Ex-Ketterät maailmalla

  • 50 647
  • 190

Kuhta#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä, Liverpool, Sympatiat Saipalle

Imatralla kiekkoilleet kaverit kiinnostavat kovasti Slovakialaisia seuroja. Tulevalla kaudella sarjassa pelaavat varmuudella Kettunen, Mesikämmen, Ventelä ja erittäin suurella todennäköisyydellä myös Hämäläinen. Sen lisäksi Jääskeläinen otti loistavan pompun Slovakian sarjan kautta Tšekin pääsarjaan ensi kaudeksi. Ketterässä tehdään hyvää työtä pelaajien urakehityksen eteen ja Ketterässä menestyminen auttaa saamaan mahdollisuuksia ulkomailla, jos liigaportti ei aukea. Voi olla tulevina vuosina Ketterälle jopa rekrytointivaltti kun pystyy näyttämään toteen että tätä kautta on ponnistettu maailmalle.
Kyllähän Ketterän etu rekrytoinnissa tällä hetkellä on kova imu seuraan. Asiat hoidetaan niinkuin luvataan ja tulijoita olisi useamman joukkueellisen verran, pääsevät itse valitsemaan kenet otetaan ja ketä ei.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Erno Ripatti näköjään tehnyt sopimuksen Peliittoihin.
Hiukan on mielenkiintoinen polku Mestaruus kauden jälkeen.
Ensin Kangasniemelle 2-divariin sieltä Ransakaan siellä 11 peliä ja nyt Peliittoihin. Tutkimattomat ovat Herran tiet.
No jokainen rakentaa omannäköisen polkunsa. Oishan tuon voinut rakentaa toisinkin eikä pitää liikaa kiirettä.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Siirtolistalta löytyi aika paukku. Ei Jesse Paukku, vaan Jesse Juntheikki :-)

Juntheikki nimittäin näkyypi siirtyneen kakkosdivarissa pelaavan Sipoo Wolfin riveihin. Saattapi latoa taululle melkoiset tehot, jos pelaa siellä oikeasti koko kauden.
 

TeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat menee kaakonkulmalle
III-divariin valmistautuvan PESÄN rosteri alkaa olla vähitellen valmis.

Vihreän paidan pukee ensi kaudella monta ex-Ketterää, joukossa myös muutama edustuksessa Mestistä tai Suomi-sarjaa pelannut. Ketterän U20- ja U18-joukkueissa pelanneita on sitten jo useampia.

 

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
Lantta on kyllä oiva pelimies. Ei turhaan palkittu mestiksessä. Tänään sitten sellaisessa hyökkäysvitjassa alusta saakka, että on hyvä tsäänssi jatkaa eilisestä.
 

TeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat menee kaakonkulmalle
Poimitaan tänne tulos tältä illalta Kymi-Saimaan kolmosdivarista. Sarjatulokas PESÄ avasi voittotilinsä myös kotikentällä, kun viime viikonlopun Iitti Hockey vierasvoiton jatkoksi PESÄ tyrmäsi Haminan Kiekkoympyrät lukemin 14-1 (3-0, 8-1, 3-0). Pahiten haminalaisia kuritti ketju, jossa pelasivat ex-Ketterät Samuli Vuokniemi (4+5) - Kristian Tyyskä (1+7) - Jesse Nykänen (3+3).
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
On näköjään Keminpikajuna oppinut 3-divarissa osumaan tolppien väliin 6peliin tehot 9+8=17 harvinaista herkkuu kaverille. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös