Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

ex-SaPKolaisia maailmalla

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Lead Fossil, 11.05.2008 klo 13.11.

 1. Lead Fossil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Niin, Ville Leinosta voisi aloitella. Leino teki sopimuksen Detroitin kanssa.

  Toivottavasti pysyy "ylhäällä" koska palkka farmissa on todella kevyt, eikä varmasti ole lähelläkään sitä mitä Jokereissa sai.

  Tosin kun on yksivuotinen sopimus kysessä, voi allekirjoituspalkkion laskea vuosiansioihin kokonaisuudessaan mukaan, jolloin vuosiansio tuplaantuu ja on jo lähempänä 100K€ per vuosi. Tosin tuskin tuo riittää siihen mitä Jokereissa sai.

  No, onhan tuossa sopimuksessa muutakin kyseessä kuin raha. Näyttöpaikka ja varsinkin paikan vakiinnuttaminen taalajäillä ja sitä kautta investointi tulevaisuuteen parrasvaloissa.
   
 2. Lead Fossil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Kuinkahan Tuukka Raskin käy tänä vuonna NHL:ssä saakohan peliaikaa, vai kasvaako korkoa farmissa?

  Liigassa Jukka-Pekka Laamanen johtaa HPK:n pakistoa ja Jarkko Immonen jahtaa pistepörssin kärkipaikkoja JYPissä. Tero Koponen hakee vauhtia uralleen Lukosta. Antti Nyrhinen ja Juho Mielonen SaiPan puolustuksessa sekä Elmeri Kaksonen ja Otto Blomqvist hyökkäyksessä.

  Tuleeko vielä joitain muita mieleen?

  Valmennuspuolella kuumin nimi lienee Petri Matikainen (Blues) ja ehdottomasti kokeneín Hannu Aravirta (Pelicans) parinaan Pasi Räsänen. SaiPassa maalivahtivalmentajana Jarmo Myllys ja päävalmentajana A-P Selin, joka voidaan laskea "puolisavonlinnalaiseksi" - jos tällainen nimike sallitaan.
   
 3. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  IFK-fanien "suosikki" Lasse Korhonen siirtyi petopaidoista Tapparaan.
  Lassehan lähti Savonlinnasta C-ikäisenä Jokereihin.
  Korhosen ikätoveri Joni Lappalainen (SaiPa) sen sijaan joutui lopettamaan uransa pahaan jalkavammaan. Todella harmillinen juttu.
   
 4. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Jypissähän viilettää tukka hulmuten myös toinen SaPKo- kasvatti, Tuomas Vänttinen.
   
 5. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Jäätävä... Eikun jäätyvä tehopakki Antti Kutvonen - Ketterä.
   
 6. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Eikös siellä Imatran jäähallissa itseasiassa jäädy moni muukin? Näreharju vai mikä se oli?
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  SaPKon ex-toimitusjohtaja Markku Piirinen siirtyy Suomi-sarjaan viime kauden jälkeen pudonneen Kotkan Titaanien toiminnanjohtajaksi.

  Titaanien kotisivujen uutinen Piirisestä luettavissa täältä.
   
 8. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  SaPKon juniorimyllyn kasvatti Tuukka Rask saa ensimmäisenä Savonlinnalaisena nimensä Stanley Cupin kylkeen. ONNEA TUUKKA!!!

  Harmi että Tuukka ei päässyt finaaleissa maalille, mutta ei anneta sen häiritä. Thomas oli sen verran kovassa iskussa, että vaikea häntä olisi ollut syrjäyttää kenen hyvänsä veskarin.

  Hieno vuosi Savonlinnalaiselle kiekkoilulle ja kivoja astioita saadaan tänne näytille: MM-pysti, Stanley Cup, naisten SM.
   
 9. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Hieno homma jos saa, mutta eikös asia kuitenkin ollut niin, ettei Rask pelannut riittävän montaa peliä tällä kaudella? Toivottavasti olen väärässä.
   
 10. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
 11. Vipe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
 12. Diasectral Jäsen

  Sapkon viimekauden maalivahti Pekka Lahikainen siirtyy Suomi-Sarjaan nousseeseen Hydraulic Oilers:iin.
   
 13. Bronco Jäsen

  Olkoonkin, että muut tahtoo viedä näistä aina suurimman kunnian, niin kyllä siellä Savonlinnassa vaan kasvaa kovia talentteja. Tuoreimpana Ikosen NHL-sopimus. Arvostan!
   
 14. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Uusi SaPKokasvatti pukee maajoukkuepaidan päälle, kun Henri Ikonen valittiin maajoukkueeseen. Ikoselta löytyy junnuista mm-kulta, joten Juniori-SaPKo ry jatkaa hyvää työtä junnujen kasvattamisen suhteen. Samassa turnauksessa pelaa myös SaPKossa pelanneet Santeri Lukka ja Casimir Jürgens.