EHT & EHC 2020–2021

  • 137 272
  • 1 241

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Vähän venäläisiä lehtiä netissä taas tavailin google kääntäjän kanssa ja siellä ilmeisesti Nazarov on ilmoittanut, että lähinnä naureskelee Suomen, Ruotsin ja Tshekkien kritiikille Venäjän suunnitelmista lähteä U20 joukkueella Karjala turnaukseen. Allhockey.ru juttu tässä. Saattaa tietenkin olla, että kun kääntäjän kanssa lukee, niin kaikki nyanssit eivät tule läpi oikealla tavalla, mutta tuntuisi tuossa kuitenkin haippaavaan ko. joukkuetta ja kertovan, että useampi pelaaja on tärkeässä asemassa, omissa KHL joukkueissaan ja että esim. Suomen joukkueessa ei oo yhtään KHL pelaajaa. Edelleen saattaa olla kääntäjän omia juttuja, mutta pisti silmään kohta, joka kääntyi englanniksi seuraavasti.

" And the Finns, for example, do not have a single player from the KHL. Solid no-names that no one knows. But for some reason they decided to tell us. "

Solid no-names pisti kyl vähän hymyilyttämään, mutta toisaalta ei ole kerta tai kaksi, kun nimettömämpi Suomi on venäläisiä vienyt kiekossa. Oliko viimeisin kerta edellisten mm-kisojen välierissä?

Edit. pitäiskö Suomen lähteä venäläisiä vastaan poikkeuksellisesti vaihtehtopaidoilla, jossa rinnuksissa se ruotsalaisten lanseerama tuttileijona ja Suomen tilalla lukis Solid no-names
 
Suomi voisi "vastaiskuna" lähettää joulukuun Venäjän EHT-turnaukseen tuntemattomista ensikertalaisista koostuvan joukkueen. Eiku hetkinen, niinhän Suomella on tapana yleensä tehdäkin.
 
Rybyt tekee mitä niitä huvittaa ja heitähän ei sitten kiinnosta kenenkään muun mielipiteet tai kritiikki, ei edes kissan kusen vertaa. Rottenperkin hallissa kun pelataan niin hän saa ja kasaa sinne ihan juurikin sen joukkueen mikä rybyille parhaiten passaa. Ja muut nuolee kitinän ja vikinän kera näppejään. Paska homma. Jos olis jenkit ja kanukit tulossa niin rotalla ei olis pientäkään muskelia pelleillä tai lähettää näitä tulevaisuudentoivoja miehiä vastaan. Nämä höntsy-turneet ovat tiensä päässä, maksavaa yleisöä ei kannata vedättää, ei kertaakaan. Eikä mikään muu maa muuten edes kehtaisi yrittää tällaista shaibaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Paska homma. Jos olis jenkit ja kanukit tulossa niin rotalla ei olis pientäkään muskelia pelleillä tai lähettää näitä tulevaisuudentoivoja miehiä vastaan. Nämä höntsy-turneet ovat tiensä päässä, maksavaa yleisöä ei kannata vedättää, ei kertaakaan. Eikä mikään muu maa muuten edes kehtaisi yrittää tällaista shaibaa.

No onko Suomella tai Ruotsilla sitten hirveän hyvät joukkueet jalkeilla tähän turnaukseen? Ruotsi ei valinnut yhtään kokenutta huippupelaajaa SHLstä tai muista kärkisarjoista, vaan siellä on perusjyriä ja tulevaisuuden lupauksia. Myös Suomi valitsi tulevaisuuden kavereita ja kaikki omasta sarjasta.

Katsotaan nyt ihan rauhassa mihin Venäjän nuoret pystyy näitä C-joukkueita vastaan. Vauhtia ja taitoa on ainakin tarpeeksi vaikka Romanov, Denisenko jne huiput ovatkin jo yli-ikäisia A-junnuihin. EHT-pelit ovat yleensä aika väsynyttä läpsimistä, joten ihan hyvä juttu jos kentällä on ainakin energiaa.

Tshekki on tässä turnauksessa ainut jolla on vähän nimekkäämpi nippu jalkeilla jos nyt Jaskinit, Nestrasilit ja kumppanit eivät jää pois kun näkevät mitä on tulossa vastaan..
 
Myös Suomi valitsi tulevaisuuden kavereita ja kaikki omasta sarjasta.

Jep ja ensikertalaisia peräti 12. Tämä on luultavasti huonoin (siis paperilla) joukkue minkä Suomi on tähän kotiturnaukseen kutsunut ikinä. Eli ihan samaa shaibaa siellä Jalonenkin tarjoilee, edellistä kirjoittajaa lainaten.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Jep ja ensikertalaisia peräti 12. Tämä on luultavasti huonoin (siis paperilla) joukkue minkä Suomi on tähän kotiturnaukseen kutsunut ikinä. Eli ihan samaa shaibaa siellä Jalonenkin tarjoilee, edellistä kirjoittajaa lainaten.
Koska ottelut pelataan mielipiteistämme huolimatta, niin saavatpahan nämä 12 ensikertalaista ikimuistoisen hetken laittaessaan Suomiasun päälleen. Onnea heille saavutuksestaan! Koitetaan olla kuitenkin iloisia heidän puolestaan.

Maaottelutauon jälkeen Lukko aloittaa Sportia vastaan 11.11. Saapa nähdä, että millaisen joukkueen raumalaiset saavat kasaan. Mennäänkö pari ottelua a-junnuilla terästetyllä 3 ketjulla?
 

MaMaMaMaa

Jäsen
EHT-konseptin kulta-ajat ovat ajaneet kyllä rajusti ohi ja nyt voitaisiin myöntää tosiasiat. Rakentaa joko a) uusi parempi konsepti tilalle tai sitten b) vain antaa olla koko jutun. En itse ymmärrä, miksi ylipäätään korona-aikana pelataan. Olisi ollut ehdottomasti nyt paikka pysäyttää koko toiminta ja tarkastella tilannetta rauhassa ja järkevästi.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Onkohan se venäläisten Karjala-turnaukseen osoittama U20-joukkue niin ylivertainen ikäisissään, ettei voinut osallistua suunnilleen samaan aikaan pelattavaan U20-turnaukseen, johon Lundell ja kumppanit menevät? On ne kovia.

Jahas, nyt tuli allekirjoittaneelta puhdas hutikuti. Suomihan pelailee Ruotsissa 3 matsia paikallisia vastaan. Pahoittelut google-lukihäiriöstäni.
 
Viimeksi muokattu:

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Tšekin joukkueeseen Karjala-turnauksessa valittu Dynamo Moskovan ykkösketjun laituri Dmitri Jaskin ilmoitti eilisen TsSKA - Dynamo -ottelun jälkeen kieltäytyneensä osallistumasta Karjala-turnaukseen. Syynä tarve levätä. Dynamo voitti TsSKA:n yllättäen 3-4. Jaskin teki kaksi maalia.
 

Pardus

Jäsen
Leijonat tänään:

Innala - Koivistoinen - Saarela
Parikka - Saarijärvi

Sallinen - Tiivola - Turkulainen
Lappalainen - Kemiläinen

Björkqvist - Björninen - Oksanen
Seppälä - Rindell

Peltola - Siikonen - Karvinen
Lintuniemi - Eronen

Setänen (Rajaniemi)
 
Suosikkijoukkue
Los Wengeles - Newcastle United - Ukraina
Koblizek Tsekin joukkueessa, tirsk.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Rupesin katsomaan sopivasti puolisen minuuttia jukurikaksikon maalia ennen. Ruotsi ollut täysi vastaantulija ainakin sen aikaa mitä nyt itse tätä katsellut.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Eihän tossa oo pääsarjapelaajia nimeksikään. Luulin, et ne ois laittanu sentäs jonkinnäkösen KHL-joukkueen.

Kyseessä taitaa olla ihan oikea U-20 joukkue. 99-00 puuttuvat siis kokonaan ja myös QMJHL/OHL-pojat vahvistaisivat ryhmää, mutta he saattavat olla jo karanteenissa kohti jenkkejä + pari on jo aloittaneet kautensa.

Ja kun turnauksessa ei pelaa myöskään SHL- tai NLA kärkipelaajia, niin Tshekin Zohorna-Nestrasil Hronek-Jerabek ketju on käytännössä ainut yhdistelmä Euroopan huipulta. Tuo ketju pyöritteli ainakin ekassa erässä tätä Ruotsin C-nippua aika pahasti.

Suomen kotietu (motivaatio) voi tietysti vähän tasoittaa voimasuhteita, mutta Tshekillä on kuitenkin selvästi paras joukkue tähän turnaukseen.
 
Ja kun turnauksessa ei pelaa myöskään SHL- tai NLA kärkipelaajia, niin Tshekin Zohorna-Nestrasil Hronek-Jerabek ketju on käytännössä ainut yhdistelmä Euroopan huipulta. Tuo ketju pyöritteli ainakin ekassa erässä tätä Ruotsin C-nippua aika pahasti.

Kyllä Ruotsilla mun silmään ihan tekijämiehiä SHL:n huipulta on. Toki sitten muissa sarjoissa pelaavat puuttuvat, mutta nimenomaan SHL:stä iso osa parhaista on mukana. Vai tarkoititko noilla SHL:n kärkipelaajilla erityisesti Tshekin pelaajia? Jos, niin allekirjoitan kyllä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös