Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Ex-JYPit maailmalla

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Lampinen, 12.08.2009 klo 15.47.

 1. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kun katsoo miten Nättisen liigataival sitten alkoi, niin käy varsin nopeasti selväksi, ettei mies ollut tuolloin vielä valmis liigavauhtiin. JYPistä pois lähtiessään Nättinen oli juuri siirtymässä vasta A-junnujihin, jossa ei ollut tulosta vielä saanut aikaiseksi, joten hyvin vaikea on nähdä, että tilanteessa olisi jotain tehty väärin.

  Kun katsoo miten Määtän ja Hongan ura on lähtenyt etenemään, niin eipä heidänkään kohdalla voi puhua siitä, että JYP olisi tehnyt jotain väärin. Jos olisivat siirtyneet toiseen liigajengiin lyömään itseään läpi, niin se kyllä vituttaisi. Nythän Määttä esimerkiksi lähti pois juuri siinä vaiheessa, kun olisi alkanut saamaan liigan puolella peliaikaa.

  Itse en noita mainitsemiasi nimiä lähtisi tässä yhteydessä tuomaan esille.
   
 2. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  En minäkään, mutta Jormakan kohtalon tylyyttä voi verrata saman ketjun Nättiseen. Muutoinkin on vaikeaa väittää seuran tehneen jotain väärin, jos pelaajien uraodotukset eivät kohtaa seuran tavoitteiden kanssa.
  Frölundahan kohautti tässä hiljattain erottamalla neljä juniorilupaustansa seurasta, kun nämä eivät suostuneet edustuksen pelejä pelaamaan (kun tähtäävät yliopistokiekkoilijoiksi USAan).
   
 3. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mielestäni ei todellakaan voi, jos katsoo missä vaiheessa uraansa miehet JYPistä lähtivät ja miten heidän uransa siitä eteenpäin jatkui. Eivät ole mielestäni tapauksina lähelläkään toisiaan.
   
 4. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  OK nyt ymmärrän, mitä tarkoitat. Tosiasiassa valinta taphtui kuitenkin silloin, kun RD poimi B-junnuista Jormakan ja pani Nättisen ulos, jolloin jälkimmäinen lähti Bluesin organisaatioon. Silloin Jormakka sai ainakin jonkinlaisen näyttömahdollisuuden JYPissä...
   
 5. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Kaksi entistä hurrikaanipaitaa pidemmän aikaa sivussa Kunlunin riveistä: Kahdella suomalaisella KHL-pelaajalla oudot poissaolot - seura ei uskalla päästää pelaamaan: "Kuka tietää, mitä voisi tapahtua"

  Seuran virallisen PR:n mukaan molemmat ovat "väsyneitä". Wärnin agentti ainakin sanoo, että tosiasiassa kyseessä vamma. Ja että Rambo väsyisi - yhtä todennäköisesti Tami korvaa Virtasen JYPin päävalmentajana (ei prkl, jinxasinko nyt tuon). Eiköhän siis jotain vammaa molemmilla. Noh, parannelkoon maailman paras kaatuilija itseään rauhassa, kunhan palaa takaisin Kiinan turneelta täydessä iskussa.
   
 6. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Wärnillä 26,1 vaihtoa per peli, Lahella 26. Jos mietitään, että NHL pelaajien tilastot koko viime kaudelta olivat siinä 27-32 vaihtoa per peli, niin voinemme todeta, että ehkä peluutettu loppuun.

  Ei tommosta peliaikaa tollasella harjoitustaustalla vaan mitenkään voi kestää! Ei ihme että uupumuksen takia saigonilla molemmat.
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Muistaakseni jormakalla myös sattui loukkaantumisia pahaan paikkaan juuri kun pääsi muutamalla kaudella liigaringin mukaan ja hieman jäähdytti ehkä sitä lopullista läpimurron tekemistä. Toki nuo 28 matsia jota pääsi liigaa JYPissä pelaan meni aika pienellä roolilla, että tosiaan se ihan kunnon näytönpaikka jäi saamatta.
   
 8. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Jotain juttua kuulin siitä aikanaan, kun ihmeteltiin RD:n syitä Jormakan koirankopille, että Pekalle vissiin yöelämä maistui ja harjoittelumotivaatio ei ollut parasta mahdollista. RD:n tietäen ei voi olla yllättymättä siitä, että tuollaisen seurauksena ei pääse pelaamaankaan. Ehkä Jormakan vaihtaessa maisemaa hän huomasi, että vaatimustaso muuallakin on jotakuinkin sama ja osasi yhdistää pisteet, jotta pelaa nyt nykyisellä tasollaan.

  Tuota Wärnin ja Lahden keissiä pohdin, että ovatkohan saaneet jonkun kusisen kiinalaistaudin ruoasta tjsp., mutta sitä ei viitsitä ääneen sanoa, ettei se pelota muita pelaajia tulevaisuudessa. Luulisi, että urheilijan kroppa palautuisi parissa viikossa enintään ja nyt taukoa ollut kuukausi ilmeisesti.
   
 9. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Oma kokemukseni muutamista nykyisistä ja entisistä jyppiläisistä on se, kun olin armeijassa ja sinne saapui alokkaiksi aika liuta tulevia ammattikiekkoilijoita. Ei siellä juuri hirveesti maistunut ne harjoitukset joukkueen kanssa, ainakaan mitä puhuivat niistä. Muutenkin äärimmäisen löysää tekemistä ja olemista, velttoja nuoria miehiä. Nykyään haastatteluissa kuullut miten tajusivat harjoittelun merkityksen, ja akatemiasta oli tässä suurta hyötyä.

  Tästä joukosta yksi pelaa HIFK:ssa, yksi Tapparassa, Jukureissa pari, on yksi vielä jypissäkin. Eli mitenkä liittyy ex jyppiläisiin? Heräsivät urheilemaan ja mitä kuulin joiltakin, niin heti A -junnuista lähtien osa tiesi, että Jyppiin en jää. Siksi lähtivät maailmalle.
   
 10. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Markus Hännikäinen ei oikein tahdo vakiinnuttaa paikkaansa Columbuksessa, viisi peliä kiikaritehoilla ja matka takaisin AHL:ään. Sama viime vuonna. Jypissä toissavuoden kunnossa olisi ykkösnyrkki kirkkaasti. Muistavatkohan kysellä?
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2016 klo 15.15
 11. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tähän pakko sanoa että kyllä jos Hännikäinen palaisi jyväskylään, niin JUMALAUTA. Tämä poika olis ainakin hallilla!!!
   
 12. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Valtteri Kemiläinen valittiin myös maajoukkueen mukaan.

  Tuli jälleen kerran mieleen, että miksi JYP puuhastelee tasaisin väliajoin näiden sopimusten kanssa. Kemmukin olisi halunnut jatkaa kotona, mutta kun JYP tarjoaa ns "junnusopparia" niin Tapparaan vei miehen tie. Eikä sielläkään pelaa millään älyttömällä pahvilla, näitä vastaavia tapauksia tulee JYPillä vähän liian usein. Sitten tilalle hommataan jotain Uotilaa yms, toki eri roolin puolustaja jne mutta kuitenkin. (Niin ja itse olen ihan kohtuuton tyytyväinen Uotilan otteisiin, mutta se periaate)

  Nojoo ei tämän ketjun asiaa..
   
 13. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Jottei ihan niin paljoa vituttaisi nää sulamiset, rupesin muistelemaan viimekaudella vielä pelanneita paria pelaajaa jotka antoivat aikalailla kaikkensa hurrikaanilogolle.

  Darryl Boyce pelannut DELiä Ingolstadissa, tehot tällähetkellä 21 pelissä 4+8.

  Petr Hubacek. HC Dynamo Pardubice
  27 peliä, 5+7.

  Bonuksena Rambo Lahti. Kunlunissa 24 2+9.
   
 14. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Siinäpä oikeita taistelijoita. Olisi heistä tässäkin tilanteessa suurta apua.
   
 15. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Saiskohan noista jonkin sortin treidit kehiin? Lahti Hytöseen ja Boyce, vaikka Salmioon
   
 16. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Lainaus:
  En ois uskonut kyl et Hubacekin tehottomuutta tulee ikävä. Harmitti välillä kyl kattoa kun läpiajotilanteistakaan ei tuu Huballe maalia. Silti äijä antoi kaikkensa. Tsekin hurrikaanisydän. En ihmettele jos "A" on jossain vaiheessa viimekaudella paidassakin piipahtanut (eliteprospectsin mukaan)
   
 17. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sama. Huba ois syönyt kiekon tänään ja olis saatettu jopa voittaa. Näillä kuitenkin mennään. On siellä varmaan JYPin uusilla tulokkaillakin ihmettelemistä, kun tulivat kuitenkin pitkäaikaiseen voittamisen kulttuuriin mukaan.
   
 18. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Ja Lahti, ai että kun oli kyllä mr. JYP. Ilolla seurasin kaverin asennetta ja työmäärää joukkueen eteen. Ei koskaan ollut mikään pistelinko tai kiiltokuvapeluri. Silti jätti minuun syvän arvostuksen lähdettyään.
   
 19. Skautti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue
  Jyppihylkiöt kurittavat parhaillaan Pelicansia Hakamettässä ;)
   
 20. nepp1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Jämsänkosken Ilves
  Vielä ei ole ensikauden huhuiluja #26 paluusta aloitettu mutta päivitellään joulutauon pistetilannetta. 31 peliä pelanneena EV Zugin ollessa sarjassa toisena 12+8 +4. Oikeuttaa sisäisen pörssin sijaan neljä. NLAssa vasta sijalle 39.
  Viime sesongin tahtia, jolloin pistemäärä 41 24+17 +5
   
 21. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  10 peliä vähemmän pelannut ja tehnyt lähestulkoon tasan puolet maaleista ja syötöistä mitä viime kaudella. Onko tämä nyt sitten merkki hiipumisesta vai ei. Mutta saas nähä ton luokkakokouksen kanssa, tokko tulee kuitenkaan toteutumaan.
   
 22. peruslätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jaa että ensikauden sentterit olisivat Immonen, Hytönen, Suomela, Hotakainen/Kanninen... Ihan hauska kyllä noin ajatuksena
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2016 klo 16.04
 23. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Paha vain, että Immosen mahdollisesti palatessa Suomeen, tuo voi olla totta. Tai sitten Suomela lähtee muille maille ja JYP rakentaa uutta nousua ikämieskerhon avulla.

  Immosen paluu on aika mahdoton kuvio seurajohdolle, mutta itsepähän Seppänen on Jakkeen hirttäytynyt. Ja tuskin on varaa tehdä imagollista itsemurhaa, vaikka senjälkeen tänne olisi turha uusia anttisuomeloita houkutella.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2016 klo 16.37
 24. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Immonen todennäköisesti tosiaan ensi kaudella JYPin jutussa pelaa ja kyllähän tuo Immosen kova palkka hoidetaan samalla tavalla kuin viime visiitilläkin. Eli yhteistyökumppanit mahdollistaa Immosen paluun ja tulee ns. "ohi" pelaajabudjetin.

  Eriasia onko Immonen pelillisesti enää sitä mitä JYP odottaa, fanit muistaa jne. Kallis mies Kaikenkaikkiaan, mutta tärkeä seuralla kaikin tavoin.
   
 25. nepp1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Jämsänkosken Ilves
  Lainaus:
  Ilmaisin asian hiukan huonosti, edelliskauden pistemäärä tuo 41. Pelejä pelataan vielä parisenkymmentä. My Bad!