EHT & EHC 2020–2021

  • 137 318
  • 1 241

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Koko Suomi on kyllä ihan jäljellä jalalla. Ihan kuin Suomen joukkue olisi odottanut että tästä tulee joku Liiga viivelähtö vs. viivelähtö läpsyttely.
Henk.koht ei yllättänyt, että Venäjällä on todella taitava nippu, mutta tämä ero jalkanopeudessa on aika hirvittävää katseltavaa. Olisi voinut nämä jukkapeltolat jättää kotiin ja ottaa oikeasti lupaavia pelaavia jengiin.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
"Ollaan pikkusen hitaamman olosia." - Timonen

Aika kauniisti sanottu
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jalo on kyllä loistava selostaja tehtaan takuulla. Erottaa oleellisen epäoleellista ja tuntee lajin (pystyy analysoimaan peliä) eikä pohdiskele että onkohan tuo paitsio kuten eräällä naapurikanavalla.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Setänen piti pystyssä hyvin, mutta ei riittänyt loputtomiin. Tämä on vähän sama kuin World Cupin luisteluvoimaiset P-Amerikan-junnut vastaan Suomen hitaat aikuiset. Nyt vain Venäjän nopeat taitojunnut vs SM-Liigan hitaaseen pelailuun tottuneet aikuiset.

Laitoin Venäjälle vain 4 maalia tänään, joten toivottavasti tämä nyt vähän tasoittuu, koska muuten "yllätys" on suurempi kuin odotinkaan. Venäjän kerroin oli vielä eilen pitkävedossa 10, joka oli täysin naurettava luku jokaisessa suhteessa. Laski sentään tänään jonnekin 4..
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Nurmelta hieno katko
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös