Miehemme maailmalla – Ex-JYPiläisten edesottamuksia

  • 1 269 746
  • 5 215

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Miksi muuten Vatasta tai Määttää ei nähdä kisoissa? Jos on jossakin juttua ollut niin on mennyt meikäläiseltä ohitte. Ilmeisesti Nikua ei oltu edes pyydetty kisoihin, se on eri asia sitten se.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miksi muuten Vatasta tai Määttää ei nähdä kisoissa? Jos on jossakin juttua ollut niin on mennyt meikäläiseltä ohitte. Ilmeisesti Nikua ei oltu edes pyydetty kisoihin, se on eri asia sitten se.

Nikusta en tiedä, ihme juttu jos ei ole edes pyydetty, onko meillä muka ylitarjontaa kiekollisista pakeista? Mutta Vatasen suhteen tilanne on taas sama vanha tuttu, eli jos ei keväällä ole aivotärähdystä (sekin oli aiemmin tänä vuonna), nilkkaa, polvea tai olkapäätä klesana, niin sitten iskee joku helvetin virustauti, joka piti Samin pois pelistä viimeiset kymmenen runkosarjan ottelua. Kaikin puolin surkuhupaisa kausi Vataselle, otteluita 50 ja pisteitä ainoastaan 17.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Määttä ja Vatanen kärsivät paljon vammoista ja pelikuntoa ei ollut tai se oli hyvin rajallinen, Nikua ei syystä tai toisesta tosiaan edes kysytty mukaan.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On kyllä hemmetin erikoista jos Nikua ei ole edes kysytty MM-kisoihin. Iso leijonan perse, vai oliko se lampaan, Jaloselle, Lehtiselle, Kummolalle ja ketä näitä on jotka maajoukkueesta päättää.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Menkööt tänne, ettei kukaan säiky miksi Merikiven ketju on nostettu ylös. Eli Merikivi siirtyy liiton palvelukseen ja ottaa 2020 vastuun u16-joukkueesta.

https://leijonat.fi/index.php/maajo...mennukseen-vastuulle-05-syntyneiden-ikaluokka
Hyvä valinta, olen edelleen sitä mieltä että Merikivessä on ainekset tulevaisuuden huippuvalmentajaksi, nyt aika ja paikka oli väärä ja yhtälö ei liiga JYPissä toiminut.

Olisin myös valmis antamaan Merikivelle uuden mahdollisuuden JYPin valmentajana muutaman kauden jälkeen, jos henkilöiden intressit täsmää ja Merikivi jatkaa kehittymistään pienen hapuilun jälkeen mitä JYPin perämisessä kohtasi.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Harri Pesonen teki uransa ensimmäisen mm-kisa maalin, USA vs Suomi ottelun ensimmäisessä erässä. Veini Vehviläinen taas päästi kaksi maalia helpohkosti joten USA johtaa erän jälkeen 2-1.
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Miika Lahti siirtyy itävaltalaisjoukkueeseen koesopimuksella.
Rambon uusi seura on EBEL-liigan Villacher SV, jonka valmentajana toimii Jyrki Aho.
Toivottavasti Rami onnistuu uudessa seurassa ja pystyy pelaamaan hyvä kauden.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Onpa kyllä ollut mukava seurata "Pikku-Pessin" otteita mömmömkisoissa. Tiedossa toki oli että pelimies kyseessä, oli sitä jo JYPissä pelatessaan ja ei sitä Sveitsissä pitkää uraa tehtäisi ellei tulostakin tulisi, mutta olen silti positiivisesti yllättynyt. Näin jälkiviisaana luokkakokous ei ollut hirveän onnistunut projekti, mutta Harrin ottaisin jäähdyttelemään takaisin JYPiin heittämällä.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onpa kyllä ollut mukava seurata "Pikku-Pessin" otteita mömmömkisoissa...

Juu samaa katsellut... Ja kiinnitin huomiota että miten kapeat posket on... Taitaa olla ihan tiukassa kunnossa. Toki mikään jutila ole ikinä ollut mutta jotenkin korostuu... Tai sitten ei vaan ole pitkään aikaan nähnyt edes kuvia Pessistä...
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pessi on pelannut hyvin, mutta pelaamisessa näkyy myös Sveitsistä tarttunutta pelityyliä. Ei ole enää ihan niin röyhkeä ja fyysinen, vaan hieman enemmän on havaittavissa elegantimpaa kiekollista peliä. Kyllä sitä vanhaa kunnon Pessiäkin toki edelleen nähdään, mutta luonnollisesti Sveitsin liigan kiekolliseen taitoon pohjautuva pelityyli on tarttunut myös Pessiin.
 

Baldrick

Jäsen
Hyvä niin, kun eipähän sitten vahingossakaan tule tänne. Omiin hutiloivia pakkeja meillä on riittävästi.
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Onnea ja menestystä Vemmulle jos siirtyy TuTon ruoriin!
Jostakinhan se päävalmentajan ura pitää aloittaa. Valmennuskokemusta Antilla ei ole kuin viime kaudelta JYPin A-juniorien apuvalmentajan roolista.
No pelikokemusta riittää ainakin sitäkin enemmän!
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Rööki-Ana ei yllättäen tulekaan vahvistamaan JYPin laituriosastoa. Onnea miehelle uuteen pestiin!

JYPillä on pikkulintujen mukaan kuitenkin verkot vesillä ja muun muassa Sillgrenin sekä Uhlbäckin kanssa ollaan lähellä diiliä. Mikko Hakkaraista on huhujen mukaan lähestytty 200k/kausi lapulla. Ei ole vastannut. Ja Pihlmanin tilanteesta tiedetään luonnollisesti enemmän kun NHL:n harjoitussesongit ovat ohi.
 
Viimeksi muokattu:

Hexa

Jäsen
Mikko Hakkaraista on huhujen mukaan lähestytty 200k/kausi lapulla. Ei ole vastannut. Ja Pihlmanin tilanteesta tiedetään luonnollisesti enemmän kun NHL:n harjoitussesongit ovat ohi.
Hakkaraisen agentti odottaa yhä korkeampaa tarjousta. Pihlman tulee jos ei saa yksisuuntaista sopimusta NHL:ään. Vakavasti ottaen, niin se aika vaan rientää.
 

Baldrick

Jäsen
Voi kyllä olla, että joutuu JYP-fanit pettymään, kun TOP6 on jo lukittu ja hankitaan enää vain Sipiläinen.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Subbanin siirtyminen New Jerseyhyn voi hiukan vaikuttaa Vatasen rooliin ja vastuuseen NJ.ssä. Toisaalta ehkä aavistuksen paremmat menestysmahdollisuudet nyt draft viikonlopun jälkeen. Vatanen on JYP:n kasvateista niitä harvoja joista olisi voinut, ja toivottavasti vieläkin voisi tulla ihan oikea tähtipelaaja NHL:n. En tiedä pitäisikö tuosta Subbanin siirrosta päätellä että New Jersey ei ehkä usko Vatasen kykyjen riittävän ykköspakinrooliin. No toisaalta eiköhän melkein joka NHL-joukkueessa ole useampikin hyvä kiekollinen pakki. Jokohan tällä kaudella Vatanenkin löisi ihan oikeasti läpi.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
. En tiedä pitäisikö tuosta Subbanin siirrosta päätellä että New Jersey ei ehkä usko Vatasen kykyjen riittävän ykköspakinrooliin. No toisaalta eiköhän melkein joka NHL-joukkueessa ole useampikin hyvä kiekollinen pakki. Jokohan tällä kaudella Vatanenkin löisi ihan oikeasti läpi.
Ei Vadu ole antanut hetkeen mitää sellaisia näyttöjä joilla voisi edes haihatella ykköspuolustajan tontista. Todennäköisesti Subbanin tulon myötä NJD yrittää Vatasen kaupata jotenkin. Vatanen jos jatkaa samaa laskusuuntaista taaperrustaa mitä viime kaudet, niin vaikea saada edes NHL-sopimusta ensi kauden jälkeen kun nykyinen sopimus loppuu.

Mikäli Vatanen jää NJD niin lienee lähtökohtaisesti kolmospakkiparissa, joten ei sekään optimaalinen tilanne olisi.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Vatanen on tosiaan lähes maagisella tavalla sössinyt tuon neljän vuoden rahalappunsa kanssa. Treenaamisesta ja asenteesta ei sen enempää tarvitse puhua jos on pelit katsonut. Loukkaantumiset vielä bonuksena. Melkoinen tilanne lähteä pelaamaan sopimuksen viimeistä vuotta kun tällä hetkellä Subban on selkeä ykköspakki ja Severson myös jäätävästi Vadua edellä. Ja tuskinpa se seuran mahdollinen vaihtuminenkaan kaikkinensa helpottaisi. Tulosta pitäisi takoa heti kauden alusta ja samalla pitäisi osoittaa että on edellytykset ansaita vuosia ja miljoonia uuteen lappuun.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aika varovasti tuli arvioitua Vatasen mahdollisuuksia kun ei ole viime vuosina niin hirveästi ehtinyt NHL.ää seuraamaan. Hyvin @HOOLIGAN_ ja @ZayWest avasi edellä Vatasen tilannetta.

Itse olen jo alkanut odottelemaan jonkun toimittajan tekemää hastattelua, jossa Vatanen kertoo ettei aiemmin ymmärtänyt mitä ammattilaisuus merkitsee. Ehkä tällaista ei edes tarvitse kirjoittaa, vaikka peliesitysten ja huhujen perusteella ehkä ammattimaisemminkin asioita voisi hoitaa. No nää on näitä joka kesäisiä...
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Vatasella on kieltämättä aika tiukka paikka Subbanin ja Seversonin takana. Lähtökohtaisesti kolmospariin joutuisi, eikä yv-aikaa ole tiedossa. Ei ole Samin intresseissä tuollainen vastuu, eikä Devilskään varmaan haluaisi melkein 5 miljoonan vuosipalkkaa maksaa kolmosparin kaverille. Näin ollen treidi ei todellakaan tulisi yllätyksenä, mutta niin moni taistelee palkkakattonsa kanssa, että ottajat voisivat olla vähissä. Vuos sopparia jäljellä, joten vieköhän tie jo takaisin Eurooppaan sopimuksen päätyttyä? Seattlekin tulee mukaan kuvioihin vasta 2021-2022....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös