Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

ex-SaPKolaisia maailmalla

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Lead Fossil, 11.05.2008 klo 13.11.

 1. Lead Fossil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Niin, Ville Leinosta voisi aloitella. Leino teki sopimuksen Detroitin kanssa.

  Toivottavasti pysyy "ylhäällä" koska palkka farmissa on todella kevyt, eikä varmasti ole lähelläkään sitä mitä Jokereissa sai.

  Tosin kun on yksivuotinen sopimus kysessä, voi allekirjoituspalkkion laskea vuosiansioihin kokonaisuudessaan mukaan, jolloin vuosiansio tuplaantuu ja on jo lähempänä 100K€ per vuosi. Tosin tuskin tuo riittää siihen mitä Jokereissa sai.

  No, onhan tuossa sopimuksessa muutakin kyseessä kuin raha. Näyttöpaikka ja varsinkin paikan vakiinnuttaminen taalajäillä ja sitä kautta investointi tulevaisuuteen parrasvaloissa.
   
 2. Lead Fossil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Kuinkahan Tuukka Raskin käy tänä vuonna NHL:ssä saakohan peliaikaa, vai kasvaako korkoa farmissa?

  Liigassa Jukka-Pekka Laamanen johtaa HPK:n pakistoa ja Jarkko Immonen jahtaa pistepörssin kärkipaikkoja JYPissä. Tero Koponen hakee vauhtia uralleen Lukosta. Antti Nyrhinen ja Juho Mielonen SaiPan puolustuksessa sekä Elmeri Kaksonen ja Otto Blomqvist hyökkäyksessä.

  Tuleeko vielä joitain muita mieleen?

  Valmennuspuolella kuumin nimi lienee Petri Matikainen (Blues) ja ehdottomasti kokeneín Hannu Aravirta (Pelicans) parinaan Pasi Räsänen. SaiPassa maalivahtivalmentajana Jarmo Myllys ja päävalmentajana A-P Selin, joka voidaan laskea "puolisavonlinnalaiseksi" - jos tällainen nimike sallitaan.
   
 3. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  IFK-fanien "suosikki" Lasse Korhonen siirtyi petopaidoista Tapparaan.
  Lassehan lähti Savonlinnasta C-ikäisenä Jokereihin.
  Korhosen ikätoveri Joni Lappalainen (SaiPa) sen sijaan joutui lopettamaan uransa pahaan jalkavammaan. Todella harmillinen juttu.
   
 4. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Jypissähän viilettää tukka hulmuten myös toinen SaPKo- kasvatti, Tuomas Vänttinen.
   
 5. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Jäätävä... Eikun jäätyvä tehopakki Antti Kutvonen - Ketterä.
   
 6. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Eikös siellä Imatran jäähallissa itseasiassa jäädy moni muukin? Näreharju vai mikä se oli?
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  SaPKon ex-toimitusjohtaja Markku Piirinen siirtyy Suomi-sarjaan viime kauden jälkeen pudonneen Kotkan Titaanien toiminnanjohtajaksi.

  Titaanien kotisivujen uutinen Piirisestä luettavissa täältä.
   
 8. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  SaPKon juniorimyllyn kasvatti Tuukka Rask saa ensimmäisenä Savonlinnalaisena nimensä Stanley Cupin kylkeen. ONNEA TUUKKA!!!

  Harmi että Tuukka ei päässyt finaaleissa maalille, mutta ei anneta sen häiritä. Thomas oli sen verran kovassa iskussa, että vaikea häntä olisi ollut syrjäyttää kenen hyvänsä veskarin.

  Hieno vuosi Savonlinnalaiselle kiekkoilulle ja kivoja astioita saadaan tänne näytille: MM-pysti, Stanley Cup, naisten SM.
   
 9. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Hieno homma jos saa, mutta eikös asia kuitenkin ollut niin, ettei Rask pelannut riittävän montaa peliä tällä kaudella? Toivottavasti olen väärässä.
   
 10. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
 11. Vipe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
 12. Diasectral Jäsen

  Sapkon viimekauden maalivahti Pekka Lahikainen siirtyy Suomi-Sarjaan nousseeseen Hydraulic Oilers:iin.
   
 13. Bronco Jäsen

  Olkoonkin, että muut tahtoo viedä näistä aina suurimman kunnian, niin kyllä siellä Savonlinnassa vaan kasvaa kovia talentteja. Tuoreimpana Ikosen NHL-sopimus. Arvostan!
   
 14. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Uusi SaPKokasvatti pukee maajoukkuepaidan päälle, kun Henri Ikonen valittiin maajoukkueeseen. Ikoselta löytyy junnuista mm-kulta, joten Juniori-SaPKo ry jatkaa hyvää työtä junnujen kasvattamisen suhteen. Samassa turnauksessa pelaa myös SaPKossa pelanneet Santeri Lukka ja Casimir Jürgens.
   
 15. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Noniin saa nähä pitääkö ennakkoasetelmat paikkaansa. 2011 suomi voitti maailmanmestaruuden ja Tuukka Stanley Cupin ja nyt 2019 suomi voitti maailmanmestaruuden ja katsotaan kuin Tuukan käy. Vahva tunne on kyllä että Boston juhlii ensiyönä Suomen aikaan.
   
 16. Kerhonpojjaat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Tampa
  Tervehdys!

  Olisko täällä joku/joitakin kertomaan hieman, Mikko Lahtelasta? Onko nykyään minkä tason kaveri, onko odotettavissa pelimiestä liigaa?
  Viime kausi taisi hieman loukkaantumisen takia mennä ohi. Kertokaa ihmeessä mielipiteitä!

  Kiitos jo etukäteen.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Uskoisin, että on Liigapelaajaksi käypä. 3.-4. ketjun keskeen. Se sitten riippuu paljon muuten roolista ja pelikavereista ja sitten siitäkin minkälainen tunku HPK:lla on keskeen. Mutta sanotaanko nyt että jos Monto olisi 3. sena ja Lahtela 4. sena niin ei ne monenkaan joukkueen vastaavien pelipaikkojen pelaajilla siinä häviä jos nyt ylipäätään häviävät mitään.
  Lahtela on omaan makuun ehkä kuitenkin vähän hidas, eikä sillä ole myöskään mitään yhtään erittäin vahvaa osaamisaluetta pelissä. Toisaalta vahvuus on että ei sillä ole yhtään selvästi heikkoakaan kohtaa pelaamisesa ja ainakin vaikuttaa pyyteettömästi joukkuepelaajalta. Ehdottomasti kahden suunnan pelaaja. Varmasti pelaa roolia mikä kerrotaan ja pelaa ns. kiekko mikä edesauttaa joukkueen voittamista.
  Käytän itse usein termiä voittava pelaaja ja se pitää omissa mielensopukoissa monenlaisia asioita, Lahtela on sellainen. En kuitenkaan uskalla edes arvioida onko pykälää kovemmalla tasolla sitä, mutta Mestiksessä oli. Edellytykset on ottaa kokoonpanosta paikka ja pelata sitä hyvin, mutta ei ainakaan heti ole ison roolin pelaaja Liigassa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2019 klo 16.20
 18. Rapu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Mielestäni oikein hyvästi Murkula kuvasi Lahtelaa pelaajana. Lahtela on tosiaan hyväpäinen joukkuepelaaja ja vahva vääntäjä ainakin Mestiksen tasolle, mutta riittääkö Mikon nopeus Liigaan?? Terveenä ollessaan Lahtelan pelaaminen on ollut jo vuosia hyvää perusvahvaa tekemistä, mutta mitään suurempaa tason nousua en ole Mikon pelaamisessa viime vuosina havainnut. HPK:n hyökkääjärinki on sen verran suuri, että pikkasen epäilen, jotta Mikon peliminuutit jäävät HPK:ssa melko vähäiseksi..? Jos terveenä kestää, niin varmaankin hän saa jossain pelissä nelosketjussa kokeilla. Mikäli taas joukkueen hyökkääjät joutuvat jossain vaiheessa kautta oikein pahaan loukkaantumiskierteeseen, niin silloin voi Lahtela saada vähän enemmänkin peliaikaa.