Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

  • 2 171 008
  • 9 663
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Sittenpähän kuittaa, onko sillä niin merkitystä? Eihän sitä ennenkään katseltu nimiä selässä, kun joukkueet lähtivät kostoretkille. Niin miksi näiden tähtipelaajien kilpeä pitäisi suojella nykyään sen enempää? Tämä itseasiassa on vain haitallista, koska tähtipelaajat luulevat, että voivat tehdä kentällä mitä haluavat ja ilman seuraamuksia (joka toteutuu jo nyt kovalla prosentilla).

Verta pakkiin vaan, jos kukaan ei halua puuttua näihin sikailuihin sen enempää kurinpidon osalta.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Mitäköhän näillä pelikielloilla oikein haetaan? Alkaa meinaan tuntua siltä että itellä on foliohattu päässä kun puoli-vakavissani mietin että halutaanko tällä tavalla tosiaan saada lisää kovuutta/rähinää otteluihin ja sitä kautta lisää rahaa sarjaan/joukkueille?
En oikein ymmärrä tätä toimintaa, olisin ite voinut vaikkapa triplata nuo viimeaikaiset pelikiellot
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Miksi et katso nyrkkeilyä jos turpaanveto on se, mikä pelissä kiinnostaa. Katson minäkin ja ne sentää nyrkkeilee eikä pyöri ympyrää kun kummankaa taidot ei oikei riitä peliin eikä sitte nyrkkeilyyn.
Mikset sinä katso vaikka kaukalopalloa jos haluat vaan taitoa nähdä? Yhtä ontuva kysymys. Mutta mielipiteitä on yhtä paljon kuin persereikiä.
 

Snagari

Jäsen
Ensiksi Coloradon pelaajalta hieno taklaus ja heti perään Edmontonin pelaaja porsastelee kyynärpäällä päähän:
Voi kiesus näitä kotiselostajia, Mertarantamaiset värilasit päässä meuhkataan "that cannot be a five-minute major in this league, can it?". Kyynärpäällä kun tööttäät vastaanluistelevaa pelaajaa suoraan kupoliin niin suihkukomennus siitä pitää seurata.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Mikset sinä katso vaikka kaukalopalloa jos haluat vaan taitoa nähdä? Yhtä ontuva kysymys. Mutta mielipiteitä on yhtä paljon kuin persereikiä.
Pahoittelut, myöhään vastaamisesta, mutta voi fyysisyyttä olla pelissä. Esim. Ryan Gravesin taklaus oli hyvä Col-Edm. pelissä.

Se, että esim. Col@Chi pelissä oli Graves vs. Shaw "tappelu" oli vaan säälittävää ku häviöllä olleen joukkueen steroidipäällä meni hermo.No turha enempää väitellä, omasta mielestä turha pelitauko joku onnetton pelleleikki.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Dylan Larkinilga aika idioottimainen ratkaisu vs Ovechkin toss Red wings pelissä. Lisään linkin kunhan pääsen kotiin, laivan nettiyhteys on mitä on niin ei jaksa. Ite antaisin pelikieltoa koska aivan v:n turha. Ei sinäänsä käynyt mitään (kait).
 

Ferris

Jäsen
Dylan Larkinilga aika idioottimainen ratkaisu vs Ovechkin toss Red wings pelissä. Lisään linkin kunhan pääsen kotiin, laivan nettiyhteys on mitä on niin ei jaksa. Ite antaisin pelikieltoa koska aivan v:n turha. Ei sinäänsä käynyt mitään (kait).

Tilanne näkyy tässä Larkinin selittelyjä sisältävässä artikkelissa.

 

lolaimbot

Jäsen
NHL:n kurinpito on tosiaan kuin lottokone; koskaan ei tiedä mistä saa kakkua ja miten paljon. Kerfootille olisi voinut antaa Johnsonin kolaamisesta enemmänkin kuin kaksi peliä, mutta toisaalta kaikkien suosikki Bostonista ei saanut allaolevasta töötistään Wildiä vastaan kakkosta kummempaa seuraamusta, vaikka historiaakin näistä sikailuista löytyy varmasti enemmän kuin keneltäkään toiselta aktiivipelaajalta. Mielestäni Marchandin teko oli vielä pahempi kuin Kerfootin, sillä kiekko ei tilanteessa ollut enää lähelläkään Brodinia eikä tämä voinut lainkaan odottaa tulevansa taklatuksi. Noh, Marchand taidetaan nykyään laskea supertähdeksi ja näillä tunnetusti on pelikieltoasioissa eri säännöt kuin rivipelaajilla.


Marchand on kyllä kaveri jota kohtaan ei olisi tippaakaan myötätuntoa kun ura päättyy loukkaantumiseen. Oksettava pelaaja.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Marchand on tosiaan jääkiekkomaailman ainut pelaaja, jolle voi jopa hieman toivoa loukkaantumista. Itse en edes hänelle toivo mitään uran päättävää loukkaantumista, mutta semmoinen puolen vuoden huili jonkun sikailun toimesta olisi kyllä ihan paikallaan. Tämä kyseinen herra on kymmeniä kertoja kaukalossa osoittanut niin törkeää piittaamattomuutta muiden pelaajien terveyttä kohtaan, että jossain vaiheessa toivoisi jo, että kopsahtaa kunnolla omaan nilkkaan. Jotain täytyy olla pääkopassa todella pahasti vialla, että syyllistyy esimerkiksi tuossa ylempänä olevan linkin tapaisiin juttuihin kausi toisensa jälkeen. Kun kerran kurinpito on täysin avuton tämän herran kanssa, niin toivottavasti luonto hoitaa omansa jossain vaiheessa.

Ja joo, "Brädi" on todellakin päässyt meikeläisen ihon alle. Kohta varmaan joku rientää muistuttamaan, miten tämä kaveri tekee vaan kaikki nuo temput sen takia, koska omaa niin valtavan voittamisen kiiman ja itse olen vaan tyhmä kukkahattutäti, joka ei ymmärrä voittamisesta, taikka ylipäätään lätkästä mitään.
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Marchandin kanssa on ollut suoranainen ihme, että kukaan ei ole saanut isompaa/pysyvämpää vammaa. Vaikka Bostonista tykkäänkin en voi sietää kaverin sikailua kentällä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Kohta varmaan joku rientää muistuttamaan, miten tämä kaveri tekee vaan kaikki nuo temput sen takia, koska omaa niin valtavan voittamisen kiiman ja itse olen vaan tyhmä kukkahattutäti, joka ei ymmärrä voittamisesta, taikka ylipäätään lätkästä mitään.

Johonkin voittamisen kiimaan olisi helpompi uskoa #63n kohdalla, jos kaveri ei karkailisi finaalien seiskapelissä vaihtoon kesken vastustajan hyökkäyksen, tai jos tuo sikailu-perseily ei päättyisi niin usein oman joukkueen tappioksi.

Väittäisinkin, että Marchand on itsekeskeinen ihmiskyrpä, jolla yksinkertaisesti on surkean vähän kunnioitusta muita jääkiekkoilijoita kohtaan.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Bruins-pelaaja vastaanottavana ja Boston ylivoimalla joten ymmärrettävästi ei reaktiota tuomareilta. Tasaviisikoin pelatessa kakkonen? Näyttää tavalliselta rivalry-pelin pikkulikaisuudelta. Kun Pastrnak on kunnossa taklaus ei minua haittaa mutta se haittaa, että Armialle ei käyty tuosta kuittaamassa. Pahoitin taas mieleni sarjan nykymeiningistä, tämä ei ole se aiemmin fanittamani joukkue.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Carrierille pitäisi tulla rankkua, samoin Johansenille. Kanen tilanteesta en ole niinkään varma. Ei kuitenkaan osu kyynerpäällä päähän vaan kädellä/hanskalla.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Toi Johansonin kyynärpäähomma näytti vahingolta. Vaikuttaa siltä, että hän oletti Pointin tulevan selkään ja teki vastataklauksen, mutta Point tulikin vasemmalta, jolloin kyynärpää osui päähän. Johansonilla ei ole silmiä selässä eikä selvästikään näe mistä Point tulee eikä tähtää häntä päähän tarkoituksella, mutta osuu Pointiin silti. Kane sen sijaan ei osu Gudasiin kyynerpäällä, mutta tähtää selkeästi kupoliin.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Carrierille kakkua, ehkä myös Kanelle. Johansenilla ei tosiaan varmaan ole silmiä takaraivossa, joten huonon tuurin piikkiin tuo osuma. Noh, seuraillaan mitä Parrosin lottokoneestä tällä kertaa ulos tulee, vai tuleeko mitään.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Arpoo Gudasille 3 peliä kyykkäämisestä. Niin ja Tom Wilsonille ihan vaan varmuuden vuoksi 5, kun sekin kentällä oli.

Juu ja Marchandille kymmenen peliä, koska edellisellä sivulla ei tykätty taas miehestä.
 

j2k

Jäsen
Carrierin selkään osuva taklaus menee enemmän Tennysonin kiekon hukkaamisen piikkiin, Johansenin kyynärpää vaikuttaa vahingolta, mutta mitähän Kane hakee tuolla ylöspäin suuntautuvalla liikkeellään? Pääosumaa?
 

Crank

Jäsen
Kanen tilanteesta en ole niinkään varma. Ei kuitenkaan osu kyynerpäällä päähän vaan kädellä/hanskalla.
Ei onneks osu edes kunnolla, mutta onhan siinä vaarana saada mailan tuppikin naamaan eikä "vaan hanska".
Joka tapauksessa 5 tonnin sakot tuli Kanellekin, eli luunappi molemmille
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös