Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Eric Perrin JYPinkylään loppuelämäkseen

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Rici, 10.01.2013 klo 20.13.

 1. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
  Eric Perrin - hieno mies.

  URHOtv:n haastattelussa Perrin ilmoitti olevansa kiinnostunut jäämään uransa jälkeen Jyväskylään ja mahdollisesti JYP-organisaation palvelukseen.

  Hän kertoi pelaavansa JYPissä, sillä organisaatio jakaa samanlaisen jääkiekkofilosofian hänen kanssaan. Tämä perustuu joukkuehenkeen ja taitavien pelaajien valitsemisessa joukkueeseen painopisteenä joukkuepelaaminen. Perrin tuntui olevan otettu hänen saamastaan kunniasta kantaa kapteenin nauhaa JYPissä.

  Voisivatkohan fanit edistää Perrinin uran jatkumista mahdollisimman pitkään Jyväskylässä?

  Eric Perrin - hieno mies.
   
 2. magno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, FC Barcelona
  Kaikista puheista ja teoista päätellen Perrinillä ja JYPillä on hyvin poikkeuksellinen suhde ottaen huomioon, että kyseessä ei ole paikallinen kaveri tai seuran oma kasvatti vaan ulkomaalainen pelaaja. Erittäin virkistävää ja ilahduttavaa aikana, jolloin liiga tuntuu olevan kaikille vähänkään paremille pelaajille pelkkä lyhyt välietappi matkalla muihin sarjoihin.
   
 3. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  On se kumma miten yksi kausi voi vaikuttaa näin paljon. Kausi 2002-03 JYPissä, sitten hiljaiseloa ja syksyllä 2010 takaisin joukkueeseen. Välissä kuitenkin 7 kautta eikä usko Jyväskylään hiipunut. Nyt äijä aikoo vielä jäädä urankin jälkeen tänne niin pakko kysyä mitä helvettiä Erkki. On se kova jätkä!

  edit: aloin tässä miettimään liekö tuo paidan nostaminen kattoonkaan niin suuri vääryys olla Erkin kohdalla. Vaikka kausia JYPissä onkin vähemmän taustalla kuin esim Hytösellä, niin jokin tuossa Erkin asenteessa ja intohimossa viehättää. (Eikä tarkoitus vähätellä Hytösen saavutuksia, pelkkänä esimerkkinä käytetty)
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2013 klo 22.23
 4. massimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils, FC United of Manchester
  Tiedän että Perrin on kartoitellut mahdollisuuksia lasten koulunkäynteihin yms. juttuihin nykyistä sopimusta tehdessään. Muutaman vuoden päästä Eki saattaa seisoa puvussa vaihtoaitiossa...
   
 5. Buffalo_1988 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tuleva valmentaja? Osaomistaja? huoltaja? Kaikki käy, mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa. Perheellinen mies, niin se on yksi puhelin soitto, että alas tulee kotiin sieltä ja Perrin on hyvin äkkiä lentokentällä.

  #YOU ARE WELCOME #RESPECT #JYP-LEGEND
   
 6. Rostislav Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Perrin on kyllä pelaaja ja persoona jonka kohdalla ylisanat loppuvat kesken. Jo nyt seuraikoni ja legenda joka tullaan muistamaan hallin käytävillä vielä vuosikymmenien päästä. Ei voi ymmärtää mistä tämä Ericin ja JYPin rakkaustarina kumpuaa, mutta näin kannattajana ei voi kuin tuntea ylpeyttä tällaisesta kapteenista!
   
 7. kesätyttö69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
  Lainaus:
  Tuo ensimmäinen hashtag kuulostaa spordelta usa:ssa #new york #hanki

  Ja mitä itse Perriniin tulee, niin aikahan sen näyttää. Mutta pelatkoon täällä nyt uransa loppuun #avioero
   
 8. Alvajärven Urho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal
  Tekstiä toisesta ketjusta päivältä 9.3.2012:

  Lainaus:
  Aivan mahtavaa, Eric! En ole kuullut haastattelua, mutta upeaa mikäli on näin sanonut. Taidan nimetä kaikki tulevat, syntymättömät poikani Ericiksi (tosin sehän vissiin vaatii nykyään sen sukupuoliyhteyden se lapsen saanti).

  En ole koskaan pitänyt siitä, että kaupungeissa on ytimessä niin ruma paikannimi kuin keskusta. Viittaa vielä tuohon entiseen Maalaisliittoon. Ehdottaisin, että Jyväskylän ruutukaava-alue nimettäisiin lyhyesti nimellä EP11 tai Ericcilä.

  Mutta... ennen ensi kevättä minulla on vain yksi toive, Eric. Nosta meidät suosta, kiitos.
   
 9. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Urhon lähetyksessä oli tosiaan Ekin haastattelu. Oli hienoa huomata reaktio tuohon kysymykseen mahdollisesta pelaajauran jälkeisestä roolista JYPissä. Siinä silmät loisti ja näki oikein ulospäin kuinka hänen sydän oli pakahtua ylpeydestä. JYPin fanit rakastavat Eric Perriniä ja Perrin rakastaa JYPiä. Mitä tulee tuohon Perrinin mahdolliseen rooliin pelaajauran jälkeen, kun ottaa huomioon hänen perheensä asuvan Yhdysvalloissa, pienin kerroin taitaa olla JYPin pelaajatarkkailija Yhdysvalloissa.

  Joka tapauksessa, long live King Eric!
   
 10. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Lainaus:
  Otin nyt tämän lainauksen vain esimerkiksi. Eric on hyvä jääkiekkoilija mutta kaikki tämä henkilönpalvonta alkaa muistuttamaan Sporden Janne Ahos-fetissiä. Yksi mies ei tätä organisaatiota kaada tai pelasta(pl. J.Seppänen). No ehkä tämän kuluvan kauden täydelliseltä mahalaskulta toivottavasti. Pääosin aiheuttaa lievää pahoinvointia tällainen. Niin ja tämä ei ole Ericiltä pois. Loistava kiekkomies mutta vain SM-liigaan.
   
 11. Alvajärven Urho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal
  Lainaus:
  Minä taas en ymmärrä opelixin pahoinvointia tässä asiassa. Ei tämä Jyväskylä ja JYP Jyväskylä Oy ole niin erinomainen, häikäisevä ja ainutlaatuinen, että tähän jokainen ulkomaalaisvahvistus rakastuu. Eric Perrin, Stanley Cup -voittaja, on näin tehnyt. On näyttänyt, mitä on pelata sydämellä. Kaikki arvostukseni hänelle. Eric saisi nytkin isompaa palkkaa eräästä pohjoissuomalaisesta tai lukuisista venäläisistä seuroista, mutta halu pelata täällä on arvostukseni pääsyy. Ja ei, JYP ei ole Ericin kasvattajaseura, ei ainoa liigaseura eikä SM-liiga ainoa liiga, jonne hän kelpaisi. Käsittämättömintä tässä rakkaudessa on se, että siinä vaiheessa kun Perrin tähän ihastui, JYP oli rupusakki. Sittemmin morsianta on ehostettu, kunnostettu ja asenne on muuttunut ja Ericin ihastus muuttunut rakkaudeksi.

  Yksi mies ei kaada tai pelasta, mutta kyllä Ericin Hurrikaani-sydän on niin iso, että arvostan ehkä jopa eniten tässä organisaatiossa koskaan näkemistäni henkilöistä. Se ei ole keneltäkään pois, että me arvostamme organisaation tämän hetken tärkeintä (peli)miestä.
   
 12. JJLehto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flyers, Eagles, Liverpool, Barca, Hawkeyes
  Olisikohan tämä pätkä nähtävissä jossain?

  Kiitollisena linkkiä odottaen...
   
 13. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Väittääkö täällä nyt kaikki ettei mennä vähän asioiden edelle ja sorruta henkilönpalvontaan?

  Eric on kiekkoilija joka voi olla pieni suurten joukossa tai suuri pienten joukossa. Ei mitään uutta auringon alla että on valinnut jälkimmäisen. Siinä allekirjoitan edellisten pohdiskelut että mikä Jyväskylästä teki niin erityisen paikan ja hyvä että teki. Arvokas mies kaikki tyynni ja ehkäpä tässä avioliitossa vaan natsasi. Jokereissa saisi rahaa muttei statusta,Kärpissä sama juttu. Henkilökemioita voi olla pelissä niinkuin avioliitoissa yleensä. Kiva ettei Eric nai rahan perään vaan tunteellakin on väliä. Niin ja ennen kaikkea statuksella ja (arvo)vallalla.

  Niin ja jos tässä kylässä viihtyy talvet,haluaa joskus nähdä senkin vuodenajan kun pää ei normikansalaisella ole levällään.
   
 14. Alvajärven Urho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal
  Lainaus:
  Kaukana tämä vielä on palvonnasta. Fanittaminen ja palvominen ovat eri asioita ja itse lukeudun ensimmäiseen. Palvominen olisi Ericin nostamista jalustalle missä tahansa roolissa. Eli toisin sanoen "tuomassammelvuomainen" nosto kauden 2014-15 päävalmentajaksi nyt. Ei kiitos. En tunne Ericiä henkilökohtaisesti, en hänen rooliaan joukkueessa "sisältäpäin", mutta ulospäin hän on kiekkoilija, jollaiseksi toivoisin oman poikani kasvavan (jos joskus oppii luistelemaan). Ja se vähä, mitä tiedän Ericistä henkilönä, ei muuta tätä käsitystä.

  Fanitamme Ericiä nykyisessä roolissa ja kieli poskessa toivomme, että hän osoittaisi kykyjä ja haluja valmentamiseen tai johonkin muuhun merkittävään rooliin kiekossa peliuran jälkeen. Siinä tapauksessa - tervetuloa JYP Jyväskylä Oy:n palvelukseen myös peliuran jälkeen. Mikäli hän joskus on valmentamassa suosikkijoukkuettani ja peluuttaa sitä kuin Mika Saarinen, voitte olla varma, että puukko heiluu.
   
 15. nepp1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Jämsänkosken Ilves
  Organisaatiollahan tässä tilanteessa on suuri mahdollisuus ja vastuu räätälöidä Perrinille sellainen tehtäväkenttä ja sopimus jotta hänet saataisiin sitoutettua jäämään Jypinkylään tai edes osaksi organisaatiota ulkomaille.

  Kaikista ex-pelaajista ei tietenkään, niin kuin kaikki tietää, ole valmentajiksi. En lähde tietämättömyyttäni arvioimaan Perrinin kykyjä valmentaja. Uskoisin kuitenkin tällaisen "NHL-sisäpiiriläisen" olevan hinta-laatusuhteeltaan erittäin kova hankinta esimerkiksi houkuttelemaan pelaajia ison veden takaa.
  Holtarin opeilla ja Perrinin kontakteilla saavutettaisiin varmasti tulevaisuudessa plus-merkkinen tulos panostukseen nähden.

  Jo se että hänestä saataisiin alueelle kiekkolähettiläs varmasti näkyisi pitkällä aikavälillä tilastoissa piikkinä uusien junioreiden kohdalla.
   
 16. Sopankeittäjä#17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  http://www.urhotv.fi/videot/
  Tuolla on haastattelu, vaatii sisäänkirjautumisen, video löytyy kun laittaa hakusanaksi perrin
  HIENO MIES
   
 17. Theone Jäsen

  Lainaus:
  Hyvä kirjoitus ja allekirjoitan täysin. Mielestäni on kohtuullisen tyhmää, että jotkut tuntuvat odottavan/toivovan miehen epäonnistuvan vain siksi, että pääsisivät tänne huutelemaan. Vaikka en itse JYP-kannattaja olekaan, niin mielestäni on hienoa, että Perrin on kotikaupunkiini Jyväskylään hienosti kotiutunut, nauttii JYPissä pelaamisesta ja kantaa aidosti ylpeänä JYP-paitaa. Ei näitä koskaan liikaa ole ollut SM-Liigassa saati Jyväskylässä.

  Eihän tuo ole aina ihan putkeen mennyt ja varsinkin nyt kapteenina keskittyy välillä liikaa tuomareihin ja heille mussuttamiseen mutta kiistatta tärkeimpiä ellei tärkein ukko koko rosterissa. Harvoin tänne saadaan näitä ulkkareita jotka todella nauttivat täällä olosta ja vieläpä kertovat siitä julkisesti lähes aina kun siihen on mahdollisuus.

  Lainaus:
  Tähän en oikein keksi mitään järkevää skenariota millä Perrin kannattaisi organisaatiossa pitää. Ilmeisen varmaa on se, että Perrin muuttaa uran loputtua takaisin jenkkeihin jolloin tuo valmentaminen organisaatiossa muuttuu kohtuullisen vaikeaksi. Se, että miehestä tehtäisiin joku lähettiläs ulkomaille on jo kohtuullisen yhdentekevää ja siitä nyt tuskin mitään etua olisi kenellekään. Vielä kun seurassa on Holtari, niin eiköhän tuo pelaajakartoitus ole ihan hyvällä mallilla myös tulevaisuudessa. Toki voihan Eki soitella pelaajille ja kehua Jyväskylää ja JYPiä mutta onko tuosta todellista hyötyä kenellekään?
   
 18. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Ericistä voi olla peliuran jälkeen kyllä apua pelaajatarkkailussa ja muissa kiekkomaailman suhteissa mutta jos perhe ja muu "siviilielämä" on Atlantassa,ei kai kukaan tänne raukoille rajoille vapaaehtoisesti jää. Toki elämässä voi tapahtua suuria asioita jotka tätä kuviota muuttavat/ovat muuttamassa.
   
 19. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Lainaus:
  Nimenomaan järki-ihminen asuisi perheensä kanssa Jyväskylässä ennen Atlantaa. Tai ainakin itse valitsisin sen ja toistaiseksi olen järjissäni pysynyt. Henkilökohtaisesti en ihmettele lainkaan sitä, miksi Perrin viihtyy Jyväskylän kaupungissa. Onhan se kuitenkin maailman hienoin kaupunki asua. Kaikki täydellisyys kompaktissa paketissa.
   
 20. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Holen on Bostonin Euroopan skoutti. Ei hän kerkeä käydä tarkkailemassa itse uudella mantereella. Toki Hole saa tietoa pelaajista Bostonin muilta skouteilta, mutta onhan se nyt ihan eri asia käydä itse katsomassa kuin kuulla muilta. Siksi tälläinen skenaario, missä Perrin kävisi itse tarkkailemassa pelaajia, varsinkin näitä nuorempia yliopistokiekkoilijoita ja ehkäpä AHL-tasolla olisi mielekästä ja hienoa toimintaa JYPiltä.
   
 21. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Lainaus:
  No en nyt menisi pidättämään hengitystäni Jyväskylän puolesta. Onhan tämä Suomen oloissa aika lähellä mitä pitää mutta jos on vähänkään pätäkkää,veikkaisin minkä tahansa suurehkon jenkkikaupungin tuossa ilmastossa vievän voiton. Toki jos Eki pelaa makkarapalkoilla eikä ole uran aikana saanut säästöjä sukan varteen voi tilanne kääntyä toisin. Köyhälle nuo Ameriikan kaupungit ei paratiiseja ole. Niin tai jos Eki tykkää talvesta tai on löytänyt täältä jotain mikä pitää pakkasen loitolla..niin en tässä halua mitään vihjailla mutta oudoilta korvaani silti paljon nähneen maailmanmiehen puheet kuulostaa.
   
 22. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Kaikki kunnia Perrinille, onhan kyseessä kova pelimies ja hieno mies kaikin puolin, mutta vähän tuntuu kyllä nyt siltä että perinteiset p-amerikkalaiset kohteliaisuuspuheet otetaan vähän turhan kirjaimellisesti.
   
 23. massimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils, FC United of Manchester
  Lainaus:
  Voin sanoa 100% varmuudella, ettei kyse ollut pelkästään kohteliaisuudesta.
   
 24. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Näin ulkopuolisena sanoisin, että Perrinin osalta tuo ei ole jäänyt vain sanojen tasolle. Itse väitän, että NHL-uran jälkeen ja Omskissa vietetyn kauden jälkeen ottajia olisi ollut muuallakin kuin Jyväskylässä. Vaikka hän tuskin mitään rupusopparia sai, niin väitän ettei raha ollut tuossa tilanteessa tärkein tekijä: aiemmalta visiitiltä oli varmasti jäänyt hyviä muistoja. Samoin jatkosoppari kertonee siitä, että miehellä on oikeasti siteitä seuraan: mestaruuden varmistaneen jatkoajalla tehdyn voittomaalin jälkeen hän olisi hyvinkin voinut poistua Jyväskylästä suurena sankarina ja tienata esimerkiksi Sveitsissä enemmän.

  Vaikka puheet kuitattaisiinkin perinteisenä pohjoisamerikkalaisena kohteliaisuutena, niin tekojen osalta mies on harvinaisen sitoutunut pelaajaksi, jolla ei esimerkiksi junnuhistorian tai perhetaustan takia ole siteitä Jyväskylään. Hieman kateanakin pitää nostaa hattua tällaisten pelaajien edessä.