Entiset HIFK-pelaajat muualla

  • 2 375 701
  • 8 234

Vpiiroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs,
HIFK historian tietäen, Tobbarilla on vielä vajaa kymmenen vuotta diiliä jäljellä tuloksista riippumatta. KJ on tämän jälkeen jo 70 vuotias ja tuskin haluaa tähän organisaatioon uudelleen dinojen kouluttajaksi.
Toki VP ja Söde ovat vielä reilusti alle 60 vuotiaita, joten voi toimia.
Lue sarkasmi.

Ihan hyvä idis kieltämättä ja logiikka, mutta jotenkin toi kolmikko tuloksillaan, urallaan, merkityksellisyydellään ja imagollaan ajelisi Tobbarin yli niin että heilahtaa.
Niin, no yksi hyvän esimiehen merkki on se, että uskaltaa ja haluaa palkata itseään fiksumpia ihmisiä töihin. Ja sitten kuuntelee heidän mielipiteitään.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Corey Elkins on taas vapautettu tehtävistään Saksassa. Olisiko pikkuhiljaa paluun aika tuttuun ympäristöön..

E: Ei kyllä pelannut siellä peliäkään ennen potkuja.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Hieno onnistuminen Nikeltä tänään Tapparan maalilla entistä seuraansa vastaan!
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Tätä lausetta on varmasti pyöritelty mielessä koko päivän. Jotain nokkelaa haettu.
Aivan. Turhaa provoilua kun ei Nikke edes mitään ihmeitä esittänyt.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mä tiedän muuten miten tää kausi tulee menemään nyt.

HIFK nappaa huomenna hikisen 2-1 voiton Ässistä (mutta 3p kuitenkin) ja ollaan kuudensia. Vastaan tulee puolivälierissä Pelicans. IFK tekee ihmeellisen ryhtiliikkeen, ja voittaa muutaman kotipelin hienosti, ja kansa hurraa. Vie yhteensä jopa 3 peliä. Mutta G7:ssa astuu esiin meidän vanha tuttu kevväänmies JMA (meillä tietysti se 0+0 80:een peliin) ja tekee 3-2 voittomaalin lahtelaisille ajassa 105,33min. Maalin tekee erikoiseksi se, että Engren imaisee sen siniviivalta ilman maskia. Mutta kaikki on annettu jäälle, ja myös tuo viimeinen maali laitetaan valmentajanvaihdoksen piikkiin.

Mutta uutta kohti sano Pera kun päätti vieraisiin lähteä!
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IS:ssa varsin hyvä ja kattava Kasken haastattelu. Tuollaisia juttuja lukisi mielellään lisääkin urheilijoista.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Entiset Hifk-legendat Luttinen sekä Janos Hari vetävät Ebel-liigassa joukkuekavereina Fehervar AV19 joukkueessa. Hari oli runkosarjassa koko liigan pörssissä sijalla 4 (22+47=69) ja Luttinen sijalla 98 (12+13=25). Tällä hetkellä menossa on puolivälieräsarja Red Bull Salzburgia vastaan, joka on tilanteessa 1-1. Ensimmäisen ottelun ratkaisi Fehervarille Tero Koskiranta ja toisen ottelun joukkue
hävisi jatkoilla 3-2. Luttinen (1+0) teki toisessa matsissa maalin Harin (0+2) tarjoilusta. Joukkueen suomalaisista Harri Tikkanen katseli jäähyaitiosta vastustajan jatkoaikamaalia. Myös Tuomas Vänttinen sekä päävalmentaja Hannu Järvenpää ovat Fehervarin miehiä.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Itse toivoisin joskus vielä saatavan KJ & Peltonen kaksikon meille. KJ urheilujohtajaksi mottipäisellä ja Ville valmentajaksi toisella samanmoisella. Söde sitten jossain välissä mukaan kuvaan Päävalmentajaksi Villen siirtyessä koko Organisaation El Jefeksi. Niin ja Tuomo Ruutua yrittäisin ehdottomasti houkutella junnupuolelle valmentajaksi. Luulisi noiden herrojen myötä tulevan seuraan oikeanlaista tekemistä ja oikeanlaista ylpeyttä IFKlaisuudesta.

Omasta kynästä, ihan kirjaimellisesti. Juuri tästä skenaariosta olen haaveillut jo useamman vuoden. Etenkin siis tämä kuvio KJ:sta UTJ:ksi, VP päävalmentajaksi ja valmennuspäälliköksi, sekä Söde päävalmentajaksi/valmennuspäälliköksi Villen ottaessa samalla esim. KJ:n, Tobberin, Nybberin, Valtsun tai jonkun muun paikan. Tai voi se mennä toisinkinpäin Söden ja Peltosen välillä. Se joka ekana tulee himaan saa ehkä sitten helpomman putken pääjefeksi. Toivottavasti ei silti joudu heidän välillä kauheasti valitsemaan, vaan kummatkin saadaan kotiutettua organisaation tuleviksi johtajiksi. Näihin kahteen luotan niin paljon enemmän kuin nykyisiin taustavaikuttajiin.

Ruutua tosin haikailin lähinnä vain pelaajaksi (vielä 3-4v sitten) lopettamaan uransa kotona, kunnes loukkaantumiset vihdoin rikkoivat hänen kroppansa täysin enkä sitten oikein enää haikaillut. Tuomon valmentajankyvyistä en ole vielä kovin vakuuttunut, mutta ihan fiksulta vaikuttaa joten eiköhän opi ja ammenna ympärillään olevilta.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liivik vetää EBEL:ssä ainakin asenteella. Pari kaveria seuraa Klagenin otteita Liivikin takia aika tarkkaan ja vaikkei "Simo" pisteillä ole herkutellut, niin on vienyt kyllä aimo annoksen sitä asennetta ja tunnetta Itävaltaan mitä täälläkin tarvittaisiin.

Viime matsin jälkeen katsomossa vastustajien jengi oli tehnyt banderollin "Fuck you Liivik". Sopivasti ihon alle.

Sitä 2010 luvun taitten Liivikiä muistelee lämmöllä. Some ja JVG tuntuivat vieneen miehen vähän hakoteille sekä yritys lähteä kärkiketjuihin. Kirkkain tähti ei koskaan hänen kohdallaan syntynyt.

Kuitenkin, aikanaan oli yksi HIFK:n näköisimmistä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Nappaan kiinni tästä vanhasta viestistä, sillä huomasin, etä Tuomiston pelit ovat jatkuneet tällä kaudella kolmosdivarin Kurra Hockey Teamissä.

Eli Tomi on palannut hokijuurilleen kasvattajaseuransa. Respect, kaikkea hyvää TT::lle

Tuomiston matseja Kurra HT:ssä oon nyt seuraillut tulospalvelun kautta ja pelaa II divarin karsinnoissa. Tätä kautta noteeraisin, että tämän päivän matsissa HAKIa (Harjun Kiekko; Lohja/Nummela) vastaan on HAKIn byyrissä vanha tuttu myös HIFK:sta, Mika Norja.Eli niin on sitten Norjakin palannut kotiseuduilleen Tuomiston tapaan.
 

KwutsNI

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaksi entistä IFK -pelaajaa ja kaksi entistä IFK-valmentajaa valmentajina Sveitsin välierissä. Yhteensä kattavat siis 3/4 jäljellä olevista joukkueista. Välieräavauksessa Törmäsen Biel-Bienne haki kotiedun Jalosen Berniltä, Peltosen Lausanne puolestaan taipui Zugissa.

Toivottavasti noissa nimissä on myös joitakin tulevia IFK-valmentajia...
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Kaksi entistä IFK -pelaajaa ja kaksi entistä IFK-valmentajaa valmentajina Sveitsin välierissä. Yhteensä kattavat siis 3/4 jäljellä olevista joukkueista. Välieräavauksessa Törmäsen Biel-Bienne haki kotiedun Jalosen Berniltä, Peltosen Lausanne puolestaan taipui Zugissa.

Toivottavasti noissa nimissä on myös joitakin tulevia IFK-valmentajia...

Törmänen voidaan laskea ulos, tuskin edes kusee Nordikselle päin.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitäsikö se "ihmisenä ja pelaajana epäonnistunut" Teemu Selänne aateloida IFK-kasvatiksi, kun ei mennyt edes 10 miljoonalla pelaamaan yhtä kautta KHL-jokereihin, kun sen sijaan aika moni virallisen kasvattistatuksemme omaava on mennyt, ja paljon pienemmällä rahalla. Se on tosin epäselvää, että tekikö Selänne bergenheimit ja kieltäytyi aatteellisista, pro-IFK-syistä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Viikonloppuna Tomi Tuomisto tehoilla 2+1 ja nostamassa Kurra HT:ta (KHT) kolmosesta kakkoseen, Viidessä nouskarsinnan matsiassa tehot 2+10=12 eli merkittävässä roolissa. Hyvä TT!! Klaukkalassa tänään yleisömäärä 375 HCK Salamoita vastaan, ja se on tuolle tasolle paljon, KHT:llä oli kolme kotimatsia ja yleisö ka aika tasan 300. Kova lukema.

Myös Mika Norjan HAKI varmisti paikkansa kakkosessa. Statsit aika jäätävät, neljä pelattua matsia, kuusi päästettyä maalia ja 138 torjuntaa torjunta% oli 95,83
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös