Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Eemeli Räsänen Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 25.05.2018 klo 10.29.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Räsänen "korvaa" lähtökohtaisesti Rautasta ja menee myös KHL:n kokoonpanosäännöllä rosteriin illasta toiseen.

  Iso (2m), mutta hyvin liikkuva, nuori rightin pakki. Mielenkiintoinen haku Jokereilta.
   
 2. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Ei saatu Hakanpäätä, mutta saatiin Räsänen. Lähtökohtaisesti näistä kolmesta julkaistuista nimistä olen eniten innostunut Räsäsestä. Toivottavasti pystyy sopeutumaan nopeasti miesten peleihin.
   
 3. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olen pettynyt, ettei Räsänen ilmeisesti saanut sopimustarjousta Torontosta, vaikka hänet varattiin toisella kierroksella pari vuotta sitten.
   
 4. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Junnukisoissa Räsänen on muistaakseni ollut odotuksiin nähden pettymys. Lupaavampi kaveri tämä on kuitenkin kuin Rautanen, joten siinä mielessä parannus joukkueeseen.
   
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Anttila sai toisen majakan kentälle

  200 cm, 100 kg.

  Osaako joku sanoa onko Räsänen hanakka hakemaan tööttejä?
   
 6. Kompetenssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  A big, mobile defenseman with long strides that while look awkward, they are effective…makes quick decisions with the puck…on reception, he never hesitates, instead immediately turns to transition up ice and avoid staying stationary…protects it well, very calm under duress, no stress…hard, accurate outlets…finds seam very quickly utilizing his smart, strong on-ice vision…massive guy who brings physicality and nastiness to the back end…unfortunately the trade off to his physical advantage is a little bit of a slower step which leaves him vulnerable if plays are out of his lengthy reach…imposing presence to battle with in front of his own crease…while he doesn’t use his huge frame to be punishing with a nasty edge like he could, he is still a physical presence, stepping up to lay clean hits or rubbing carriers out along the boards…does an excellent job controlling gaps, makes stick-on-puck plays off the rush…is a gifted, towering defensemen who can contribute offensively in a way most 6’6 defenders can’t…has some immense upside as a pro two-way defender. (November 2016)
   
 7. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jep, Räsänen pisti tuolla silmään lähinnä sillä, että oli varsinkin kiekottomana aivan hukassa. Jalat eikä pää pysynyt muiden mukana ja jos kehittyminen tulevaan kauteen ei ole valtavaa, vaikea uskoa, että Räsänen voisi vielä edes selviytyä KHL jäillä.

  Todella erikoinen hankinta Jokereilta. Onhan Eemelillä potentiaalia, mutta en uskoisi sen realisoituvan tällä tasolla ainakaan muutamaan vuoteen, jos realisoituu silloinkaan.

  Mutta se täytyy vielä todeta, että kun olen nähnyt pojalta matseja vain Leijona paidassa, niin ehkä ne matsit ei ole kertonut todellista tasoa. Voihan tuolla olla vaikka mitä jännitystä ja sopeutumisvaikeuksia. Onko joku nähnyt Eemeliltä pelejä seurajoukkueessa?
   
 8. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Yksi asia mikä kaverin kohdalla kannattaa mainita on hänen asenne ja luonne .
  Todellinen joukkuepelaaja joka on ollut pidetty joukkueissa missä on ikinä pelannutkaan.

  Ehkä ilkeyttä ja varsinkin keskivartalo voimaa lisää niin kolkuttelee jonkin vuoden päästä maajoukkueportteja jos kehitys nousee ja jatkuu eteenpäin.
   
 9. salama#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL:n suomalaiset, Liiga-Kärpät
  Lainaus:
  No, hänhän oli vielä viime talvena "ali-ikäinen" U20-kisoihin. Vuodessa tapahtuu kummia tuossa iässä. Annetaan pojan näyttää ja teilataan sitten, jos ei onnistu.
   
 10. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joo tottakai... Mutta oli ihan kujalla myös aiemmissa u18 kisoissa.

  Ja todellakin kehitys voi olla salaman nopeaa... Varsinkin kun kyse on pari metrisestä teinistä
   
 11. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Pettymys ja pettymys. Räsänen kuuluu tähän Suomen puolustajien timanttiseen vuosikertaan eli siellä on maajoukkueessa ollut edellä aina Heiskanen, Jokiharju ja Vaakanainen tai vanhemmasta ikäluokasta Juolevi, Välimäki ja usein myös Salo. Ei Räsänen ole junnukisoissa juuri peliaikaa saanut. Tai no yhdet U18-kisat hän on pelannutkin vain. Kenties ensi talvena mahtuu U20-kisoihin.

  Potentiaalia on, mutta itse näen Räsäsen ominaisuuksien sopivan paremmin pieneen kaukaloon. Isolla nuorella miehellä on liikkeen ja etenkin nopeiden rytminvaihdosten kanssa vielä tekemistä ja KHL:ssä isossa kaukalossa tuo tulee vain korostumaan etenkin kun vastustajat ovat eri planeetalta kuin OHL:ssä.

  Silti erinomainen hankinta reserviin. Tulee saamaan sopimuksensa turvin peliaikaa aivan kuten Rautanen aiemmin.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Varattiin vuosi sitten, joten Torontolla ei ole vielä kiirettä tarjota sopimusta.
   
 13. jokerit67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, #13
  Lainaus:
  Varattiin viime kesänä eli Torontolla vielä vuosi aikaa tehdä soppari.
   
 14. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Jännä nähdä mitä tästä pojasta tulee. Tuon kokoisilla nuorilla pakeilla on upside kohtuullisen kova, jos ottaa tarvittavat askeleet. Kokoa et saa treenattua ja tietyissä tilanteissa koko antaa paljon anteeksi. Lisäksi jos junnusarjoissa on saanut "liikaa siimaa" kokonsa vuoksi, voi isoja harppauksia tulla nopeastikin. Toisaalta, KHL:n vaatimukset liikkeen osalta ovat kovia. Jos ei jalka liiku, niin kentällekään ei uskalla päästää. Samoin jos pelaaja on veistetty pohjoisamerikkalaisen mallin mukaiseksi ja viime vuodet on pelannut tuolla, voi hyppy täysin päinvastaiseen peliin olla liikaa.

  Katsellaan miten käy.
   
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  SuomiKiekkossa oli lainattu TSN:n kirjoittajaa, joka oli painanut juttua Räsäsestä Toronton harjoitusleirillä:

  Lainaus:
   
 16. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Ketä kiinnostaa niin tänään on muuten mahdollista nähdä Räsäsen pelaamista kun Suomen nuoret kohtaa Tsekin klo 18.30. Räsänen on ennakkokaavailussa kolmosparissa.
   
 17. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Näkyykö tuo peli jossain muuallakin kuin livenä?
   
 18. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Näkyy. Leijonat.fi sivustolla on linkki.
   
 19. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Kovasti on arvioitu, ettei Räsäsellä vielä riitä KHL:ään, mutta täytyy tässä vaiheessa esittää eriävä mielipide. Räsäsen otteita on nähty vasta parin harjoitusottelun verran, joissa koko joukkueen toiminta on ollut vielä enemmän tai vähemmän hakemista.

  Liikkeen osalta Räsänen ei ole varsinaisesti jäänyt jalkoihin, mutta kokonaisvaltainen peli vaatii vielä kehitystä. Uskon kuitenkin, että puolessa kaudessa Räsäsestä kehittyy meille oikein hyvä vakiokokoonpanon pakki. Ei ehkä sinne ykkösylivoimaan tai tiukkojen pelien loppuhetkille, mutta pelavaan kokoonpanoon kuitenkin.

  Marjamäkikin sanoi, että tavoite on tehdä kahdessa kaudessa Räsäsestä tämän tason pelaaja ja ammailaisurheilija. Annetaan siis aikaa, mutta ennen kaikkea annetaan niitä näytön paikkoja. Hyvä tuosta vielä tulee.
   
 20. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Itse on tullut Räsästä jonkin verran seurattua ja ei ole oikein kaveri kehittynyt siinä määrin mitä on ehkä ajateltu. Uskon että ison koon takia on annettu mahdollisuuksia jopa enemmän mitä olisi ansainnut. Tuo korkea varauskin selittyy enemmän isolla koolla kuin peliesityksillä. Hän on isoksi mieheksi todella kiltti eikä edes junnukioissa eirtyisesti osannut kokoonsa käyttää hyväkseen. Jäähytilastotkin kertoo siitä todella kiltistä kaverista on kyse.
  HIeman tulee tapaus Teemu Riihijärvi mieleen mutta onhan tässä vielä aikaa. Hyvää valmennusta niin voi nousta ihan uudelle tasolle. En kuitenkaan usko että tällä kaudella juurikaan pelaa pelejä ylhäällä.
   
 21. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Niin monella pelaajalla on yllättävän iso steppi astuttavana aikuisten peleihin.
  Kun kaveri on 200cm ja 100kg niin moni asia vaikuttaa kehitykseen ja ennenkaikkea nopeuteen.
  Räsänen tekee harjoituksissa pyyteettömästi töitä kehittyäkseen paremmaksi pelaajaksi ja samalla kun häntä näkee ymmärtää miksi hän ei ole saanut Torontoon vielä sopparia.
  Täyttää varmasti 7 pakin ruudun tarvittaessa ja oikeasti odotetaanko häneltä enempää?
   
 22. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ihan ok peli Eemeliltä mutta sanotaan nyt suoraan että useamman kerran näytti siltä että miesten pelit ovat vielä tällä hetkellä liian kovia (tai ainakin KHL).
  Rotaatiossa ok mutta ei kyllä mitään lisäarvoa pysty tuomaan. Hyvä kuitenkin että saa peliaikaa niin eiköhän ne otteet parane.
  Isoksi mieheksi lensi kyllä aika rättinä laitaan kun joku pisti kunnon töötin!
   
 23. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Eiköhän tää vuos oo Eemelillä semmonen katsellaan katsellaan vuosi. Tähtäin on varmaan siinä että viimestään ens vuonna pystys pelaamaan peliä edistävää kiekkoa 13-18min illassa vakiroolissa.

  Ihan hyvin on vetänyt. En kyllä paljoa odottanutkaan alkukaudelta.
   
 24. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  On vetänyt joo selkeästi paremmin kun odotukset ja mitä treenimatsit antoivat ymmärtää. Uskaltaa pelata ja liikekin näyttää paremmalta kun kesällä. Ehdottomasti vaan lisää minuutteja
   
 25. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Mikähän Räsäsellä on? Missään ei oo taidettu antaa arvioo et millon olis palaamassa mahdollisesti?

  Harmillinen pitkä loukkaantuminen pahaan paikkaan kehityksen kannalta. Tällä kaudella kun ois saanu paljon pelejä alle, niin ens kaudella ois ollu hyvä tsänssi ottaa vakiopaikka kolmesta ensimmäisestä parista.