Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Erik Thorell

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Iso Paha, 13.01.2018 klo 19.56.

 1. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Tammikuun puolessavälissä mennään, mutta Erik Thorellille en löytänyt omaa ketjua. Lievän alkutahmeuden jälkeen on alkanut kulkemaan. Tänäänkin erittäin energistä peliä hyökkäyspäässä mutta takakarvaa myös loistavasti. Tulee mieleen Rask monesti. Toivottavasti jatkoa on luvassa.
   
 2. scholl Jäsen

  Mikäs tän jampan lempinimi on? Ois hauska kun joskus esim. lauantai-illan pelissä, jos ruotsalaiskundit laittaisi verkot oikein soimaan, niin skobeista pärähtäisi soimaan asiaankuuluvaa musiikkia. Fanit vaihtaisi vaan tre kronorin tilalle IFK ja antaisi palaa kunnolla försök å slå oss om ni kan, de kommer krävas tusen man. TRE KRONOR ( slå oss om ni kan) feat. Linda Lampenius - YouTube
   
 3. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ite tuli kans Ekiä moitittua pelkästään pehmeäksi kaatuilijaksi.
  Olin väärässä. Ja pahasti. Osaa tehdä hyvin pisteitä ja on vaarallinen, vaikka on pehmeä kaatuilija.
  Kuten entisaikojen suosikkipelaajani Jan "Pubi" Caloun. Mutta Pubin tehoihin Ekillä on vielä rajusti matkaa.
   
 4. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Thorell on Turre näin suomalaisittain. Hieno ihminen!
   
 5. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ja ruåtsalaisittain Thorre. Hieno mies. Tekee paljon duunia ja luistin liikkuu ja mikä parasta, tulostakin tulee. Tykkään kyllä kovasti. Thorellin kaltaiset kääpiöt mahtuu aina mun HIFK:hon. Onneksi jatkaa ensi kaudenkin.
   
 6. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Eli nyt on sitten IFK:ssa parivaljakko Turre ja Purre? Vai Turren och Purren?
   
 7. Pekka Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadi
  Lainaus:
  Yksi mikä näitä kahta yhdistää on aivan fantastinen liike. Sekä kiekon kanssa että ilman. Huikeeta että ukot pelaa meillä!
   
 8. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Mä rakastan näitä meidän ruottalaisia. Mahtavia pelimiehiä! Kuvaan noita matseja jonkun verran ja aina kun IFK tekee maalin ja Thurre on kentällä niin Thurre iloitsee kädet taivasta kohden. Ihan sama kuka sen maalin teki. Katson näitä kahta mieluusti ensikin kaudella. Mutta näin kun Thurren ketjussa ollaan niin taitava kiekonkäsittelijä ja painaa sata lasissa kentällä. Ei turhaan kanna kultakypärää.
   
 9. zepHero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, HIFK & HK Tiigrid Tallinn
  Lainaus:
  Vahva sama, lisäisin vielä pelikäsityksen. Varsinkin tässä loukkaantumisten aikana ukko luistelee omalle alueelle, rakentaa peliä entistäkin enemmän ja on minuun ainakin tehnyt juurikin pelikäsityksellään suuren vaikutuksen. Osaa myös pelata aikaa pelikavereilleen järkevillä pysähdyksillä (ennen ja jälkeen siniviivan) ja löytää vapaan syöttöpaikan nopeasti tämän jälkeen itselleen, kun on luopunut kiekosta. Tuntui, että oli lähes yksin pelaajistosta, joka ei joutunut heittämään kiekkoa päätyyn hyökkäyksiinlähdöistä, kun Jukureita ja Sporttia vastaan pelattiin (kiekonriistot sitten asia erikseen). Todella fiksu pelaaja kiekollisena ja kiekottomana, ainakin ylöspäin mentäessä.
   
 10. Joona D Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK ja Boston Bruins
  Mistä lähtien Thorell on ollut noin suvereeni ja erottuva yksilö kiekon kanssa? Loistavia otteita tänään, en itse ole kyllä vielä tällaista Thorellia nähnyt.
   
 11. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Pikkuhiljaa. On kyl ihan huikea peluri. Luistelee ja kiekko pysyy mukana, hyvä laukaus ja vielä pelisilmääkin.
   
 12. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Todella kovaa tasoa kiekollinen osaaminen ja maltti. Carlssonin kanssa ovat todella hyviä yv:llä, kun saavat paineen purettua pienillä siirroilla ahtaassa tilassa. Junnu- Nordgrenilla vastaavasti jäätyi kädet kulmassa ihan täysin, kun Kärpät antoi kahdella painetta. Ihan kiva, että junnu saa vastuuta, mutta kamoon. Yv:llä ratkaisuhetkillä Miehon kanssa. Ei näin.
   
 13. cauna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Olipahan nätti suoritus!!komee häkki
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Pelkäsin tästä kaverista floppia, mutta on ollut kyllä todella hyvä sen vähän vaisun alkukauden jälkeen. Luistelu, hyvät kädet ja peliäly siinä miehen vahvuudet, laukaus myös ihan hyvä. Onneksi tällä kaverilla on parin vuoden lappu kourassa. Top-6 hyökkääjä ehdottomasti, toki en pistäisi pahakseni jos jengistä löytyisi ensi kaudella yksi kovemman luokan vasenlaituri joka pystyisi sen PPG hakkaamaan ja Thorell antaisi sitten loistavaa taustatukea.
   
 15. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Joku tyyliin Sopanen? Toki vain 0,72 ppg, mutta silti vissiin toisiksi paras IFK:ssa.
  Kyllä mä siihen toki jonkun Bertrandinkin ottaisin, any day.
   
 16. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Sopanen pelaa oikealla ja Sopanen on ollut itselleni pieni pettymys. Viime kaudella kumminkin 46 pinnaa 41 pelissä on todella kova suoritus, oliko maaleja noista vielä joku 20? Odotin Sopasen paukuttavan noin PPG tahtia tehoja, siihen nähden "vain" 0.72 PPG on kyllä pettymys.
   
 17. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Ainakin ottelun kokoonpanoissa Thorell ja Sopanen pelaa eri laidoilla. Sen takia heitin tuon ilmoille. Sopasen tehoihin varmaan vaikuttaa se, että ei ole samanlaista erkinjunttimaista ruokkijaa, jonka lätyistä heittää maaleja. Toki samalla Thorellista on kasvanut syöttölinko, kun ei pääse lätkimään tyhjään maaliin unelmapasseista, kuten viime kauden alussa.
   
 18. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Niin, Thorell pelaa vasemmalla laidalla ja kirjoitin aiemmin "en pistäisi pahakseni jos jengistä löytyisi ensi kaudella yksi kovemman luokan vasenlaituri" eli tarkoitin tällä sitä, että Thorellin edelle jos löytyisi yksi noin PPG kaveri niin semmoinen olisi tervetullut lisä ensi kaudelle eli en tarkoittanut, että samaan ketjuun. Tämä mr.x ykkösketjuun ja Thorell antaisi taustatukea sitten kakkosketjussa.
   
 19. Hegu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Pakko nyt kirjoittaa tähänkin kommenttia, kun tälle päälle satuin... Thorellin tasoiset kaverit pelaa ykkösketjussa, ainakin nykymeiningin SM-Liigassa. Jos Ifk rakentaa jotain eurojengiä niin silloin tuon tasoisia kavereita pitää olla 2.ketjussakin...
   
 20. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  No niin, ymmärsin siis väärin.
   
 21. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Huvittaa, että Tepsin kannattajat nälvivät, että saitte jonkun yhden hyvän kauden pelanneen palopostin, yksiulotteisen snaipperin. Tää jätkähän on ihan kaikkea muuta.
   
 22. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  On muuten Thorrella 40 pinnaa täynnä, kun tänään on kasassa 1+1. Erinomaista kautta pelaa ja onneksi jatkaa ensi kaudella.
   
 23. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  1+2.
   
 24. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eipä tee tämä pelaaja tällä hetkellä hirveästi virheratkaisuja otteluissa. Todella hienoa, että mieheltä löytyy paperi ensi kaudellekin.
   
 25. Nurmijärven Peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
  Viime kaudella mies teki Turussa 44 pinnaa ja nyt kasassa jo 41 pinnaa. Runkosarjassa vielä pelaamatta 9 ottelua. Näillä otteilla Erik rikkoo viime kauden piste-ennätyksensä. HIFK;n sisäisessä pistepörssissä miehellä on 5 pinnan johto toisena tulevaan Tyrväiseen. Edellisen kerran HIFK:n sisäinen pörssivoitto on mennyt ulkkarille kaudella 2014-2015. Tuolloin voiton korjasi Zaborsky tehoilla 15+32= 47 pinnaa.