Eemeli Suomi – the next one!

  • 12 521
  • 38

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pelasi kuitenkin Ässissä ja Bluesissa molemmissa kaksi kautta.

Edit. Tai 1,5 kautta itseasiassa Bluesissa. Pelejä kuitenkin melkein 200 Liigassa muualla kuin Ilves-paidassa
Kollilla ihan komea ura. Ilveksessä reilut 400 peliä runkosarjaa on kova luku myös.

Hiukan kuin vahingossa Jarkko Parikasta on kasvamassa Ilves-legenda. -97 syntynyt Jarkko on pelannut jo yli 300 peliä Liigaa ja kaikki tietysti Ilveksen paidassa. Kaiken lisäksi tasonsa on erittäin kova.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
CCCP, ILVES
Tänään Eemeli Suomi nousi liigan pistepörssin kärkeen. Miehen itsensä puolesta toivon, että pääsee EHT:lle.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kaveri painaa ku Ville Leino ja Janne Pesonen 07-08. Jonnet ei muista.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Taitava laatupelaaja.

Ei yllätys jos pistepörssin kärjessä on, yksi parhaimmista pelaajista liigassa ehdottomasti.
 

Freshi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itselläni on vähän jopa sellainen fiilis että haluaa sen mestaruuden Ilveksessä voittaa, ja lähtee sitten ulkomaan kierrokselle. Naiiviahan tällainen ajattelu on mutta Suomi jos kuka voisi näin toimia.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Itselläni on vähän jopa sellainen fiilis että haluaa sen mestaruuden Ilveksessä voittaa, ja lähtee sitten ulkomaan kierrokselle. Naiiviahan tällainen ajattelu on mutta Suomi jos kuka voisi näin toimia.
Naiivia ehkanjoo, mutta samaa mietin. Olishan se erikoista jos tulisi mestaruus vaikka ensi vuonna ja Suomi ei olisi sitä juhlimassa. (En nyt muista Supin sopparitilannetta). Mies on kuitenkin uuden Ilveksen ruumiillistuma ja on jopa erikoista että vielä tänä päivänä voi tällainen franchise-pelaaja liigassa olla.

Toki jos tässä pariin vuoteen ei mestaruutta tulisi, niin Suomikin varmasti lähtee Sveitsiin tmv. tienaamaan.
 

Iitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koovee, Hifk
Suomi on viihtynyt Ilveksessä ja Tampereella hyvin. En pidä mahdottomana, että tekee uraa täällä vielä pitkäänkin. On jo tähän mennessä hylännyt rahakkaampia tarjouksia ulkomailta, joten jotain neuvotteluvalttia meillä on ollut ja edelleen on. Hyvä toimeentulo järjestyy kotikylällä. Onko pakko mennä ulkomaille, jos ei tahdo?

Jos Suomi jatkaa tätä tahtia, hän on Liigan palkkaeliittiä seuraavalla sopimuksellaan. Ihan ilmaiseksi ei pelaa nytkään, mutta palkka on verotietojen perusteella vielä kohtuullinen. Hyvä palkka, mutta seuralle kohtuullinen. Sittemmin saadut tehopisteet huomioiden voidaan tässä kohtaa kautta todeta sopimuksen olevan Ilvekselle loistava diili.
 

Trick9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Suomi on henkeen ja vereen Ilveksen mies täällä ollessaan mutta on ihan selvää ja on tainnut ihan itsekin mainita että unelmat ovat NHL:ssä mikä sinällään ei ihme ole. Tällä vauhdilla tuo unelma on konkretisoitumassa kauden päätteeksi koska pistepörssin voittajat ovat aikalailla vuodesta toiseen matkanneet Pohjois-Amerikkaan. Toiset suoraan ja toiset pikavisiitin kautta KHL pesämunat mukanaan (mikä ei enää ole vaihtoehto). Suomela taisi mennä suoraan. Strömwall meni KHL:n mutta hän oli jo saanut mahdollisuuden Pohjois-Amerikassa juuri ennen ja ilmeisesti hänelläkin oli NHL tarjouksia pöydällä. Danforth meni KHL:n kautta myös. Kontiola on poikkeus koska voitti ikämiesvuosillaan pistepörssin. Levtchi lähti myös suoraan viime kauden päätteeksi.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Tuntuu että Eemeli on ottanut askeleen eteenpäin voimatasoissa viime kesänä. Nyt miestä on miltei mahdoton saada kiekosta irti. Pistetehtailussa auttaa kun on ketju kunnossa. Aiemminkin kyennyt erinomaisiin tehoihin vaikka yv on ollut kuralla jne. Nyt kun kaikki toimii on peli puhdasta dominointia. Liigan paras pelaaja ja ensimmäinen Raipen saappaat täyttänyt kokonaisvaltainen Ilves-legenda.
 

Kyle

Jäsen
Ikonen - Sebok - Suomi ketju on hyvin pitkälti työjaoltaan Rautiainen - Ruotsalainen - Suomi ketjun kaltainen. Nyt Sebok hoitaa varmistavampaa roolia, silloin se oli Rautiainen.

Meskanen - Ruotsalainen - Suomi ei ollut niin tehokas, koska Suomi joutui olemaan varpaillaan puolustussuuntaan. Se oli Myrrän yksi sokeapiste pitää Meskanen - Suomi erottamattomana todella pitkään, koska historia. Samoin esim Ikonen - Mäntykivi - Suomi kolmikossa Ikonen ja Suomi molemmat joutuivat pelaamaan alempana kun Mäntykivi on offensiivisempi kuin Sebok.

Suomi ja Ikonen vetää ihan mielettömällä pistekeskiarvolla ja tämä toimivan ketjun rakenne mahdollistaa sen. Esimerkiksi Sebok ei varmasti ole parhaimpia senttereitä liigassa, mutta tyyliltään täydellinen tuohon väliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös