Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

ex-SaPKolaisia maailmalla

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Lead Fossil, 11.05.2008 klo 13.11.

 1. Lead Fossil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Niin, Ville Leinosta voisi aloitella. Leino teki sopimuksen Detroitin kanssa.

  Toivottavasti pysyy "ylhäällä" koska palkka farmissa on todella kevyt, eikä varmasti ole lähelläkään sitä mitä Jokereissa sai.

  Tosin kun on yksivuotinen sopimus kysessä, voi allekirjoituspalkkion laskea vuosiansioihin kokonaisuudessaan mukaan, jolloin vuosiansio tuplaantuu ja on jo lähempänä 100K€ per vuosi. Tosin tuskin tuo riittää siihen mitä Jokereissa sai.

  No, onhan tuossa sopimuksessa muutakin kyseessä kuin raha. Näyttöpaikka ja varsinkin paikan vakiinnuttaminen taalajäillä ja sitä kautta investointi tulevaisuuteen parrasvaloissa.
   
 2. Lead Fossil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Kuinkahan Tuukka Raskin käy tänä vuonna NHL:ssä saakohan peliaikaa, vai kasvaako korkoa farmissa?

  Liigassa Jukka-Pekka Laamanen johtaa HPK:n pakistoa ja Jarkko Immonen jahtaa pistepörssin kärkipaikkoja JYPissä. Tero Koponen hakee vauhtia uralleen Lukosta. Antti Nyrhinen ja Juho Mielonen SaiPan puolustuksessa sekä Elmeri Kaksonen ja Otto Blomqvist hyökkäyksessä.

  Tuleeko vielä joitain muita mieleen?

  Valmennuspuolella kuumin nimi lienee Petri Matikainen (Blues) ja ehdottomasti kokeneín Hannu Aravirta (Pelicans) parinaan Pasi Räsänen. SaiPassa maalivahtivalmentajana Jarmo Myllys ja päävalmentajana A-P Selin, joka voidaan laskea "puolisavonlinnalaiseksi" - jos tällainen nimike sallitaan.
   
 3. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  IFK-fanien "suosikki" Lasse Korhonen siirtyi petopaidoista Tapparaan.
  Lassehan lähti Savonlinnasta C-ikäisenä Jokereihin.
  Korhosen ikätoveri Joni Lappalainen (SaiPa) sen sijaan joutui lopettamaan uransa pahaan jalkavammaan. Todella harmillinen juttu.
   
 4. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Jypissähän viilettää tukka hulmuten myös toinen SaPKo- kasvatti, Tuomas Vänttinen.
   
 5. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Jäätävä... Eikun jäätyvä tehopakki Antti Kutvonen - Ketterä.
   
 6. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Eikös siellä Imatran jäähallissa itseasiassa jäädy moni muukin? Näreharju vai mikä se oli?
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  SaPKon ex-toimitusjohtaja Markku Piirinen siirtyy Suomi-sarjaan viime kauden jälkeen pudonneen Kotkan Titaanien toiminnanjohtajaksi.

  Titaanien kotisivujen uutinen Piirisestä luettavissa täältä.
   
 8. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  SaPKon juniorimyllyn kasvatti Tuukka Rask saa ensimmäisenä Savonlinnalaisena nimensä Stanley Cupin kylkeen. ONNEA TUUKKA!!!

  Harmi että Tuukka ei päässyt finaaleissa maalille, mutta ei anneta sen häiritä. Thomas oli sen verran kovassa iskussa, että vaikea häntä olisi ollut syrjäyttää kenen hyvänsä veskarin.

  Hieno vuosi Savonlinnalaiselle kiekkoilulle ja kivoja astioita saadaan tänne näytille: MM-pysti, Stanley Cup, naisten SM.
   
 9. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Hieno homma jos saa, mutta eikös asia kuitenkin ollut niin, ettei Rask pelannut riittävän montaa peliä tällä kaudella? Toivottavasti olen väärässä.
   
 10. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
 11. Vipe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
 12. Diasectral Jäsen

  Sapkon viimekauden maalivahti Pekka Lahikainen siirtyy Suomi-Sarjaan nousseeseen Hydraulic Oilers:iin.
   
 13. Bronco Jäsen

  Olkoonkin, että muut tahtoo viedä näistä aina suurimman kunnian, niin kyllä siellä Savonlinnassa vaan kasvaa kovia talentteja. Tuoreimpana Ikosen NHL-sopimus. Arvostan!
   
 14. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Uusi SaPKokasvatti pukee maajoukkuepaidan päälle, kun Henri Ikonen valittiin maajoukkueeseen. Ikoselta löytyy junnuista mm-kulta, joten Juniori-SaPKo ry jatkaa hyvää työtä junnujen kasvattamisen suhteen. Samassa turnauksessa pelaa myös SaPKossa pelanneet Santeri Lukka ja Casimir Jürgens.