ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2016–2017

  • 10 368
  • 125

Ralph

Jäsen
Arvontalaulun aika oli ja meni, joten tässä varausjärjestys. Virallisena valvojana toimi koirani, joka tosin nukkui, mutta ei kai sillä ole väliä. Tässä siis varausjärjestys parittomille kierroksille. Parillisilla kierroksilla järjestys on tietenkin päinvastainen.

1. Team Tykki5 (@jjoni)
2. Denver Dekers (@LostHorizon)
3. HC Kilys (@Kily)
4. Turku Jylpyt (@Cornelius)
5. Otaniemi Oxen (@Frostburn)
6. Nuppulinna Rangers (@Romppanen)
7. Pump ThoseNumbersUp (@Erämaan kettu)
8. Kilimanjaro Athletics Club (@Mängimies)
9. Ralphie’s Ballclub (Ralph)
10. Peräkylän Pallopojat (@Fingerpori)
11. HC Jortikka (@ReiskaJones)
12. Team UpiKi (@Navy)
13. Atlanta Thrashers (@Köyliön Ässä)
14. The Unknown Stars (@Jonte)
15. Helsinki Pesaveikot (@jaskamanjoora)
16. Läski Byfuglien (@Linjatuomari)

Eli sunnuntaina 9.10. kello 17:30 käynnistyy Team Tykki5:n vuoro.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Osaako kukaan arvioida, kuinka kauan varaustilaisuudessa suunnilleen kestää?
 

Ralph

Jäsen
Draftiin on nyt viisi päivää (ja vajaat pari tuntia päälle), joten muistutetaan vielä asiasta täällä, ettei varmastikaan kennellekään tule "yllätyksenä".

@Cornelius , @Erämaan kettu , @Fingerpori , @Frostburn , @jaskamanjoora , @jjoni , @Jonte , @Kily , @Köyliön Ässä , @Linjatuomari , @LostHorizon ,@Mängimies , @Navy , @ReiskaJones ja @Romppanen .

Jos jokainen jaksaisi vaikka huikata tänne, että on valmis sunnuntain draftiin tai jos ei osallistu, muistaa laittaa rankingit kuntoon. Eli tällainen herättely vain, jokainen voisi kirjoittaa jotain todistaakseen olevansa edelleen hengissä.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Muutama tappouhkaus on kolahtanut postiluukkuun, mutta mitään konkreettista ei vielä ole tapahtunut. Hengissä siis - vielä.
 
Osaako kukaan arvioida, kuinka kauan varaustilaisuudessa suunnilleen kestää?

30 kierrosta ja 16 joukkuetta tekee yhteensä 480 varausta. Jokaiselle vuorolle on varattu 90 sekuntia. Mielestäni tuon voisi huoletta laskea 60:een @Ralph

Noin paljon kierroksia muutenkin, niin 60 sekuntia täytyy riittää yhden varauksen tekemiseen. Aikaa tuohon tulee silti menemään varmasti ainakin 3 tuntia ja varmaan jonkin verran yli. Viime vuonna kierroksia oli yhtä monta, mutta joukkueita kaksi vähemmän, jolloin varattiin yhteensä 420 kertaa. Tuohon huviin meni aikaa 3h15min. Täten voisi ajatella, että tänä vuonna menee kolme ja puoli tuntia ainakin. Vaatii siis hyvät eväät ja reipasta mieltä. Tosin eipä siinä hetkessä tarvitse paljoa kelloa katsella. Hetkessä huomaat, että tunnit menivät kuin itsestään.

Ja siis mukana olen ellei mitään poikkeavaa tapahdu. Laitan muutenkin rankingit kuntoon draftia ajatellen, joten jos jostain syystä en pääse, niin kone hoitaa homman.
 

Ralph

Jäsen
Mielestäni tuon voisi huoletta laskea 60:een
Kyllä se minulle sopii ja toivottavasti muillekin. En sitä vielä muuta, mutta on tässä viisi päivää aikaa. Tuleeko muiltakin kannatusta tähän minuutin aikaväliin?
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu, mutta jos teistä arvon palstalaisista löytyy tyyppejä pelaamaan samaa peliä rahapanoksella, tsekatkaa @Ni$pekt15 :n ketju Peliluolasta.
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Joo, kyllä hengissä ollaan ja avaussivullakin tuosta 60 sekunnin kellosta on mainittu, passaa vallan mainiosti.
 

Ralph

Jäsen
Kaksi päivää draftiin. @Cornelius , @Erämaan kettu ja @Romppanen , siinä kolme, joilta ei ole mitään kuulunut. En pakota ketään kirjoittamaan mitään, eikä kukaan saa potkuja, mutta muistutan kuitenkin. Eli kaksi päivää draftiin.
 
Sattui itselleni pakollinen meno tuohon alkuiltaan, joten drafti menee ainakin osittain autopickillä, mutta eipä tuo mitään. Kaksi edellistä mestaruutta puolustettavana, joten koneelle on annettu hyvät ohjeet. Tai no, niin hyvät mitä tässä viimeisen puolen tunnin aikana on ehtinyt säätää. Toivottavasti ehdin kuitenkin paikalle ainakin suurimmaksi osaksi draftia.

Onnea kaikille tasapuolisesti ja toivotaan runsasta osallistujamäärää.
 

Ralph

Jäsen
Draftit on taas draftailtu ja menihän siinä yli kolme tuntia taas. Vähän toivotaan, toivotaan -jengi tuli tällä kertaa, mutta ehkä pudotuspeleihin on asiaa. Ei mennyt kuten suunnittelin, mutta se ei ollut yllätys, kun odotin kuitenkin liikoja. Parin pelaajan menettäminen, koska odotin heidän varaamista liian pitkään, harmittaa. Mutta meikäläisen jengi kaudelle 2016-17:

Ondrej Palat - Joe Pavelski - Matt Duchene
David Perron - David Krejci - Ryan O’Reilly
Matt Martin - Jason Spezza - Nino Niederreiter
Jamie McGinn - Jordan Staal - Michael Frolik
Jason Zucker - Nick Bjugstad - Joel Armia
Brandon Pirri - Sam Gagner - Curtis Lazar

T.J. Brodie - Alex Pietrangelo
Nick Leddy - Alexander Edler
Jake Gardiner - David Savard
Dmitry Orlov - Michael Del Zotto
Jonas Brodin

Henrik Lundqvist
Sergei Bobrovsky
Kari Lehtonen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös