Tila
Viestiketju on suljettu.

Kheldaur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Leijonat, (Saipa).
Ja kuten on todettu useaan kertaan, niin terveysalan ammattilaisen sanon, että ihan turhaan se ambulanssi sinne olisi ajettu. Se elvytys hoidetaan tosiaan siinä paikan päällä, ei sitä velttoa ruumista aleta minnekään siirtelemään.
Paljon kaikkea urallani nähneenä; kuolemaa, vakavia vammoja, raakaa väkivaltaa yms. En voi kuin hattua nostaa noille ammattilaisille jotka kaverin tuosta saivat virkoamaan. Upeaa työtä kertakaikkiaan
 

Haahuilija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mitä se helvetin ambulanssi tekisi siellä kentällä muuta kun ajaisi päältä?
Siellä oli jo elvyttävät osapuolet tekemässä tämän hetken tietojen mukaan sen verran kovaa työtä että kaveri vaikuttaa olevan tolpillaan edes välttävästi, ja hyvä niin. Shokeeraavaan tilanteeseen toimittiin täysin oikein.
Noni, lopetetaan nyt jo tämä vääntö.

Hirveä tilanne. Viittaa kyllä aivoperäiseen. No turha spekuloida. Ihan tyhjä fiilis. Ei kisat kiinnosta enää yhtään.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Yleisöä näemmä kehotettu pysymään paikallaan. Mutta ei kai tuota peliä voida enää tänään jatkaa tällaisen tragedian jälkeen.
Siellä on tullut soitto toimistolta, et laittakaas pojat peli käyntiin. Ei sota yhtä miestä kaipaa... 5 vaihtoa / joukkue...

Eri asia on, että pystyykö joukkueet pelaamaan? Toisaalta Tanska voi saada lisää sisua, et voitetaan tää peli Ericksenille... No aika näyttää.
Parempi olisi jos ei pelata
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Yksi toinen jol ei ollu tilannetajua, oli selostaja. Jakso 20 minsaa jauhaa.
Onneksi siirty studioo jossa Pohjalla oli, vaikka se joku vitun Riku ois varmaan jatkanu selostajan paskanjauhantaa.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils
Kyllä tuolle joku päätös pitää saada, niin hyvässä kuin pahassa. Kaikkien mielenterveyden kannalta tarvitaan uutiset tilanteesta. Siitä alkaa surutyö tai henkinen toipuminen järkyttävästä tilanteesta. Tämä päätös tähän varmaan annetaan tässä kunhan tiedetään missä mennään.
 
Aina ei voi voittaa, mutta aina voi hävitä.

Fordél

Jäsen
Peli ei saa enää tänää jatkua eikä varmasti jatkukaan.

Myös kaikenlainen vääntäminen on varmasti hyvä lopettaa täälläkin. Ei se hyödytä ketään tai mitään.

Jos tämä ei pysäytä vänkkäämästä tai vittuilemasta kanssaihmisille niin mikä sitten. Annetaan olla.
 
“The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence." - Charles Bukowski

Flagger

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Columbus Blue Jackets
Tanskan joukkueen fokuksen luulisi olevan täysin poissa ja en nyt ihan kamalasti laskisi Huuhkajienkaan pelihuumorin varaan, eli ottelun jatkaminen tuntuisi tässä valossa järjettömältä. Vaikka sitten pistejako, tai miten nyt näissä menetellään.
Jos Eriksen oikeasti on kunnossa (tai niin kunnossa kun mies nyt vaan voi olla) niin ottelun jatkaminen huomenna tulee varmasti mahdollisuutena esiin. Toivottavasti olisi onnellinen loppu tällä tarinalla
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Varpaat ja peukut pystyyn, että mies toipuu täysin. Karmea tilanne ja näytti siltä kaatuessaan, että noutaja tuli kertaheitolla.
 
en gÅng IFK alltid IFK!
Non,je ne regrette rien.

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lopulta tuo sairaskohtaus tuki suurinpiirtein "parhaassa" paikassa missä voi - lääkintähenkilöstö ja välineet n 10sekunnin päässä saatavilla.

Kurjasti alkoi Huuhkajien arvokisataival.
+ ei oltu kehitysmaassa. Venäjällä Tserepanovin tilanteessa tehtiin ilmeisesti vaikka mitä virheitä ja Antonio Puertan annettiin kävellä lopulta kentältä ilman mitään pois, kunnes lysähti uudelleen stadionin sisätiloissa.
 
RIP Blues

Karpat46

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Käyttäjä on saanut henkilökohtaisesta hyökkäyksestä pelikiellon.
Nimimerkki blackwolf: olet mitätön paska. Sinulla ei ole mitään merkitystä kenellekään.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sasha
Tämä lienee niitä hetkiä, kun spekulointi syystä ilman tietoa on aika turhaa.
Samoin lienee turhaa tarttua liian tarkasti tarttua esim. selostajien sanoihin. Aivan karmeaan tilanteeseen joutuivat livetilanteessa, ei tuollaiseen voi valmistautua.
Joku pätemään pyrkivä vänkääminen nyt tuntuu täysin idioottimaiselta.

Tärkeintä kuitenkin on Eriksenin vointi. Toivotaan parasta Eriksenille. Kuvat / raportit siitä, että herra on hengissä kentältä poistunut, on kuitenkin äärimmäisen lupaavaa nyt. Se keventää fiilistä jo aivan helvetisti. Kaikkea hyvää Eriksenille.

 

Alba

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Packers, original six
Ammattilaisena haluan sanoa tähän ikävään tapaukseen sen verran, että mikäli Erikseniä olisi alettu kuljettamaan ilman elvytystä sairaalaan vanhan ajan happi ja hanaa tyylillä, olisi mahdollisuus selviytymiseen kutakuinkin nolla. Onnekasta tässä tapauksessa Eriksenin kannalta oli, että tapahtui kentällä eikä esim. kotona. Erittäin harvoin laadukas elvytys alkaa noin nopeasti. Ikä ja nopea elvytyksen aloitus nostaa mahdollisuutta parantua kunnolla ihan todella paljon.
 
Facts are meaningless. You could use facts to prove anything that's even remotely true.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.