Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Ralph, 04.09.2016 klo 18.23.

 1. Ralph Jäsen

  Nyt vasta saan tämänkin avattua, mutta eipä tässä hätiä mitiä ole. Kauden alkuun on yli kuukausi ja samoin draftiin, joka järjestetään siis aivan viimeisessä välissä eli sunnuntaina 9.10.2016. Kaikki eivät vastanneet omia suosituksiaan draftin ajankohdaksi uudessa kyselyssä, mutta tulos oli jo selvä, että vasta pari päivää ennen kauden alkua järjestetään drafti. Näin ollen varausjärjestyksen arvon sunnuntaina 25.9.2016.

  Seuraavaksi väännetään siitä, että mihin aikaan drafti käynnistyy. Varausvuoroja on yhteensä 480 ja varausaika jokaiseen varaukseen on puolitoista minuuttia, mutta suurin osa varauksista toki tapahtuu nopeammin. Normaalisti olemme aloittaneet kuuden tai seiskan aikaan ja asetin nyt kellonajaksi tasan yhdeksän illalla, mutta sitä voidaan tietenkin vaihtaa, kunhan päästään mahdollisimman hyvin yhteisymmärrykseen.

  Säännöt pysyvät muuten ennallaan, mutta mukana on nyt kaksi joukkuetta enemmän. Joukkueet on jo jaettu divisiooniin, vaikka ei niillä jaoilla ole juuri väliä.

  @Cornelius , @Erämaan kettu , @Fingerpori , @Frostburn , @jaskamanjoora , @jjoni , @Jonte , @Kily , @Köyliön Ässä , @Linjatuomari , @LostHorizon , @Mängimies , @Navy , @ReiskaJones ja @Romppanen .
   
 2. LostHorizon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, NHL:n venäläiset, Real Madrid
  Ehdotan draftin alkavan viimeistään klo 18. Mitä aiemmin, sen parempi.
   
 3. Romppanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
  Samaa mieltä edellisen kanssa. Mulle passaa kyllä hyvin aloitusajaksi esim. jo klo 16.00, mutta mieluusti viimeistään klo 18.00.
   
 4. ReiskaJones Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Mieluiten klo 16 tai sitten klo 20 ja siitä eteenpäin. Klo 18 alkaisi näillä näkymin Fire and forget-liigan drafti, joten se ei ole paras ajankohta minulle. Toisen draftin ajankohta voi tosin vielä muuttua, mutta näin tällä hetkellä.
   
 5. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
  Tosiaan fire and forgetin drafti lienee klo 18 tuolloin, mutta kahden draftin vetäminen päällekkäin ei ole mitenkään ongelmallista (paitsi jos varausvuorot sattuvat osumaan samalle hetkelle, mutta kokemuksesta tiedän että tuon tapahtuminen on äärimmäisen harvinaista). Kaikki kellonajat käyvät siis minulle, kunhan nyt ei ihan yömyöhälle veny tämä - maanantaina pitäisi kuitenkin raahautua aamulla töihin.
   
 6. Ralph Jäsen

  No mitäs mieltä muut olisi jo kello 16 tai sitten kello 17 alkavasta draftista? Minullekin nuo käy yhtä hyvin kuin ns. normaali kello 19.
   
 7. Jonte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves ja Detroit Red Wings
  Viime vuonna meni pyöreästi se 3 tuntia 420 pelaajan varaamiseen ja nyt 60 pelaajaa lisää eli vajaa tunti lisää. Jos ihan klo 19:00 alottaa niin ennen 23:00 sieltä pääsee jo pois kuitenkin. Kello 16:00 saattaa vielä osalla porukasta olla muita menoja. Itselle ainaki parempi mitä myöhemmin niin menee sit ilta draftaillessa eikä kesken päivän naulaa tietokoneen ääreen. Täältä siis ääni tuolle normaalille 19:00 ajalle.
   
 8. Linjatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Parhaiten kävisi aloitus kello 18 maissa, mutta mikä tahansa 16-19 välillä passaa.
   
 9. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Mieluiten kello 18 tai sen jälkeen. Esimerkiksi viime vuotinen aloitusaika (19:00 muistaakseni) oli ihan hyvä.

  Varausajan voisi myös pudottaa minuuttiin, vaikkei se nyt merkittävästi kokonaisaikaan vaikutakkaan kun oletettavasti ja toivottavasti suurin osa varaa huomattavasti nopeammin.
   
 10. jaskamanjoora Jäsen

  Mitä aiemmin, sitä parempi.
   
 11. Fingerpori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  kärpät
  klo 16 on kyllä omiin menoihin liian aikaisin. 18 tai 19 sopii molemmat.
   
 12. Ralph Jäsen

  Tällä hetkellä kello 18:00 näyttää parhaimmilta vaihtoehdolta, kun sopii kaikille tähän mennessä ilmoittaneelle. Tai kukaan ei ole kertonut, ettei sopisi. Parilla on samaan aikaan Yahoon puolella drafti, mutta sehän ei katastrofi ole. Kuitenkin tämä on se parempi liiga, joten nämä keskittyvät tähän 95 prosenttisesti ja Yahoon vastaavaan viisiprosenttisesti.
   
 13. Erämaan kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Instituutio
  Toimiikohan espn:n sivusto kännykällä nykyään? Pari vuotta sitten draftin aikaan ei kovin hyvin toiminut. Tosin silloin puhelimena oli Lumia.ö
   
 14. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä se mun Androidilla toimi viimeksi.
   
 15. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Toimii ihan hyvin. Ja nyt saivat ainakin iLaitteille uuden appin, joka on valovuoden edeltäjäänsä edellä ja on jopa ihan käyttökelpoinen.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Draftin kellonajasta sanoisin, että mitä myöhempään, sen parempi.
   
 17. Ralph Jäsen

 18. jaskamanjoora Jäsen

  Lainaus:
  Käy.
   
 19. Linjatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Juu käy.
   
 20. ReiskaJones Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
 21. Romppanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
  Tämä sopii!
   
 22. Ralph Jäsen

  Vielä ei ole soraääniä kuulunut. Ensi sunnuntaina arvon varausjärjestyksen, joten josko silloin viimeistään lyötäisiin lukkoon aikataulu? Kolmen viikon päästä sitten draftataan.
   
 23. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
  17:30 sopii oikein hyvin.
   
 24. Fingerpori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  kärpät
  Käy hyvin.
   
 25. Köyliön Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Thrashers, Stars...