Elomolle kenkää!

  • 191 658
  • 727

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Ei muuta kuin: Kiitos TPS. Ainoa oikea ratkaisu kaiken paskan jälkeen.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
VIHDOIN! Ryhdikäs ratkaisu seurajohdolta.

Erityisen hyvältä kuulostaa myös se että Pikkarainen on osa tulevaa valmennustiimiä ja siten asettaa kyseenalaiseksi nämä spekulaatiot Stounista ja muista klaanin miehistä. Ehkä saamme jopa kokonaan ulkopuolisen valmennustiimin, jossa Pikkaraisesta koulitaan jatkaja Atun työlle kun Atu joskus Tepsistä lähtee.

Ei tähän hätään muuta kuin KIITOS!
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Riemun päivä. Pikkarainen kuulostaa hyvältä nimeltä tulevaisuuteen. Miestä on jo monet vuodet kuolattu moneen liigaseuraan päävalmentajaksi, mutta että apuvalmentajaksi(?). Hyvältä kuulostaa valmennustiimin suhteen siis.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä ratkaisu, mutta olisin halunut Elomon jatkavan A:n päävalmentajana. Mites nyt junnujen käy? Selin, Pikkarainen ja Helminen kuulostaa aika hyvältä triolta. P.S. Tepsin sivut kaatunut :D
 

Tuima

Jäsen
noniin, tulihan se sieltä.

"arvot eivät kohdanneet"
Vaihdettiin Molo joka tappelee tuulipukukansan kanssa Pikkaraiseen, joka tappelee sentäs oman joukkueen pelaajien kanssa :D

No ehkä se tappelee ensi kaudella vaikka Petun kanssa.

Go Turku, go turku....
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mielenkiintoinen kuvio. Elomo sai kenkää kun tappeli baarissa ja tilalle Pikkarainen joka sai kenkää kun tappeli baarissa :) No nyt kyllä tuli huomattavasti parempi valmentaja ja suoraselkäinen kaveri joka ollut törttöilystään pahoillaan.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Jahas... Elomolle kenkää kapakkanyrkkeilyn takia, ja tilalle Jarno Pikkarainen. [Linkki johtaa uutiseen Jarno Pikkaraisen ravonttolakäyttäytymisestä.]

EDIT: Olinpa hidas. No, varmasti Atu Selin on hyväksynyt Pikkaraisen mukaan ensi kauden tiimiinsä.
 

ceeceeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulainen jääkiekko
Pikkarainen kuulostaa hyvältä nimeltä tulevaisuuteen. Miestä on jo monet vuodet kuolattu moneen liigaseuraan päävalmentajaksi, mutta että apuvalmentajaksi(?).

Niin, tästähän me Pikkaraisen muistamme! "Kaudella 2012-2013 Pikkarainen valmensi Jukurit sekä runkosarjavoittajaksi että Mestiksen-mestariksi. Joukkue kuitenkin hävisi liigakarsinnat Ilvekselle otteluvoitoin 4–1. Hänet palkittiin Mestiksen vuoden valmentajana Raimo Määttänen -palkinnolla. Kaudella 2013-2014 Jukureiden peliesitykset vaihtelivat. Pikkaraisella kerrottiin olevan myös erimielisyyksiä joidenkin pelaajien kanssa ja lopulta Länsi-Savo uutisoi hänen käyneen käsiksi omaan pelaajaansa mikkeliläisessä yökerhossa 30. marraskuuta - 1. joulukuuta 2013 välisenä yönä. Seuraavalla viikolla Pikkarainen erotettiin Jukureiden peräsimestä." http://fi.wikipedia.org/wiki/Jarno_Pikkarainen

Ainoa oikea ratkaisu oli kuitenkin vapauttaa Elomo!!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joo, mikäköhän baaritappelu-ehto TPS:n valmentajan pestin vaatimuksiin oikein sisältyy? Pikkaraisen kanssa tapellessa kannattaa tosin suojata nenän lisäksi korvatkin.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hieno mahdollisuus Pikelle! Pike on laittanut omat asiansa kiitettävällä tavalla kuntoon, ja nyt voikin sit rempata TPS:n.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Mielenkiintoinen kuvio. Elomo sai kenkää kun tappeli baarissa ja tilalle Pikkarainen joka sai kenkää kun tappeli baarissa..

Tuolle itsekin hieman naurahdin.

Pisteet kuitenkin TPS:lle, tämä oli mielestäni ainoa oikea ratkaisu. Kausi on menetetty mutta imagon kannalta tärkeä veto, ei missään uskottavassa yrityksessä/organisaatiossa voida katsoa Elomon tempauksen kaltaista toimintaa läpi sormien. Pikkaraisellakin on omat temppunsa taustalla, mutta menneet on menneitä ja kyllä tämä tilaisuus on myös hänelle hyvä näytönpaikka ja keikkatyö päävalmentajana, en tiedä ajaako sisään jo sitten Selinin pelitapaa tulevaisuutta ajatellen.
 
Viimeksi muokattu:

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
HEI HEI HEI! Historiaako? Onko jokin toinen Liigaseura pelannut kolmen pääkoutsin alla kahdesti? TPS:n 2010 -luku on kyllä värikäs, vaikkei menestyksekäs.

Edit: siis kahdesti siten, että yhden kauden sisällä ollut kolme eri päävalmentajaa. Sinänsä nyt mentiin jo pidemmälle, koska tällä kaudella kaikki päävalkut ovat ns. vanhan ryhmän ulkoa.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Päivän paras uutinen. Ainoa oikea ratkaisu, jossa ainoa harmistus on se, että ratkaisu tuli näin myöhään. Siitä huolimatta: kiitos, TPS. Tämä palauttaa uskoani Palloseuraan, TPS:n tekemiseen ja ylipäätään siihen, mitä TPS edustaa.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Loistava uutinen kertakaikkiaan! Tervemenoa saatana kauas! Jatkaako A-nuoriss silti ensi kaudella tai jossain muualla organisaatiossa??? Toivottavasti ei missään roolissa..

Pikkaraisen hankinnalle erittäin iso käsi täältä. Paljon on hehkutettu takavuosina - nyt saa paikan näyttää! Ja iso plussa myös kuulumisesta ensi kauden tiimiin!
 

Jusupov

Jäsen
Suosikkijoukkue
NE Patriots, Jokerit ja Tampa Bay Lightning
Selin kun astuu remmiin päävalmentajaksi, niin 10:s päävalmentaja 5 vuoden sisällä. Miksi Atu ei ole päävalmentaja jo nyt vaan Pike? ei siinä, yrmy vaihtuu penkin takana, ainoana poikkeuksena että uudella on kokemusta pikkasen enemmän tähän touhuun.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisi mielenkiintoista tietää koska tähän ratkaisuun on päädytty kun vasta tällaiseen kellonaikaan uutisoitiin. Ajaako Pikkarainen omalla autolla Kuopioon ja tapaa joukkueen ensimmäistä kertaa kun nousevat bussista ja istuuko Elomo tuossa bussissa ja saa etsiä Kuopiosta uutta kyytiä kotiin? Vai onko Elomon juhlinta mennyt niin rankaksi ettei ole bussiin kyennyt nousemaan?

No ehkäpä tämä vaihdos on ollut asianosaisten tiedossa hieman kauemmin, eikä se sinällään mitään merkitse kun vihdoin saatiin vaihdettua parempaan! Uteliaisuudesta tuli vaan mieleen...
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Kuka muistaa "Celebrity deathmatch" -ohjelman Music Televisionilta? Olisi hieno jakso tämä Pikkarainen vs. Elomo. Tosin kehä ei olisi kehä vaan baari....
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Havaittavissa pientä huumoria tässä valmentajan vaihdossa, kun baaritappeluun osallistunut valmentaja heitetään ulos toisen baariappeluihin osallistuneen valmentajan tieltä. Mistä ihmeen arvoista TPS:n toimari puhui?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Havaittavissa pientä huumoria tässä valmentajan vaihdossa, kun baaritappeluun osallistunut valmentaja heitetään ulos toisen baariappeluihin osallistuneen valmentajan tieltä. Mistä ihmeen arvoista TPS:n toimari puhui?
Ehkä Pikkarainen ei tapellut Jukurien verskatakki päällään?
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Tämä ratkaisu ei muuten maksa TPS:lle muuta kuin Elomon ja Pikkaraisen välisen palkan erotuksen, koska jos su-päivän tapahtumat riittänevät määräaikaisenkin työsuhteen päättämiseen. Normaali työntekijälle tietty ei riittäisi, mutta Elomo on seuran keulakuvia ja työssään julkisuuden hlö yms.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hihhih. Turkulaiset jaksaa tarjota huumoria, pakko arvostaa. Ihan hyvä yritys vedota johonkin arvoihin, näin saadaan mukamas kunniakkaasti M.Elomo helvettiin seitsemän senttinsä kanssa, kun ei tommosia rähisijöitä Turussa katella, ei. Mutta ei kukaan sitten muistanut Pikkaraisen historiaa paria vuotta kauemmas.

On ne vekkuleita. Mitäs seuraavaks? Petteri Nummelin jos rupee vituttaa niin joku käy ottaa kuvia siitä jossain uima-altaassa missä se on samassa kuvassa pikkutytön kanssa, sitten lehdistötiedotetta jossa suoraselkäisesti heitetään Nummelin katujyrän alle koska meillä ei pedofiilit juhli! Tässä onkin sitten Nummelinin korvaaja, kokenut kovanaama joka ei vähästä hätkähdä, toivottakaa tervetulleeksi Jammu Siltavuori!
 

Bigg_Doggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täähä on kiva et Pikkaraisen ja TPS:n arvot kohtaa, ei tarvii baaris tapella ulkopuolisten kaa vaa voi laittaa omia nippuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös