Facebook

  • 990 243
  • 3 099

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
YLE:
Useat sosiaalisen median palvelut ovat kaatuneet mahdollisesti sähkökatkon vuoksi maanantai-iltana Suomen aikaan.

Uutistoimisto AFP kertoo, että tällä hetkellä Facebookin omistamissa sosiaalisen median palveluissa on ongelmia ympäri maailmaa.

Esimerkiksi Facebook, Instagram ja WhatsApp eivät toimi useilla käyttäjillä.

Traktorikuski?
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
...and nothing of value was lost.
WhatsAppin alhaalla oleminen jopa pikkasen haittaa. Tulee käytettyä aika paljon pikaviesteihin tiettyjen ihmisten kanssa ja siellä on kaksi ryhmää jossa olen mukana jossa on välillä jopa ihan infoa.

Mutta ei varmaan ole sattumaa että noi kolme alustaa on samaan aikaan alhaalla. Näyttäskö joku taho somejäteille kunnolla hauista?
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Meinasi jo mennä hermot mut kiva tietää etten olekaan ainut, jolla nää kolme ei toimi.
Aina on helpottavaa kuulla että sama ongelma on miljoonalla muulla eikä vain itsellä. Eipähän tarvitse tehdä mitään itse asian eteen.
Ja turha tässä on esittää mitään kovaa jätkää ja sanoa ettei tuntuisi missään. Näiden palvelujen kaatuminen on aivan katastrofaalista.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Mutta ei varmaan ole sattumaa että noi kolme alustaa on samaan aikaan alhaalla.
Varmaan asiaan liittyy että kaikki silti naamakirjan alaisuudessa. Mutta tosiaan pikaviestimeksi Signal - ei se ole pelkästään folioilua, yleisesti parempi.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Aina hiukan jännä juttu kun joku palvelu kaatuu maailmanlaajuisesti, sen verran hajautettuja luulisi järjestelmien olevan.

Facebookin kokoinen yritys luultavasti käyttää omia konesaleja, ja kenties jos näistä yksi tai kaksi on samaan aikaan olleet alhaalla varajärjestelmien varajärjestelmistä huolimatta, ja load balancerit tykittää vaihtoehtoisiin reitteihin jotka tukkeutuvat, ja tämä kaikki vielä tuollaiseen aikaan kun jenkeissä on aamu, eurooppalaiset pääsevät töistä ja aasiassa ollaan tekemässä iltatoimia, niin se on oma arvaus tapauksen syyksi.

Eikös tänään ollu tarkoitus isosti julkaista jotain hämäriä talousjuttuja. Voisko tällainen katko liittyä mitenkään sellaiseen. Häshtäg foliohattu
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Itselläni ainakin toimii. Ja onneksi Jatkoaika sentään pelittää, ellei mikään muu.
Tuolla on maikkarilla jo uutinen et osalla ei toimi Googlen palvelut, Twitter ja Amazonkaan.

 

Yläkalevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Häntäpään joukkueet ja altavastaajat
Vikahan on varmaan kohta korjattu, ja kaikki ennallaan, mutta viihdytin itseäni pienellä ajatusleikillä ja pohdin josko kaikki palvelut olisivat vain "tuhoutuneet". Onko palstalla ketään asiantuntijaa, olisiko se käytännössä mahdollista, ja mitä se vaatisi? Palveluista ja niiden datasta on varmasti järjestelmälliset ja useammat varmuuskopiot, mutta olisiko se edes teoriassa mahdollista nollata niitä?
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ohhoh, juuri pari päivää sitten sanoin puolivitsillä että toivottavasti vaikka joku kiinalainen hakkeriryhmä tekee "iskun" ja kaataa kaikki sosiaalisen median alustat maailmasta. Päästäisiin pykälän verran takaisin lähemmäs sitä kun palstatilaa saavat ne joilla on jotain sanottavaa eivätkä kaikenmaailman somessa mesoavat hörhöt lähes kulttimaisine seuraajakuntineen. Olisi eheyttävä vaikutus yhteiskunnalle.

No eiköhän nuo kaikki taas parin tunnin päästä ole käytössä...
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Kivasti muuten huomaa miten koukussa näihin palveluihin on. WhatsAppin pidempi katko saa kyllä miettimään jonkinlaisia vaihtoehtoisia viestintäratkaisuja esimerkiksi työpaikan kiireellisiin asioihin liittyen.

Telegramissa itse keskustelen paljon työhön ja harrastuksiin liittyen. Ei ole vielä koskaan kaatunut, kun sitä on tarvinnut. Muutenkaan ei valitettavaa. Puhelinnumero ei näy ryhmissä muille, jossei sitä ole tallennettu omaan osoitekirjaan. Hyvä ominaisuus monessa tilanteessa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Siis jos Facebookin, Instagramin ja WhatsAppin lisäksi Twitter, YouTube ja Google sattuis kaatumaan samaan aikaan niin kyllä mua rupeis vähän jänskättää että mitäköhän on samaan aikaan tapahtumassa.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Päästäisiin pykälän verran takaisin lähemmäs sitä kun palstatilaa saavat ne joilla on jotain sanottavaa eivätkä kaikenmaailman somessa mesoavat hörhöt lähes kulttimaisine seuraajakuntineen. Olisi eheyttävä vaikutus yhteiskunnalle.

Kyllähän tuolla tubessa niilo22 parhaillaan tykittää uutta kahvinkeittovideoo eetteriin autuaan tietämättömänä maailman menosta. "Ylilaudalla taas kuhisee". Laittais yläfemmat aurinkokuninkaan kanssa jos vaan lempäälän tubetähti tietäis kuka hän on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös