Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ennustusketju alkavalle kaudelle

Viestiketju osiossa 'Kärpät' , aloittajana Roger Moore, 11.08.2019 klo 22.11.

 1. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Avataanpa tällainen ketju mihin voi laittaa ennustuksia ja veikkauksia tulevaa kautta kohtaan. Ketju voi olla luonteeltaan vähän sellainen leikkimielisempi ja kevyempi, mutta toki ihan hyvän maun ja järjen rajoissa. Toki saa myös laittaa analyyttisiäkin veikkauksia jos mieli tekee, sana on vapaa!

  Itse laitan runkosarjan osalta veikkauksia, pudotuspelejä ja CHL:ää en lähde vielä arvailemaan:

  -Kärppien konkarihyökkääjät Pyörälä, Jokinen ja Pesonen pelaavat kaikki ehjänä ja terveenä ja jokaiselle tulee vähintään 55 peliä runkosarjassa
  -Aiemmin mainittu kolmikko tekee myös hyvin pisteitä: Pyörälä 16+24=40, Jokinen 15+40=55 ja Pesonen 28+28=56
  -Joukkueen tehokkain pelaaja on kuitenkin Michal Kristof tehoilla 20+37=57. Risto on tehnyt kesällä hurjana hommia ja nyt kun joukkueessa on toinenkin slovakki niin Kristofilla lähtee ihan mopo käsistä ja naulaa itselleen kauden päätteeksi myös NHL-sopimuksen
  -Mikko Niemelä tekee tehot 5+9=14 ja muutama Kärppäfani lähtee paitaostoksille.
  -Radek Koblizekilla ei vieläkään oikein lähde, tekee kuitenkin 12 maalia mutta putoaa kauden aikana usein pois kokoonpanosta ja pudotuspelien kynnyksellä kun parasta kokoonpanoa arvuutellaan niin Kobli ei kuulu siihen
  -Jesse Puljujärvi pelaa tulevan kauden Pohjois-Amerikassa
  -Juho Lammikko on odotuksia parempi maalintekijä ja iskee maalin edustalta kovia maalimääriä. Tehot kauden päätteeksi on 20+10=30. Puolet maaleista menee perseen kautta. Joko oman tai jonkun toisen
  -Otto Karvinen pelaa elämänsä sesongin tehoilla 7+5=12. Lisäksi tappelee kauden aikana ainakin kahdesti
  -Lasse Kukkonen tekee maalin joko läpiajosta tai rankkarista. Tähän lasketaan myös RL-kisan aikana tehty maali
  -Kärppien nykyiseen rosteriin tulee vielä mukaan yksi puolustaja ja yksi maalivahti. Pakki voi olla joko Ohtamaa tai joku muu, veskari sen sijaan on joku muu kuin Veini Vehviläinen
  -Nykyisestä joukkueesta siirtyy pienen vastuun vuoksi pois ainakin kaksi pelaajaa kauden aikana
  -Kalle Loponen pääsee hyvin mukaan miesten peleihin ja pelaa 40 runkosarjan ottelua tehoin 3+10.
  -Kärpät voittaa runkosarjan ja kerää 121 pistettä. Kärppien julistetaan oleva varma mestari joskus tammikuussa ja muiden joukkueiden fanien mielestä kaikki muu kuin mestaruus on pettymys

  Olkaa hyvä, tässä on runkosarjan käsikirjoitus. Vielä yksi bubbling under osastolta:

  -Mikko Manner kehuu jokaisen voitetun pelin jälkeen vastustajaa ja jokainen voitto oli lähinnä seurausta hyvästä onnesta. Sillä ei ole väliä onko lukemat 2-1 vai 7-0.

  Tästä on hyvä jatkaa.
   
  Frostbite, Dalhan, holynordic ja yksi muu tykkäävät tästä.
 2. 1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kärpät pelaa ihan jees kauden, mutta kaikesta tekemisestä näkee, ettei pelata joukkueelle, vaan yksilöt nostavat itsensä joukkueen edelle. Kärpät ei pelaa finaaleissa.
   
 3. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Kärpät voittaa CHL-mestaruuden, mutta putoavat puoliväliereissä Liigassa. Minulla ei ole edes järkevää selitystä miksi, mutta jotenkin uskon ettei Kärpät Liigassa onnistu.
   
 4. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kärpät joutuu luovuttamaan 13.12. pelattavan Sport-Kärpät ottelun, koska pelaajat kieltäytyvät pelaamasta. Syynä seurajohdon päätös olla erottamatta päävalmentaja Mikko Mannerta 11.12. pelatun Kärpät-HPK ottelun tapahtumista huolimatta.
  Kärppiä ei kuitenkaan suljeta sarjasta.
   
  Smitty#41, Turpovitone & Frostbite tykkäävät tästä.
 5. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Osaatko ennustaa mitä tuossa ottelussa tapahtuu?
   
 6. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kuva on vähän epäselvä vielä...siellä näkyy...ei kai sentään...oi oi...

  Joku muu saa kertoa.
   
  Smitty#41, avail, Frostbite ja yksi muu tykkäävät tästä.
 7. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Huikeeta settiä, jatkakaa. :D
   
 8. Turpovitone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  En osaa lukea, joten muokataan.

  Kärpät voittaa CHL:ssä, Liigassa, U-20, U-18, sekä naisissa mestaruudet? Pitikö tämäkin asia tulla teille ulkomailta asti kertomaan?
   
  benicio ja tuulis2 tykkäävät tästä.
 9. Wakawakabum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,SJS
  Kärpät vie runkosarjan kuten viimevuonna, mutta niukalla piste-erolla toisena olevaan HIFK:hon.
  Playoffeissa ylletään kolmanteen sijaan.
  Skandaalinkäryä on joka puolella ja tuomaritoiminta puhuttaa koko kauden..

  CHL:ssä ei ole mitään palaa ja alkulohkoon jää Kärpät.
   
 10. tuulis2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Kärpät vie taas runkosarja ja pelaa finaaleissa Ilvestä vastaan. Tiukka on finaalisarja eikä edes
  Kaukokari ole auttamassa Ilvestä. Kärpät palaa siis vihdoin Suomen mestariksi. Tappara joutuu tyytymään pronssiin ja
  ainoa mikä lohduttaa Hifkiä on raviliiga-varsa Massi (jota valmentaa Kärppä-fani Pekka Korpi).

  Hyvin menee CHL-pelitkin. Kristallipallo ei kerro lopputulosta...
   
 11. avail Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Kärppien toimistolla tapahtuu sekaannus ja koko organisaation budjetti ohjataan valmennusryhmän käytettäväksi. Uhkapeleillään itsensä edellisessä elämässään elättänyt, nimeltämainitsematon Kärppävalmentaja Manner, kuulee marraskuisen kasinoillan kesken päässään äänen: "kaikki punaiselle".

  Oi voi...
   
 12. Vide68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Hyvät palstaveljet, ja sisaret. Tämä kausi on se kausi, kun Kärpät saavuttaa tuon kauan odotetun tuplan, eli kannua nostetaan niin Euroopan parhaimmuuden, kuin Suomen mestaruuden merkiksi. Avaan nyt hieman, miten moinen tavoite saavutetaan.

  Aluksi pitkään odotettu Case Puljujärvi päättyy siten, että Jesse saapuu kuin saapuukin Ouluun hakemaan vauhtia NHL-uralleen. Tämän jälkeen myös Ohtamaa tajuaa, että nyt on saavutettavissa jotain ainutlaatuista, ja päättää jäädä luutimaan Kärppien takalinjoille. Sosiaalisessa mediassa Atte saa kohtuuttomasti rapaa viivyttelystään, mutta sen jälkeen on Lasse Kukkosen vuoro astua esiin. Lasse avaa Kärppien Instagram-tilillä joukkueen sisäisiä tuntemuksia asiasta, ja jyrähtää, että Atte on yhtä arvokas pelaaja joukkueelle, kuin kuka tahansa muukin. Kauteen lähdetään näillä korteilla.

  CHL-pelit alkavat loistavasti Kärppien ollessa ylivoimainen lohkoykkönen. Samaan aikaan Liigan puolella peli takkuilee, varsinkin ylivoimassa on havaittavissa melkoista kankeutta, liekkö syynä viime kauden haamut, ken tietää. Näinä hetkinä Kärppien pelastajaksi nousee mies Slovakiasta, Rybarin pyhä Patrik. Kaveri torjuu sellaisella itseluottamuksella, ettei vastaavaa ole nähty sitten Kummolan kotikisojen hinnoittelun. Vaikka mies onkin havaittu erinomaiseksi mailapelaajaksi, tulevat joulutaukoon mennessä taotut tehot 2+7 hieman yllätyksenä kaikille muille paitsi minulle. Lopulta ylivoimakin saadaan raiteilleen kun Mamba lukee jatkoajan keskustelupalstalta kieli poskessa heiton ”Lasse maalin eteen luutimaan”. Heti seuraavassa pelissä Kukkonen iskeekin Tuohimaan taakse kolme pönttöä Kärppien kaataessa kriisissä rypivän HIFK:n. Tässä vaiheessa koko kiekkoileva Suomi tajuaakin että nyt on mestaruusjuna semmoisessa vauhdissa, ettei sitä pysäytä mikään, jopa Veikkauksenkin pudottaessa mestaruuskertoimen muotoon 1.11.

  CHL pelaillaan pois alta, Kärppien joutumatta kertaakaan tappioasemaan yhdessäkään otteluparissa. Finaalissa alkaa kuitenkin mopo keulia, ja tolppien väliin heitetään Annunen. Tämä nuori mutta sitäkin lupaavampi kassari tärisee kuin epileptikko tiskikoneessa, mutta onnistuu viimeisillä sekunnilla ottamaan kaikkien aikojen game saverin, josta saakin boostia loppukaudelle. Ottelu päättyy Kärppien 7-6 voittoon.

  Liigan puolella taotaan piste-ennätys, ja siinä sivussa Radek Koblizek voittaa maalipörssin. Puolivälierissä kaatuu SaiPa voitoin 4-1, mutta välierissä KooKoo laittaa hanttiin, ja ratkaisua haetaankin seitsemännestä ottelusta, jonka ratkaisee Sami Anttila toisessa jatkoerässä. Finaaleissa vastaan asettuu Tampereen joukkueista se parempi, ja tupsukorvat ovatkin vaikeasti kammettavissa, mutta lopulta joukkueen nestorit Lassen ja JokisJussin johdolla vievät Kärpät mestaruuteen.

  #hymiö
   
  Kaspo ja Risujemmari tykkäävät tästä.
 13. Nils Andersson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Kukkonen, Pyörälä, Jokinen ja Pesonen tulevat olemaan joukkueemme tuki ja turva jos vain terveinä pysyvät.
  Juho Lammikko tulee olemaan meidän pistehirmumme ja petaa itselleen tietään NHL:ään.
  Koko liigan uusi valovoimainen komeetta tulee olemaan Aku Räty - lähes Sebu Ahon tasoa.
  Uudet hankintamme, Rybar, Byström ja Krejcik osoittautvat onnistuneiksi hankinnoiksi.
  Tasoaan nostavat myös Lindsten, Koblizek ja Kristof.
  Runkosarjan voitamme 16 pisteellä toiseksi tulleeseen ja menemme finaaliin, jossa onkin vastassa yllättäen HIFK.
  Voitamme mestaruuden otteluvoitoin 4-2. Näin se käy...
   
 14. Eric Rooslind Jäsen

  Kärpät floppaa ja sukeltaa oikein urakalla. CHL jää alkusarjaan kuten Liigakin runkosarjaan ja sijaan 13.

  Rybar saa potkut runkosarja alussa torjuntaprosentin ollessa 84,4. Annusen kaveriksi hankitaan toinen AHL-arpa joka lähtee siirtorjalla tilalle tullessa toisen liigaseuran kakkonen. Annunen päättää kauden ykkösmaalivahtina torjuntaprosentilla 87,6.

  Puolustuksessa Krejcik loukkaantuu alkukaudesta ja kausi jää väliin. Byström pelaa ok alkukauden mutta myydään siirtorajalla Ruotsiin sääliviivan karattua. Kukkonen lopettaa kesken kauden jättäen uppoavan laivan. Heshka pelaa kauden tehoilla 4+6 +/- sarakkeen näyttäessä 11 pakkasta. Niemelä voittaa pakkien sisäisen pistepörssin 5+8 tehoilla ja fanipaitakauppa käy.

  Hyökkääjistä Jokinen lähtee joululta Tampaan kannujahtiin. Pesonen kiukuttelee ja istuu valmentajien koirankopissa puolet runkosarjasta. Pyörälän jalka ei kestä. Ovet käyvät ulos ja sisään mutta ilman suurempaa vaikutusta. Muunmuassa Tieksola ja Rädyt vaihdetaan paniikin hetkillä kun halutaan lisää vastuunkantajia. Tilalle joukkueeseen tulevat mm. Tuomas Huhtanen, Anssi Löfman ja Miika Lahti. Kärppien pistepörssin voittaa Lindsten 11+12 Sailion ollessa toinen 9+11.

  Valmennusvastuu vaihtuu joulukuulla kun koko valmennus irtisanotaan. Tilalle tulee Suikkanen, aisaparinaan Matti Alatalo ja Reijo Ruotsalainen. Maalivahteja luotsaa Pasi Nätynki. Aho siirtyy Carolinan GM:ksi. Paska kausi tulossa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2019 klo 14.17
  Turpovitone, Vide68, Rekka Pinne ja yksi muu tykkäävät tästä.
 15. Nils Andersson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Hohoo - huumormiehiä:)) Eikös Tami johonkin väliin mahtuisi ?
   
 16. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Kristallipalloni kertoo, että Puljun sopimus Kärppiin julkaistaan viikon sisään. Pienten alkukankeuksien jälkeen Lasse Kukkonen saa nuoren pojan ruotuun ja Pulju tulee olemaan Kärppien kärkimiehiä pisteiden valossa.

  Lisää ennustuksia, kun jaksan tuijottaa kristallipalloa lisää.
   
 17. LarZu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Vuosien odottelun jälkeen sain tunnukset ja aloitetaan kirjoittaminen mielenkiintoisella Kärppien ennustusketjulla.

  - Kärpät vaihtaa maalilaulua
  - Kärpät voittaa runkosarjan 124 pisteellä
  - CHL päättyy välierissä
  - Tehokkain pelaaja on Michal Kristof
  - Rybar pelaa loistavan runkosarjan torjuntaprosentilla 93,10%
  - Atte Ohtamaa pelaa Sveitsissä
  - Jesse Puljujärvi pelaa Kärpissä
  - Kärpät asentaa valomainokset pelipaitoihin
  - Lasse Kukkonen lopettaa uransa tähän kauteen
  - Kauden vaikein vastus on jälleen HPK
  - Playoffit pelataan mustilla paidoilla
  - Playoffeihin lähdetään ennakkosuosikkina ja kohdataan ensimmäisellä kierroksella yllättäjä Vaasan Sport, Kärpät voittaa 4-1 sarjan
  - Välierissä vastaan asettuu Tampereen Ilves, Karri Kivi on saanut tupsukorvat liitoon muttei riitä Kärppiä vastaan, sarja Kärpille 4-3
  - Finaaleissa kohdataan Helsingin HIFK ja saadaan kauan odotettu etelä vs pohjoinen finaali. Finaalit etenevät kärppien tahdissa ja lopulta game 5 päättyy Kärppien selkeään 5-1 voittoon ja mestaruuteen. Jussi Jokinen tekee 4 maalia viimeisessä pelissä. Mikko Kaukokari tekee yhden hifkille.
  - Kauden päätteeksi Mikko Manner lähtee maajoukkueen valmentajaksi
  - Playoffien tehokkain kärppä on Jesse Puljujärvi

  Tässäpä jotain, jäämme odottelemaan..
   
  Viimeksi muokattu: 15.08.2019 klo 14.47
  Pardus, Learn2Play, tuulis2 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 18. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Eiköhän Mikko tee sitä jo kauden aikana ja päätyttyä myös.
   
  Roger Moore tykkää tästä.
 19. LarZu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Sori tuli virhe. Päävalmentajaksi seuraavalle kaudelle oli tarkoitus kirjoittaa.
   
  Olbertson ja Pardus tykkäävät tästä.
 20. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Aamulla kaatui kahvinporot lattialle, joten niistä luin tulevan kauden faktat:

  -Kärpät pelaa tasaisen kauden runkosarjan kakkospaikalle, pisteitä 109
  -Kolmea peliä putkeen ei tällä kaudella hävitä.
  -Heshka nostetaan tällä kaudella esille tehottomuudestaan
  -Pesonen voittaa joukkueen sisäisen pistepörssin 49 pisteellä
  -Koblizek poksauttaa ketsuppipullonsa auki jo syyskuussa ja ansaitse paikan ykkösketjussa
  -Aku Räty pelaa yli 30 peliä liigan puolella
  -Jesse Puljujärvi pelaa Kärpissä ja hymyilee ensi kerran kolmeen vuoteen
  -Raksilan läheiset känkkylät nostavat myyntiä 20%
  -Pleijareissa pelataan myös mustilla paidoilla
  -Oskar Osala liittyy Kärppiin joulukuussa eikä ole pelannut ennen sitä missään
  -Ohtamaa ei pelaa Kärpissä tällä kaudella
  -Kärpät ehkä hieman yllättäenkin voittaa CHL-lohkonsa, mutta putoaa ensimmäisellä kierroksella
  -Annunen visiitit maalinsuulla pelottaa fanikuntaa koko kauden, mutta voittoja hänen peleistään tulee enemmän kuin tappioita