Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Farmari Lappeenrantaan välittömästi!

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Elina54321, 02.03.2010 klo 08.03.

 1. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Tässä ketjussa keskustellaan Kallioniemen (hallitus)suunnitelmista tehdä Rokista farmiseura. Tämän päivän Lapin Kansassa todetaan Lätkässä Lappiin projektin menneen munille odotetusti. Nyt Teemu on saanut hyviä kokemuksia Tornion kanssa farmisopimuksesta. Minä olen samaa mieltä, kannattaa tehdä farmisopimus alaspäin. RoKin tapauksessa ei missään nimessä ylöspäin. Kallioniemen on turha kuvitella, että hänen aivoituksensa tullaan nielemään nikottelematta. Kolme viisasta miestä pystyi kaatamaan Kärppäsotkun, onneksi. Kysymyksessä oli kuitenkin vain kolme fania. Farmisopimuksen kanssa kannattaa olla hyvin, hyvin varovainen, koska vastustajaksi löytyy paljon suurikenkäisempiä vaikuttajia. Kallioniemen näytöt tältä kaudelta ovat susia, joten minä ainakin henkilökohtaisesti tulen panemaan itseni likoon, että farmisopimuksesta tulee samanlainen fiasko, kuin osakekaupasta. Jos tipumme Suomisarjaan Kallioniemi nostaa varmaan itse kytkintä.
   
 2. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Minnespäin Kallioniemi oli nyt sitä sopimusta virittelemässä tällä kertaa?

  Sinällään tuo EU-rahan hakemuksen kaatuminen ei hirmuinen yllätys ollut, on voineet muut alueen urheiluseurat olla hieman myrtyneitä jos se lävitse olisi mennyt.
   
 3. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Ei tuo suoraan sitä sanonut, mutta kehui samassa jutussa, että suhteet Kärppiin ovat hyvässä kunnossa, että silleen. Toivottavasti K-Laser nousee Mestikseen, niin vaikeutuu se Kallioniemen hölmöyksien teko ainakin jonkin verran.
   
 4. st.niklaus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Capefear
  Onkohan tuo nyt ihan viisasta taas vetää herneitä nenään ja alkaa soittelemaan iltapäivälehdille, ennenkuin asioiden oikea laita paljastuu? Kauhean hienoa palautetta ei ole tullut niiden kolmen viisaan miehen tempauksesta oikein miltään suunnalta. Vaikkakin asiahan oli kaikinpuolin silloin huonosti hoidettu, Kärppien osaomistus varmasti säikäytti monet, allekirjoittaneen myös. Mutta yhteistyötä voi tehdä ilmankin, että toinen omistaa osan toisesta.
  RoKin hallituksella ja monella muullakin on aika hemmetin paljon vielä opeteltavaa oikean jääkiekkoseuran pyörittämisestä, ei olisi ollenkaan huono asia, että sitä voisi opetella seuraamalla ja ideoimalla jonkun viisaamman opastuksella. Siten RoKistakin voisi tällainen oikea jääkiekkoseura tullakin. Tämä kausi on hyvin näyttänyt, että apu olisi enemmän kuin paikallaan. Ainahan yhteistyösopimuksen voi irtisanoa, jos homma ei toimikaan?

  Tuohon Lätkässä Lappiin projektiin sen verran, että onkohan alueen muut urheiluseurat edes moista ideaa koskaan ehdottaneetkaan? Paikallinen sopupeliporukkakin olisi varmasti noussut takajaloilleen, jos semmoinen olisi täällä ollut tai jos jollain kiinnostaisi.
  Ei sillä, lentopallon on erittäin mielenkintoinen ja vauhdikas laji, jopa suomessa. Niissä peleissä voisin kuvitella itsenikin istumassa, jos RoKia ei olisi.
   
 5. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Nyt olen, ehkä taas kerran, Ellua vastaan.
  Olet ehkä jossain ketjussa perustellut miksi RoKista ei kannata tehdä farmiseuraa. Koska olen laiska ja mukavuudenhaluinen en etsi sitä ketjua vaan kohteliaasti pyydän sinua erittelemään ne syyt miksi farmisopimus ylöspäin ei kannata.
   
 6. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Uskotko enkeleihin? Ei kukaan varmaankaan ole soittelemassa iltapäivälehdille, vielä. Herneet on jo aikaisemmin vedetty nenään ja syvälle tämän touhun kanssa. Ennen kuin asioiden oikealaita paljastuu, parempi on toimia, että ei lipsahda omenat sieraimiin.

  Lainaus:
  Äläpäs tulkitse väärin. Luuletko tosiaan, että vain ne kolme viisasta miestä olivat tempauksen takana? Kyllä meitä tyhmiäkin löytyy, jotka pystyvät viisaiden perässä hiihtämään. Siitä olen kanssasi samaa mieltä, että asia oli huonosti hoidettu varsinkin Kallioniemen osalta. Yhteistyötä pitää tehdä, mutta rehellisin ja avoimin kortein. Minun mielestäni osakekauppa olisi merkinnyt satavarmasti farmisopimusta ja siksi sitä kiivaasti vastustinkin.

  Lainaus:
  En ole ihan varma mitä tarkoitat tuolla yllä olevalla, mutta tulkitsen sitä itse. Totta kai pitää ottaa oppia sieltä missä kaikki virheet on jo tehty moneen kertaan, että niitä ei tarvitse Rokissa kaikkia tehdä uudestaan. Tällä kaudella on kyllä tehty sellaisia virheitä mitä muualla ei ole keksittykään. Sitä minä epäilen suuresti, että se viisaudesta on kiinni. Ei Kukkolakaan ihan tyhmä voi olla, kun on noinkin hyvin menestynyt. Kysymys on enempikin kokemuksesta.

  Lainaus:
  Nyt sinä kyllä puhut vähän pehmoisia, jos tulkitsen oikein. Pitääkö meidän rahdata tänne kokemattomia toimitusjohtajia ja alkaa anomaan muilta apuja, kun niistä omista toimitusjohtajista ei ole mihinkään. Eikö hallituksen olisi kannattanut jo keväällä katsoa tarkemmin ja hankkia tänne kokemusta omaava toimitusjohtaja. Nyt meillä on jo toinen hermanni menossa ja farmiapuja itketään, kun ei itse osata tehdä mitään.
   
 7. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Olen huomannut sen. Perusta minulle oma ketju tai ota kantaa asiaan äläkä minuun.
   
 8. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Eläs Ellu hermostu, mutta perusteletko nyt tämän farmisopimuksen huonoudet ja miksi se on itse perkeleestä lähtöisin.
   
 9. st.niklaus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Capefear
  Lainaus:
  Näin juuri, en mielestäni väittänyt kolmen viisaan miehen olleen yksin asialla. Yleinen mielipide vain kohdistuu suoraan näihin henkilöihin. Ja niinkuin mainitsin, itsekin pelästyin kun kuulin Kärppien kuittaavan osan RoKista yhdellä hemmetin näytöspelillä. Perään kirjoitin, että yhteistyö on ok. En nyt heti huomaa miksi sain tuostakin pätkästä kauhean ripityksen. Pyydän toki nyörimmin anteeksi, jos aloitin kirjoitelmani turhan kerkevästi.

  Lainaus:
  Kuka sanoo, että Kukkola on tyhmä? Tai edes hallitus? Ei kukaan niistä henkilöistä ole tyhmä, ainakaan omalla maallaan. Mutta nyt ollaan ihan uusilla vesillä. Tarvitaan siis sitä kokemusta näiltä vesiltä, eikä sitä mielestäni kannate hankkia yritys/erehdys -taktiikalla, niinkuin tähän mennessä ollaan tehty. Mestis on oikeasti ihan eri sarja kuin suomi-sarja.

  Lainaus:
  Niin.. Sitä siellä varmaan yritettiin mutta kun se kokemus alalta ei riittänyt, niin sitten kävi niinkuin kävi. Tämän takia pitäisi olla niitä yhteyksiä. Eikä yhteyksien takia tarvitse olla kenenkään farmi.
   
 10. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Minulla on kuule oikean lehmän hermot. Seuraava ei kuulu ketjun aiheeseen, mutta sanottakoon sittenkin. Minua henkilökohtaisesti vituttaa tuo sinun allekirjoitus. Korostat vain itseäsi sillä, etkä ajattele RoKin kannattajia yhtään, häpeäisit. Tuohon farmisopimuksen huonouteen ja hyvyyteen löydät ilman minuakin Jatkoajan palstoilta paljon perusteluita. Minä ole mikään sinun privateselittäjä, jos et kehtaa palstaa seurata, koska olet omien sanojesi mukaan niin laiska, niin ole mitä olet. Minä olen sitä mieltä, että jos RoKi solmii farmisopimuksen, niin minun rahoilla sitä ei tehdä. Jos RoKi pelaa Suomisarjaa, niin Ellun rahoilla sitä tuetaan.
   
 11. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Koska olet verbaalisesti lahjakas, odotan sinun perustelevan miten sillä itseäni korostan.
  Samaan kategoriaan kuuluu myös se, ettet kykene perustelemaan farmiuden huonoja puolia. Jokainen on oikeutettu mielipiteeseen, mutta se pitäisi myös kyetä, joko faktoihin tai edes mutuihin tukeutuen, perustelemaan. Ikävä ettet kykene tunnekuohultasi asialliseen keskusteluun jossa asiat, eivät ihmiset, riitelisivät. Pahoittelen että niccini ei mahdollista tätä. Seuraan palstaa, mutten kykene muistamaan mitä sinä olet joskus kirjoittanut farmisopimuksiin liittyen. Juuri sinun mielipidettäsi minä kysyin, en sitä mitä jotkut ovat nimimerkkinsä takaa laukoneet. Kysyin tätä koska pidän mielipiteitäsi arvossa, vaikka ne eivät aina kohtaa omieni kanssa.
  Forumin taso laskee tällaisten keskustelun aloitusten myötä " Tää on huono asia, en tiedä miksi enkä osaa selittää mutta barrikaadeille nousen".
  Oletko oikeasti sitä mieltä, että kaikki farmisopimuksen solmineiden joukkueiden tosikannattajien tulisi boikotoida seuran otteluita?
   
 12. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Lainaus:
  Olen täysin samaa mieltä, ylläolevassa on hyvin tiivistettynä Kallioniemen saavutukset tähän mennessä.

  Jo ensimmäisten viikkojen aikana oli havaittavissa, että jotakin on menossa pieleen, kun Kallioniemeä ei näkynyt missään medioissa tekemässä itseään tunnetuksi. Sitten hän yritti myydä 20% osuuden joukkueesta Kärpille, yhden bussimatkan hinnalla! Aivan uskomatonta touhua mieheltä, joka oli ollut vasta alle 3 kuukautta joukkueen toimitusjohtajana. Lisätään listaan muutamia sekoiluja pelaajavärväysten kanssa.

  Ne henkilöt jotka edelleen puolustavat Kallioniemeä, paljonko olette valmiita antamaan hänelle vielä aikaa näyttää kykynsä? 2 vuotta?

  Roki ei tarvitse farmisopimusta. Mennään sitten ennemmin vaikka hakemaan vauhtia sarjatasoa alempaa, ei joukkue siihen kaadu. Tällä kaudella ottelukohtainen yleisökeskiarvo on ollut noin 500 yli budjetoidun, joten taloudellisesti kausi on ollut hyvä.

  Farmisopimus vie "permanentin" joukkueesta pois, ei yleisöä kiinnosta nähdä pelaajia jotka käväisevät pari peliä pelaamassa ja sitten lähtevät pois. Farmisopimuksen myötä joukkueesta tulee pikkuhiljaa hajuton, mauton ja väritön, tyyliin HeKi tai D Team.

  Ja miltä tuntuisi jos joukkueen parhaimmat pistemiehet viedään kesken kaiken pois, farmisopimuksen myötä? Roki pärjää omillaan, piste. Farmisopimus esim. Tornion kanssa on ok, mutta ei missään nimessä liigajoukkueen kanssa.
   
 13. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Lainaus:
  Senhetkisen tiedon perusteella oli täysin oikein estää Kärppien tulo osaomistajaksi joukkueesta. Tälläkin palstalla oli paljon henkilöitä, jotka olivat kyseistä asiaa vastaan, joten ei kannata leimata tuota asiaa pelkästään kolmen henkilön syyksi.
   
 14. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus tämän päivän Lapin Kansasta Kallioniemen haastattelusta.

  ”Kun tulit RoKin toimitusjohtajaksi syyskuussa, sanoit Lapin Kansan mukaan: Budjetti ja talouskin on hoidettu ammattimaisesti, joten sitä on kiva lähteä vetämään.” Oletko vielä samaa mieltä?
  No en täysin…”

  No nyt minä alan ymmärtämään nämä farmihöpötykset. Velkaa on noin neljännesmiljoona ja käräjät menossa jo Hovioikeudessa. Ei paha verrattuna Sporttiin. Eihän se ole kuin neljäsosa. Eiköhän mennä suosiolla Suomisarjaan ja laitella talous kuntoon seuraavan 10:n vuoden aikana ja yritetä sitten uudelleen. Harmi farmi on ilmeisesti RoKin kohtalo, jos karsinnoista selvitään. Olisi tuonkin voinut jo aikaisemmin sanoa, että RoKin talous on ihan rapakunnossa, niin ei olisi haikaillut vahvistusten perään.
   
 15. Defense Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Yhteistyötä tarvitaan

  Lainaus:
  Puhu vain omasta puolestasi. Jääkiekkoliiton sivuilta asiasta saa oikeata tietoa: vierasotteluiden yleisökeskiarvolla mitattuna nuorten maajoukkue kiinnosti vähiten, mutta farmikuvio ei todellakaan automaattisesti tee joukkueesta sitä mitä väität.

  Erikseen mainitsemasi D Team veti vierasotteluissaan väkeä katsomoon ihan siinä missä nämä "oikeat" joukkueetkin, jopa paremmin kuin runsaasti hehkutettu Sport. Usko huviksesi, että katsomossa on lisäkseni melkoinen joukko jääkiekon ystäviä, joita kiinnostaa nähdä Napapiirillä liigatason pelaajia ja ylipäätään hyvätasoista jääkiekkoa.

  Mitä RoKin tilanteeseen tulee, uskon ja toivon sarjapaikan säilyvän. Jatkoa ajatellen yhteistyö Kärppien kanssa on mielestäni sekä järkevää että tarpeellista. Hokki on tietääkseni säilyttänyt itsenäisyytensä, vaikka kuhertelu Junnon kanssa on jatkunut vuosikausia.
   
 16. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Lainaus:
  HeKin kohdalla voinen todeta että mauttomuus ja värittömyys johtuu ihan muusta kuin yhteistyöstä Pelicansin tasolla. Mutta on toki hyvä että siellä tiedetään ongelmat, ehkäpä maailma pelastuu sitä kautta.
   
 17. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyllähän tuo ainakin osittain pitää paikkansa. Syksyllä lainapelaajat saattavat saada joukkuessa suuren ja näkyvän roolin, mutta tammikuun jälkeen on tultava omillaan toimeen. Ja jos omavaraisuudesta ei pidetä riittävästi huolta, voi käydä kylmät. Näin näyttää jälleen käyvän esim. KiValle. Rotaatio on ollut liian suurta, eikä joukkueen omista pelureista ole kasvanut tarpeeksi vastuunkantajia.

  Sikäli olen eri mieltä, että syksyllä joukkue saattaa profiloitua kovan tason porukaksi ja vetää yleisöä mukavasti, mutta loppupeleissä tuskaista vääntöä ei enää haluta nähdä. Rintamakarkuruutta? No ei välttämättä ole, sillä yleisöllä on oikeus saada rahoilleen vastinetta - oli sarjavaihe mikä tahansa. Vantaalla syksyn yleisöluvut olivat 1000:n luokkaa, nyt enää puolet siitä. Saa nähdä paljonko tänään eka (ja ehkä ainoa) po-peli tuo lisää.

  Niin, olen varovasti farmisopimusten kannattaja ja esim. SaiPan ja Jukureiden välillä se on toiminut hyvin. Rotaatio on ollut maltillista. Mutta lohipaitojen ja pks:n liigajoukkueiden pyöritys on ollut liian massiivista ja poukkoilevaa. Miten sitoutua joukkueeseen 1-2 pelin vuoksi?
   
 18. Westwind Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät ja Luleå
  Lainaus:
  Käsittääkseni Suomessa liigajoukkue saa tehdä yhden farmisopimuksen ?
  Kärpillä toimiva farmisopimus Hokin kanssa, tuskin sitä puretaan RoKin toiveiden mukaan ???
  Muita sopimuksia lienee ainakin;
  JyP:illä DTeamin kanssa
  Pelicansilla HeKin kanssa
  HIFK:illä KVantaan kanssa
  TPS:llä TuTon kanssa
  Ilveksellä LeKin kanssa jne

  Jotenkin en usko, että RoKi saisi sopimusta ylöspäin, koska ne etsitään maantieteellisin intressein. Tuskin Jokerit haikailee Rovaniemelle tai ...
  Eli, eletäänkö jonkun toiveilun mukaan "kaameessa" pelossa ?
  Ja kun hovioikeus vahvistaa tuomion, niin velka ja kulut ovat kasvaneet ...
  Ja saadapa velaksi, kun tollainen on taustalla ???
   
 19. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Perkele, meitä kukaan huoli. Nyt on vain pärjättävä omillaan. Kivikkoinen on kulkijan tie. En tiedä minä, eikä varmaan moni muukaan mitä tästä seuraa. Nyt pitää odottaa nuo karsinnat ja katsoa sen jälkeen mitä tapahtuu. Pilkkaajat voivat alkaa riemun kiljahduksia huutelemaan. Karsintojen jälkeen katsotaan heitetäänkö lusikka nurkkaan, niin kuin meillä on tapana sanoa, kun mummo kuolee.
   
 20. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Kyllähän tuo tämänpäiväinen talousuutinen oli pommi, tosin ennakoitu sellainen. Rokin johto osoitti tämänpäiväisellään suurta typeryyttä päästäessään julkisuuteen noin negatiivisen uutisen, joka syö todennäköisesti osan potentiaalisesta yleisöstä pois areenan lehtereiltä. Organisaatio kusi siis omille kintuilleen ja menettää taas kassatuloja omasta "halustaan."

  Itse olen edelleenkin sitä mieltä, että Roki pysyy vetovoimaisena seurana mahdollisesta ylöspäinsuuntautuvasta yhteistyöstä huolimattakin. Suoranaista farmisopimusta en suuremmin kannata, mutta omilla ei Roki menesty mestiksessä ja niinpä on selvää, että apuja kaivataan laajalla rintamalla. Mielellään tässä kuitenkin seuraisi Rokin otteita nykyisellä sarjatasolla. Jos se edellyttää ns. "radikaaleja" päätöksiä, niin so what!? Jos jotakuta kiinnostaa seurata alasarjan hötsäilyä, niin Rebels lienee tarjoaa siihen tyydytystä. ;)

  Kallioniemi on toiminut jossakin suhteessa harhaanjohtaen, kertoihan hän aiemmin, että talous on asettumassa uomiinsa. Enemmän olen kuitenkin huolissani hallituksesta, joka on suurelta osin "koottu" vähintäänkin yhtä huonosti, kuin Rokin joukkue viime keväänä! =D
   
 21. Roki6666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
  Lainaus:
  Mistä olet saanut käsityksen, että Roki pystyisi jotenkin päättämään tämän kaltaisten uutisten pääsystä julkisuuteen? Rokin johto ei varmuudella olisi missään nimessä halunnut ko. juttua lehteen juuri nyt, pahimalla mahdollisella hetkellä. No, miksi juttu on lehdessä? En tiedä, arvatenkin toimittaja Pyykkö on kiinnostunut jääkiekosta ja halusi kirjoittaa lätkä-talous -aiheisen jutun. Kirjoitteleehan tämä sama kaveri aika paljon noita Ropsinkin juttuja, palloilumiehiä, otaksun.
   
 22. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Kyllähän se hullulta kuulostaisikin, jos joukkueen johto haluaisi tällaisen uutisen julkisuuteen tällä hetkellä. Media voi tehdä nykyään melkein mitä vain ja sillä on suuri vaikutus mm. siihen, millaisen käsityksen ihmiset erinäisitä asioista saavat. Kyllä Kallioniemi voisi ottaa puhelimen kätöseensä ja soittaa vaikkapa tälle Pyykölle ja haistattaa pitkät paskat.

  Eipä ollut kovin kohtelias ja fiksu teko Lapparilta, joten syyttävää sormea siihen suuntaan.Tässähän on tarkoituksenmaukaisesti haettu jääkiekkoseuraa huonoon valoon. Sehän vain sopisi nahkakuulan potkijoille, että Roki tippuisi. Jäisi taas enemmän pelimerkkejä hankkia Sambian "apuja" napapiirille! ;)

  Allekirjoittanut peruu huomenna Lapin kansan tilauksen!
   
 23. Skater Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KJT TuusKi, KiPa
  Lainaus:
  Koetin löytää tuota juttua Lapin Kansan verkkolehdestä, ei osunut silmään. Joten osaisiko joku valottaa pääkohdat tai löytyykö linkkiä?

  Kaikesta huolimatta tsemppiä faneille ja pelaajille.
   
 24. Jeff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkueet
  Luin tuon Lapparin jutun ja kyllähän tilanne vaikuttaa pahalta. Mitä helvetin yrityksen hoitoa se on, että vuokrataan mainostaulut Pomilta ja vuokrat on rästissä alusta saakka sillä seurauksella, että käräjillä on jo hävitty ja luultavasti turpaan tulee hovissakin. Kuluja tästä +50k.

  Henkilökohtaisesti en vieläkään ymmärrä, miksi Rovaniemellä vastustettiin niin kiivaasti Kärppien mukaan tuloa. Oliko julkisuudessa sellainen tieto, että Kärppäkuvio olisi tuonut RoKin kassaan 30k rahaa? Eikö se ole ihan se ja sama vaikka se raha olisi RoKille tullut pelkällä bussimatkan hinnalla, kunhan se vaan olisi tullut. Farmi sopimuksestahan ei olisi ollut kyse, sillä Kärpillä on toimiva farmidiili kajaaniin. Onko Hokki menettänyt jotenkin itsenäisyytensä Kärppien takia? Eipä ole. Jos Rovaniemelle sattuu joskus siunaantumaan oikea lahjakkuus niin se kupataan varmasti liigaan oli farmisopimusta tai ei joten sitäkin oli varmaan turha pelätä. Ja mitä tulee liiga haaveisiin niin... o plz.

  Onko nämä äänekäät fanit muuten hankkineet sen 30k kuten aikoivat?
   
 25. Lainaus:
  Konjakilla olis hyvinki helposti saanu positiivisen jutun. Tuolla jalolla aineella hoidellaan ja on aina hoidettu hyvinkin isoja sopimuksia. Tämmöseen juttuun ei nyt varmaan ois ees konjakkia tarttenu tuhlata. On se kumma jos ei nuin yksinkertaista asiaa tajua. Ei ne hommat sillä hoiu, että lähetään mettään hiihtäämään, jospa sielä sais vaikka jonku valaistuksen.
  Olen kyllä iteki sitä mieltä, että Lapin Kansa on alkanu muistuttaa enempi juorulehteä ko sanomalehteä. Tekstiviestipalsta heti pääkirjotuksen vieressä, jos pääkirjotusta ees muistetaan julkasta.