Espanjan La Liga

  • 66 769
  • 426

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin, eikä ne niin edes alasarjajyriä ole, kun Segundassa on aina väistämättä muutama liigatason porukka - tänä vuonna vaikka Eibar ja Valladolid ja monia vähän "uinuvia jättiläisiä" kuten esim. Malaga, viime kaudella vaikka Espanyol.

No joo, ei Segundassa, mutta minä en suinkaan käynyt katsomassa Segundan matsia, vaan seuraavan sarjatason, joka on siis kahteen lohkoon jakautunut Primera RFEF (Real Federación Española de Fútbol). Hyvätasoinen sarja sekin on, vaikka ei tosiaan lähellekään liigatasoa, kuten Segunda on.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Joo, tietenkin viittasitkin siihen. Tuttua toki, kun nykyistä Barca B:tä seuraa, yhdistin nyt monen viestin palasia vain vähän väärin.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Alkaa se La Ligan sarjataulukkokin hiukan normalisoitumaan kun Barca ja Atletico ovat löytäneet tiensä myös sijoille kolme ja neljä eli Mestarien liigaan oikeuttaville sijoille. Barcalla voi tuo toinen sijakin olla ihan haarukassa kyllä, jos hyvä vire jatkuu ja tuo rästipeli voitetaan niin ero Sevillaan olisi neljä pistettä. Sevilla on kevätkaudella jäänyt jo viisi kertaa tasuriin, ei sillä toki tappioitakaan ole vielä, mutta jos noista viidestä tasurista vaikka kolme olisi päätynyt voittoihin niin Sevilla antaisi kyllä paljon enemmän painetta Realin suuntaan.

Realilla on toki tässä vielä ottelut kaikkia tämän hetken TOP 5 -joukkueita vastaan vielä jäljellä, joten ei sitä mestaruutta voi kirkossa kuuluttaa, mutta Sevillan avustuksella ero on jo melko turvallinen. Vielä kun kotimaan kentillä Real on ollut tällä kaudella isoja vastaan tuloksellisesti todella hyvä.

Barcan toimiston suuntaan täytyy antaa toki pieni hatunnosto, neljä hankintaa talvella, joka oli ihan selvä signaali siitä, että ei Barca tätä kautta ole luovuttanut. Hankinnat kun ovat vieläpä olleet kaikki ainakin Barca-ketjua lukeneena ihan onnistuneita niin pieni riskinotto kannatti. Voisin kuvitella ainakin, että Auba ja Traore voisivat olla sitten tulevaisuuttakin ajatellen ihan käyttökelpoisia rotaatiopelaajia, Torresista voi kuoriutua sitten ihan avainpelaaja Barcaan.

Realin toimistossa taisi olla sen verran kova luotto nykyiseen jengiin, että niitä heikkoja kohtia ei lähdetty vielä talvella korjaamaan vaan nykyjoukkueella klaarataan tuo mestaruus kotiin ja sitten kesällä lähdetään vahvistamaan jengiä sen verran, että voidaan haaveilla taas Euroopassa menestymisestä. Ja eipä siinä, onhan Realilla toki se kovin avaus ja jos jotain La Ligan XI:tä pitäisi tämän kauden osalta tehdä niin Realilla olisi aika hyvä edustus siinä.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiinnostavaksi menee myös putoamiskamppailu. Levante on selkeästi vikana ja tuskin sieltä enää viivan päälle nousee, vaikka peli on viime aikoina vähän paremmin kulkenutkin ja pari voittoakin on viime peleistä käyty hakemassa. Sijat 15-19 ovat viiden pisteen sisällä ja siinä menee kyllä jännäksi. Getafe ja etenkin Granada ja Mallorca ovat pelanneet viime aikoina tuloksellisesti surkeasti, kun taas viivan alapuolella olevat Alaves ja Cádiz ovat viime aikoina paranteet peliään ja pisteitä on tullut ihan kohtuullisesti. En ole sarjaohjelmia kovin kattavasti tutkaillut, mutta putoamiskamppailun kannalta erityisen kiinnostava on päätöskierroksen ottelu Alaves-Cádiz, joka tietysti saattaa jo tuossa vaiheessa olla merkityksetön.
 

redpecka

Jäsen
Tullut katsottua useampikin Mallorcan peli nyt sattuneesta syystä. Voin sanoa, että kun pelikello näyttää 90min niin peli vasta alkaa. Pari kertaa on Mallorca ollut voittavana osapuolena kun Takefuckin Kubo on tehnyt voittomaalin, mutta muuten tuo jengi sulaa ihan tyystin. Johtanut peliä vaikka yli tunnin ajan vieraskentällä 0-2 ja lisäajalla antaa vihun tasoittaa tai mennä jopa ohi.

Tämmöinen tilastoknoppi jos joku (live)vedonlyöntiä harrastaa. "Onneksi" Kubo ei voi tippua vaikka Mallorca tippuisi. Monikohan vuotinen soppari silläkin oli Realiin? Mietin vaan mihin se ensi kaudella vuokrataan. Ei nimittäin tule pärjäämään missään isossa jengissä sillä puolustaminen on heiveröisen luokatonta ja tuskin sitä tulee enää ikinä oppimaankaan, vertaa vaikka se Cuccurella (Barça/Getafe), todella vahva pelaaja kahteen suuntaan.
 

redpecka

Jäsen
Ei kyllä hirveen hyvin mene Málagan Palloseurallakaan. Tippuminen kolmoseen on lähempänä kuin nousu takaisin Ykköseen. Siinä on yks päin helvettiä johdettu futisseura.

Kyllä Espanjan kokoisessa maassa pitäisi malagankokoisessa kaupungissa olla nyt hemmetti yksi pääsarjatason joukkue! Taitaa porukka sheikkeineen vaan käydä dokaamassa reflassa. (Siis se lempinimeltään "maailman persaukisin sheikki".)
 

redpecka

Jäsen
Neljä-viisi kierrosta vielä jäljellä, mutta RMA hoiteli jo nyt mestaruuden. Vähän booring kyllä. Jotain jännitystä noissa eurosijoissa vielä tietenkin, mutta tuo putoamiskamppailu on ihan sairasta. Väitän, että on isommat panokset jengeillä siellä kuin jääkö joku keskitason porukka ulos euroista vai ei kun heti ensi kaudella voi jatkaa siitä mihin jäi vs. putoaja, jolla voi mennä 1-5 vuotta seuraavaan stinttiin Primerassa (ja jotkut ei enää ikinä onnistu nousemaan vaan vajoaa johonkin 3-5-tasolle kuten Recreativo Huelvasta). Tänään esimerkiksi sarjajumbo Alavés otti 3p Villarrealilta ja ei näillä baskeilla ole kuin 4p säilymisrajaan.
 
Viimeksi muokattu:

redpecka

Jäsen
20 jengiä sarjassa eli 38 matsia/jengi, kolme viimeistä tippuu. Nyt kierroksella 34 järjestys on tämä (perässä tältä kierrokselta haalitut pisteet). Neljä matsia tämän kierroksen jälkeen eli maksimi 12 puntosta.

14. Espanyol 39 (0)

15. Getafe 35 (...)
16. Mallorca 32 (...)
17. Cádiz 32 (+1)

18. Granada 31 (+1)
19. Alavés 28 (+3)
20. Levante 26 (+1)

Getafe ja Mallorca: peli pelaamatta. Getafe pelaa maanantaina Betisiä vastaan himassa ja Mallorca tänään kohta Barcelonaa vastaan.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Saas nähdä, jääkö Atletico lopulta UCL-paikkojen ulkopuolelle. Loppuohjelma on eittämättä haastava, ja vastikään Copan voittanut Real Betis kärkkyy yhden ottelun vähemmän pelanneena 4 pisteen päässä. Muutoinkin heikompi kausi Ticolla menossa. UCL:ssä peli oli toki hyvää ja 8 parhaan joukkoon selviytyminen mallikas suoritus, mutta La Ligassa mestaruustaisto on ollut ohi jo jonkin aikaa ja Copassakin lähtö tuli jo varhaisessa vaiheessa. Vaikka viime kaudella Tico juhlikin mestaruutta, niin on mielestäni jo pari vuotta näyttänyt siltä, ettei Simeone ole kyennyt tuomaan riittävästi uusia mausteita Ticon pelaamiseen, ja olisi ehkä aika kääntää seuran historiassa uusi sivu. Ja olisihan se kieltämättä mielenkiintoista nähdä Diego jossain muussa sarjassa.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Atletico ei ole ilmeisesti tekemässä kunniakujaa Real Madridille ensi viikonlopun derbyssa. Atleticon toiminta on herättänyt jonkun verran keskustelua Espanjassa ja etenkin madridilaismedioissa, mutta näin Real-fanina en nyt itse koe tuota kunniakujaa niin isona juttuna.

Onhan se joo tietyllä tapaa perinne, mutta siitä on nyt enemmän ja vähemmän lipsuttu viime vuosina. Suurin syy tälle nyt varmasti on se, että ottelu pelataan Wandalla, joten tuo lisäisi vielä sitä nöyryyrystä, että pahimmalle kilpakumppanille täytyisi tehdä kunniakuja omien fanien edessä. Veikkaanpa, että jos ottelu olisi ollut Bernabeulla niin Tico olisi aika mukisematta tehnyt kunniakujan Rellulle.

Kamppailu viimeisestä Mestarien liigan paikasta käy kyllä kuumana. Betis pelasi eilen tasan Getafen vieraana ja ero on Atleticoon kolme pistettä. Olisihan se tietyllä tapaa hienoa napata ne kolme pistettä viikonloppuna, koska jos Tico ja Betis lähtevät tasapisteissä päätöskierrokselle niin Real voisi laittaa jonkun junnujoukkueen Betisia vastaan ja ainakin siten edesauttaa Betisin urakkaa. Keskinäiset menivät aika selkeästi Ticolle maalierolla 6-1, joten tasapisteissä Atletico pääsisi neljäntenä joukkueena jatkoon.

Molemmilla on kyllä aika hankalat otteluohjelmat, Atletico kohtaa Realin lisäksi vielä Elchen (v), Sevillan (k) ja Real Sociedadin (v). Betis kohtaa sitten Barcan (k), Valencian (v), Granadan (k) ja tosiaankin Realin vieraissa. Europaikoista käydään kuitenkin varmasti hieno ja tiukka kamppailu loppukauden aikana, Mestarien liigan paikkojen lisäksi panoksena on kuitenkin paikat Eurooppa-liigaan sekä Konferenssiliigaan.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vika kierros käynnistyy tänään ja vaikka mestari on ollut selvillä jo useamman viikon, niin etenkin putoamiskamppailussa on vielä jännitettävää.

Mestareiden liigan paikat on myös taputeltu, ne tulevat ottamaan melko ilmeinen nelikko Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid ja Sevilla. Betis voi nousta vielä tasapisteisiin Sevillan kanssa, mutta keskinäiset Sevillalle, joten tämä on siltä osin selvä. Betis ja Real Sociedad ottavat Eurooppaliigan paikat ja Conference-liigaan pääsystä kamppailevat pinnan edellä oleva Villarreal, joka saa vastaansa Barcan ja Athletic Bilbao, joka kohtaa Sevillan.

Putoamiskamppailun osalta Levante ja Alaves sanovat goodbye La Ligalle. Kolmannen putoajan paikan osalta peli on vielä auki, mutta Cadiz, Mallorca ja Granada voivat vielä kuka tahansa keikahtaa ulos. Heikoimmalla on Cadiz, joka on Mallorcan kanssa 36 pisteessä, mutta Mallorca on edellä keskinäisten perusteella. Granada on näitä pinnan edellä ja keskinäiset niin, että Cadizin kanssa tasan ja Mallorca on kaatunut molemmilla kerroilla. Cadizilla vastaan tulee pelinsä menettänyt Alaves vieraissa, Granada pelaa kotona Espanyolia vastaan ja Mallorca vieraissa Osasunaa vastaan.

Keskenään pelaava Elche ja Getafe ovat kolme pinnaa Cadizin ja Mallorcan edellä ja kai teoriassa näistä jompikumpi voisi myös pudota, mutta en jaksa tarkastaa keskinäisiä, koska tämä on joka tapauksessa tosi epätodennäköinen skenaario.
 

redpecka

Jäsen
Keskenään pelaava Elche ja Getafe ovat kolme pinnaa Cadizin ja Mallorcan edellä ja kai teoriassa näistä jompikumpi voisi myös pudota, mutta en jaksa tarkastaa keskinäisiä, koska tämä on joka tapauksessa tosi epätodennäköinen skenaario.
Liiga on laskenut nämä puolestamme näköjään: eivät voi tippua sillä pelaavat juuri tällä hetkellä peliään. Jos olisi mahdollisuus tippua, pelaisivat muiden kanssa samaan aikaan.

Reilun parin tunnin kuluttua onkin sitten kolme peliä samaan aikaan:

Granada (37) - Espanyol
Osasuna - Mallorca (36)
Alavés - Cádiz (36)

Yksi näistä tipahtaa ja kaksi säilyy. Julmaa, mutta kiehtovaa. Ottais Suomen Lätkä-liigakin oppia.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liiga on laskenut nämä puolestamme näköjään: eivät voi tippua sillä pelaavat juuri tällä hetkellä peliään. Jos olisi mahdollisuus tippua, pelaisivat muiden kanssa samaan aikaan.

Reilun parin tunnin kuluttua onkin sitten kolme peliä samaan aikaan:

Granada (37) - Espanyol
Osasuna - Mallorca (36)
Alavés - Cádiz (36)

Yksi näistä tipahtaa ja kaksi säilyy. Julmaa, mutta kiehtovaa. Ottais Suomen Lätkä-liigakin oppia.

Kertoimien perusteella todennäköisintä on, että kaikki voittavat pelinsä, jolloin Cádiz tipahtaa ulos. Suurin sauma Cádizin säilymiselle lienee siinä, että Mallorca häviää tai jää tasuriin. Nämä kaikki kolme jengiähän ovat pelanneet tässä pari viimeisintä kuukautta tosi hyvin.
 

redpecka

Jäsen
Kertoimien perusteella todennäköisintä on, että kaikki voittavat pelinsä, jolloin Cádiz tipahtaa ulos. Suurin sauma Cádizin säilymiselle lienee siinä, että Mallorca häviää tai jää tasuriin. Nämä kaikki kolme jengiähän ovat pelanneet tässä pari viimeisintä kuukautta tosi hyvin.
Yllättäen sitten kääntyikin, että se oli Granada, joka tipahti. Sääli, mutta ens vuonna taas uudestaan.

Enää on yksi jännitys eli miten käy konferenssipaikan (7.) kanssa:

Barcelona - Villarreal (56)
Sevilla - Athletic (55)

Villarreal siis hikisesti seittemäntenä ja Bilbao kahdeksantena. Villarreal sentään vuodentakainen EL-mestari, jotta toivoisi niille edelleen Euro-pelejä, mutta toisaalta olisihan se aivan mahtavaa nähdä maailman sitkeimmät Cup-pelaajat Euro-kentillä eli Athletic.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yllättäen sitten kääntyikin, että se oli Granada, joka tipahti. Sääli, mutta ens vuonna taas uudestaan.

Enää on yksi jännitys eli miten käy konferenssipaikan (7.) kanssa:

Barcelona - Villarreal (56)
Sevilla - Athletic (55)

Villarreal siis hikisesti seittemäntenä ja Bilbao kahdeksantena. Villarreal sentään vuodentakainen EL-mestari, jotta toivoisi niille edelleen Euro-pelejä, mutta toisaalta olisihan se aivan mahtavaa nähdä maailman sitkeimmät Cup-pelaajat Euro-kentillä eli Athletic.

Eli putoajat ovat Levante, Alavés ja Granada. Segundaa on yksi kierros jäljellä ja kahdessa suorasta nousijan paikassa kiinni ovat Almería ja Eibar, Valladolid hengittää niskaan kahden pisteen päässä. Jos nuo kaksi ensimmäistä nousevat, pysyy ensi kaudella ainakin siis baski- ja andalusialaisjengien määrä samana. Jatkokarsintaan näyttäisivät menevän Valladolidin lisäksi Teneriffa, Girona ja Las Palmas, mutta Oviedolla on myös vielä saumat jatkokarsintaan.

Cádizin kannattajana on nyt kyllä melko hyvä fiilis, vaikka vähän turhaan tämä jätettiin vikalle kierrokselle ja muiden varaan. Yksi peli tuli tällä kaudella käytyä katsomassa paikan päällä ja nyt sitten vaan odotellaan sarjaohjelman julkistamista, niin pääsee tutkimaan kalenteria. Viimeksi samalle reissulle sattui myös San Fernandon peli Real Madridin reservijengiä vastaan ja Betisin Eurooppa-liigan peli. Ehkä vastaavaan ei ihan äkkiä tule saumoja.
 

redpecka

Jäsen
Enää on yksi jännitys eli miten käy konferenssipaikan (7.) kanssa:

Barcelona - Villarreal (56)
Sevilla - Athletic (55)
Ja tämä meni sitten Villarrealille. Athletic yrittää seuraavaksi laittaa runkosarjapelinsä kuntoon, jotta heitä voisi nähdä Euro-kahakoissa, eiks niin?

Mitäs nyt sitten kun liigat on loppu? Ai niin, viikon päästä vika kierros Segundassa ja play-offsit päälle.
 

redpecka

Jäsen
Parin tunnin kuluttua saadaan Segundan nousukahinat päätökseen. Almería ja Valladolid nousivat suoraan ja nyt Tenerife ja Girona ratkoo tuon kolmannen nousijan paikan.

Eka ottelu Gironassa päättyi 0-0 ja kun Tenerife sijoittui sarjassa ylemmäksi kuin Girona, menee se mahdollisen toisen tasurin toteutuessa jatkoon eli Primeraan.

Mukava olisi vaihteeksi saada kanariansaarelaista väriä liigaan vaikka ihan symppiksiä nuo katalaanitkin ovat. Tosin Kataloniasta on jo kaksi jengiä Primerassa kun Kanarialta ei nykyisin yhtään.
 

Beardsley78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle, Dodgers
Eka ottelu Gironassa päättyi 0-0 ja kun Tenerife sijoittui sarjassa ylemmäksi kuin Girona, menee se mahdollisen toisen tasurin toteutuessa jatkoon eli Primeraan.

Tsiisus. Oisko formaatissa vähän fiilaamista. Kun jo lähtökohtaisesti näistä Girona on se pelaavampi niin mitähän jalkapallollisesti oli tässä odotettavissa ottelupariin :). Jos pelataan niin panos siihen peliin, tai sitten laitetaan suora lisäpaikka nousuun sarjan sijoituksen perusteella. This said, Tenerife harjaa tietenkin 3-1 nyt kun piti avautua :)
 

redpecka

Jäsen
Tsiisus. Oisko formaatissa vähän fiilaamista. Kun jo lähtökohtaisesti näistä Girona on se pelaavampi niin mitähän jalkapallollisesti oli tässä odotettavissa ottelupariin :). Jos pelataan niin panos siihen peliin, tai sitten laitetaan suora lisäpaikka nousuun sarjan sijoituksen perusteella. This said, Tenerife harjaa tietenkin 3-1 nyt kun piti avautua :)
Joo, en tiedä onko aina ollut tällainen käytäntö, mutta nyt ainakin on. Olisihan Girona voinut voittaa kotiottelunsa niin ei tarttisi itkee sääntöjä jos nyt ovat itkeneetkään.

Nämä sijoittuivat taulukossa sijoille 5 (Tenerife) ja 6 (Girona) eli tiputtivat ryhmät sijoilta 3 ja 4. Hieno homma Gironalle jos nousevat Primeraan sijalta kuusi.

E: Girona Primeraan.
 
Viimeksi muokattu:

redpecka

Jäsen
¡Amigos! ¡Hereillä siellä!

Huomenna alkaa: Osasuna - Sevilla.

Sarjanousijat: Almería (spagettiwesternien armoitettu ykkösmesta), Valladolid (vieläkö Brasilian Ronaldo on osaomistajana?) ja karsinnoista katalonialainen Girona. Kaikki tuttuja hissijengejä.

Yhdellä jengillä (CF Benze & Vini) on jo yksi pokaali Helsingin yöstä saalistettuna pohjille.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Eilen tuli katseltua Espanyol-Rayo Vallencano ottelua. Oli kohtuu viihdyttävää katsottavaa. Punakorttia viuhuteltiin, ainakin omasta mielestäni kohtuu köykäisesti. Aivan upea maali Isiltä! Suurin ihmetys ensimmäisen puoliajan 9 lisäminuutista. Oli toki kaikenlaista, mutten muista koskaan vastaavaa nähneeni. Hieno alku kuitenkin Vallecanolta sarjaan. Espanyol näyttänyt oikein hyvältä niin eilen, kuin avauksessa Celtaa vastaan tulos jäänyt piippuun.

Malaga taasen sössi tappion Burgosia vastaan. Miten maalinteko voi olla noin vaikeaa? Tälle kaudelle omat odotukset olivat ainakin top6 sijoituksessa. Ehkä pieni toivon kare jopa nousussa. Maanantaina myöhäisottelu Las Palmasia vastaan. Harmillisen myöhään tuo, joten tuskin tulee katsottua.

Marraskuussa ainakin viikko tulee oltua Fugessa, joten kotipelin osuessa kohdalle miut löytää La Rosaledalta. Lokakuussa pidän kanssa lomaa viikon ja harkinnassa lähteä Fugeen tuolloinkin.

Isco siirtynyt Sevillaan lähemmäs omaa seuraansa. Olisi kyllä upeaa nähdä pelaaja vielä Malagan paidassa. Sillä hetkellä, kun siirtyy takaisin, niin paita lähtee ostoon!
 

redpecka

Jäsen
Eilen tuli katseltua Espanyol-Rayo Vallencano ottelua. Oli kohtuu viihdyttävää katsottavaa. Punakorttia viuhuteltiin, ainakin omasta mielestäni kohtuu köykäisesti. Aivan upea maali Isiltä! Suurin ihmetys ensimmäisen puoliajan 9 lisäminuutista. Oli toki kaikenlaista, mutten muista koskaan vastaavaa nähneeni. Hieno alku kuitenkin Vallecanolta sarjaan. Espanyol näyttänyt oikein hyvältä niin eilen, kuin avauksessa Celtaa vastaan tulos jäänyt piippuun.
Kattelin itte Sevilla - Valladolidia, sielläkin punaset kortit viuhui plus vielä penkiltä molemmilta joku rääväsuu ulos.

Nuo lisäaikaminuutit varmaan selittyy osaltaan sillä kun on juomatauot molemmilla puoliskoilla. Tuolla on kumminkin +30º yölläkin.

Tsemppiä Iscolle Sevillaan ja Málagalle muuten vain!
 

redpecka

Jäsen
Äskeisessä Mallorca-Betis -pelissä myös lisäaikaa kiitettävästi. Oli toki juomatauot. Koomista kun pelattiin pari minuuttia potentiaalisen käsivirheen jälkeen kunnes sitten mentiin videoille ja tuomittiin rankkibrändipotku.

Lisättiinköhän nuo pelatut varjominuutit sitten lisäaikaan? En osaa kyllä itse kaikkia sääntöjä futiksessa enkä lätkässä. Kivahan se olisi osata, mutta eipä nämä loppujenlopuksi ratkaise meikäläiselle mitään. Menen sen mukaan mitä telkkarissa kello näyttää. Parhaassa tapauksessa hiuksia repien.

Betis oli viime kaudella vahva ja on sitä entistä enemmän tällä kaudella. Kiva saada kovia haastajia tuonne topneloseen. Betis: 2 peliä: 6 pistettä, Borja Iglesias 3 maalia kahteen peliin, viime kaudella 19. Wingerikaveri 20 byyriä edellisellä kaudella. + sejase ja noi fekirit.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tänään aloin katsella Netflixistä Luis Figon dokumenttia siirrosta Barcelonasta Real Madridiin, jäi puolivälistä kesken, että katselen illalla loppuun mutta ihan hyvältä vaikutti. Onhan tuo yksi jalkapallohistorian legendaarisimpia siirtoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös