EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 812 691
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Huoh. Se vastenmielisimmistä joukkueista kaikkein vastenmielisin sitten voitti.

Mutta olipahan vähän erikoisia valintoja rankkareihin Southgatelta. Ja vähemmän yllättäen kaikki epäonnistuivat.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Ovatko nuo englantilaiset jalkapallofanit oikeasti kaikki noin rumia ja kaljamahaisia (sekä miehet että naiset)? Vai onko tuo vaan joku klišee jota TV-ohjaaja tarkoituksella vahvistaa poimimalla katsomosta vain niitä ennakkokäsityksiin sopivia katsojia?
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Jaaha, taas on traumatisoitu sukupolvellinen englantilaispelaajia rankkarikisalla. Sääli hienolle joukkueelle tällainen loppu. Oikein kuitenkin ilmeisesti varsin suurelle joukolle idioottifaneja. Noh, seuraava yritys sitten 30 v. kuluttua, kun Saka valmentaa. Ehkä fanitkin on oppinut käyttäytymään silloin.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Englannin nuorisokaarti laitettiin ampumaan, mutta paineet olivat, vain yksinkertaisesti liian järisyttävän massiiviset näille kavereille. Southgaten piikkiin tämä. Kokeneemmat ampujat olisivat olleet se parempi vaihtoehto tähän täysin ihmishermoja raatelevaan ja armottomaan painekattilaan, jossa Englannin pelaajat joutuivat/saivat olla. Nyt pitää huomioida se, että paineet olivat historiallisen infernaalisen kovat ja sinne laitetaan totaalisia rookieita ampumaan. Nyt jos koskaan oli se draaman kaari isolla draalla. Ei jättänyt tämä pilkkukisa ja finaali kyllä kylmäksi. Turnauksen paras joukkue voitti, tästä ei kahta sanaa.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Saka saa varmasti kuraa niskaansa tämän jälkeen ja ihan ansaitusti. Toisin pieni puolustus että valmentaja hänet pisti kentälle ja vetämään vielä rankkarinkin.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saka vois suosiolla lopettaa uransa tähän päivään. Twitter- ja instagram-tilinsä on varmaan jo täynnä tappouhkauksia ja rasistisia juttuja. Lopeta futis, vaihda nimi ja tuu Suomeen. Täällä on kivaa.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Maguire sentään pisti ylähyllylle. Italian voitto ihan jees, tuli aina oksennusta suuhun kun sterling oli kontillaan vitosen rajalla levittelemässä käsiään.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Tätä on odotettu 53 vuotta. Luigi Rivan johdolla tuli edellinen EM-pysti Luigi Rivan johdolla. Ja erityisesti Italia saa vähän lohtua siitä katkerasta finaalitappiosta Ranskalle vuonna 2000.

Eikös se ollu 2000 kiinni about 30 sekunnista tjsp. Ranska tasoitti ihan lopussa
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Fåreskin ja Azzurri laittoivat Euroopan polvilleen.

Britannia teki Euroviisuissa kojot ja jalkapallokentillä ei Englannilla ihan riittänyt loppuun asti. Eikä se Brexitkään vissiin ihan tuubiin mennyt.

Voimia lädeille.
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Oikeus toteutui.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös