Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Entisiä Jokipojat-pelaajia muualla

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Brett, 20.03.2002 klo 23.17.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Saku Mäenalaisen Jokipoikiin tulon tarkoitus oli alkujaankin tulla hakemaan kokemusta miestenpeleistä ja tulla Haapakosken silmien alle tekemään työtä tähtäimenään MM-kisajoukkueeseen pääseminen. Noh, pääsi. :)

  Pavlovs nousi Latvian maajoukkueeseen Jokipojista ensikertaa urallaan. Valinnan jälkeen kutsuttiin takaisin Riian Dynamoon ja nousikin samalla ensikertaa urallaan KHL:ään. En todellakaan vähättelisi Jokipoikien panosta kummankaan pelaajan kohdalla. Mäenalainen ja Pavlovs otti ne ratkaisevat askeleensa pelatessaan Jokipojissa. Ja kummankin emäseuran edustajat on kehuneet nimenomaan valmennuksen laatua. Tämän takia Riian Dynamo halusikin jatkaa yhteistyötä. Haapakoski, Jouni Varis, fysiikkavalmentaja Harri Yrttiaho ja uutena tulokkaana Maalivahtivalmentaja Juha Lehtola on rautainen nelikko Mestikseen. Varsinkin korostaisen Harri Yrttiahon panosta näiden pelaajien harppauksissa. Siis jo aiemmin Liigaan nousseitenkin. Pelaajat ylistää miehen harjoitusohjelmia ja näkemyksiä.
   
 2. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 3. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Jokipojista maailmankartalle! Mutta milloin Jokipoikien lääkäri tulee julkisuuteen ja ottaa täyden vastuun kärystä?
   
 4. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Onnea Tomi Karhuselle kultamitalista! Pitkän ja paikoin kivisenkin tien kulkenut sen jälkeen kun Joensuusta aikanaan lähti. Välillä jo näytti, ettei Karhusesta Liiga-vahdiksi ole, mutta osoitti epäilyt vääriksi ja nyt hieno palkinto pitkäjänteisestä työstä!
   
 5. El Lude Jäsen

  Onnea Jarkko Maliselle hopeamitalista Tapparan riveissä. Hopea lienee se inhotuin mitali, mutta onnea kaikesta huolimatta...
   
 6. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Ei voi kun ilolla seurata Aleksi Elorinteen kehitystä. Tuli viime kaudella vahvasti mukaan Tapparan runkopelaajiin ja tällä kaudella pelannut mukavilla minuuteilla varmoin ottein. Pieni yllätys kuitenkin, että herra nähdään maajoukkueessa, mutta hieno homma!
   
 7. Ralph Jäsen

  Joona Manninen metsästää naista Bachelorette Suomi -ohjelman kilpailijana.
   
 8. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Eppu Rissanen näyttää liiton siirtotaulukon mukaan palanneen Koplaan. Toinen uusi koplapelaaja on Joni Pakkanen, joka toimi viime kaudella Ketterän A-junnujen kapteenina.
   
 9. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Koplalla alkaa olla kyllä aika kova nippu kasassa. Jokohan nousu tulisi?
   
 10. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ex-Jokipoika ja ex monen muunkin joukkueen poika Sami Blomqvist teki Del2-liigan ottelussa 7 maalia.

  Linkki maalikoosteeseen

  Maalikooosteen katsottuani jää kyllä vaikutelma, että Mestis on pelillisesti kovempitasoinen sarja. Valkoisen joukkueen mokke imee oikein urakalla Blomqvistin keskinkertaisia laukauksia taakseen. Sen sijaan kateeksi käy hallin tunnelmaa ja tv-toteutusta, joissa Del2 vie Mestistä 100-0.
   
 11. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Hyvä bongaus! Seitsemän maalin ilta on harvinaista herkkua varmasti missä tahansa sarjassa. Ja eipä Blomqvist tainnut Suomessa tehdä enempää maaleja millään kaudella yhdessä joukkueessa, jos se suonenvetokausi Joensuussa jätetään laskuitta. Mutta nyt pääsee herkuttelemaan sitten oikein kunnolla, johtaa sarjan pistepörssiä ja on tehnyt keskimäärin kaksi pinnaa / peli.

  Saksan kakkosliigassa on ilmeisesti varsin kovat tasoerot, eli joku kärkipään joukkueiden matsi olisi saattanut näyttää ihan toisenlaiselta kiekolta kuin tämä peli. Mutta jotenkin tuli mieleen 90-luvun divarikiekko ja ehkä Mestiksen alkuajatkin. Paljon tilaa ja huomattavan hidasta liikettä (etenkin puolustussuuntaan päin...). Tällainen peli toki varmasti viihdyttävää seurattavaa ja antaa taitureille mahdollisuuksia toteuttaa itseään, mutta ei nyt varmaankaan kovin hyvä juttu nosteessa olleen saksalaiskiekkoilun kannalta. Esim. tuo ensin Blomqvistin kuteja imuroinut veskari Cody Brenner on pelannut U20 MM-joukkueessa. Aika pitkä matka on tuosta sarjasta aikuisten maajoukkueeseen, mikäli kakkosliigan olisi tarkoitus kehittää pelaajia eteenpäin.


  Roope Ranta muuten saman sarjan pistepörssissä kolmantena. Kolmas entinen jokipo on Juuso Rajala, joka on muuten myös tällä hetkellä sarjan seitsemästä suomalaisesta kenttäpelaajasta tehottomin.
   
 12. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Yllättävän usein HIFK valitsee ex-Jokipo-pelaajan päävalmentajakseen: Pentti Matikainen, Hannu Kapanen, Jarno Pikkarainen
   
 13. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipoikien kasvatti Nemo Huhta on ollut kova maalintekijä A-junnuna, Suomi-sarjassa ja kakkosdivarissa. Ihmettelen, miksei koskaan ole lähtenyt kokeilemaan, että saisko kiekon maaliin myös Mestiksessä? Ei ole yhtään Mestis-peliä vyöllään.
   
 14. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kieltämättä haluaisin että Jokipojat tarjoavat mahdollisuutta. Ihan 100 varmasti enemmän hyödyllinen pelaaja kentällä kuin Hämäläinen ja snaippereita ei meillä liikaa ole. Liekkö sitten Huhta haluaa pelailla vain harrasteena, mutta nykyinen Mestis tuohonkin on ihan sopiva ympäristö..

  Huhdalle try-outtia kun kulmilla kerta on ja jyvä kohdillaan!
   
 15. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Varmaan haluaa vaan harrastella ja toisaalta onhan se varmaan ihan hauskaa Koplan kanssa olla ylivoimaisia ja kokea sarjanousu. Oishan hän Suomi-sarjaan saanut sopparin varmasti ja ehkä joihinkin Mestis-jengeihin myös.
   
 16. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Oula Uski kertoo Karjalaisessa kuulumisiaan Unkarin Dunaújvárosista, jonka joukkue "Teräshärät" pelaa ylikansallista 11 joukkueen Erste Liigaa ja on siellä keskikastissa. Liigassa huonoimmat pelaajat ovat Suomen kakkosdivarin tasoa ja parhaimmilla on KHL- ja jopa NHL-kokemusta. Huonoimmat eivät pysy ollenkaan kyydissä mukana. Uskilla on mennyt kohtalaisesti, 19 otteluun tehot 3+13, mutta parannettavaa vielä on omasta mielestäänkin. Joukkueen suomalainen valmentaja Antti Karhula sai juuri potkut, koska sukset menivät ristiin pääomistajan kanssa pelaajavalinnoista . Pääomistajan poika pelaa myös samassa joukkueessa...

  Karjalaisen toimittaja oli katsomassa matsia, halliin mahtuu 4000 katsojaa, mutta siinä pelissä oli vaan 450 katsojaa paikalla. Kuulemma harjoitteluolosuhteet eivät ole kummoiset, hallilta salille on matkaa 15 min ja hallilla ei ole edes yhtä ainutta patjaa. Dunaújvárosissa sijaitsee Unkarin suurin terästehdas, mikä selittää myös joukkueen nimen Teräshärät. Ja mikä selittää ehkä myös Jokipoikia paremman palkanmaksukyvyn.
   
 17. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Kaudella 2009/10 Mestiksen mestaruuden Joensuussa voittanut Scott Matzka on kuollut 40-vuotiaana. Sairasti ALS-motoneuronisairautta. Asiasta kertoo Jokipojat Facebookissa.

  Surullista, todella surullista.
   
  Pecinjsh tykkää tästä.
 18. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipojissa vuonna 2010 Mestis-mestaruuden voittanut yhdysvaltalaishyökkääjä Scott Matzka on kuollut, kertoo Karjalainen. Hän asui Kalamazoossa, Michiganissa. Matzka sairasti ALS-motoneuronitautia, hän oli kuollessaan 40-vuotias. Pelaajauransa Matzka päätti v. 2014.

  Linkin takana Matzka kertoo sairaudestaan Player`s Tribune -julkaisussa. Siellä on myös pari valokuvaa Jokipoikien mestaruusjuhlista
   
 19. Laha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, TPS
  R.I.P.

  ja toinen rivi jottei tule onelineriä. =(
   
 20. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Pikku hiljaa alkaa suuruuden vuosien pelaajia siirtymään avarammille pelikentille.

  Rauha heille ja heidän muistolleen.
   
 21. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lauri Hukkanen palaa kaukaloon KooVeen riveissä, kertoileepi liiton siirtotaulukko. Mutta ei ilmeisesti tee paluuta Mestikseen, vaan siirtyy KooVeen kolmosdivarissa pelaavaan kakkosmiehistöön. Olisi kyllä voinut olla ihan käyttökelpoinen pelaaja Mestis-KooVeeseenkin.
   
 22. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Karjalaisessa luki tänään, että Joensuussa pelaajaoppinsa saanut Niko Kuiri siirtyy Vaasaan ensi kaudeksi. Onnea hänelle!