Lead Fossil

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Niin, Ville Leinosta voisi aloitella. Leino teki sopimuksen Detroitin kanssa.

Toivottavasti pysyy "ylhäällä" koska palkka farmissa on todella kevyt, eikä varmasti ole lähelläkään sitä mitä Jokereissa sai.

Tosin kun on yksivuotinen sopimus kysessä, voi allekirjoituspalkkion laskea vuosiansioihin kokonaisuudessaan mukaan, jolloin vuosiansio tuplaantuu ja on jo lähempänä 100K€ per vuosi. Tosin tuskin tuo riittää siihen mitä Jokereissa sai.

No, onhan tuossa sopimuksessa muutakin kyseessä kuin raha. Näyttöpaikka ja varsinkin paikan vakiinnuttaminen taalajäillä ja sitä kautta investointi tulevaisuuteen parrasvaloissa.
 

Lead Fossil

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Kuinkahan Tuukka Raskin käy tänä vuonna NHL:ssä saakohan peliaikaa, vai kasvaako korkoa farmissa?

Liigassa Jukka-Pekka Laamanen johtaa HPK:n pakistoa ja Jarkko Immonen jahtaa pistepörssin kärkipaikkoja JYPissä. Tero Koponen hakee vauhtia uralleen Lukosta. Antti Nyrhinen ja Juho Mielonen SaiPan puolustuksessa sekä Elmeri Kaksonen ja Otto Blomqvist hyökkäyksessä.

Tuleeko vielä joitain muita mieleen?

Valmennuspuolella kuumin nimi lienee Petri Matikainen (Blues) ja ehdottomasti kokeneín Hannu Aravirta (Pelicans) parinaan Pasi Räsänen. SaiPassa maalivahtivalmentajana Jarmo Myllys ja päävalmentajana A-P Selin, joka voidaan laskea "puolisavonlinnalaiseksi" - jos tällainen nimike sallitaan.
 

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
IFK-fanien "suosikki" Lasse Korhonen siirtyi petopaidoista Tapparaan.
Lassehan lähti Savonlinnasta C-ikäisenä Jokereihin.
Korhosen ikätoveri Joni Lappalainen (SaiPa) sen sijaan joutui lopettamaan uransa pahaan jalkavammaan. Todella harmillinen juttu.
 

Laiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Jypissähän viilettää tukka hulmuten myös toinen SaPKo- kasvatti, Tuomas Vänttinen.
 
"If you work, you eat. If you don`t, you won`t"

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
SaPKon ex-toimitusjohtaja Markku Piirinen siirtyy Suomi-sarjaan viime kauden jälkeen pudonneen Kotkan Titaanien toiminnanjohtajaksi.

Titaanien kotisivujen uutinen Piirisestä luettavissa täältä.
 
Life is just a place where we spend time between games.

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
SaPKon juniorimyllyn kasvatti Tuukka Rask saa ensimmäisenä Savonlinnalaisena nimensä Stanley Cupin kylkeen. ONNEA TUUKKA!!!

Harmi että Tuukka ei päässyt finaaleissa maalille, mutta ei anneta sen häiritä. Thomas oli sen verran kovassa iskussa, että vaikea häntä olisi ollut syrjäyttää kenen hyvänsä veskarin.

Hieno vuosi Savonlinnalaiselle kiekkoilulle ja kivoja astioita saadaan tänne näytille: MM-pysti, Stanley Cup, naisten SM.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Hieno homma jos saa, mutta eikös asia kuitenkin ollut niin, ettei Rask pelannut riittävän montaa peliä tällä kaudella? Toivottavasti olen väärässä.
 
Ihminen on vain putki, joka muuttaa leivän paskaksi.

Bronco

Jäsen
Olkoonkin, että muut tahtoo viedä näistä aina suurimman kunnian, niin kyllä siellä Savonlinnassa vaan kasvaa kovia talentteja. Tuoreimpana Ikosen NHL-sopimus. Arvostan!
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Uusi SaPKokasvatti pukee maajoukkuepaidan päälle, kun Henri Ikonen valittiin maajoukkueeseen. Ikoselta löytyy junnuista mm-kulta, joten Juniori-SaPKo ry jatkaa hyvää työtä junnujen kasvattamisen suhteen. Samassa turnauksessa pelaa myös SaPKossa pelanneet Santeri Lukka ja Casimir Jürgens.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Noniin saa nähä pitääkö ennakkoasetelmat paikkaansa. 2011 suomi voitti maailmanmestaruuden ja Tuukka Stanley Cupin ja nyt 2019 suomi voitti maailmanmestaruuden ja katsotaan kuin Tuukan käy. Vahva tunne on kyllä että Boston juhlii ensiyönä Suomen aikaan.
 

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Tervehdys!

Olisko täällä joku/joitakin kertomaan hieman, Mikko Lahtelasta? Onko nykyään minkä tason kaveri, onko odotettavissa pelimiestä liigaa?
Viime kausi taisi hieman loukkaantumisen takia mennä ohi. Kertokaa ihmeessä mielipiteitä!

Kiitos jo etukäteen.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Tervehdys!

Olisko täällä joku/joitakin kertomaan hieman, Mikko Lahtelasta? Onko nykyään minkä tason kaveri, onko odotettavissa pelimiestä liigaa?
Viime kausi taisi hieman loukkaantumisen takia mennä ohi. Kertokaa ihmeessä mielipiteitä!

Kiitos jo etukäteen.
Uskoisin, että on Liigapelaajaksi käypä. 3.-4. ketjun keskeen. Se sitten riippuu paljon muuten roolista ja pelikavereista ja sitten siitäkin minkälainen tunku HPK:lla on keskeen. Mutta sanotaanko nyt että jos Monto olisi 3. sena ja Lahtela 4. sena niin ei ne monenkaan joukkueen vastaavien pelipaikkojen pelaajilla siinä häviä jos nyt ylipäätään häviävät mitään.
Lahtela on omaan makuun ehkä kuitenkin vähän hidas, eikä sillä ole myöskään mitään yhtään erittäin vahvaa osaamisaluetta pelissä. Toisaalta vahvuus on että ei sillä ole yhtään selvästi heikkoakaan kohtaa pelaamisesa ja ainakin vaikuttaa pyyteettömästi joukkuepelaajalta. Ehdottomasti kahden suunnan pelaaja. Varmasti pelaa roolia mikä kerrotaan ja pelaa ns. kiekko mikä edesauttaa joukkueen voittamista.
Käytän itse usein termiä voittava pelaaja ja se pitää omissa mielensopukoissa monenlaisia asioita, Lahtela on sellainen. En kuitenkaan uskalla edes arvioida onko pykälää kovemmalla tasolla sitä, mutta Mestiksessä oli. Edellytykset on ottaa kokoonpanosta paikka ja pelata sitä hyvin, mutta ei ainakaan heti ole ison roolin pelaaja Liigassa.
 
Viimeksi muokattu:
"Kerro, kerro kuvastin, mihin minä katosin. Kerro, kerro kuvastin mitä tapahtui"

Rapu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Mielestäni oikein hyvästi Murkula kuvasi Lahtelaa pelaajana. Lahtela on tosiaan hyväpäinen joukkuepelaaja ja vahva vääntäjä ainakin Mestiksen tasolle, mutta riittääkö Mikon nopeus Liigaan?? Terveenä ollessaan Lahtelan pelaaminen on ollut jo vuosia hyvää perusvahvaa tekemistä, mutta mitään suurempaa tason nousua en ole Mikon pelaamisessa viime vuosina havainnut. HPK:n hyökkääjärinki on sen verran suuri, että pikkasen epäilen, jotta Mikon peliminuutit jäävät HPK:ssa melko vähäiseksi..? Jos terveenä kestää, niin varmaankin hän saa jossain pelissä nelosketjussa kokeilla. Mikäli taas joukkueen hyökkääjät joutuvat jossain vaiheessa kautta oikein pahaan loukkaantumiskierteeseen, niin silloin voi Lahtela saada vähän enemmänkin peliaikaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Elmeri Laamasen pelit jatkuvat Ranskan kakkosliigassa.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

TeMee_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils
Eliteprospect sivujen mukaan Sapkon kasvatti maalivahti Antti Leskinen pelaisi Peurunka Ht joukkueessa mutta selailin peurungan facebook sivuja eikä Leskinen ole pelannut edes otteluita. Onko lopettanut vai loukkaantunut..onko tietoa?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
HPK käytti optionsa, eli Joona Monto ja Mikko Lahtela pelaavat liigaa myös ensi kaudella.

Vähän ehkä jopa yllättävää, koska molemmat ovat jääneet varsin pieneen rooliin, eivätkä tilastojenkaan valossa ole olleet kovin kaksisia.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy