Alkusanat
Viime kausi päättyi pettymykseen. Jokaisessa isossa kilpailussa jäi käteen pelkkä luu. Atletico pudotti Barcelonan puolivälierissä, finaalitappio Realille CdR:n finaalissa ja La Ligan voiton menettäminen viimeisellä kierroksella kotimatsissa Atleticolle. Jos katsotaan hieman tulosten taakse, niin ei oikeastaan ollut mikään ihme, että viime kaudella ei menestystä lopulta tullut. Heti kauteen lähdettäessä Blaugrana-perhe sai tiedon päävalmentaja Tito Vilanovan uusiutuneesta syövästä, syöpähoidoista ja seura joutui lähtemään heti alkuun valmentajamarkkinoille. Titon maanpäällinen taistelu päättyi keväällä huhtikuussa, kun mies menehtyi sairauteensa. RIP Tito.
Mutta takaisin kauden aloitukseen ja valmentajapäätökseen, jossa oli loppusuoralla esillä kaksi nimeä: Luis Enrique ja Tata Martino. Tuolloin päätös kohdistui kokeneeseen Tata Martinoon. Tatan uskottiin kykenevän johdattamaan Barcelonaa vaikeassa tilanteessa, mutta valitettavasti Tatan ohjaksissa joukkue jäätyi kauden tärkeimmillä hetkillä pahasti ja lopputuloksena oli, että seura jäi ilman pokaaleja ja Tata jätti tehtävänsä omasta tahdostaan säilyttäen kasvonsa, sillä potkut olisivat olleet muuten hyvin todennäköiset. Edelliskausi oli Titon poismenon, heikon urheilullisen menestyksen ja sekavan johtajuustilanteen vuoksi yksi seurahistorian synkimmistä, jos näin tylyä termiä haluaa nyt käyttää.
Kohti uutta kautta
Tatan jälkeen päävalmentajan tontille valittiin luontevasti Luis Enrique, joka oli siis ehdolla tehtävään jo viime syksynä Titon jouduttua jättämään tehtävänsä. Loppuen lopuksi oli ehkä hyvä, että Luis Enrique tuli vasta nyt Barcelonan peräsimeen, sillä nyt mies pääsee aloittamaan työnsä puhtaalta pöydältä. Luis Enriquen historia on erittäin mielenkiintoinen, sillä Lucholla, kuten miestä tuttavallisemmin kutsutaan, on madridilainen menneisyys. Lucho pelasi Realissa kaiken kaikkiaan viisi kautta, mutta siirtyi sen jälkeen FC Barcelonan riveihin pelaamaan, mikä on aika harvinaista. Barcelonassa Lucho nousi kannattajien suursuosikiksi ja hän nousi lopulta myös Barcelonan kapteeniksi muuan Pep Guardiolan jälkeen.
Luis Enrique on vahva persoona ja johtaja, kuten hän heti ensitöikseen mainitsi ensimmäisessä pressissä, jonka hän piti FC Barcelonan päävalmentajana. Luis Enriquella valmennusura näyttää seuraavalta:
2008–2011 Barcelona B
2011–2012 Roma
2013–2014 Celta
2014– Barcelona
Barcelonassa pelaamisen ohella Lucho on siis myös valmentanut Barcelonan B-joukkuetta, jonka jälkeen hän lähti kokeilemaan siipiään Italiaan ja AS Romaan, mutta se reissu ei päättynyt kovin hyvin ja tuloksena oli Serie A:n seitsemäs sija, mikä ei rittänyt seurajohdolle ja Lucho palasi Espanjaan Celtan valmenjaksi, jossa mies teki hyvää tulosta suhteutettuna pelaajamateriaaliin ja seuran resursseihin. Lucho tulee päävalmentajan tontille aika pitkälti samaan tyyliin, mitä Pep Guardiolakin aikanaan. Pep nousi toki suoraan B-joukkueesta edustuksen valmentajaksi, Luchon haettua kokemusta jo parista muusta seurasta. Luis Enrique saa ison mahdollisuuden päästessään valmentamaan Barcelonaa ja on erittäin mielenkiintoista seurata, että millä tavalla homma lähtee kulkemaan. Odotukset ovat edelliskauden pettymyksen jälkeen valtaisat ja toista pokaalitonta kautta putkeen ei suvaita. Luis Enriquen motivaatio on varmasti tapissa ja työtunteja tullaan tuskin säästämään. Kaikkea hyvää Lucholle valmennustehtäväänsä!
Kauden 2014-2015 pelaajalista (tällä hetkellä) ja juttua pelaajistosta
1 Ter Stegen
2 Martin Montoya
3 Piqué
4 Ivan Rakitic
6 Xavi
7 Pedro
8 Andres Iniesta
9 Luis Suarez
10 Messi
11 Neymar Jr
13 Claudio Bravo
14 Mascherano
15 Bartra
16 Sergio Busquets
17 Alex Song
18 Jordi Alba
19 Afellay
20
21 Adriano
22 Dani Alves
24 Sergi Roberto
25 Masip
Deulofeu
Rafinha
Bojan
Finding Center Backs
Kuten kaikki Barcelona-kannattajat ovat jo tottuneet menneinä vuosina, niin topparisaaga on jälleen menossa. Tätä kirjoitettaessa Barcelona on parhaillaan topparimarkkinoilla ja haaviin on tällä hetkellä tarttumassa Valenciasta Jeremy Mathieu, joka on saanut kritiikkiä osakseen monelta suunnalta lähinnä korkean hintansa vuoksi ja mm. Barcelonan ex-toppari Rafa Marquez totesi, että Mathieu ei ole sellainen pelaaja, jota Barcelona tarvitsee. Tämä keskustelu tullee jatkumaan aina elokuun loppuun asti, ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin myös tuleviin vuosiin asti. Tällä hetkellä joukkueessa on kaksi ns. oikeaa topparia Bartran ja Piquen muodossa. Mascherano, Adriano ja Busquets ovat sitten ne muut vaihtoehdot topparin tontille, joten selvää on, että keskuspuolustajia tarvitaan ja toivottavasti ennen siirrtoikkunan sulkeutumista sellaisia myös on saatu hankittua.
Joukkue muuttuu tulevaksi kaudeksi paljon, sillä vanhasta kaiken voittaneesta rungosta jo lähteneitä pelaajia ovat Cesc Fabregas, Victor Valdes ja Carles Puyol, joka joutui lopettamaan uransa loukkaantumisten vuoksi. Muita lähteviä pelaajia jo lähteneen Tellon (Porto) lisäksi ovat todennäköisesti Afellay, Bojan, Alex Song ja mahdollisesti myös Xavi, joka arpoo vielä mahdollisen Amerikkaan lähdön kanssa. Juuri tulleen tiedon mukaan Xavi olisi mahdollisesti pelaamassa vielä yhden kauden Barcelonassa ja lähtisi vasta tämän jälkeen jäähdyttelemään uraansa MLS-sarjaan. Seurataan tätä asiaa loppuun asti ja toivotaan nyt, että Maestro pelaisi vielä yhden kauden Blaugrana-paidassa hieman pienemmällä pelivastuulla, mutta sitäkin isomman henkisen johtajan ominaisuudessa, sillä joukkueesta on lähtenyt jo kaksi kapteenistoon kuulunutta pelaajaa Valdesin ja Puyolin muodossa.
Joukkueessa käy siis melkoinen myllerrys pelaajistossa, sillä maalivahtiosasto meni kokonaan uusiksi Valdesin, Pinton ja Oierin vaihduttua Ter Stegeniin, Bravoon ja Masipiin. Maalivahtiosasto pamautettiin kerralla uusiksi, mutta itselläni on vahva luotto nuoreen saksalaisvahti Ter Stegeniin, kokeneeseen Claudio Bravoon ja Masipiin, joka haistelee edustuksen tuulia kolmosvahdin roolissa. Puolustuksessa muutoksia on siis tulossa toppariosastolle toivottavasti) ja sitten on vielä mahdollista, että Dani Alves myydään pois ennen siirtoikkunan umpeutumista. Keskikentän koostumus menee uusiksi Cescin lähdettyä ”kotiinsa” Lontooseen tällä kertaa Chelsean riveihin ja Xavin tilanteen ollessa vielä auki. Mascheranoa suunnitellaan vihdoinkin peluutettavan keskikentällä, Busin roolin ollessa sementoitu pivoten paikalla ja uuden tulokkaan eli Ivan Rakiticin tuomaan osaamista keskikentälle. Mielenkiintoisena nimenä voitaneen ottaa esille Rafinha, joka palasi Luchon mukana Celtasta takaisin Barcelonan pelipaitaan ja nuoremmalta Alcantaran veljekseltä voidaan odottaa vakuuttavia peliotteita tulevalla kaudella. Hyökkäyksen uudeksi syömähampaaksi hankittiin isolla rahalla ja kohulla muuan uruguaylaispelaaja Luis Suarez. Barcelonalla on heittää avaukseen optimitilanteessa kehiin suhteellisen kova kolmikko Suarezin, Neymarin ja Messin muodossa. Teoriassa pysäyttämätön kolmikko, mutta vasta tosielämän pelit tulevat näyttämään, että onnistuuko kolmen tähden yhteispeluutus parhaalla mahdollisella tavalla. Luis Enriquella on haastava, mutta varmasti mieluisa tehtävä koettaa saada nämä tähdet pelaamaan yhteen ja tekemään tulosta joukkueen eteen.
Pelitapa
Viime vuodet ovat osoittaneet, että Barcelonan nykyinen pelitapa on tullut tietyllä tapaa tiensä päähän. Ei siksi, että se olisi heikko tai huono, vaan siksi, että muut joukkueet ovat oppineet pelaamaan sitä vastaan eikä Barcelonalla ole ollut riittävän hyviä vaihtoehtoisia tapoja pelata vastustajia vastaan. Guardiola vei tici-tacan jumalaiselle tasolle ja parhaimmillaan Barcelona oli lähes voittamattomassa tikissä, mutta viime vuosien aikana vastustajat ovat oppineet iskemään pelitavan heikkouksiin eikä Bacelona ole toisaalta pystynyt toteuttamaan pelitapaansa sen vaatimalla tasolla ja tietyistä asioista on lipsuttu. Lucho otti tähän heti ensimmäisessä pressissä kantaa ja hän haluaa, että joukkue pystyy pelaamaan monipuolisesti ottaen huomioon myös vastustajan pelitavan, heikkoudet ja vahvuudet. Yllätyksellisyyttä tultaneen toivottavasti näkemään tulevalla kaudella, mistä toki kertovat uusitut peliryhmitelmäsuunnitelmat, joissa esimerkiksi Leo pelaisi kymppipaikalla totutun valeysin sijaan. Näin saataisiin Neymar ja Suarez lähemmäs sitä aluetta, missä he ovat vaarallisimmillaan eli vastustajan maalialueen lähettyvillä.
Muita muutoksia on mahdollisesti tulossa myös keskikentän ryhmitelmään, jossa Busquets ja Mascherano muodostaisivat yhdessä ns. tuplapivoten. Tämä voisi olla hyvä ratkaisu, sillä se turvaisi paremmin puolustusta ja laitapakkien nousuja, jos keskikentän pohjalla olisi kaksi puolustavampaa pelaajaa. On myös väläytelty Hollannin MM-kisojen 5-3-2 systeemiä, jossa avauksessa olisi kolme topparia ja ryhmitelmä muuttuisi sitten tilanteen mukaan joko muotoon 3-5-2 tai 5-3-2. Tähän tarkoitukseen vasenjalkainen toppari olisi hyvä ratkaisu ja siinä on yksi syy sille, miksi Barcelona on ollut mm. Mathieun, Verthongenin ja Blindin perässä. Kaikki edellä mainitut kykenevät pelaamaan myös topparin tonttia. Tähänkin tullaan saamaan vastauksia pelaajahankintojen ja varsinaisten pelien myötä, kun näemme käytännössä, että miten Lucho joukkuettaan peluuttaa.
Edessä on mielenkiintoinen ja jännittävä kausi, kuten aina. Odotukset ovat korkealla, tavoitteet samaten, mutta parastahan tässä on tämä matka, jota pääsemme kulkemaan suosikkijoukkueemme kanssa. Toivottavasti edessä on menestyksekäs ja upea kausi, jonka päättyessä saamme juhlia mahdollisimman montaa merkittävää voittoa. Barcelonan, kuten koko La Ligan pelit näkyvät Viasatilla ja Viaplayssa, joten halukkaat voivat seurata pelejä niiden kautta. Otteluohjelma on espanjalaiseen tapaan vielä vaiheessa, joten postaillaan se tänne, kunhan se valmistuu.
Visca el Barça!
Viime kausi päättyi pettymykseen. Jokaisessa isossa kilpailussa jäi käteen pelkkä luu. Atletico pudotti Barcelonan puolivälierissä, finaalitappio Realille CdR:n finaalissa ja La Ligan voiton menettäminen viimeisellä kierroksella kotimatsissa Atleticolle. Jos katsotaan hieman tulosten taakse, niin ei oikeastaan ollut mikään ihme, että viime kaudella ei menestystä lopulta tullut. Heti kauteen lähdettäessä Blaugrana-perhe sai tiedon päävalmentaja Tito Vilanovan uusiutuneesta syövästä, syöpähoidoista ja seura joutui lähtemään heti alkuun valmentajamarkkinoille. Titon maanpäällinen taistelu päättyi keväällä huhtikuussa, kun mies menehtyi sairauteensa. RIP Tito.
Mutta takaisin kauden aloitukseen ja valmentajapäätökseen, jossa oli loppusuoralla esillä kaksi nimeä: Luis Enrique ja Tata Martino. Tuolloin päätös kohdistui kokeneeseen Tata Martinoon. Tatan uskottiin kykenevän johdattamaan Barcelonaa vaikeassa tilanteessa, mutta valitettavasti Tatan ohjaksissa joukkue jäätyi kauden tärkeimmillä hetkillä pahasti ja lopputuloksena oli, että seura jäi ilman pokaaleja ja Tata jätti tehtävänsä omasta tahdostaan säilyttäen kasvonsa, sillä potkut olisivat olleet muuten hyvin todennäköiset. Edelliskausi oli Titon poismenon, heikon urheilullisen menestyksen ja sekavan johtajuustilanteen vuoksi yksi seurahistorian synkimmistä, jos näin tylyä termiä haluaa nyt käyttää.
Kohti uutta kautta
Tatan jälkeen päävalmentajan tontille valittiin luontevasti Luis Enrique, joka oli siis ehdolla tehtävään jo viime syksynä Titon jouduttua jättämään tehtävänsä. Loppuen lopuksi oli ehkä hyvä, että Luis Enrique tuli vasta nyt Barcelonan peräsimeen, sillä nyt mies pääsee aloittamaan työnsä puhtaalta pöydältä. Luis Enriquen historia on erittäin mielenkiintoinen, sillä Lucholla, kuten miestä tuttavallisemmin kutsutaan, on madridilainen menneisyys. Lucho pelasi Realissa kaiken kaikkiaan viisi kautta, mutta siirtyi sen jälkeen FC Barcelonan riveihin pelaamaan, mikä on aika harvinaista. Barcelonassa Lucho nousi kannattajien suursuosikiksi ja hän nousi lopulta myös Barcelonan kapteeniksi muuan Pep Guardiolan jälkeen.
Luis Enrique on vahva persoona ja johtaja, kuten hän heti ensitöikseen mainitsi ensimmäisessä pressissä, jonka hän piti FC Barcelonan päävalmentajana. Luis Enriquella valmennusura näyttää seuraavalta:
2008–2011 Barcelona B
2011–2012 Roma
2013–2014 Celta
2014– Barcelona
Barcelonassa pelaamisen ohella Lucho on siis myös valmentanut Barcelonan B-joukkuetta, jonka jälkeen hän lähti kokeilemaan siipiään Italiaan ja AS Romaan, mutta se reissu ei päättynyt kovin hyvin ja tuloksena oli Serie A:n seitsemäs sija, mikä ei rittänyt seurajohdolle ja Lucho palasi Espanjaan Celtan valmenjaksi, jossa mies teki hyvää tulosta suhteutettuna pelaajamateriaaliin ja seuran resursseihin. Lucho tulee päävalmentajan tontille aika pitkälti samaan tyyliin, mitä Pep Guardiolakin aikanaan. Pep nousi toki suoraan B-joukkueesta edustuksen valmentajaksi, Luchon haettua kokemusta jo parista muusta seurasta. Luis Enrique saa ison mahdollisuuden päästessään valmentamaan Barcelonaa ja on erittäin mielenkiintoista seurata, että millä tavalla homma lähtee kulkemaan. Odotukset ovat edelliskauden pettymyksen jälkeen valtaisat ja toista pokaalitonta kautta putkeen ei suvaita. Luis Enriquen motivaatio on varmasti tapissa ja työtunteja tullaan tuskin säästämään. Kaikkea hyvää Lucholle valmennustehtäväänsä!
Kauden 2014-2015 pelaajalista (tällä hetkellä) ja juttua pelaajistosta
1 Ter Stegen
2 Martin Montoya
3 Piqué
4 Ivan Rakitic
6 Xavi
7 Pedro
8 Andres Iniesta
9 Luis Suarez
10 Messi
11 Neymar Jr
13 Claudio Bravo
14 Mascherano
15 Bartra
16 Sergio Busquets
17 Alex Song
18 Jordi Alba
19 Afellay
20
21 Adriano
22 Dani Alves
24 Sergi Roberto
25 Masip
Deulofeu
Rafinha
Bojan
Finding Center Backs
Kuten kaikki Barcelona-kannattajat ovat jo tottuneet menneinä vuosina, niin topparisaaga on jälleen menossa. Tätä kirjoitettaessa Barcelona on parhaillaan topparimarkkinoilla ja haaviin on tällä hetkellä tarttumassa Valenciasta Jeremy Mathieu, joka on saanut kritiikkiä osakseen monelta suunnalta lähinnä korkean hintansa vuoksi ja mm. Barcelonan ex-toppari Rafa Marquez totesi, että Mathieu ei ole sellainen pelaaja, jota Barcelona tarvitsee. Tämä keskustelu tullee jatkumaan aina elokuun loppuun asti, ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin myös tuleviin vuosiin asti. Tällä hetkellä joukkueessa on kaksi ns. oikeaa topparia Bartran ja Piquen muodossa. Mascherano, Adriano ja Busquets ovat sitten ne muut vaihtoehdot topparin tontille, joten selvää on, että keskuspuolustajia tarvitaan ja toivottavasti ennen siirrtoikkunan sulkeutumista sellaisia myös on saatu hankittua.
Joukkue muuttuu tulevaksi kaudeksi paljon, sillä vanhasta kaiken voittaneesta rungosta jo lähteneitä pelaajia ovat Cesc Fabregas, Victor Valdes ja Carles Puyol, joka joutui lopettamaan uransa loukkaantumisten vuoksi. Muita lähteviä pelaajia jo lähteneen Tellon (Porto) lisäksi ovat todennäköisesti Afellay, Bojan, Alex Song ja mahdollisesti myös Xavi, joka arpoo vielä mahdollisen Amerikkaan lähdön kanssa. Juuri tulleen tiedon mukaan Xavi olisi mahdollisesti pelaamassa vielä yhden kauden Barcelonassa ja lähtisi vasta tämän jälkeen jäähdyttelemään uraansa MLS-sarjaan. Seurataan tätä asiaa loppuun asti ja toivotaan nyt, että Maestro pelaisi vielä yhden kauden Blaugrana-paidassa hieman pienemmällä pelivastuulla, mutta sitäkin isomman henkisen johtajan ominaisuudessa, sillä joukkueesta on lähtenyt jo kaksi kapteenistoon kuulunutta pelaajaa Valdesin ja Puyolin muodossa.
Joukkueessa käy siis melkoinen myllerrys pelaajistossa, sillä maalivahtiosasto meni kokonaan uusiksi Valdesin, Pinton ja Oierin vaihduttua Ter Stegeniin, Bravoon ja Masipiin. Maalivahtiosasto pamautettiin kerralla uusiksi, mutta itselläni on vahva luotto nuoreen saksalaisvahti Ter Stegeniin, kokeneeseen Claudio Bravoon ja Masipiin, joka haistelee edustuksen tuulia kolmosvahdin roolissa. Puolustuksessa muutoksia on siis tulossa toppariosastolle toivottavasti) ja sitten on vielä mahdollista, että Dani Alves myydään pois ennen siirtoikkunan umpeutumista. Keskikentän koostumus menee uusiksi Cescin lähdettyä ”kotiinsa” Lontooseen tällä kertaa Chelsean riveihin ja Xavin tilanteen ollessa vielä auki. Mascheranoa suunnitellaan vihdoinkin peluutettavan keskikentällä, Busin roolin ollessa sementoitu pivoten paikalla ja uuden tulokkaan eli Ivan Rakiticin tuomaan osaamista keskikentälle. Mielenkiintoisena nimenä voitaneen ottaa esille Rafinha, joka palasi Luchon mukana Celtasta takaisin Barcelonan pelipaitaan ja nuoremmalta Alcantaran veljekseltä voidaan odottaa vakuuttavia peliotteita tulevalla kaudella. Hyökkäyksen uudeksi syömähampaaksi hankittiin isolla rahalla ja kohulla muuan uruguaylaispelaaja Luis Suarez. Barcelonalla on heittää avaukseen optimitilanteessa kehiin suhteellisen kova kolmikko Suarezin, Neymarin ja Messin muodossa. Teoriassa pysäyttämätön kolmikko, mutta vasta tosielämän pelit tulevat näyttämään, että onnistuuko kolmen tähden yhteispeluutus parhaalla mahdollisella tavalla. Luis Enriquella on haastava, mutta varmasti mieluisa tehtävä koettaa saada nämä tähdet pelaamaan yhteen ja tekemään tulosta joukkueen eteen.
Pelitapa
Viime vuodet ovat osoittaneet, että Barcelonan nykyinen pelitapa on tullut tietyllä tapaa tiensä päähän. Ei siksi, että se olisi heikko tai huono, vaan siksi, että muut joukkueet ovat oppineet pelaamaan sitä vastaan eikä Barcelonalla ole ollut riittävän hyviä vaihtoehtoisia tapoja pelata vastustajia vastaan. Guardiola vei tici-tacan jumalaiselle tasolle ja parhaimmillaan Barcelona oli lähes voittamattomassa tikissä, mutta viime vuosien aikana vastustajat ovat oppineet iskemään pelitavan heikkouksiin eikä Bacelona ole toisaalta pystynyt toteuttamaan pelitapaansa sen vaatimalla tasolla ja tietyistä asioista on lipsuttu. Lucho otti tähän heti ensimmäisessä pressissä kantaa ja hän haluaa, että joukkue pystyy pelaamaan monipuolisesti ottaen huomioon myös vastustajan pelitavan, heikkoudet ja vahvuudet. Yllätyksellisyyttä tultaneen toivottavasti näkemään tulevalla kaudella, mistä toki kertovat uusitut peliryhmitelmäsuunnitelmat, joissa esimerkiksi Leo pelaisi kymppipaikalla totutun valeysin sijaan. Näin saataisiin Neymar ja Suarez lähemmäs sitä aluetta, missä he ovat vaarallisimmillaan eli vastustajan maalialueen lähettyvillä.
Muita muutoksia on mahdollisesti tulossa myös keskikentän ryhmitelmään, jossa Busquets ja Mascherano muodostaisivat yhdessä ns. tuplapivoten. Tämä voisi olla hyvä ratkaisu, sillä se turvaisi paremmin puolustusta ja laitapakkien nousuja, jos keskikentän pohjalla olisi kaksi puolustavampaa pelaajaa. On myös väläytelty Hollannin MM-kisojen 5-3-2 systeemiä, jossa avauksessa olisi kolme topparia ja ryhmitelmä muuttuisi sitten tilanteen mukaan joko muotoon 3-5-2 tai 5-3-2. Tähän tarkoitukseen vasenjalkainen toppari olisi hyvä ratkaisu ja siinä on yksi syy sille, miksi Barcelona on ollut mm. Mathieun, Verthongenin ja Blindin perässä. Kaikki edellä mainitut kykenevät pelaamaan myös topparin tonttia. Tähänkin tullaan saamaan vastauksia pelaajahankintojen ja varsinaisten pelien myötä, kun näemme käytännössä, että miten Lucho joukkuettaan peluuttaa.
Edessä on mielenkiintoinen ja jännittävä kausi, kuten aina. Odotukset ovat korkealla, tavoitteet samaten, mutta parastahan tässä on tämä matka, jota pääsemme kulkemaan suosikkijoukkueemme kanssa. Toivottavasti edessä on menestyksekäs ja upea kausi, jonka päättyessä saamme juhlia mahdollisimman montaa merkittävää voittoa. Barcelonan, kuten koko La Ligan pelit näkyvät Viasatilla ja Viaplayssa, joten halukkaat voivat seurata pelejä niiden kautta. Otteluohjelma on espanjalaiseen tapaan vielä vaiheessa, joten postaillaan se tänne, kunhan se valmistuu.
Visca el Barça!