Eetu Koivistoinen – sniperi keskikaistalla

  • 51 114
  • 214

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ylivoimaa pääsee pelaamaan joten ei ole siltäkään osin piilossa. Varmasti rooli kasvaa entisestään viimeistään ensi kaudella.
Näillä näytöillä on vahvoilla, kun pohditaan ensi kauden peluutusta kärkikenttien suhteen. Mielelläänhän sitä katselee Koivistoisen tapaista maaliahnetta hyökkääjää, jolla on kaupan päälle hyvä fysiikka.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Pistetehtailu sai jatkoa tänään syötön muodossa. Yvllä hakkasi 3(?) kertaa putkeen 1-timerin päätyplankkiin. Hienoa kuviota pelaavat takakolmiolla Eetulle, ehkä voisi siirtyä metrin lähemmäs maalia vaan. Se olisi jo iso ero.
 
Jos pelaisi loppukauden eli 6(?) ottelua piste per peli tahtia niin Koivistoinen triplaisi edellisen kauden piste-ennätyksen. Tällä hetkellä siis todella komeat 15+15 tehot kasassa, mutta uskon, että saattaa jopa yltää 35 tehopinnaan. Onneksi Koivistoisella on soppari ensikin kaudesta!
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
On Eetulla melko messevät tehot peliaikaan nähden tällä kaudella. Tykkään myös kaverin asenteesta. Sata lasissa virheitä pelkäämättä ja tuulettaa antaumuksella maaleja. Muidenkin tekemiä.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eipä olisi ennen kauden alkua uskonut, että Koivistoinen tehoilee 17+17=34.

Ja mikä parasta sopimus kattaa vielä ensi kauden.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Ensikaudella pikkuisen lisää vastuuta ja peliaikaa niin 40 pinnaa menee rikki ja pelaa jossakin EHT turnauksessa.
 

Haka Maori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaikeasti selitettävissä
Vaikka nyt meneekin hyvin, koen silti että niistäkin asioista pitää puhua jotka on hieman viturallaan.

Edelleen Koivistoisen pelaaminen omaan silmääni on suurimmalta osin sellaista lähdepellon 7vs7 höntsän säntäilyä ja neppailua.

Tuntuu että liian monessa tilanteessa se peliäly on niin rajoittunutta, ettei siitä pelistä vain tule hevonhelvettiä.

Lähtee karvaamaan, ajaa niin lujaa ohi vastustajan pakista, että on vasta vastustajan b pisteiden välissä kaartamassa kohti omia kun vastustaja on kiekon kanssa jo punaisella menossa Lukon päätyyn.

Syötöt menee usein metrin verran ohi omien lavasta ihan perus tilanteissakin ja päätyy pitkäksi.

Taklaamaan mennään ihan ihme asennoissa ja suurin osa niistäkin menee juuri sen takia ohi tai mies ei ole lähelläkään saada kiekkoa.

Siinä nyt muutama jotka ainakin itseä vituttaa kun tuota säntäilyä seuraillut, eikä tämä ainakaan enää voi kokemattomuuden piikkiin mennä.

Joku voi nähdä asian toisin tai olla hieman kärsivällisempi, mutta mun mielestä Koivistoinen ei ole 6 parhaan joukkoon tähtäävän jengin 3 sentterin tasoinen, lähelläkään.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viime kaudella Koivistoiselta onnistui kaikki, tällä kaudella ei ole onnistunut vielä mikään. En tiedä näinkö kuitenkin omiani kun mielestäni tänään hänen pelaamisensa näytti jo hieman paremmalta. Tai vastustajan surkeuden piikkiinkö menee jos noin on?
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Vähän vaikeaa Eetulla taitaa olla ainakin maalinteon suhteen, kun pari kertaa on vedellyt ohi tyhjistäkin. Tänään aikakin uusituilla ketjuilla oli silti parhaimmistoa eli ei valittamista. Maalitkin ja muut tulee ajallaan ja nyt jos koskaan on mahdollisuus olla kärsivällinen - niin Eetulla kuin meillä rivikannattajilla.
 

Haka Maori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaikeasti selitettävissä
Viime kaudella Koivistoiselta onnistui kaikki, tällä kaudella ei ole onnistunut vielä mikään. En tiedä näinkö kuitenkin omiani kun mielestäni tänään hänen pelaamisensa näytti jo hieman paremmalta. Tai vastustajan surkeuden piikkiinkö menee jos noin on?

Tämä on vain minun näkemys, mutta mun mielestäni kokonaiskuvaa kun katsoo, on se pelaaminen aikamoista säntäilyä.
 

MäkisAtte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , O.Jokisen Jukurit, SJS
Itsellä samoja mietteitä. Jotenkin tuntuu, että viime kauden pisteet Koivistoisella painaa täällä tosi paljon. Ylisuoritti pisteisiin nähden omasta mielestäni. Liikaa tuollaista ns. kohellusta kentällä ja päätöntä menoa ilman päämäärää. Toivon omalta osaltani tietenkin, että löytäisi tasaisuutta ja rytmin omaan peliinsä.
 
Koivistoisen sopimus päättyy tähän kauteen. Mielestäni katsoisin tämän kauden rauhassa loppuun ja sitten tekisin päätökset jatkosta. Koivistoinen on mielestäni liian ailahteleva. 17-18 kaudella mätti maaleja toisensa perään, mutta syksyn pimetessä ja talven lähestyessä piti välillä jopa yli 20 ottelun mittaisen pisteettömän hetken. Viime kaudella alkukaudella pistetahti ei ollut kummoinen, mutta kevätkaudella oli kovassa vireessä. Toivotaan, että saa tehoja irti enemmän jatkossa.
 
Voisin kuvitella, että Koivistoinen itse haluaa vaihtaa maisemaa, palata Tampereelle ja Ilvekseen.
Koivistoisella on raumalainen naisystävä ja Koivistoisen nuorempi veli ja äiti ainakin asuu Helsingissä. Isä Tommi on töissä tamperelaisessa firmassa. Veikkaan, että Eetu tekisi Lukkoon mielellään jatkosopimuksen niin ei tarvis pienen lapsen kanssa ruveta muuttamaan mihinkään.
 
Viimeksi muokattu:

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koivistoisella on raumalainen naisystävä ja Koivistoisen nuorempi veli ja äiti ainakin asuu Helsingissä. Isä Tommi on töissä Tamperelaisessa firmassa. Veikkaan, että Eetu tekisi Lukkoon mielellään jatkosopimuksen niin ei tarvis pienen lapsen kanssa ruveta muuttamaan mihinkään.

Pienen lapsen kanssa muuttaminen on helpompaa, vaikeampaa sitten, kun lapsi on päiväkodissa tai koulussa ja kaveripiiri muodostunut.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eetu Koivistoiselle voisi tehdä Pospisilille räätälöity popparikeikka kera videosulkeisten hyvää. Eilisessä Tepsi pelissäkin Koivistoinen koohotti/ryntäsi ylimpänä miehenä taklaamaan joka päättyi ohi niittaukseen ja vieläpä niin, että kaveri kerää kamojaan kun vastustaja on kiekollisena Lukon alueella. Ville Petman korvaamaan videosulkeisten ajaksi.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Uskoa koetellaan. Ongelma on siinä, että Koivistoinen ei reagoi peliin eikä ole valmiina vastaanottamaan kiekkoa.

Eilisessä ottelussa oli kaksi tilannetta, jotka kertovat oleellisen: ensimmäinen tuli toisen erän lopulla, kun Petman pelasi erinomaisesti tyhjään tilaan, josta olisi riittänyt nopea tökkäisy maalin syntymiseen. Koivistoinen kuitenkin reagoi hitaasti ja huitoi lopulta ohi kiekosta. Toinen tilanne tuli aivan ottelun lopussa, kun Koivistoinen sai kiekon viivalla ja olisi voinut räppästä kiekon luukulle. Haltuunotto oli heikko, minkä vuoksi kiekko lipui keskialueelle ja paineistusjakso tyrehtyi.

Itseluottamus on nyt niin hakusessa, että olisi paikallaan laittaa Koivistoinen joko neloskenttään sähisemään tai tulosyksikön laitaan hankkimaan tehopinnoja. Kummassakin on riskinsä.
 
Saa viime kauden suonenvedon jälkeen ensi kaudelle joltain jengiltä sellaisen lapun, jota ei kannata mätsätä.
Laittaisin laitaan ja miettisin sentterin hankkimista ulkoa 3-4. ketjuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös