Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Fanitoiminta- ja matkat kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 05.07.2018 klo 13.09.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Jokerit:

  Lainaus:
  Tallinnan reissun lisäksi otteluohjelmasta löytyy muutamia potentiaalisia vieraspelikohteita. Riikaan ei valitettaasti taaskaan päästä viikonloppuna, vaan vieraspelit Riikassa ovat tiistaina ja maanantaina.

  Vuodenvaihteen Sotshi - Bratislava -turnee on ehkä potentiaalisin vierasmatkakohde, mikäli Tallinan vierasmatkaa kotipeliin ei lasketa.
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Niin tosiaan, eka "vierasmatkakin" on vireillä, kun 8.8 olisi reissu Valkeakoskelle harkkapeliin. Old Chiefs ja Eteläpääty järkkäävät yhdessä.
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Yllättävän hyvä menoa ja paljon äänekästä porukkaa paikattomassa, ottaen huomioon, että irtoliput olivat mitä jotain 33 €.

  Eteläpäädyn jakamassa flyjerissa oli yllättävän hyvät tarjouksetkin jäsenille.

  Ja BEHOLD! Olisiko ensimmäinen kerta koko Arenan historiassa, kun jonkun tuotteen hintaa on laskettu. Power Playssä oli bisset ja kai siideritkin femman.
   
 4. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Hyvältä on näyttänyt fanitoiminta tällä kaudella. Eteläpääty on selvästi aktivoitunut niin katsomona kuin Ry:n osalta. Hyvä viime kausi varmasti vaikuttaa.

  Tästä on hyvä jatkaa kohti niitä kulta-aikojen meininkejä.
   
 5. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Tänään tulossa Eteläpäädyn oma säätwiitti. Hmm mitähän tiedotettavaa sieltä mahtaa olla tulossa...
   
 6. harryy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eteläpääty on Twitter

  Bailut ihan kivalla ajatuksella. Eikä hintakaan päätä huimaa.
   
 7. Eteläpääty Ry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Jokerit FC, JHC Helsinki
  Lainaus:
  Eilen siis tosiaan vietettiin Eteläpäädyn ja Old Chiefsien 10v synttäreitä. Juhlaviikko jatkuu 13.10 yhteistyöravintola O'Learysissä. Ennen bileitä Jokerifaneille varattu oma spora, jolla ajellaan ympäri kaupunkia pari tuntia.

  Uudet Eteläpääty-tuotteet on myös saatu nyt myyntiin. Tarjolla toistaiseksi kaksi paitaa 10v- ja Eteläpäädyn logoilla. Uudet huivit tulossa todennäköisesti seuraavalle kotipelijaksolle.

  Jäsenmäärä on nyt yli kaksinkertaistettu viime kaudesta. "Nimekkäimpänä" uutena jäsenenä Tomi Mäki, joka tuikkasi Eteläpääty Ry:n jäsenistön ensimmäisen KHL-maalin: Eteläpääty Ry:n jäsen teki Jokereille KHL-maalin - Katso viiden maalin erä

  Jäseneksi voi muuten liittyä tällä lomakkeella: Eteläpäädyn liittymislomake 2018-19

  Jäsenenä tuet fanitoimintaa ja pääset nauttimaan hyvistä eduista; -10% fanituotteista, Power Play -ravintolassa edulliset juomat jäsenkortilla koko kauden, Eteläpäädyn tuotteet ja tapahumat jäsenhintaan, O'Learysissä ruoka ja juoma -25% jne...

  Hyvä meno Eteläpäädyssä tällä kaudella! Jatketaan hommia ja fanitoiminnan kehittämistä.

  (Linkit YLE:n uutiseen ja google formssiin)

  -Roope, Eteläpääty
   
 8. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Selittäkäähän pahville, kuinka saan tuon Huuhkajien antaman -10% noihin Tallinnan peleihin? Ainoat ohjeet Jokereiden puolelta:
  "Valitse kategoria, paikat ja Huuhkajat-kampanja."

  Kaksi ensimmäistä vaihetta onnistuu, mutta maksuvaihetta ennen ei vaan millään osu silmään mikään kampanjakoodi tms -kohta. Hienosti taas toimii Ticketmasterin ja Jokereiden homma...
   
 9. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Mulla ainakin tulee näyttöön aikuisen lippu, lasten lippu ja huuhkajakampanja kun valitsee paikat.
   
 10. harryy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Oletan että oot yrittänyt ostaa pakettina niitä lippuja? Tarjous voimassa vain erikseen ostettuna noihin peleihin...
   
 11. 63lmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sanoiko TJ, että 3000 fania lähdössä tallinnaan ja perjantai peliin nyt mökki melkein täysi ? Vielä tuo 3000 saattaa olla alakanttiin, jos laskevat vain heidän pakettinsa kautta matkan tilanneet? Mm. itse ostin laivamatkan ja liput erikseen. Hieno reissu tulossa!
   
 12. harryy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jokerit eivät ole itse paketoineet mitään lippuja sisältävää vaihtoehtoa esim. Tallinkin kautta, vaan liput on pitänyt hankkia maijoitus- ja matkustustavasta riippumatta itse. Niin tai näin, kuhan mökki ois täynnä ja mökää lähtee. Riika 2016 mielessäin...
   
 13. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Mistä noita vierasmatkoja löytyy? Vai onko tosiaan Riikan matka ainoa mikä on tulossa? Jokereiden sivuilla oli pikalinkki event travelinsivulle, joka kertoi että sivua ei löydy. Riikakin toisaalta kiinnostaisi.
   
 14. Eteläpääty Ry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Jokerit FC, JHC Helsinki
  Tänään matsin jälkeen Tomi Mäen fanihaastattelu ravintola Power Playssä.

  Nää on tähän asti ollut tosi jees hommia. Pelaajat on fanien edessä paljon rennompia, kuin median haastatteluissa, eikä suolla pelkkiä kliseitä ja perusjargonia.

  Tulka tsekkaamaan. Omat kyssärit Mäksälle voi jättää Eteläpäädyn fanitiskille ennen peliä tai erätauolla.
   
 15. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Onko joku käyny pietarissa vieraspelimatkalla?

  Tarkoitus olis lähtee tohon seuraavaan Jokereiden peliin pietariin. Onko siellä yleensä meikäläisiä paikalla ja mihin katsomoon kannattais liput ottaa?

  Viisumin ilmeisesti tarvii(ko)? noin lyhyellekkin reissulle.

  Liikkuminen siellä myös varmaan oma taiteenlajinsa, mut kai siellä lontoolla pärjää? Hotellisuosituksiakin otetaan vastaan.
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Käytiin ekalla kaudella. Alhaalla vessa- ja kaljajonot tuntuivat olevan verrattomasti pidemmät kuin yläkatsomossa, joten yhden kerran otannalla suosittelisin sinne menemistä. Viisumin tarvitset, jos menet yöksi etkä matkusta sellaisen matkanjärjestäjän valmiilla paketilla, joihin sitä ei tarvita. Itsellämme ei viisumeita ollut.

  Liikkuminen keskustasta hallille oli aivan käsittämätön ruuhkahelvetti. Muutaman kilometrin matka kesti melkein tunnin. Vieressä tyhjillä sporakiskoilla ajelleita Range Rovereita, Audeja ja Mersuja oli joka risteyksessä "sakottamassa" poliisi, jolle kuulemma kelpaa n. 200 ruplan kertamaksu väärällä kaistalla ajamisesta, käteisellä totta kai. Hotellisuositusta en osaa antaa, koska en muista missä oltiin. Hotelleissa vettä ei voi juoda kraanasta oikeastaan missään ja kannattaa katsoa vaikka tripadvisorin viimeisimmät kommentit, ettei ole luteita.
   
 17. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  @V-G- Kiitos vinkeistä ja infosta!

  Pitääpä tutkia tarkkaan että selviää mahdollisimman "vähällä" kaikinpuolin.

  Eiköhän tuolta sitten tule vähintään mahatauti tuliaisina, kun aamulla kohmelossa menee vodaa juomaan.
   
  Viimeksi muokattu: 26.11.2018 klo 08.57
 18. Eteläpääty Ry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Jokerit FC, JHC Helsinki
  Lainaus:
  Old Chiefsejä on lähdössä tuonne junalla. Junareissu toki vaatii viisumia, mutta hintaa ei heidän kauttaan jäänyt paljoakaan. Olisikohan siihen pakettiin kuulunut 2 hotelliyötäkin tms. Reippaasti alle parin sadan jos viisumi löytyy. Vuosiviisumi maksaa muistaakseni sen 140 €.

  Odotellaan vielä Pavelta noita tarkkoja speksejä, että voidaan laittaa meidän jäsenistölle kanssa tiedot. Jos et ole Eteläpääty Ry:n tai Old Chiefsien jäsen, niin kannattaa olla yhteydessä Paveen tai muuhun OC:n hallituksessa. Old Chiefsillä on myös uusi Facebook-sivu, josta voi kysellä tarkempia speksejä reissusta ja lipuista: Old Chiefs

  Vierasmatkojen lipuista yleisesti: KHL:ssä on sääntö, jonka mukaan 5% hallin kapasiteetista on varattava vierasjoukkueen faneille. Oli matsi sitten Vladivostokissa tai missä hyvänsä.
   
  Titaani ja Sämppäri tykkäävät tästä.
 19. Ushuaia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kävin omatoimivierasmatkalla Pietarissa viimeksi syyskuussa, joten pari lisäkommenttia.

  * katsomo: itse olen aina istunut alakatsomossa. Kannattaa huomioida, että SKA:n fanikatsomo on heidän oman maalivahtinsa takana 1. ja 3. erässä. Kalja- tai vessajonoista ei ole erityisiä muistoja.

  * viisumi: henkilökohtainen tai ryhmäviisumi tarvitaan aina, lukuunottamatta risteilyjä. Otin sen viimeksi suoraan matkatoimiston kautta, maksoi muistaakseni noin 90 euroa.

  * liikkuminen: ehdottomasti näppärin ja nopein tapa liikua hallille ja muutenkin on metro. Metroasema "Prospekt Bolshevikov" (linja 4) sijaitsee ihan Jääpalatsin vieressä. Metron kaikki asemat ja muu opasteet ovat myös englanniksi. Kertamaksu on 45 ruplaa, ja poletteja saa ostaa joko kassatädiltä tai automaatista kolikoilla tai seteleillä. Automaatit toimivat myös englanniksi, tädit todennäköisesti eivät.

  Metrokartta löytyy tuolta.
   
  # Seiskakasi ja Sämppäri tykkäävät tästä.
 20. Eteläpääty Ry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Jokerit FC, JHC Helsinki
  Huomenna (eli tänään) matsin jälkeen fanihaastattelussa Pekka Jormakka. Eli ei muuta kun ravintola Power Playhin matsin jälkeen kuuntelemaan Joren mietteitä.

  -R
   
 21. Eteläpääty Ry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Jokerit FC, JHC Helsinki
  Huomisen pelin jälkeen Eteläpäädyn haastatteluun istahtaa Steve Moses.

  Paikkana tuttuun tapaan Hartwall Arenan Power Play ravintola. Matsin jälkeen jatketaan iltaa Pasilan East-Westissä jouluisissa tunnelmissa.
   
 22. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa | 100% ANTIkhl
  Ihan mielenkiinnosta kyselen, että mikä mahtaa olla EP:n maksaneiden jäsenien määrä näinä KHL-vuosina?
   
 23. Eteläpääty Ry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Jokerit FC, JHC Helsinki
  Lainaus:
  Moi Ville!

  Aika kaukana ollaan vielä liigan huippuvuosista, mutta tälle kaudelle on moninkertaistettu jäsenmäärä ja pidetty monta onnistunutta tapahtumaa. Siinä mielessä EP:n tilanne näyttää nyt hyvältä. Jäseniä on siinä reilut toista sataa.

  Vierasmatkojahan tässä yksi jos toinenkin toki kaipaa. Junnupeleihin on saatu myös aktiivista tekemistä, ihan tuolta C2:sta lähtien. Pojat diggaa kun pari aktiivia käy kannattamassa äänekkästi.
   
  Wilburg, gcz_, # Seiskakasi ja yksi muu tykkäävät tästä.
 24. Eteläpääty Ry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Jokerit FC, JHC Helsinki
  Sunnuntain SKA-pelin jälkeen Ravintola Power Playssä Eteläpäädyn fanihaastattelussa Brian O'Neill. O'Neillille voi tulla jättämään omia kysymyksiä Eteläpäädyn fanitiskillä ennen peliä ja erätauoilla.

  Entinen Jokerifanit.net löytyy muuten nykyään osoitteesta etelapaaty.fi. Uudistamme sivua lähitulevaisuudessa.
   
 25. olmivaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit / Kärpät
  Sattuisko kukaan palstalaisista olla menossa matsiin Astanassa 2.2.? Onko kokemuksia kaupungista ja Barys Arenasta? Itse oon ensimmäistä kertaa Kazakstaniin menossa, aiemmin pari kertaa on tullut käytyä katsomassa Jokereita Pietarissa ja Moskovassa.