Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Eemeli Suomi – the next one!

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 11.08.2019 klo 17.43.

 1. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Jos Raipe oli The One, niin eiköhän Eemelissä ala olla manttelinperijän aineksia. Rupesin miettimään, että kehen Liiga-pelaajista vaihtaisin - en keksinyt ketään. Kertoo Suomesta paljon. Ilveksen MVP ja täysin ansaitusti kapteeni jo toista kautta vain 23-vuotiaana.

  Jos joku heikkous on pakko löytää, niin kai se tuo luistelu edelleen on, vaikka junioriajoista tuokin on kehittynyt melkoisesti.

  Toivotaan, että mies pysyy terveenä ja johdattaa Ilves-perheen sille kuuluvaan menestykseen!
   
  penalalli, -One- & puuntakaa tykkäävät tästä.
 2. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Suomen luistelu ei ole räjähtävintä, mutta kestää vertailun esimerkiksi Sami Sandelliin, johon Eemeliä on muutenkin hyvä verrata.

  Johtaja,ratkaisija ja pienten asioiden oikein tekijä . Ikäisekseen kypsä ja teräväpäinen.
   
 3. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ja Eemelihän pitää vielä Sandellia yhtenä esikuvanaan. Hyvällä säkällä pelaavat tällä kaudella vielä joukkuekaverina ja ties vaikka samassa ketjussa. Mutta ei mennä asioiden edelle...
   
 4. puuntakaa Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä olisi kannattanut valita sellainen esikuva joka osaa luistella vähän paremmin. Sandell on kyllä ihan hyvä pelaaja, mutta tullut kuuluisaksi lähinnä loukkaantumisten ansiosta. No vitsivitsi, tosikoille tiedoksi.

  Eemeli Suomi on huikea pelimies ja tyyppi noin muutenkin. Tuleva Ilves-Legenda!