Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Ex-JYPit maailmalla

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Lampinen, 12.08.2009 klo 15.47.

 1. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Niin ei minulla olekaan. Joillakin täällä on, suurimmalla osalla ei.
  Yleensä ne, joilla niitä on, eivät niitä täällä huutele. Siksi täällä rakennellaan Immosen paluun pohjaksi teorioita kuntosalin avaamisesta että nyt se on sitten varma.
  Ja tämä ei ole tarkoitettu kumoamaan sinun tietojasi, koska et täällä sen suuremmin niitä huutele,

  Lainaus:
  Kaikkihan on mahdollista. Sen suhteen olla about puolen vuoden päästä viisaampia. Viimeistään.
   
  Viimeksi muokattu: 10.09.2016 klo 23.22
 2. Paastainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP & 80-luvun HoNsU
 3. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Dufva vetää Jukureita kohtuullisella pistekeskiarvolla :D Ja onhan tuolla "muutamia" JYP-taustaisia pelaajiakin..
   
 4. mikkekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Murskavoitto tai tappio ilman itkua jälkikäteen
 5. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
 6. Meikäpoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  JYP-fanien rakastama Yohan Auvitu paukutti viime yönä NHL-harjoitusmatsissa kohtuulliset tehot 0+3. Lähtökohtaisesti toki aloittaa AHL-joukkue Albany Devilsissä mutta antoi ainakin tehollisesti hyviä näyttöjä mahdollista NHL-debyyttiä varten.
   
 7. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 9. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
 10. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Auvisen Henkka lähtenyt HPK:sta. Miehen otteita ei ole tullut seurattua viime aikoina, olisiko käyttöä Jyväskylässä?

  Kovasen Tommista oli kanssa juttua eilisessä KSML:ssä. Tommi kertoi millaista on olla eläkkeellä lätkässä aiheutuneen päävamman takia.
   
 11. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Vaikea nähdä käyttöä nykyjoukkueessa, mutta jos halvalla saa, niin ei olisi huono mies rotaatioon. Tuskin kuitenkaan järkevä hankinta silloinkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2016 klo 15.08
 12. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Ei mitään käyttöä. Eilenkin oli Akatemialla koko puolustus liigasopimuksella pelaavia pakkeja. Jos puolustukseen pitää välttämättä joku hommata niin sitten ykköskorin mies, ei rotaatioukkoja.
   
 13. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  HPK:n pakkihierarkiassa 11. tai 12. pakki. Ei mahtunut edes harjoitusotteluissa pelaamaan, koska valmennus ei ollut mieheen yhtään tyytyväinen. Onko JYP:llä muka huonompi puolustus kuin Kerholla ja vielä niin reippaasti, että Auviselle olisi käyttöä Jyväskylässä?
   
 14. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tarve voisi lähinnä perustua siihen, että täällä mennään kahdella joukkueella, jolloin rotaatio toimii hienosti isommallakin ringillä. Rinki nyt on vain jo niin iso valmiiksi, ettei tarvetta kyllä ole.
   
 15. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Mitäs läksit? Kikkeliskokkelis. Ei vaan, harmin paikka kun ei siellä sujunut. Eikä kyllä tosiaan ole tännekkään tarvetta. Meniskö johonkin liigajengiin kuitenkin?
   
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Siitähän se vähän lopulta riippuu jatkaako Friman ja Kuukka koeajan jälkeen vai ei. Toki silloinkin taitaa enemmän tarvetta olla "Glenin" tyyliselle hankinnalle kuten viimekaudella kuin rataatiopelaajille kun nyt taitaa olla sopimus 13 pakin kanssa. Hinnastahan se varmaan riippuu, jos ei varsinaisesti rasita budjettia niin lisälaajuus kumpaakin joukkueseen ei välttämättä pahasta. Siirtorajan jälkeen myös tarvitaan laajuutta liigaan eikä kaikkai voi Akatemiasta nostaa.
   
 17. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Ei riipu, sillä Friman ja Kuukka on lähtökohtaisesti pelaavassa seitsikossa. Auvinen olisi pakkihierarkiassa lähtökohtaisestikin vasta korkeintaan kymmenen huonommalla puolella, joten Frimanin ja Kuukan tilanne ei liity pätkän vertaa mahdolliseen joskin epätodennäköiseen Auvisen paluuseen. Henri voi toki varmasti palata JYPiin, jos suostuu tuohon jämärooliin ja pelaamaan ns ruokapalkalla/omin kustannuksin. JYPillä ei todellakaan ole mitään tarvetta antaa Auviselle liigasopimusta, mutta joku Akatemia sopimus voisi olla mahdollinen.

  Auvista vastaan ei mitään ole, mutta valitettavasti ura ei ole kehittynyt siiheen suuntaan mitä jossain vaiheessa odoteltiin. Potentiaalia ainakin oli hyväksi sah-puolustajaksi, jopa ykköspakkipariin. Nyt vaan tuo liigauran jatkuminenkin näyttää epätodennäköiseltä. Ulkomaat ja pienemmät sarjat voisi olla vaihtoehto hakemaan uutta nousua, jos nyt herralla mitään kiinnostusta lähteä on/ulkomailla mies edes vähää kiinnostaa. Tanskan kautta esim olisi varmaan mahdollisuus hakea isompaan sarjaan sopimusta.

  Kiitos, mutta ei kiitos Auviselle. Katsellaan tilannetta uudelleen joskus myöhemmin, jos syytä on.
   
 18. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Käsittääkseni ne ei ole pelavassa seitsikossa jos eivät jatka, sehän tuo lause oli. silloin nousee muut hiarkiassa olevat ja silloin myös enemmän laajuutta tarvitaan varsinkin Akatemiaan. Joku Auvisen tyylinen pelaaja myös varmasti sopisi siirtorajan jälkeen liigassa penkkiä lämmittämään omien nuorten sijaan, kaikkia kun ei ole järkeä nostaa liigan puolelle, pitää akatemiaan myös jäädä miehiä tai juuri toisinpäin jos sieltä nostetaan useampi liigan mukaan niin jonkun pitää jäädä sinne. Jokatapauksessa ei taida olla kovin realistia jos kaikki jatkaa joukkueessa ja ei ole eritysen halpa. Nimenomaan näkisin että Kuukan ja Friman on tuossa se ratkaiseva seikka. Jos jatkaa täälä niin todennäköisesti nykyiset 14 sopimuspelaajaa puolustukseen riittää.
   
 19. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Dennis Saikkonen kävi pelaamassa Fribourgin maalilla Kuopiossa. Vain yksi omiin ja kolme tähteä kainaloon.

  Harmi, ettei saanut kolmen vuoden aikana aloittaa JYPissä yhtään peliä.
   
 20. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ja heitettiin bussin alle lappeenrannan kuuluisassa game sevenissä. Eipä herunut arvostusta kyseiselle nuorelle miehelle.
   
 21. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  En menisi arvostuksen puutteesta ketään syyttämään. Saikkosen aikana meillä oli liigan ja mestiksen puolella niin kovia vahteja kaudesta toiseen, että sieltä täytyisi ihan oikeasti nousta selkeästi esille, jotta ansaitsisi paikkaa ylhäältä. Saikkonen ei onnistunut Akatemian riveissä niin hyvin, että olisi ohittanut muut vaihtoehdot ja ansainnut sitä kautta paikkaa ylhäältä.

  En ole koskaan pitänyt Saikkosta huonona maalivahtina, vaan olen ollut sitä mieltä, että hänen aikansta JYPin organisaatiossa maalivahtien kilpailun puolesta niin rankkaa, ettei hän valitettavasti päässyt riittävästi esille. Todella hienoa, että on nyt saamassa näyttöpaikkoja muualla ja myös hyödyntää niitä.
   
 22. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Henri Auvinen parin vuoden pahvilla Jukureihin, eli miniJYP saa lisää jyväskyläläistä osaamista. Katsellaan josko RD saisi Henestä ulos koko potentiaalin.
   
 23. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 24. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Tässä ei niin jääkiekkoinen aihe mutta ex jyppiläinen kuitenkin. Wallinheimo tuntuu nyt ihan tosissaan ajavan alkoholilakiin uudistusta. En henk. koht. pidä kyseisestä henkilöstä pätkääkään mutta jos tämän uudistuksen saa runnottua läpi, niin ylistän kyllä miestä. Olisi kyllä järkyttävän kova juttu!

  Tänään puolusti kantaansa mm. Päivi Räsästä vastaan, ja hyviä pointteja. On kyllä poliitikon vikaa tässä miehessä. Ihan niinkuin oli jo pelaajaurallaan melkoinen poliitikko.
   
 25. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Haluan nähdä Marko Virtasen tulevaisuuden tässä ketjussa.