Ennustusketju ja voimasuhteet 2011-2012

  • 68 921
  • 160

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Pleijarit ovat sitten eri pelejä, mutta eiköhän runkkis ole KooKoon ja Jukureiden ylivoimaa. Molemmat ovat pelanneet jo useamman kauden saman päävalmentajan alaisuudessa, mikä siivittänee tasaiseen suoritukseen. KooKoon puolesta puhuu kuitenkin erityisen paljon rungon säilyvyys. Jukureilla sen sijaan vaihtuvuus on ollut melko suurta, vaikka tulijat ovatkin pääosin kaikki nimekkäitä.

Kärkikaksikon uskottavimmat haastajat löytyvät kolmikosta Sport, Tuto ja Jokipojat.

Let the best win.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Susirajan Punamustat ry:n sivuilla on kausijulkaisu, jonka raati on myös rankannut voimasuhteet kohdilleen, siellä veikkailut on näin:

1. Jukurit
2. KooKoo
3. TuTo
4. Jokipojat
5. Sport
6. Hokki
7. SaPKo
8. Peliitat
9. LeKi
10. K-Laser
11. K-Vantaa
12. Jyp-Akatemia

Itse tiedustelussa Jukurit ja KooKoo osoittautui vahvimmiksi ja miehittivät pisteytyksessä kärkisijat helposti, muuten olikin tasaisempaa. Paitsi sitten ihan hännillä, Akatemia ei saanut luottoa ollenkaan.

On siellä julkaisussa paljon muutakin, maalipörssi ja syöttöpörssi mm. on jo tiedossa. Käykää kattomassa ken on kiinnostunut: Kausijulkaisut
 
Viimeksi muokattu:

lätkäheebo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat, Winnipeg Jets
Susirajan Punamustat ry:n sivuilla on kausijulkaisu, jonka raati on myös rankannut voimasuhteet kohdilleen, siellä veikkailut on näin:

1. Jukurit
2. KooKoo
3. TuTo
4. Jokipojat
5. Sport
6. Hokki
7. SaPKo
8. Peliitat
9. LeKi
10. K-Laser
11. K-Vantaa
12. Jyp-Akatemia


: Kausijulkaisut

Lätkäkuume on noussut jo lähes kattoon, sillä mielestäni edessä on helkatin mielenkiintoinen kausi. Uskon Punamustienkin listalla kärjessä olevan kaksikon olevan selvästi ykköspari, sitten Tuto, mutta sen jälkeen onkin todella tasaista sijoilla 4-10. Ristiin rastiin pelataan varmasti paljon.
Tänään sitten se alkaa.

Punamustien kausijulkaisu on muuten taas hienoa luettavaa. Kiitos siitä!
 

Heinolan Gee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Selittelyt taikalaseista sikseen alun osalta sillä kristallipalloni on kertonut usvansa lomasta minulle mitä tuleman pitää:

Runkosarjan päätyttyä sarjataulukko on muotoa:
(Korjatkaa heti jos sarjataulukko on ristiriidassa pudotuspeli-ennusteiden kanssa!)

1. Jukurit
2. Sport
3. KooKoo
4. Hokki
5. TuTo
6. Peliitat
7. Kiekko-Laser
8. Jokipojat
9. JYP-Akatemia
10.SaPKo
11.LeKi
12.Kiekko-Vantaa

Käydään hännästä aloittaen joukkueet läpi:

KiVa: KiValla on vielä kohtuullinen alkukausi mutta viimeistään marraskuun aikana homma lässähtää ja pisteitä otetaan lähinnä yksittäisten turojärvisten avulla pitkään. Parantaa maagisesti juoksuaan helmikuusta lähtien ja on jo välttää kaksi viimeitä sijaa mutta lopuksi päätyy ainakin lähelle mestiskarsintoja. Kauden valopilkkuna Panu "Pottu" Poutanen joka pelaa henkilökohtaisen parhaan kautensa ikinä räiskyen niin torikokousten, myllyjen kuin myös pisteidenkin osalta.


LeKi: LeKillä on hyvin ailahtelevainen kausi. Parhaimmillaan joukkue porskuttaa taistellen suorasta pleijaripaikasta(#6) muttei mahda JYP-akatemian rynnistykselle mitään ja joutuu lähelle mestiskarsintoja. Kauden positiivisin suorittaja kisassa on joukkueen sisäisen pistepörssin voittava Ossi Pellinen joka kipparoi joukkueen vuoden päästä alkavalla kaudella aivan uusiin suorituksiin. Kisa ei tule olemaan varsinaisesti huono mutta ei onnistu voittamaan oikeita pelejä.


SaPKo: Alkukauden vaikeuksien myllätessä, kysytään kannattajilta malttia kestää pässipaitojen oppivuosi 2011 loppuun asti. Se kuitenkin kannattaa koska Tirkkosen pässilauma laukkaa säälipleijareista varsinaisiin pudotuspeleihin eikä sielläkään suostu rauhoittumaan ilman yhtä kaikkien aikojen ottelusarjaa. Jukurit ja SaPKo pelaavat nimittäin yhden upeimmista ottelusarjoista mitä puolivälierien historiassa on mestiksen osalta nähty.


JYP-akatemia: Kautta D:n uuden tulemisen ajan on joukkuetta ennakoissa hyljeksitty. Sitä on soimattu kasvottomaksi robottifarmiksi jolla ei olisi asiaa minkään osalta mestikseen. Kerta toisensa jälkeen on D näyttänyt voimansa, nuorehko tiimi kera loistavan valmentajansa vaan tekee sen kerta toisensa jälkeen, ja em soimaajat nieleskelevät kalkkia. Nytkin kun katselee joukkueen nimiluetteloa, olisi helppo tuhahtaa ja pyöritellä päätään, Jyppi akat viimeseksi, senhän näkee selvästi.

Vaan tälläkin kertaa JYPin farmijoukkue yllättää. Alkukausi on suht positiivinen mutta välillä joukkuetta vastaan myllytetään sellaisia ottelutuloksia että heikoimpia hirvittää. Joukkue häviää ensimmäisen kuukauden aikana peräti kolmesti yli viiden maalin erolla. Mutta muuten nuori joukkue jaksaa kaksi kertaa mestiksen kuukauden pelaajaksi valittavan Samu Perhosen johdolla hyvin syksyn ja palasen talveakin. Marraskuun loppupuolelta alkaa lähes joulutaukoon jatkuva heikko putki joka vie Akatemian pohjaan asti. Tuon putken katkaisee joulunaluspelissä napsittu voitto. Kevätkaudella nähdäänkin Akatemian pojilta mieletön rynnistys jossa osansa ansaitsevat myös JYPistä saapuneet astetta juonikkaammat ketkut. sääleissä Akatemialta loppuu kuitenkin bensa kahden ensimmäisen ottelun jälkeen ja Jokipojat on valmis rynnistämään puolivälieriin.


Jokipojat: Susirajalla pelataan myös vaihtelevaa kautta ja Haapakoskella kestää jonkin aikaa saada joukkue näppeihinsä. Alkukaudesta joukkueella on tuskaisinta mutta talven myötä otteet paranevat. Varsinaisesti räiskyvää joukkuetta ei Mehtimäen lehtereillä nähdä ennen pudotuspelejä. Pleijareissa Jokipo nujertaa sääli-vaiheessa JYP-akatemian mutta taipuu viiden välierä-ottelun aikana Sportille. Jokipoikien kauden pelaajalista tullaan muistamaan erityisesti Samu Pitkäsestä. Pitkänen pelaakin todellisen nappikauden ja kolkuttelee liigan portteja.


Kiekko Laser: Parin alkukierroksen ajan vaikeuksissa oleva Laser pelaa väkevän syyskauden. Joukkue heikentyy kuitenkin vuoden vaihteessa Kärppien napatessa muutaman vahvasti esiintyneen pelaajan omaan rosteriinsa. Laser hiipuu hieman loppua kohden eikä siitä ole enää pärjäämään hurjistuneelle SaPKolle sääleissä. Kauden jälkeen valmentaja Mikko Manner siirtyy allsvenskaniin valmentamaan erästä nousukasjoukkuetta kohti elitserieniä. Joukkueesta vahvimmin esiintyvät hyökkääjät Olli Julkunen, Jari Löfman sekä Tomi Ståhlhammar.


Peliitat: Uudesti syntynyt, historiaa 1.divisioonasta vuosikymmenien takaa omaava Peliitat ei vielä esitä "vanhan tekijän" otteita vaan on eräänlaisessa välitilassa kykenemättä jyräämään jatkuvan vahvasti kuten Jukurit tai Sport mutta sortumatta kuitenkaan pitempi-aikaiseen kääpiömeininkiin tyyliin vanha HeKi. Peliitat saa sarjaan shokki-alun ottaen kärkijoukkueita vastaan pari kirvelevää tappiota. Peliitat jyrää sarjassa etenkin kotonaan eikä Heinolan betonihelvetistä juuri helppoja pisteitä vieraille jaeta. Kaiken kaikkiaan joukkue pelaa kohtuullisen tasapainoisen kauden. Vaikeinta aikaa joukkueelle on joulu-tammikuu joiden aikana joukkue käy läpi oman via Dolorosansa jatkaakseen sitten suoraan pudotuspeleihin. KooKoon ja Peliittojen välillä nähdäänkin huima sarja josta ei tunnelmaa puutu. Ikan sotureita ei kuitenkaan edes Jasi-myrsky pysäytä vaan Peliitat päätyvät puolivälierissä kesälaitumille. Joukkueen hienon kauden tähtihetkiin kuuluu mm. toimitusjohtajan veljen nollapeli Jukureita vastaan sekä Sinkkosen viiden pelin toimitsijakielto joka sikiää suurinumeroisesta tappio-ottelusta Sportia vastaan.


TuTo: Koko mestistä seuraavan kansan ihmetykseksi Niukkanen ei saakaan kauden aikana potkuja. TuTo pelaa häikäisevästi vain ajoittain mutta onnistuu silti pelaamaan tasavahvan kauden. Erityisesti alkukausi tuottaa tuskaa, sitä ei kuitenkaan muistella pronssimatsin jälkeen, kun Tami rummuttaa "joukkueensa" saavutusta. Antti Virtasen pistepörssivoitto tuskin ihmetyttää ketään, eikä liiemmin se että Niukkanen saa lähteä kauden päätteeksi uusiin maisemiin ja ruoriin astuu Mr X. Virtasen lisäksi TuTosta muistetaan Moision hurjat otteet ja Paul Erikssonin huima pistesaldo joka vie miehen suoraan "verivihollisen" leiriin Elyseelle.


Hokki: Hokki ja Putte, lyömätön yhdistelmä! Virtala tanhuaakin itsensä pistepörssin top kolmeen ja joukkueensa vahvan kauden myötä pudotuspelien kotietuun. Mutta Virtalastakaan ei ole vastusta Virtaselle joka johdattaa muutoin alakynnessä ottelusarjassa olleen TuTon välieriin. Virtalan lisäksi Hokissa säkenöi erityisesti nuori Fomin josta tulee Kajaanilais yleisön suursuosikki.


KooKoo: En olisi TuTon taannoisen mestaruuden aikaan uskonut nyt kirjoittavani tätä mutta Lehkosella riittää epäilijöitä niin Jatkoajassa kuin muuallakin. Ja Ikan projekti alkaakin kantaa hedelmää kreivin aikaan. KooKoo pelaa nappikauden ja yllättää monet viimeistään liigakarsinnoissa joihin mestarilla on pääsyoikeus. Jo kauden aikana Lehkosta rummutetaan todellisena nerona kuin TuTon kulta-aikaan. Ja tämä kaikki ilman Tero Forsselia.

KooKoon kauden jo päätyttyä koetaan vielä yksi iso jytky. Huhtikuun harjoitusotteluissa leijonajoukkueen luukulla nähdään nimittäin Rämöjä kaksin kappalein!


Sport: Mestari-Sport pelaa kerrassaan upean kauden tykittäen voittoja vain hieman harvempaan tahtiin kuin Jukurit. Sport on vastuussa mm runkosarjan suurinumeroisimmasta voitosta kun se peittoaa vieraissa Peliitat 11-2. Pleijareissa vire ei kuitenkaan kestä puolivälierien jälkeen vaan joukkue häviää niin välierissä kuin pronssimatsissakin. Kaudesta jää kaikesta huolimatta kuitenkin toiveikas maku vaikka fanit hieman hajoilevatkin välierien kohtalokkaan ottelun jälkimainingeissa. Kauden mieleenpainuvin suoritus Sporttilaisilta on muuan Huikean Jampan tekemä maali puolivälierien ratkaisevassa ottelussa.


Jukurit: Vuodenvaihteeseen asti miltein mahdoton horjutettava ja senkin jälkeen päästää Sportin vain näön vuoksi mukaan kamppailuun runkosarjan ykköstilasta. Muutama paha menetys ja niidenkin myötä piinalliseksi käynyt SaPKo-sarja vie joukkueelta ison osan mehuista. Bensa riittää vielä voittoon TuTosta hieman tylsähkössä välieräsarjassa mutta finaaleissa nähdään täydellinen KooKoon näytös jossa Jukureiden pelaajat juoksutetaan kanveesiin paikoin hyvinkin näyttävällä ja toimivalla viisikkopelillä. Kultaista kypärää joukkueessa kantaa liki koko kauden ajan nuori Jesper Piitulainen.


Mitalisijat:
Kulta: KooKoo
Hopea:Jukurit
Pronssi: TuTo

Pistepörssi:
1. Antti Virtanen - TuTo
2. Teemu Virtala - Hokki
3. Jesper Piitulainen - Jukurit
4. Kalle Konsti - SaPKo
5. Joni Häppölä - Peliitat

Puolustajat:
1. Paul Eriksson - TuTo
2. Matti Näätänen - Jokipojat
3. Kai Syväsalmi - KooKoo
4. Vesa Kulmala - Jukurit
5. Tony Vidgren - Peliitat

Jäähypörssi:
1. Patrik Moisio - TuTo
2. Toni Kiren - Kiekko-Laser
3. Jarkko Näppilä - Jokipojat
4. Patrik Forsbacka - KooKoo
5. Panu Poutanen - Kiekko Vantaa

Vuoden tulokas: Oula Palve - JYP-akatemia

Vuoden Valmentaja: Ismo Lehkonen - KooKoo


Nousijaakanditaatit Suomi-sarjasta:
1. HC Satakunta
2. KJT Tuuski
3. HCK
 
Nyt kun katsoi tuota liikennettä Liigan ja Mestiksen välillä ennen ensimmäistä kierrosta, voi ainakin ennustaa, että Mestiksessä tulee tällä kaudella pelaamaan enemmän pelaajia kuin koskaan aikaisemmin. Tiedä sitten, miten tuo pelaajaruletti rauhoittuu jatkossa.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Nyt kun katsoi tuota liikennettä Liigan ja Mestiksen välillä ennen ensimmäistä kierrosta, voi ainakin ennustaa, että Mestiksessä tulee tällä kaudella pelaamaan enemmän pelaajia kuin koskaan aikaisemmin. Tiedä sitten, miten tuo pelaajaruletti rauhoittuu jatkossa.

+1, aika hurja ruletti heti ensimmäiselle kierrokselle. Kyllähän tuolllainen syö jo sarjan uskottavuutta, kun kymmenkunta ukkoa siirtyy sarjaportaalta toiselle. Koko kauden lainat on ymmärrettäviä, mutta nuo muutaman pelin lainat on aika perseestä.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Kaipa itsekin tänne laitan ennustukseni kun olen sen SM-Liigankin puolelle tehnyt.

Runkosarjan loppujärjestys:

1. KooKoo
2. Jukurit
3. Sport
4. TuTo
5. Jokipojat
6. LeKi
7. Hokki
8. Peliitat
9. K-Vantaa
10. K-Laser
11. SaPKo
12. JYP-Akatemia

Perusteluja en jaksa raapustaa, mutta runkosarja siis näin.

Karsinnassa KooKoo voittaa SaiPan otteluvoitoin 4-3 ja nousee SaiPan tilalle liigaan, SaiPa Mestikseen. TuTon vuoro ensi kaudella, jolloin karsinnassa kaatuu KooKoo ;)
 
Mestis seurojen budjetit alkaneelle kaudelle ovat seuraavanlaiset

Kokonaisbudjetti:

1.832.000 Sport
1.200.000 Kookoo
950.000 Jukurit
805.000 Jokipojat
770.000 Tuto
585.000 Hokki
500.000 K-Laser
490.800 Sapko
360.000 K-Vantaa
300.000 Peliitat
286.800 JYP-Akatemia
286.500 Leki

Pelaajabudjetit:

400.000 Kookoo
356.000 Sport
350.000 Jukurit
270.000 Jokipojat
230.000 Hokki
200.000 Tuto
178.500 Sapko
150.000 K-Laser
110.000 Peliitat
100.000 Leki
65.000 K-Vantaa
51.000 JYP-Akatemia

Sportin pelaajabudjetissa ihmetyttää se, mitenkä vaasassa maksetaan kovempia palkkoja pelaajille kuin esimerkiksi mikkelissä, jossa on kuitenkin huomattavasti nimekkäämpi pelaajalista? Eihän tuo ole kuin kuusi tonnia eroa, mutta kun vertaa nimilistoja niin kyllähän vaasan ryhmän pitäisi olla huomattavasti edullisempi.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportin pelaajabudjetissa ihmetyttää se, mitenkä vaasassa maksetaan kovempia palkkoja pelaajille kuin esimerkiksi mikkelissä, jossa on kuitenkin huomattavasti nimekkäämpi pelaajalista? Eihän tuo ole kuin kuusi tonnia eroa, mutta kun vertaa nimilistoja niin kyllähän vaasan ryhmän pitäisi olla huomattavasti edullisempi.

Ei ole missään nimessä vielä kaikki käytössä. Tuleviin hankintoihin on jätetty kunnolla varaa. Pelaajien palkoista kun ei ole tietoa, niin mistä sitä tietäisi, vaikka olisikin jopa 300k€ joukkue tällä hetkellä. Ainakin Puurula, Tapio, Suonpää, Halava, Heikkinen tienaavat varmasti ihan mukavasti.

Onko noista budjeteista mitään tarkempaa tietoa, että miten tulojen on odotettu jakaantuvan?
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportin pelaajabudjetissa ihmetyttää se, mitenkä vaasassa maksetaan kovempia palkkoja pelaajille kuin esimerkiksi mikkelissä, jossa on kuitenkin huomattavasti nimekkäämpi pelaajalista? Eihän tuo ole kuin kuusi tonnia eroa, mutta kun vertaa nimilistoja niin kyllähän vaasan ryhmän pitäisi olla huomattavasti edullisempi.
A) Sport ei ole käyttänyt pelaajabudjettiaan loppuun asti.
B) Sportin pelaajabudjetista osa menee a-nuorten joukkueen rakentamiseen. Esimerkiksi Mikkelissä tälle ei ole tarvetta, koska juniorit pelaavat ripulisarjaa.
C) Kuka uskoo että Jukurijoukkue maksaa vain 350 tonnia? Eiköhän siellä ole yhteistyökumppanit maksamassa palkkoja tai ilmoitettu luku ihan hatusta.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
C) Kuka uskoo että Jukurijoukkue maksaa vain 350 tonnia? Eiköhän siellä ole yhteistyökumppanit maksamassa palkkoja tai ilmoitettu luku ihan hatusta.
Mikkelissä asiat osataan muita paremmin.
Jukureiden muun organisaation budjetti on 600k€, kun kouvolassa 800k€ ja Sportilla hieman alle 1,5M€ eli ei turhaa ylimääräistä henkilöstöä tai menoa.
Canal+ karavaani kulkee niinkuin Mikkelissä halutaan, joten mediapeli osataan.
Jukureiden faniporukka käy joka vieraspelissä ja kannatus on ehdottomasti koko sarjan parasta ja yhtenäisintä.
Joukkueen hallista tulee mestiksen paras, kunhan nykyinen remontti on ohi ja homeet saadaan raavittua irti pukukoppien seiniltä.

Nyt vain odotetaan, että sarjan parhaiten koottu joukkue hoitelee ensin mestismestaruuden niin he pääsevät tiputtamaan odotetusti aloittaneen emäseuran pois kitumasta.
 
Otetaanpas tähän kolme "suurinta" tarkempaan syyniin.

Tulopubjetit
1.912.000 Sport
1.300.000 Kookoo
950.000 Jukurit

Joista sponsori/mainostulot:
750.000 Kookoo
550.000 Sport
470.000 Jukurit

Lipputulot:
810.000 Sport
295.000 Jukurit
200.000 Kookoo

Ottelutapahtumien tuotot:
477.000 Sport
200.000 Kookoo
120.000 Jukurit

Julkaisutuotot:
50.000 Kookoo
30.000 Sport
25.000 Jukurit

Muut tulot:
100.000 Kookoo
45.000 Sport
40.000 Jukurit

Kulupuolelta puolestaan seuraavaa

Valmennus ja muut johtohenkilöt:
235.000 Sport
155.000 Jukurit
150.000 Kookoo

Varusteet ja huolto:
120.000 Sport
100.000 Jukurit
65.000 Kookoo

Matkakulut:
124.000 Sport
40.000 Jukurit
30.000 Kookoo

Jäämaksut/hallivuokrat:
125.000 Sport
40.000 Jukurit
40.000 Kookoo

Hallinto/toimisto:
175.000 Kookoo
170.000 Sport
110.000 Jukurit

Ottelujärjestelyt:
245.000 Sport
130.000 Jukurit
70.000 Kookoo

Mainos ja julkaisukulut:
35.000 Sport
20.000 Kookoo
10.000 Jukurit

Muut kulut:
422.000 Sport
250.000 Kookoo
15.000 Jukurit
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Matkakulut:
124.000 Sport
40.000 Jukurit
30.000 Kookoo
Jäämaksut/hallivuokrat:
125.000 Sport
40.000 Jukurit
40.000 Kookoo
Ottelujärjestelyt:
245.000 Sport
130.000 Jukurit
70.000 Kookoo
Muut kulut:
422.000 Sport
250.000 Kookoo
15.000 Jukurit

Miten hitossa matkakulut voivat olla kolminkertaiset toisena olevaan nähden? Sama juttu hallimaksuissa, mutta onko edes ihme, kun Sport joutuu elättämään myös Botniahallin. Ottelujärjestelyt ja muut kulut... voisiko joku selittää, että minne kaivoon sitä rahaa heitetään?

Tulopuolella muuten aika kova tavoite tuo 810k€ lipuista. Laskin 2500ka:lla ja 13€ ka lipun hinnalla tulokseksi 780k€. Ilmeisesti tuo ka lipun hinta on enemmän tai sitten on typerästi laskettu playoffit mukaan. 80k€ voittoa laskin Sportille.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Miten hitossa matkakulut voivat olla kolminkertaiset toisena olevaan nähden?
Onko A-junioreiden kulut tuossa mukana? Se selittäisi.

Ilmeisesti tuo ka lipun hinta on enemmän tai sitten on typerästi laskettu playoffit mukaan. 80k€ voittoa laskin Sportille.
Niemi sanoi parin päivän takaisessa Pohjalaisen jutussa, että kauden tulobudjetti on rakennettu huonoimman vaihtoehdon varaan, eli pelkkien runkosarjaottelujen. Samat sanat on tosin sanottu muutamana aikaisempanakin kautena, henkilöistä riippumatta.
 
Lipputuloissa pisti silmään myös Jukureiden suurempi tavoite Kookoo:hon verrattuna, summassa täytyy olla pudotuspelit päätyyn asti, koska runkosarjan yleisötavoite on Jukureilla 1300 katsojaa per peli, kun taas Kookoolla vastaava on 2500. Sportin yleisötavoite on 2571.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Lipputuloissa pisti silmään myös Jukureiden suurempi tavoite Kookoo:hon verrattuna, summassa täytyy olla pudotuspelit päätyyn asti, koska runkosarjan yleisötavoite on Jukureilla 1300 katsojaa per peli, kun taas Kookoolla vastaava on 2500.

Mistä nuo luvut on peräisin? Jos laskee esim Jukurit, 24 kotiottelua x 1300 katsojaa/peli x keskim. 10 €/ lippu, niin tulee jo summaksi 312 000 €. Listassa oli lipputulot 295 000 €. Paljon lienee sit lipun keskihinta, kymppi ei Mikkelissä varmaan kaukaa hae kuitenkaan.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onko A-junioreiden kulut tuossa mukana? Se selittäisi.

Niemi sanoi parin päivän takaisessa Pohjalaisen jutussa, että kauden tulobudjetti on rakennettu huonoimman vaihtoehdon varaan, eli pelkkien runkosarjaottelujen. Samat sanat on tosin sanottu muutamana aikaisempanakin kautena, henkilöistä riippumatta.

No joo, se selittäisi suuren eron. Ilmeisesti muilla menee a-junnut muusta lähteestä.

Tuo yleisötavoite on kyllä niin kova, että aika varmasti siitä jäädään ainakin jonkin verran. Taas pitäisi mennä päätyyn saakka, jotta saataisiin 6 numeroinen voitto. Miten se olikaan viime kaudella... ilman playoffeja olisi tehty tappiota. Toivotaan, että tunarointia ei tule, mutta mitäköhän ne muut kulut ovat?
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Olisikohan siinä tapauksessa kaikki tulot ja menot laskettu samalla kaaviolla, eli A-Junnut mukaanlaskettuna? Melkoinen matematiikka joka tapauksessa jos Junnuila on pienempi hallivuokra/ ottelu, ja varmaan paljon muitakin tekijöitä joudutaan huomioimaan.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Yleisömääristä on ollut puhetta ketjussa, niin heitetään ihan oikea ennustuskin, vaikka sarja jo alkoi.. kuuden kierroksen jälkeen Mikkelissä on käynyt vähiten yleisöä koko sarjasta.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Yleisömääristä on ollut puhetta ketjussa, niin heitetään ihan oikea ennustuskin, vaikka sarja jo alkoi.. kuuden kierroksen jälkeen Mikkelissä on käynyt vähiten yleisöä koko sarjasta.
Saa nähdä miten halliremontin jälkeinen tiuha kotipelien sarja vaikuttaa yleisömääriin Mikkelissä. Uutuudenviehätys tuo varmasti paljon lisäkatsojia muutamaan ensimmäiseen matsiin, mutta muutenhan pitkä kotiputki alkaa väkisinkin kääntyä rasitteeksi loppupuolella.

edit. nyt kun katselin tarkemmin kalenteria, niin onhan nuo Jukureiden lokakuun kolme vieraspeliä sijoitettu sillä tavalla kätevästi, ettei kovin pitkiä kotiputkia pääsekään muodostumaan. Joka tapauksessa odotan kyllä vähintään kakkosella tai jopa kolmosella alkavia lukemia kolmeen ensimmäiseen peliin (TUTO, Jokipojat, Sport).

edit2. ok, luulin että myös yleisötiloja rempataan tässä vaiheessa.
 
Viimeksi muokattu:

oskum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Saa nähdä miten halliremontin jälkeinen tiuha kotipelien sarja vaikuttaa yleisömääriin Mikkelissä. Uutuudenviehätys tuo varmasti paljon lisäkatsojia muutamaan ensimmäiseen matsiin, mutta muutenhan pitkä kotiputki alkaa väkisinkin kääntyä rasitteeksi loppupuolella.

1. vaiheessahan hallilla ei käsittääkseni yleisö- / katsomotiloille juurikaan mitään tapahdu, joten hallin uutuudenviehätyksen varaan ei voi laskea yhtään mitään. Joukkueen sitten toki :)

No vakavasti puhuen, jos Jukurit vierasmatseista saa kunnon voittoputken päälle niin tuo 1300 voi olla se realistinen määrä, en jaksa uskoa mihinkään suureen nousuun viimevuosista, varsinkaan kun mitään Liiga-hypetystä ei joukkueen puolelta ole tullut eikä tule.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
1. vaiheessahan hallilla ei käsittääkseni yleisö- / katsomotiloille juurikaan mitään tapahdu, joten hallin uutuudenviehätyksen varaan ei voi laskea yhtään mitään. Joukkueen sitten toki :)

Joo, tavalliselle katsojalle ei tosiaan remontin tässä vaiheessa juuri paljon näkyvää muutosta entiseen ole tapahdu. Jotain pientä viilausta kai. Lämpimämpi hallissa pitäisi kuitenkin olla (?), kun halli on jälleen kaukolämmön jakelussa. Näin on viimeksi ollut joskus 80-luvulla kuulemani mukaan.
 

teukka2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mitä noihin matkakuluihin tulee, niin Sportilla on varmaankin tosiaan myös A:n matkalaskut ynnätty mukaan.

Toisekseen, kun Mestis-joukkueet sijoittaa suomen kartalle ja vähän silmäilee, niin ihan maantieteellisten sijaintien perusteella voisi veikata, että K-Laserille, Hokille ja Sportille tulee eniten kilometrejä ja matkakuluja tämän valtakunnan maanteillä.
Jokipojat ja TuTo varmaan matkustavat myös ihan mukavasti, mutta muut joukkueet jäävätkin jo suhteellisen pienelle alueelle, jolloin voisi kuvitella kilometrejä kertyvän hieman vähemmän kuin edellä mainituilla, joka taas johtaa selvästi pienempiin laskuihin bussifirman suunnalta.
 

Kenkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Minulla on kädessäni Kouvolan Kaupunginhallituksen hyväksymän julkisen asiakirjan kopio, jossa kerrotaan KooKoon tulevan kauden budjetiksi n. 1 500 000 e. siitä siis lähdetään. Matkakulujen mainittiin jo viime vuonna olleen 70 000 e.-ei varmaan laske tänä vuonna, myös hallikulut olivat 45 000 e. ja monet muut luvut ovat Diasectralin taulukossa heittäneet häränpyllyä, mutta kun ne laskee yhteen niin aika lähelle samaa päästään. Mistä nuo luvut on napattu? olisi mukava tietää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös