EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 820 590
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ehkä tämä on merkki, että elämä jatkuu kaikesta huolimatta. Ehkäpä itse olisin sopinut tasapelin.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pelin aikana harmitti vietävästi esimerkiksi Pukin tilanne, josta ei tullut vaparia. Eipä harmita tippaakaan nyt enää. Hyvin tuli esille, mikä merkkaa.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Jostain kumman syystä näen tässä ottelun jatkamisessa näinkin pian jotain runollista kauneutta. Kun traagista tapahtuu, jalkapallo yhdistää, se tuo kansat lähemmäksi toisiaan, ja tässä tapauksessa peli halutaan pelata Eriksenille, ikään kuin osoituksena, että taistelemme yhdessä ja voitamme yhdessä, mitä ikinä eteen tuleekin. Signaali on hyvin todennäköisesti tullut Eriksenin puolelta, sillä nuo miehet tuolla elävät ja hengittävät jalkapalloa - se on heille perheiden jälkeen varmasti se elämän suurin asia. Siis en tiedä, kunhan höpöttelen. Mutta onhan tämä sellaista tunteiden ristiaallokkoa ja myllerrystä, ettei mitään rajaa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Nuo korismiehen kysymykset ovat aivan tolkuttomia välillä studiossa.

Anteeksi vaan, mutta Tapsa Suominen olisi tämänkin handlannut aikanaan sopivalla maltillisuudella.
 

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Istun täällä mökillä ilman telkkaria ja yritän jostain liveseurannasta pysyä mukana pelissä. Sitten tulee tällainen tilanne jota en edes nähnyt, ja silti kyllä riipaisi.

Ei varmaan hirveästi kumpikaan joukkue mahdollisia maalejaan tuulettele, vaan ne eleet ohjataan Eriksonin suuntaan.

On tämäkin kyllä aloitus Suomen kisoille. Faneille Vesa Keskisen kokoinen yläpeukku.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Tää on kyllä jotenkin niin suomalaista, että kivitetään vuorotellen selostajia, studiohenkilöitä ja ohjaajia. Palstalaiset olisivat varmasti itse osanneet tuollaisessa yllättävässä ja järkyttävässä tilanteessa toimia viileän rationaalisesti.

Ainakin itse tarkoitin ihan muuta. Jalkapallossa on ymmärtääkseni näitä nähty ja tuo pitkä elvytys sekä kuvakulmien suojaaminen joukkueelta on jotain minkä pitää katkoa liian pitkät jauhannat kuvineen.

Nyt on upeaa kuvaa molemmilta joukkueita! Pakko tässä Eriksenin viestin täytynyt painaa.

Pyydän anteeksi jos viestini tuosta loukkasi. Ei ollut todellakaan ajatus haukkua kaikki helvettiin.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Kyllähän tässä käytiin monia tunnetiloja läpi: Hämmästys/ihmetys, pelko, suru, epätoivo ja lopulta helpotus ja ilo, kun Eriksenin tilanne kääntyi hyväksi. Lisäksi kiitos ensihoitajille erinomaisesta elvytyksestä ja molempien joukkueiden faneille Eriksenille osoittamasta tuesta.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Peukku ylös kyllä paikalla oleville suomalaiskannattajille. On meillä hieno maa, jossa on pääasiassa hienoja ihmisiä.
Totta.
Siksi ihmetyttääkin Futisforumilla olevien idioottien määrä, kun yleensä maajoukkueen mukana kulkeva jengi on todella hyvin käyttäytyvää.
Afrikassa vaihdettiin lähetys Belgia-Venäjä-matsiin.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Vajakki? Mieti nyt sitä tilannetta! On ehkä kaverilla ollut vähän tunteet pinnassa siinä ja kelaillut vähän kaikenlaista. No mitäpä kaltaisesi mistään tunteista mitään tajua, varmaan petyit miksei se nyt kuollutkaan.

No olihan se ihan älyttömän tökerö kommentti Lehtolalta tuohon paikkaan vaikka olikin tunteet pinnassa. Tuo jälkimmäinen lauseesi ei voisi juurikaan poiketa enempää todellisuudesta. Nim . vastaavan tilanteen pelikentällä todistaneena jossa pelaaja ei selvinnyt hengissä
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Perpa ei lähtis pelaamaan. Erikoista että jatketaan. Aika hajallahan nuo tanskalaiset vaikuttaa tuolla olevan, ois ehkä ollu parempi jatkaa huomenna. Toivottavasti siellä ei nyt oo painostettu veijoja että tänään pelaatte vielä hei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös