppien 10-20 % omistusosuus vielä olisi tehnyt seuran/yhtiön itsenäisyydelle mitään isompaa hallaa, jos osakeannin ehdot olisi laadittu oikein. Sekä sitä että osakeanti on näillä näkymin karahtamassa ainakin osittain kiville, ainakin osittain tuon Kärppä-yhteistyön peruuntumisen takia.

  Pitänee kauden jälkeen (tai oikeammin sitten kun kuluvan kauden tilinpäätös julkaistaan) tutustua tarkemmin Rokin taloustilanteeseen, nytkin toki hieman ihmetyttää kuinka seuran taloustilanne on ilmeisesti vieläkin heikossa jamassa, vaikka yleisöä on peleissä käynyt kohtuullisen paljon.
  Kuitenkin esim. Sportiin verrattuna vanhat vastuut ovat vain murto-osa siitä mitä Vaasalaisilla, pelaajabudjetti on järkevissä rajoissa ja ohjaissa on uusi johto.