ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2021–2022

  • 21 066
  • 556

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
15-6-0 voittohan sieltä irtosi Hawaijilaisia vastaan. Aikalailla se mitä oli ennakkoon odotettavissakin, syötöistä ja alivoimapisteestä sitten hieman odottamatonta pientä bonusta päälle. Maalivahdit hoiti taas ruutunsa täydellisesti ja rouhimispuolelta löytyi tarvittavat lisäkategoriat. Pisteiden osalta ja erityisesti ylivoimatehojen osalta odotellaan edelleenkin aika paljon parempaa.

Capitalsin miehet kenttäpelaajista viikon onnistujia. Orlovin 1+2 tehot viikon 4 peliin oli ehdottomasti odotettua parempaa ja lisäksi toki tuo hittiä ja blokkia myös pöytään kivasti. Kuznetsovin 1+6 taas käytännössä toi syöttökategorian voiton tältä viikolta. Burns hoitaa viikosta toiseen ruutunsa lähes piste per peli tahtia tuoden paljon minuutteja ja muuta siinä ohessa.

Osasto Scheifele, Pettersson ja Petry jatkaakin sitten taas konttaamistaan ja näiltä odottaisi muutakin kuin satunnaisia pisteitä silloin tällöin. Varsinkin Petterssonin ylivoimatehoille olisi käyttöä, mutta Canucks ja Pettersson näyttäisi olevan niin yössä tällä hetkellä että hetken saa vielä odotella.

Ensi viikolla sitten taas vastus kovenee, kun Otaniemen miehistö asettuu vastaan. Viime viikon tilastoilla olisi tiukka 11-9 voitto tullut, ja nollapelejä tuskin joka viikko on tulossa eli tiukassa tulee voitto olemaan ja hyvää suoritusta vaaditaan. Taklaukset, blokit ja aloituksestkin näyttäisi aika tiukalle tällä kertaa menevän, joten toivottavasti myös tehopisteissä pystyy itse laittamaan kampoihin.

Treidirintamalla maalivahdeista ja senttereistä on edelleen vara antaa, jos vastineeksi tulee tarpeeksi laadukasta laituria tai hyökkääjää ja tehopisteitä. Itse kuitenkin edelleen arvotan maalivahdit aika korkealle ja katsoo vaikka millä vuoroilla pelaavat maalivahdit yleensä drafteissa menee niin lähelle saman tason kenttäpelaajaa odotetaan vastineeksi jos maalivahti-kenttäpelaaja treidejä mietitään. Mikään pakkorako treideille ei kuitenkaan ole, kun sarjataulukkoa katsoo niin näyttää tälläkin taktiikalla ihan kelvollisesti kulkevan.
 

Spidy#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Falcons, Nhl
15-6-0 voittohan sieltä irtosi Hawaijilaisia vastaan.

Joo, selvä tappio tuli Hämähäkeille ja eipä se nyt yllätys kyllä ollut. Maalivahtiosasto 0-6 ja siihenhän tämä pitkälti ratkesi. Varsinkin Spencer Knight on ollut iso pettymys, koska Bobin poissaollessa olisi ollut paikka lyödä läpi, mutta tilastot ihan umpisurkeita näistä peleistä.

Jos jotain positiivista haetaan tästä viikosta, niin kenttäpelaajien osalta taisto oli hyvinkin tasainen. Maaleja ja ylivoimatehoja tuli kivasti ja pakistokin pääsi hyvin tehoille. Tehopisteitä tuli myös laajalta rintamalta, joten siellä ei olla yhden hevosen varassa. Hieman sieltä jäi myös jossiteltavaa kun esim maaleissa otettiin 17-12 voitto, mutta voittomaalit hävittiin 0-3..

Suurimmat ongelmakohdat löytyvät sentteriosastolta, koska joukkueessa ei ole oikeastaan ollenkaan aloittavia senttereitä. Ja kun vielä IR-listalla on pari sentteriä jotka edes jotain aloituksia ottaa, niin siellä osastolla ei pärjätä alkuunkaan. Puolet joukkueesta koostuu Arizonan, Detroitin ja Seattlen pelaajista, joten myös miinuksia on otettu alkukaudella reilusti eniten.

Treidiehdotuksia otetaan vastaan, mutta ensisijaisesti haussa on sentterivahvistus. Joukkueessa on myös laajuutta ihan mukavasti, joten enemmän tällä hetkellä kiinnostaa vahvistaa joukkuetta laadullisesti, ei määrällisesti. Joten lähtökohtaisesti etsitään treidiä jossa multa vaihtuu kaksi kaveria astetta parempaan pelaajaan.

Ensi viikolla vastassa liigassa neljäntenä oleva ZZ BeeWaspHornets, joten eipä homma juurikaan helpotu. Viime viikon osalta olis tainnut tulla 8-12 tappio, joten lähdetään taistelemaan!
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Päivitin oman trade blockin.
Kaikki muut saatavilla paitsi Couturier, Ehlers, Rantanen, Heiskanen ja Klingberg sekä Chicagon moket.

Järkeviä tarjouksia otetaan vastaan, voi myös pistää YVllä neuvotteluja.
 
Viimeksi muokattu:

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Tasurivoiton jälkeen tasuritappio 9-10-2 ja takaisin tuttuun turvalliseen .500:n.

Tällä kertaa molarit petti ja loukkaantumissumakin nostaa päätään. Kategoriat raatittiin tällä kertaa kenttäpelaajilla mut ei millään isoilla tehoilla.

Seuraavaksi sitten Ilotalotouhuja.
 
Jahas, tulipa käännettyä lauantain jälkeen löytynyt tasuritulos Otaniemeä vastaan kunnon tappioksi. Ajattelin vielä sunnuntai-iltana, että tässähän on pullat hyvin uunissa kun miesylivoimakin löyty. Mitä vielä, tämän joukkueen bravuuri on pelata aina vastustajan viikon mukaan. Sillä tavalla, että katsotaan ensin taso ja pelataan sitten vähän sen alle.

Nopeasti vilkaistuna viime viikon tasolla olisi tämän viikon vastustaja murskattu selvin luvuin, mutta melkein jo arvaan mitä tällä viikolla tapahtuu.

En oikein tiedä mikä tässä porukassa on vikana, minusta se näyttää paperilla ihan hyvältä, mutta ei vain lähde. Jossain kohtaa oli loukkaantumiset huolena, mutta enää ei ole kuin Smith ja Malkin. Smithin loukkaantuminen on tietysti näkynyt tilastoissa aika karusti. Maalivahteihin en ole muutenkaan tyytyväinen, varasin niitä kuitenkin kolmella ensimmäisellä kierroksella.

No mutta etteenpäin!
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sieltähän ne ensimmäiset koronaperuutukset tuli, Ottawan pelit siis poistettu ainakin tältä viikolta kalenterista. Ainakin yksi startti häviää itseltä kun Saros saa vapaapäivän ja muutenkin noita Nashvillen ukkoja. Toisaalta nyt ei Duchene pääse kurittamaan vanhaa seuraansa kuin 2 kertaa (Point 1. peliin 1+1) ja näytti Chabotkin Ralphilla olevan joten menettää kaikki pelit.

Eli varmaan aika tasan menee mutta eihän nämä kivoja ole oikeassakaan sarjassa kun 82 peliä pitäisi vetää läpi ja olympislaisetkin. Toivottavasti on ensimmäinen ja viimeinen kerta kun joudutaan ihan otteluita perumaan. mm. San Josessa ja Pittsburghissa ne sentään vedettin alkukaudesta joillain rostereilla läpi.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Ilmeisesti osalta noilta tuplapaikka-pelaajista otettiin toinen positio pois. Aika hyvin silti rosteri balanssissa koska ilmeisesti esimerkiksi Keller säilyttää nuo triplat, en ymmärrä millä perusteella näin.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Kautta leimannut epävarmuus maalivahti tilanteesta ratkesi ainakin toistaiseksi eilen iltana kun Washingtonin Vanecekista saatiin kaupat maaliin Temps Reglementin kanssa, kiitokset kaupoista! Nyt voi olla suht luottavainen koska joukkueesta löytyy Vegas- ja Capitals duot. Hinnaksi muodostui joukkueen paras hyökkääjä John Tavares sekä todella hyvin pelaava Scott Wedgewood. Treidissä saapunut Hertl on muutamaa astetta heikompi painos Tavaresista mutta hoitanee tonttinsa kunnialla.

Clayton Keller vaihtuisi tosiaan aloituksia ottavaan pelaajaan, mahdollista sisällyttää myös pakki mukaan kauppaan. Doughty jäänee itselle koska hinta on kova verrattuna siihen että on loukkaantuneena eikä häntä oikein pysty millään järkevällä kaupalla korvaamaan.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Jos joku ei ole discordissa niin laitetaan tännekin myynti-ilmoitus.

Tarjolla olisi nyt New Jerseyn hyökkäävä pakki Ty Smith, muutama pinna, miinus nelkku, yks laukaus/taklaus/blokki keskimäärin per peli, n. 19min per peli kakkosparin ja kakkos YVn paikalla.
Vaihtuu mieluiten hyökkääjään jolla peli tänään.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kierros 6 takana ja tuloksena voitto siipirikkoisesta Ralphin porukasta lukemin 13-7-1. Ja kun sekä sarjakärki että -kolmonen kompuroivat kierrokseĺla, niin tämähän tarkoittaa sitä että Terriers siirtyy takaisin sarjakärkeen. Ero pleijariviivaan myös kasvaa merkittävästi, mikä tärkein asia.

Tällä kertaa voiton hoiti kotiin viime viikolla haukuttu Tristan Jarry, joka pelasi 0-pelin ja perään toisenkin. Ja tuo jälkimmäinen tuli samaan aikaan kun Saros ei saanut kiinni silmiäkään ja otettiin vaihtoon. 6-0 siis tuolta.

Kenttäpelaajien osalta aika tasapaksua.. Ei mitään supersuorituksia. McDavid 2+3. Sen verran että saatiin pidettyä vanhat pelaajat kurissa. Toki Rielly/Point/Duchene tekivät Ralphille 7+2 (yv:llä 4+2), mutta teki ne muutkin. Ja osa kaupassa siirtyneistä pelaajista muille seuroille. Esim. tiputtamani Seth Jarvis taitaa olla 3 pelin maaliputkessa toisaalla kun jatkaa edelleen Ahon vierellä. Onnea hänelle, joskus tulee hyviä ja joskus huonoja nostoja/tiputuksia. Jerseyn Yegorikin tuplasi kauden pisteensä muutama tunti tiputuksen jälkeen. Kelvannee jollekin alkuviikosta kun on nostokelpoinen. Toki tilalle nostettu Boyd lopetti kierroksen juuri tehoihin 1+1 ja Arizona ruvennut pelaamaan... ei näistä koskaan tiedä. Kun ei sitä Kelleriä saatu kaupoilla niin otettiin vapailta ketjukaveri.

Kaupat olleet aika vähissä viime aikoina, mutta toki niitä tehdään yhä jos osuu tarjoukset kohdilleen. mv-Georgiev mm. pelasi taas viime yönä voitokkaasti ja on yhä tarjolla. Kuten kaikki muutkin. Isojakin kauppoja saa ehdotella mutta tässä sarjatilanteessa ei ole mikään pakko tehdä niitä vain kaupojen tekemisen ilon takia.

Seuraavaksi aina vaikea vastus Zamboni, katsotaan mitä tällä kertaa saadaan viikolla raavittua. Päättyneellä viikolla olisi tullut ~ 16-4 voitto mutta viikot ovat täysin erilaisia ja mitä vaan voi tapahtua.
 
Viimeksi muokattu:

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voittoputkessa jatketaan, A NotAbigDeal kaatui alustavin lukemin 12-8. Numerot vähän tasoittuivat viimeisenä yönä mm. Fleuryn nollapelin ansiosta, mutta ei tässä voi pettynytkään olla. Loukkaantumistilanne tosin jatkuu melko kriittisenä, tuoreimpana miehenä IR-osastoa tähdittää Darnell Nurse. Mutta niillä pelataan, ketkä kynnelle kykenee. Onneksi Nursen poissaolon ei pitäisi montaa viikkoa kestää, ja muutkin IR-miehet ovat palailemassa askiin muutaman viikon sisällä. Ei siis syytä panikointiin kun voittoja on nyt tullut.

Hauskana kurioteettina olin juuri eilen nostamassa Brendan Lemieux'ta kairaamaan puuttuvat jäähyminuutit kasaan, mutta @tunsbe ehti maalikameratarkistuksella ensin. Ja niinhän se Lemieux otti ne ratkaisevat jäähyminuutit (2), kääntäen tuon kategorian vastustajalle lukemin 47-46.

mv-Georgiev mm. pelasi taas viime yönä voitokkaasti ja on yhä tarjolla.

Täytyy tämä korjata, ei pelannut voitokkaasti vaan vaihdettiin neljän päästetyn jälkeen maalilta ja voittomaalin aikana maalissa ollut Shesterkin kirjasi voittomerkinnän allekirjoittaneelle.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Täytyy tämä korjata, ei pelannut voitokkaasti vaan vaihdettiin neljän päästetyn jälkeen maalilta ja voittomaalin aikana maalissa ollut Shesterkin kirjasi voittomerkinnän allekirjoittaneelle.

Ok, kiitti tarkennuksesta. En huomannut kun en pitänyt kokoonpanossa. Oli 6-0 jo plakkarissa ennen kierrosta.

No nyt ei varmaan sitten taas hetkeen pelaa kun Shesterkin hoitaa työt. JOS ei loukkaannu hänkin. Eli pidetään rosterissa kun ei kelvanne kenellekään. Eipä sillä Raskillakaan ole vielä edes sopimusta joten kyllä yksi maskotti joukkueeseen mahtuu.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
sen verran kova tuo Tykin molarinelikko on ettei yhdellä nollapelillä varmasti käännetä maalivahtikategorioita Otaniemen suuntaan.

Noh, sieltä tuli onneksi sitten vielä kiintiönollan lisäksi toinenkin niin saatiin maalivahdeistakin pisteet kotiin. Startit ja torjunnat toki odotetusti hävittiin, mutta muut osastot menivät Oxenille. Kun kenttäpelaajatkin hoitivat osuutensa, loppulukemat olivat otaniemeläisille murskaavat 15-5-1 ja kauden ensimmäinen voittoputki on vihdoin tosiasia. Voiton myötä Oxen nousee laskujeni mukaan sarjassa jo jaetulle kakkossijalle kärkeen nousseen Terriersin kantaan. Viikon MVP:t (Markström, Vladar) löytyivät vähemmän yllättäen Calgaryn tolppien välistä, kun neljästä Flamesin startista tuli 3 voittoa ja kaksi nollapeliä. Kenttäpelaajien osalta viikko oli yllättävän tukkoinen ja etukäteen selvimmiksi voittokategorioiksi arvioimistani tehopinnoista ainoastaan syötöt menivät Otaniemeen. Etenkin torstai oli joukkueelle sysimusta, kun täydeltä kierrokselta tuli plakkariin huikeat tehot 0+2. Onneksi muissa kategorioissa sitten oltiin vastustajia etevämpiä, joten tuo yskähtely tehoissa ei lopulta koitunut kohtaloksi.

Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan matsiin surisevia pörisijöitä vastaan. Viime viikolla BeeWaspHornets olisi lähinnä maalivahtien ansiosta kaatunut lukemin 11-8-2, joten helppoa ei voittoputken jatkaminen tule olemaan etenkään, kun Calgaryllä on ohjelmassa kahden ottelun viikko. Startteja ei siis ole luvassa kourallista enempää, joten yksikin ohipeli tulee tekemään hallaa mv-tilastoille. Täytyy toivoa, ettei sellaista eteen siis tule. Kenttäpelaajien osalta olen luottavainen, että viime viikon tehottomuus ei ole pysyvää. Vastuuta pelaajat saavat kyllä sen verran paljon, että kyllä niitä tehoja väkisinkin jossain vaiheessa tulee.

Joukkueen kokoonpanoon olen tällä erää muuten tyytyväinen, mutta riveissä on tällä hetkellä loukkaantumislistan tyhjennyttyä liikaakin pelaajia ja vasempia laitureita on yhä liian vähän (toki kaksi heistä majailee sairastuvalla, joten terveellä joukkueella ongelma ratkennee). Jos jollakulla on esimerkiksi akuutin loukkaantumissuman vuoksi tarvetta täydentää rosteria, niin täällä olisi paljonkin kiinnostusta kaupoille, jossa minulta lähtee kaksi pelaajaa vaihdossa yhteen hieman parempaan (tai kolme kahteen) tyyliin reilun viikon takainen Yamamoto+Bryson <-> Stastny.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Voitto Tuntemattomista Tähdistä lukeminen 13-6-2 ja ero playoff-viivaan kaventui yhdeksään pisteeseen. Viikon MVP oli Ilya Samsonov kahdella nollapelillään ja maalivahti kategoriat kotiin puhtaasti 6-0. Yhden pisteen menetys aloituksissa hieman harmittaa koska jätin Roslovicin sivuun kahdesta ottelusta Gurianovin kustannuksella, toki Denis teki pari pistettä ylivoimalla mutta tuolla muutoksella oltaisiin käännetty FOW. Pientä säätöä rosteriin on vielä tarkoitus tehdä mutta eiköhän isoimmat ole näiltä osin saatu tehtyä.

Viikon vastus on Fingerporin joukko joten tiukassa tulevat pisteet ja voitto olemaan!
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ensimmäinen tappiohan sieltä sitten tuli tälle kaudelle lopulta varsin selvin lukemin 5-15-1. Ennen vikaa yötä taisi olla vielä 8-10 ja voiton saumatkin oli vielä olemassa, mutta Toronton kaverit piti huolen että tuosta vielä useampi kategoria kääntyi vastustajalle tai tasottui. Harmillisen lähelle jäi monta kategoriaa ja parempaan olisi ollut saumat pienellä petrauksella. Ei ollut tällä viikolla maalivahtiosastollakaan sanomista, sen verran kovan viikon vastustajan veskarit veteli.

Lindellin Esalle onnistunut viikko, kun kolmeen peliin peräti 0+4 tehot ja mukana niin ylivoima- kuin alivoimapistekkin. Samoin Kaprizov hoiti ruutunsa hienosti 7 pisteellä ja myös Brassard pääsi pisteiden makuun kunnolla päästessään Girouxin kanssa samaan ketjuun pelaamaan. Toisaalta taas Pettersson ja Petry jatkaa samaa varjojen mailla hiihtelyään.

Tällä viikolla sitten Ilotaloa vastaan koitetaan päästä takaisin voittokantaan. Viime viikon tilastoilla olisi 9-11 tullut turpiin sieltäkin suunnalta, joten paljon pitää parantaa tämän viikon suoritusta. Toivotaan että Paciorettykin vihdoin pääsee tositoimiin takaisin ja enempää ei tule uusia loukkaantumisia.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Ilotalon reissulta ei jäänyt jälkipolville jaettavaksi kuin kuppa ja 5-15-1 turpasauna. Ilmeisesti oli kavereilta safewordit hukassa meni sen verran perspanoksi koko homma.

Korjausliikettä kauden ensimmäisen treidin turvin ja leuka syvälle rintaan kohti uusia pettymyksiä. Tällä logiikalla sarjaykkönen kaadetaan selvin lukemin jotta päästään takaisin tuttuun ja turvalliseen puolivälin krouviin.

Saa suorittaa.
 
Ilotalo vaikutti tosiaan vastustajaan tällä kaudella ensimmäisen kerran omalta kannalta positiiviseen suuntaan. Liekö Boogeyn porukalla enemmänkin sitten sellaisia vinkeitä, että ei jääkiekko kiinnosta kun piirakkaa on kahvin lisäksi tarjolla. Noh ei se väärin ole, tulee vahvasti muutaman vuoden takainen LA Kings mieleen. Nehän menivät päätyyn asti tuolla taktiikalla ja lopuksi nostettiin kannua.

Nyt sitten Tykin kimppuun. Alkukauden ongelmat kiteytyivät hyvin viime yönä. Kuemper unohti ottaa kopit ennen maaliviivaa. Ei kovin vahvasti mene maalivahdeissa edelleenkään kun tosiaan ensimmäisen kolme varausvuoroa pyhitin niille. Onneksi Tykin maalivahdit ovat olleet aika huonoja, eikö ei ollutkaan.

Pisteidenteko-ongelmasta en ole kovin huolissani. Vaikka niitä on porukan kolmanneksi vähiten, niin laukauksia ja peliaikaa on todella hyvin.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
A NotAbigDeal kaatui alustavin lukemin 12-8. Numerot vähän tasoittuivat viimeisenä yönä mm. Fleuryn nollapelin ansiosta, mutta ei tässä voi pettynytkään olla.
Mun viikko kaatus puhtaasti lauantaihin, yhtä vaille koko rosteri jäällä, lopputuloksena mv osastolle tappio ja kenttäpelaajille 0+1..
Muutoksia haussa, lähes kaikki edelleen treidiuhan alla.
Mutta oli viihdettä tällä peliviikolla. Uuteen nousuun.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Pientä hienosäätöä tuli tehtyä rosteriin, kun Max Domi lähti Havaijille vaihdossa Alex Tuchiin. Kiitoksia kaupoista @Spidy#29! Domi on ollut tehokas tehden kuuteen peliin peräti 7 pinnaa, mutta niistä 6 on syntynyt kahdessa pelissä ja vastuu on tehoista huolimatta ollut pienehkö. Suurin motiivi siirrolle oli tilan tekeminen rosteriin, kun Tuch on jonnekin tammikuun loppupuolelle vempassa. Terveenä Tuch on ainakin Vegasin aikojen perusteella parannus Domiin nähden, joten tässä vahvistettiin joukkuetta myös loppukautta ajatellen. Toki siitä ei ole mitään tietoa, mitä Tuch Buffalossa saa aikaiseksi huonompien pelikaverien kanssa, mutta toisaalta vastuuta luulisi olevan luvassa roppakaupalla.
 

Spidy#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Falcons, Nhl
Pientä hienosäätöä tuli tehtyä rosteriin, kun Max Domi lähti Havaijille vaihdossa Alex Tuchiin. Kiitoksia kaupoista @Spidy#29! Domi on ollut tehokas tehden kuuteen peliin peräti 7 pinnaa, mutta niistä 6 on syntynyt kahdessa pelissä ja vastuu on tehoista huolimatta ollut pienehkö. Suurin motiivi siirrolle oli tilan tekeminen rosteriin, kun Tuch on jonnekin tammikuun loppupuolelle vempassa. Terveenä Tuch on ainakin Vegasin aikojen perusteella parannus Domiin nähden, joten tässä vahvistettiin joukkuetta myös loppukautta ajatellen. Toki siitä ei ole mitään tietoa, mitä Tuch Buffalossa saa aikaiseksi huonompien pelikaverien kanssa, mutta toisaalta vastuuta luulisi olevan luvassa roppakaupalla.

Joo, kiitokset treidistä! Oli vähän pakkorako tehdä toimenpiteitä koska ennen treidiä oli 6(!) pelaajaa IR-listalla. Uskon itsekin että Tuch tulee olemaan parempi kuin Domi pitkässä juoksussa mutta tässä kohtaa oli pakko vahvistaa joukkuetta lyhyellä tähtäimellä koska kausi muuten tuskin tulisi kovin pitkään jatkumaan.. Sanoisin että aika Win-Win treidi siis molemmille.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kierros 7/20 takana ja nyt oli hallittua suorittamista alusta loppuun. Ja sen johdosta taululla kovat lukemat Zambonista: 18-2-1.

Joukkueesta löytyy näköjään joka kierros uusia onnistujia. Ja niitä myös tarvittiin kun McDavid veti mm. 2 peliä kiikareilla. Toki siihen kolmanteen 2+2. Joka tapauksessa tulos vahvistaa mukavasti kärkipaikkaa ja ero pleijarirajaan kasvoi jo suht isoksi.

Viikon ykköstähti menee tälläkin viikolla Tristan Jarrylle. 3 peliä ja 2 päästettyä maalia. Kunniamaininnat Ryan Johansenille (1+5) sekä kauden yllättäjälle, Evan Rodriguezille (2+2), joka mm. lauantain tappiopelissä ampui 12 laukausta. Tuo peli muutenkin oli melko outo. Harvemmin yksittäisiä kategorioita seurailen mutta olihan kumma tilasto: Rodriguez, Guenzel ja Letang kolmeen mieheen ampuivat ottelussa 24 kertaa Allenin varusteita kohti. Ja vielä hävisivät ottelun.

Seuraavalla kierroksella vastaan asettuu aina vaarallinen Nuppulinna, joka voitti myös selkeästi oman ottelunsa päättyneellä kierroksella. Mm. todella kuumien Vasyn ja Makarin johdolla. Toki itse olisin melko reilusti voittanut myös Nuppulinnan, mutta viikot eivät ole toistensa kaltaisia. Se kunnon ulospuhallus voi tulla milloin vaan. Toivottavasti ei kuitenkaan vielä.

Kaupparintamalla on edelleen hyvin hiljaista, mutta ei anneta senkään häiritä. Vapailta tuli napattua McDavid-kaupassa pois siirtynyt Tyler Johnson, joka ilmeisesti vieläkin potee niskaansa. Katsotaan jos omat lääkärini saisivat parsittua miehen kasaan.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Voitto AJ Dessuista näillä näkymin 9-8-4. Tasaisuudesta kertoo että jopa viiteen lisäpisteeseen olisi ollut hyvät saumat mutta esimerkiksi Sharksit eivät tainneet pelata hetkeäkään ylovoimaa viime yönä joten Couture+Hertl jäivät ilman merkintöjä ym. Hyökkääjät pelasivat todella hyvin tehopisteiden valossa ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla, ei noista ketään voi nostaa ylitse muiden. Maalivahdeille sattui huono viikko eivätkä pakit pelanneet tehopisteiden osalta kovinkaan kummoisesti mutta onneksi toinen noista HIT/BLK kategorioista voitettiin, tehopisteissä jäätiin jalkoihin.

Seuraavaksi otetaan mittaa Hawajin pojista ja katsotaan miten viikko muotoutuu!

Treidejä saa ehdottaa, Columbus-Kolmikko Voracek-Sillinger-Roslovic olisi saatavilla. Ensisijaisesti hakisin hieman kovuutta tehopisteiden kustannuksella ja senttereihin kävisi vaihdossa myös laiturit. Myös 2<--->1 tai pakettina 3<--->2 tai 3.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Voittoputki sai jatkoa, kun BeeWaspHornets kaatui luvuin 14-7-0. Maalivahtiosastolta tuli tällä kertaa turpiin 1-5, mutta kenttäpelaajat hoitivat jäähyjä ja taklauksia lukuunottamatta kaikki kategoriat kotiin ja varmistivat selvän voiton otaniemeläisille. Tilastojen valossa viikko ei ollut mitenkään erityisen hyvä, mutta vastustajalle sattui Oxenin onneksi kohdalle vielä huonompi vire. Yksittäistä erityisonnistujaa ei voi täältäkään nostaa esiin, vaan merkinnät jakautuivat tasaisesti käytännössä koko rosterille. Voiton myötä Oxen piti sarjan kakkospaikkansa, mutta toisaalta ero kärkeen kasvoi Terriersin otettua vielä selvemmän voiton omassa koitoksessaan.

Seuraavaksi vastaan asettuu aina kova vastus Afrikasta, kun Oxen matkustaa Kilimanjarolle. Toivottavasti matsista ei tule tuliaisina puolelle joukkueesta Omikron-varianttia, kun sairastupa on jo muutenkin täynnä. Viime viikolla otaniemeläiset olisivat saaneet selvästi pataan, joten otteiden täytyy parantua jos voitosta meinataan taistella. Calgaryllä on neljän pelin viikko, joten maalivahtiosasto voi taas kääntyä vahvuudeksi - toki riippuen siitä, miten Flamesin uskomaton (nollapeli)vire kestää.

Viikonloppuna tuli tehtyä viikon toinen treidi samalla mentaliteetilla kuin ensimmäinenkin, eli rosteri heikkeni lyhyellä tähtäimellä mutta parani toivottavasti loppukautta ajatellen. Kauppakumppanina oli tällä kertaa @JMT ja Revontuliin matkasivat Philip Danault sekä Justin Holl vaihdossa Clayton Kelleriin ja Ryan Pulockiin. Danaultin myötä menetetyt aloitusvoitot hieman kirpaisevat, mutta Kellerin triplapelipaikka ja parempi pistepotentiaali laittoivat tuon parin omissa papereissa aika tasan. Pulock puolestaan on tällä hetkellä loukkaantuneena, mutta terveenä ollessaan on iso parannus Holliin nähden jopa tämän kauden tehottomana versiona.

Viimeisimmän treidin myötä joukkueessa on nyt periaatteessa yhden sentterin mentävä aukko, joten jokin laitahyökkääjä<->sentteri -treidi voisi kiinnostaa. Täytyy vähän aktivoitua itsekin ja lähetellä ehdotuksia nyt, kun sairastuvalla kerrankin ei ole sinne sopimattomia pelaajia ja treidejä voi ehdotella.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Toinen tappiohan sieltä putkeen tuli, lukemista tosin vielä vähän epäselvyyttä. Tällä hetkellä näyttää 8-12-1, mutta ainakin yksi Koskisen startti puuttuu edelleen tilastoista lauantailta, mikä muuttaisi lukemiksi 8-11-2. Saa nähdä tuleeko korjaukset vielä jossain vaiheessa.

Maalivahtiosasto aikalailla palasi ruotuunsa, harmillisesti meni useampi startti päällekkäin ja siksi lopulta vaan 4 kategoriaa taisi tänne suuntaan tulla ja kaksi tasan. Kenttäpelaajissa olikin sitten tuttua taapertamista vähän jokaisella rintamalla. Pacioretty palasi vihdoin kehiin sairaslistalta, mutta samantien positiivisesti kauden aloittanut Brassard sinne putosi. Joukkueen 5 ensimmäisestä omasta kenttäpelaaja varauksesta (Scheifele, Pettersson, Petry, Pacioretty, Burns) oikeastaan vain Pacioretty ja ajoittan Burns suorittavat odotetulla tasolla, mikä tekee voittamisesta aika vaikeaa tällä hetkellä.

Tällä viikolla yritetään katkaista tappioputki Zambonia vastaan. Menneen viikon tilastoilla olisi sarja mennyt tänne suuntaan peräti 16-4, joten ainakin hyvät mahdollisuudet siihen pitäisi olla.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Joo ei jäänyt kärkijengin vieraana jossiteltavaa paremmasta. Ei ollut oikeastaan jakoja missään vaiheessa.

En silti suostu hyväksymään et jengi ois noin paska. Kyl se tästä vielä korjaantuu vaikka sitten uuden Toronton Binningrtonin turvin.

Ja Montreal laittoi sen verta hulinaksi et ainakin kenttäpelaajat saa buustia. Oli se Montrealissa tai muualla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös