Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Sami Viskari, Toni Romppanen, Jani Hyytiä, Jussi Kiuru ja
Tomi Silvennoinen.
Löytyisköhän tietoa siitä, mihin miehet ovat "kadonneet", pelaavatko jossain vielä vai mitä tekevät ?
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Viittasin tuossa edellisessä kauttarantain Jokipoikien viimevuotiseen ja KooKoon edellisvuotiseen maalivahtiin:

Antti Härmä ahmapaitaan - uutiset - Mestis - www.jatkoaika.com

Antti Härmä siis löysi tälle kaudelle Suomesta pelipaikan. Josko se pallo jäisi näppiin paremmin tällä kaudella ja Antti saisi uutta nostetta uralleen.

En keksinyt tälle viestille parempaakaan paikkaa kun en löytänyt Haukiputaan Ahmojen -viestiketjua.
 
Eroteltu Jokipoikien harjoitusotteluita käsittelevästä ketjusta tämä viesti omaan ketjuunsa.

Muistakaahan se, että uusia ketjuja saa ja pitää avata, jos aihe ei mihinkään olemassaolevaan ketjuun sovi ja siitä keskustella tahtoo.

Ystävällisin terveisin,

Moderaattorit.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mutanen pelasi viime kauden alun todella hyvin nelosketjussa. Sitten otteet vähän tasoittuivat. Meni aika montakin peliä katsomossa ja sitten lainalla teillä Joensuussa. Mielestäni olisi voinut saada enemmänkin pelejä viime kaudella. Toki ymmärrän, että omalle pojalle Mäkilän Antille piti antaa tilaisuus.
Odotan tällä kaudella Mutaselle viime kautta enemmän pelejä kokoonpanossa. Alku tosiaan ihan lupaava.

Janne Juvonen on pelannut näköjään molemmat Pelicansin B-junnujen SM-karsintapeleistä.
Tilastojen mukaan aika hyvät pelit, toinen nollapeli.
Odottelin, että olisi pelannut A- junnujen mukana, muuta ilmeisesti ei vielä riitä eväät tai sitten on vaan kovemmat veskarit A:ssa.
Edellinen näkemäni peli Juvoselta on Jokipoikien C- junnuissa Porissa, joten ihan tämänhetkisestä kunnosta ei ole omia näköhavaintoja.
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Ja Salakka on pelannut viime yönä taas Blackhawksien maalilla puolet pelistä. Vastassa Pittsburgh.

53 A. Salak 8 - 8 1.000 30:32

Ei paljoa siis laukauksia, mutta kaikki oli tarttunut.
 
Eli lyhyesti HAISTA VITTU. Olet todellinen kusipää -nimeltämainitsematon Jukurifani allekirjoittaneesta yksityisviestissä :D

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipojat se kasvatti taas yhden kelpo liigapelaajan. Roberts Jekimovs nousi justiinsa Saipan sisäisen pistepörssin kärkeen ja hätyyttelee liigan top-10 sijoitusta pistepörssissä tehoilla 16 ottelua 5 maalia ja 8 syöttöä.

Aikamoista. Sellainen pistää silmään, että eipä ole Jekimovsilla fyysisesti hätiämitiä liigassa. Liekkö ollut hyvät puurot kesällä. Erittäin kypsää pelaamista ja on aina vaarallinen kiekon kanssa hyökkäyspäässä. Jarno Koskiranta, Alexander Salak, Antti Kerälä, Roberts Jekimovs.....How is next?
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Mikko Turunen on sitten päättänyt lopettaa uransa siviilitöiden takia (Jatkoajan uutinen). Eipä siinä mitä, onnea Mikolle uusiin haasteisiin. Turunen oli yksi niistä harvoista omista kasvateista, jotka viimeisen kymmenen vuoden aikana ovat vakipaikan liigasta saaneet, vaikka Mestis taas parilla viimeisellä kaudella tutuksi tulikin.
 
Don't poke the bear!

Buffalo_1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ex-Jokipojat maailmalla

Jokipoikien kasvatti Janne Juvonen joutuu aika kovaan paikkaan, kun 17-vuotias maalivahti aloittaa tänään maalilla sm-liigan finaaleissa.
 

boxmia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jokipoikien kasvatti Janne Juvonen joutuu aika kovaan paikkaan, kun 17-vuotias maalivahti aloittaa tänään maalilla sm-liigan finaaleissa.
Näinhän se on. Ja kyllä sitä on mielenkiinnolla seurattu Jannen otteita täällä joenkaupungissa. Siitä en ole varma, tai ainakin toivon, että otsikko/ketju on väärä. Sillä Jannella on sopimus Jokipoikien kanssa ja on siis lainalla Pelsuissa. On jo koko kauden haikailtu Jannea mestikseen, mutta taitaa poika pakonsanelemista syistä antaa sellaiset näytöt, ettei häntä ihan vähään aikaan nähdä täällä. No toivottavasti ei tarvitset Juvosesta täällä EX-ketjussa haikailla vaan saadaan Jannen nimi tuonne oikeaan ketjuun siis 2012-2013.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Alexander Salak Tsekin paidassa.

Onhan se jumalauta tyylikäs maalivahti! Miten meillä olikaan tuollainen helmi joukkueessa? Ihme on jos ei vielä tulevaisuudessa pelaa NHL:ssä.

Parhaita Jokipoikia koskaan!
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Jokipojissakin taistellut ja mm. TuToa jatkoaikamaalillaan Turussa kiusannut Mika Mäkiaho on palannut Joensuuhun, nyt Kiekkokoplan riveihin.
 
..SILLE!

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Jokipojissakin taistellut ja mm. TuToa jatkoaikamaalillaan Turussa kiusannut Mika Mäkiaho on palannut Joensuuhun, nyt Kiekkokoplan riveihin.
Ja samoihin riveihin ovat liittyneet myös Lauri Hukkanen ja Milo Pirttinen, joista varsinkin jälkimmäisen toivoisi vielä jollain ihmeen ilveellä kampeavan tiensä Jokipoikien edustukseen asti. Yksi viihdyttävimmistä pelaajista koskaan.

Koplalla on mielenkiintoinen joukkue, joutuu lähtä kattoon.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Antti Ore taitaapi pelailla ensi kauden HIFK:ssa.

Mahtavata. Arvostan. Perinteikkäseen joukkueeseen, onnittelut.

Jegimovs jatkaa siis Ipassa, ja mitä näitänyton.
 
Eli lyhyesti HAISTA VITTU. Olet todellinen kusipää -nimeltämainitsematon Jukurifani allekirjoittaneesta yksityisviestissä :D

PeTo Joensuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat,Tappara.
Muistoja Jokipojista.

En oikein löytänyt parempaakaan paikkaa tälle muistelulle joten laitoin sen tänne. Näitä kun lueksii, niin oli se usko lätkään korkealla Joensuussa 20 vuotta sitten. Hienoa aikaa. Muistoissa toinen nousu liigaan -89 (eka oli -71 katsomassa mehtimäen avokentällä), oli ehkä parhaimpia lätkämuistoja elämässäni. Ässät taipui Joensuussa ja Levon naama oli silloin todella punainen.

Asiaan. Löytyi laatikoista moinen käsiohjelma. Eka peli Joensuussa ja vastassa KÄRPÄT. Nousiko liigaan sinä vuonna? No, ketkä muistaa niin voivat katsella silloisia rostereita ja miettiä voimasuhteita. Kuitenkin lievä tappio kotona. Olin katsomassa tuota peliä,mutta en kyllä muista siitä enää mitään. Sääli.

No, hallille taas ja jokipoikia kannattamaan.Mars mars.
 

Liitteet

jokepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
SaiPa-Blues 17.9. Jokipojissa parilla edelliskaudella loistaneella Lars Voldenille ensimmäinen peli kauden liigassa oli karmeaa hörppimistä! Kahdeksan kaappia taakse, joista kaksi kuuluu sarjaan uskomattomia kohelluksia. Voidaan me ottaa Lars tänne oppiin ja saamaan itseluottamuksensa takaisin.
 

flaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Saipa
Jokipojat on kyllä viime vuosina toiminut erinomaisena ponnahduslautana monelle pelaajalle matkalla kohti kiekkoammattilaisuutta. Mielestäni Mestis-joukkueista Jokipojat on viime vuosina ollut juuri SE joukkue, jossa nuoret (miksei vanhemmatkin) lupaavat pelaajat saavat uralleen uutta nostetta, kun saavat kaipaamaansa vastuuta, laadukkaan valmennuksen ja hommat hoitavan organisaation. Muistan esimerkiksi, kun Tuomas Huhtanen tuli Joensuuhun (oliko toissa kaudella?), kun liigassa ei enää samalla tavoin putki luistanut. Hän sanoi silloin haastattelussa, että missään organisaatiossa aiemmin ei ole niin hyvin hoidettu hänen asioita kuin täällä.

Ja miten tämä kaikki liittyy ketjun aiheeseen, niin listataanpas vaikka viimeisen viiden vuoden ajalta pelaajia, jotka on Jokipojista tai Jokipoikien kautta ponnistaneet Liigaan ja vakiinnuttaneet paikkansa liigapelaajina:

08-09 Jarno Koskiranta -> Saipa, Tappara
09-10 Antti Kerälä -> Jokerit, Kalpa
09-10 Sami Mutanen -> Ässät
10-11 Roberts Jekimovs -> Saipa, Ilves
11-12 Jarkko Näppilä -> Ilves
11-12 Antti Ore -> Blues
11-12 Olavi Vauhkonen -> Saipa
12-13 Juuso Rajala -> Ilves
12-13 Ilmari Pitkänen -> Blues

Vähän voi ottaa kunniaa myös: Rony Ahonen (Saipa), Tuomas Huhtanen (Ässät), Miro Aaltonen (Blues).

Tuossa siis entisiä Jokipojat-pelaajia maailmalla noin viideltä viimeiseltä vuodelta ja aivan varmasti unohdin pari tuoltakin listalta. Harva toki on noussut joukkueensa stara-osastolle, mutta kaikki ovat nousseet joukkueen tärkeiksi runkopelaajiksi ja muutamat tärkeiksi profiilipelaajiksi. Yhtään kehumatta mielestäni aika vaikuttava resumé siinä vaiheessa, kun nuori lupaava pelaaja, hänen agentti tai hänen organisaationsa miettii vaihtoehtoja siittä, että missäkähän joukkueessa sitä pystyisi Mestiksessä parhaiten kehittymään, jos ja kun omassa organisaatiossa nousee syystä tai toisesta seinä pystyyn.
 
Seeemmosta.

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Vitalijs Pavlovs on valittu mukaan Latvian olympiajoukkueeseen. Farmikuvioista voi olla montaa mieltä, mutta ei Jokipojat ihan huonosti pelaajien kehittäjänä ole onnistunut, muuan Mäenalanenkin on tällä hetkellä maailmanmestari.
 
Don't poke the bear!

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Nuo molemmat pelaajat ovat kuitenkin ensisijaisesti ihan muiden organisaatioiden "kehittämiä" kuin Jokipoikien. En väitä etteikö heille ole ollut hyötyä kurvailuistaan Jokipoikien mukana, mutta jos Mäenalasen Maajoukkuesuoritusten kunnia lankeaa Jokipojille niin kova on ollut Pohjois-Karjalan -potkuvaikutus. Pavlo nyt viihtyi vähän pidempään Jokipojissa, mutta voidaanko yhdestä kaudesta vetää kovinkaan suuria johtopäätöksiä maajoukkueavujen kehityksessä?
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Nuo molemmat pelaajat ovat kuitenkin ensisijaisesti ihan muiden organisaatioiden "kehittämiä" kuin Jokipoikien. En väitä etteikö heille ole ollut hyötyä kurvailuistaan Jokipoikien mukana, mutta jos Mäenalasen Maajoukkuesuoritusten kunnia lankeaa Jokipojille niin kova on ollut Pohjois-Karjalan -potkuvaikutus.
Ei varmasti olekaan pelkästään Jokipoikien ansiota. Perustaidoiltaan heistä ei ole ehditty noiden lainojen aikana kehittää huomattavasti parempia kiekkoilijoita kuin ovat tänne tulleessaan olleet, mutta itseluottamukselle tekee ihmeitä kun saa pelata isoja minuutteja oikeassa roolissa. Huonolla itseluottamuksella pelaavalla ja hyvällä itseluottamuksella pelaavalla pelaajilla on eroa kuin yöllä ja päivällä, vaikka perustaidot olisivat samat.

Mutta kun tuota muutamaa viestiä aiemmin laadittua listaakin vilkaisee, niin ilahduttavan moni nuori pelaaja täältä on viime vuosina ponnahtanut isompiin ympyröihin. Varmasti helpottaa omien sopimuspelaajien ja vahvistusten saamista kun huomataan, että täällä voi oikeasti päästä urallaan eteenpäin, eikä kehityskäyrä vie aina Liigan sijaan Eno Jetsiin.
 
Don't poke the bear!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy