Kaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raimo Summanen ja antipatiat
Ei Keithistä varmasti haittaakaan ole tuossa mielessä, mutta ei se saa olla tärkein kriteeri että kaverilla on muutama sormus mitä voi esitellä nuorisolle. Jos joukkue ei ole tarpeeksi hyvä voittamaan, niin se on ihan se ja sama että onko siellä joku joka on voittanut aiemmin.

Eli ensisijaisesti pelaajan pitää olla sellainen josta on hyötyä joukkueelle kaukalossa. Ja sitten jos bonuksena on vielä jotain annettavaa kopissakin, niin oikein hyvä. Keith parantanee aavistuksen Oilersin joukkuetta viime kauteen verrattuna mutta nyt Hollandilta odotetaan niitä muita liikkeitä joilla oikeasti parannetaan joukkuetta.
EDIT: Tai siis jos ajatellaan että muuten joukkue olisi sama ja Keith korvaisi Jonesin, niin siinä tulisi pieni parannus. Nythän homma tietenkin on vielä kovin auki.
Kai se Keith tuli korvaamaan Barrien/Klefbomin. Ei kai sitä Jonesia oikeastaan tarvi paikata, kun pelasi kuitenkin aika vähän. Tai siis Jones oli 6.-7. puolustaja. Barrie oli 3.-4., vaikka olikin ylivoimalla 1. Itse näen asian niin, että Keithille kaavaillaan juuri noita 3.-4. puolustajan minuutteja. Tosin lienee auki, kuka ne toiseksi suurimmat minuutit syö. Ylivoimalle sitten joku muu. Kenties Nurse tai joku nuorista lupauksista.

Ja onhan Edmonton parempi joukkue Keithillä ilman Barrieta, kuin toisinpäin. Väittäisin myös, että Edmontonin, Coloradon tai Toronton menestys ei jäänyt tänäkään vuonna kiinni puhtaasti kiekollisesta taidosta tai luistelunopeudesta. Ennemminkin purkukiekkojen varmuudesta/syvään pelaamisesta, kamppailupelaamisesta tai muuten kurinalaisuudesta puolustuspelaamisessa. Siinä Keith voi olla jopa paras Edmontonin nykypelaajista.

Edmonton kaipaisi myös aika kipeästi yhtä "Vermetteä/Stollia/Perryä/Cullenia". Kokenutta hyökkääjää, joka pystyy pelaamaan vastustajan parhaita vastaan luotettavasti ja jota nuoret leijonat kunnioittavat. Mielellään myös aloitusspesialisti. Turrisin varmaan toivottiin sitä olevan minuuttien ja aloituksien suhteen, vaan ei ollut.

Vähän se on voittamisen kannalta ongelma, että McDavidille on rakentunut rooli, jossa voi päättää mitä tehdään ja ajattelee hyökkäämisellä paikkaavansa puutteet. Toivotaan, että Keith osaa ja saa opettaa myös tuossa asiassa.
 
"Kaivinkoneen kauhan sisältö solahti kuormausvuorossa olleen auton lavalle ja sai sen hetkeksi vavahteleman äkillisestä kuorman lisäyksestä. Se oli viimeinen kauhallinen savensekaista hiekkaa tähän kuormaan." -Rakennusmestari Tampereelta

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Oilersilta täysin odotetut suojaukset. Lista poimittu nhl:n sivuilta.

Protected

Josh Archibald (F)

Leon Draisaitl (F)

Zack Kassian (F)

Connor McDavid (F)

Ryan Nugent-Hopkins (F)

Jesse Puljujarvi (F)

Kailer Yamamoto (F)

Ethan Bear (D)

Duncan Keith (D)

Darnell Nurse (D)

Stuart Skinner (G)

Nyt sitten vain jännäämään, onko Holland tehnyt diiliä Koskisesta tai Nealista.

Larssonin odotetaan tekevän jatkon 4x3.9m, kunhan sopimuksia saa taas tehdä. Hyvä sopimus, jos viime kauden taso säilyy.
 

eeMule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Jaahas, Kassian sitten suojattiin ja Benson jäi napattavaksi. Toivotaan todella, että siellä on jotain diiliä suunniteltu.
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Toivottavasti olisi diili tehtynä että Koskisen kun valitsee niin saa 2022 ykköskierroksen siinä kylkiäisenä. Benson tulee olemaan hyödyllisempi joukkueelle kuin Kassian.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Koskinen olisi varmasti se helpompi vaihtoehto ottaa, kun sopimusta vain vuosi jäljellä. Kassiani suojaus ei sinällään yllätä, kun Holland on monessa haastattelussa korostanut hänen olevan osa joukkueen ydintä. Viime kausi meni pilalle loukkaantumisten takia, mutta uskon että sieltä voi vielä löytyä Se 15 maalin mies, kunhan kunnossa pysyy.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Eniten tuo suojattujen ja erityisesti suojaamattomien lista mielestäni kertoo joukkueen syvyydestä. Tai sen puutteesta. Jos keskustellaan siitä olisiko Benson vai Kassian kannattavampi suojattavaksi. Itse olisin ollut Bensonin suojaamisen kannalla, koska Kassianista ei ole pariin kauteen saatu irti kuin yksi kuuma putki McDavidin rinnalla. Mutta ehkä hän tosiaan on todella tärkeä pukukoppipelaaja
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Frank Seravalli kertoi tuoreessa RFO-podcastissa, että Kassiania oltaisiin mahdollisesti treidaamassa, kun roster freeze päättyy torstai-iltana kello 20 Suomen aikaa. Muutama seura on Kassianin perään kysellyt. Se selittäisi miksi hänet suojattiin Bensonin sijaan.

"I think there’s been some interest from some teams in Zack Kassian and I think it’s a possibility that he ends up being on the move when the trade freeze is lifted. You don’t expose players that there is interest in. That’s a signal to me they likely will be moving him."
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kassian on kyllä ollut aina yksi suosikeistani, mutta kyllä treidikin kelpaa. Vielä kun tuosta annettaisiin Benson, Koskinen ja tämän vuoden 1st kieppi Seattleen ja Neal ostettaisiin ulos, niin olisi tilaa tuhlata ufa markkinoilla sitten. No, nämä on näitä kannattajan toiveita, mutta edes yhden ongelmasopimuksen siirtäminen tuo jo kivasti tilaa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Seravalli sanoi muuten samassa podcastissa, että Barrie olisi mahdollisesti jäämässä Oilersiin, kun taas Larsson olisi näillä näkymin vaihtamassa seuraa. Seravallin mukaan Barrie on viihtynyt Edmontonissa mainiosti eikä koe tarvetta siirtyä minnekään. Larssonin kanssa puolestaan jatkosopimusneuvottelut eivät ole tähän mennessä tuottaneet toivottua lopputulosta ja mies on suuntaamassa markkinoille. Uskon että Larssonin tilanne on varmasti vaikuttanut siihen, että Keith hankittiin.

" There’s been lots of chatter out there about the Edmonton Oilers and their defence. From my understanding, and this is Sunday night… my understanding is the Oilers and Adam Larsson are rather unlikely at this point to get something done and he’ll be heading to market. Now, I think the development which is really interesting is that Tyson Barrie has a real chance to stay in Edmonton. That’s been the shift that’s occured in the last four or five days and I think it’s really interesting for a number of reasons. I think a number of people had written off Tyson Barrie and the chance to come back just because whatever number he may or may not be looking for and I think he actually really enjoyed his time in Edmonton. He wants to come back, and also sees how good of a fit it was and why change it. I think that both sides are open to the idea, the question is how does the pecking order go around the league. Where does Dougie Hamilton go? How much does he sign for? All those things kind of go into it, but Tyson Barrie has a real strong chance to stay. "

Saa nähdä treidataanko Kassianin lisäksi myös Larsson kun näyttää siltä, ettei jatka joukkueessa. Larssonista voisi ehkä jotain takaisinkin saada.
 
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Saa nähdä treidataanko Kassianin lisäksi myös Larsson kun näyttää siltä, ettei jatka joukkueessa. Larssonista voisi ehkä jotain takaisinkin saada.
No joo, nimenomaan "jotain". Joku Montreal voisi haalimastaan pick-kasasta yhden 5th rounderin tai myöhemmän luovuttaa neuvotteluoikeuksista. Itse kyllä veikkaan, että Larssonin oikeudet eivät ole minkään arvoiset, vaan mies jojo tekee jatkot Oilersiin ja jää sinne, tai suuntaa UFA:na markkinoille.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Niin, ei kai kukaan mitään maksaisi Larssonin neuvotteluoikeuksista. En ainakaan keksi että miksi.

Larsson viime kaudella lopultakin pelasi oikeastaan sellaisen kauden kuin mitä on odotettu. Oli todella vahva puolustuspäässä. No, tietenkään kiekon kanssa ei saa mitään aikaiseksi, mutta jos parina on joku kädellisempi, niin homma toimii. Todellakin toivon että hänen kanssaan tehdään jatko, mutta tietenkin tämä mahdollinen skenaario missä mies lähtee ilmaiseksi oli tiedossa siirtorajalla, jolloin olisi voinut kaupata contenderiin.
Oikeastaan alkaa lähennellä katastrofia jos Larsson lähtee ja Barrie jää. Mutta en ala enempää tässä vaiheessa arvostelemaan keskeneräistä työtä. (EDIT: Tai no tietenkin jos molemmat lähtevät, niin ei sekään ole yhtään parempi. Barrie sentään puutteistaan huolimatta on kokenut NHL-pelaaja. Kunhan ei sitten tehdä kuin vuoden jatko.)
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Sportsnetin mukaan Larsson on tehnyt nelivuotisen sopimuksen Seattle Krakenin kanssa. Ei ole vielä virallista tietoa, mutta eiköhän tuo ole varma juttu. Nyt olisi sitten Larssonille löydettävä korvaaja. Bearille nuo saappaat ovat ainakin vielä liian isot.

Ryan Rishaugin mukaan Oilers tarjosi Larssonille samankaltaista sopimusta, mutta mies valitsi lopulta Seattlen uudeksi seurakseen. Barrien kanssa on nyt aloitettu neuvottelut jatkosopimuksesta, kun Larssonin lähtö varmistui.

 
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
"Tästäkin eteenpäin tulen sanomaan asiat niin kuin minä sanon ne, suomen kielellä, joskus vähän epäkorrektisti, joskus korrektisti. Sellaiset jotka eivät halua minun kannanottojani kuunnella, niin älkää kuunnelko niitä." -Mauri Peltokangas

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Smithille on huhuiltu kaksivuotista sopimusta. Jotenkin tuntuu että olikohan tuo viime vuosi kuitenkin se viimeinen puristus, mitä miehestä saatiin ulos, aika näyttää.

Larsson ei ollut suosikkipelaajiani, mutta kyllä hänen lähtönsä tuntuu, varsinkin jos tilalle tulee Barrie. Pakko tässä on nyt olla tulossa isompaa treidiä, tai ulosostoa kun näyttää, että joukkue on heikompi kuin viime kaudella.
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Jos Oilersin tarjous oli 3x3,95 mitä huhuiltiin ja Kraken tarjosi 4x4 ja Larsson valitsi vuoden pidemmän sopimuksen niin hyvää jatkoa vaan. Nähdään ensi kaudella sitten keskinäisissä peleissä. Ja jos tuo Oleksiak on myös menossa Seattlen suuntaan niin sitten sitä fyysistä top4 pakkia pitää etsiä muualta. Nurse, Bear ja Keith ei kuitenkaan riitä minun mielestäni kärki kolmikoksi. Olisiko Klefbom kuitenkin parantumassa pelikuntoon.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Jos Oilersin tarjous oli 3x3,95 mitä huhuiltiin ja Kraken tarjosi 4x4 ja Larsson valitsi vuoden pidemmän sopimuksen niin hyvää jatkoa vaan. Nähdään ensi kaudella sitten keskinäisissä peleissä. Ja jos tuo Oleksiak on myös menossa Seattlen suuntaan niin sitten sitä fyysistä top4 pakkia pitää etsiä muualta. Nurse, Bear ja Keith ei kuitenkaan riitä minun mielestäni kärki kolmikoksi. Olisiko Klefbom kuitenkin parantumassa pelikuntoon.
Itse kuulin että olis tullussa 2v ja 2mil paikkeilla, ei mitään havaintoa onko luotettava lähde mutta Friedman oli retweetannut.


 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Smith on kyllä ihan ok mailan kanssa mutta en kyllä puolustuksen top neloseen laittais.
Haha, joo, siis kuvittelin jotenkin että nuo kaksi ylempää viestiä olivat "sama viesti". Jotenkin ajatuksissani ja kiireessä.
Noh, mitäs tähän voi sanoa, mun moka, sorry.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M.88

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Joo-o. Larssonin kanssa otettiin riski ja se kostautui. Selkeästi suunnitelmana kuitenkin oli että Larsson on osa puolustusta eli nyt olisi siihen löydettävä korvaaja. Tippett ei luota yhtään nuoriin puolustajiinsa, joten kokenut kaveri pitäisi löytää. Huolestuttavaa toki on se jos on ollut samankaltainen sopimustarjous pöydällä ja Larsson on todennut mieluummin lähtevänsä muualle. Jotainhan siinä on taustalla. Eikä ilmeisesti ainakaan uskoa siihen että Oilers jotain olisi voittamassa. Sellainen statement kaverilta joka oli osa kapteenistoa. Enkä toki itsekään näe lähitulevaisuutta kovin menestyksekkäänä mutta huutelenkin vain sohvan pohjalta. Larsson on ollut kirjaimellisesti pelipaikoilla.

Enkä kyllä Smithille tekisi kuin vuoden jatkon. Eihän se varmaan kallis tule olemaan mutta ihan periaatteesta tuon ikäiselle kaverille laittaisin maksimissaan vuoden sopimuksen.

EDIT: Ja nythän Seattle ei ota muita Oilersista? Meneekö se niin? Eli Khaira on turvassa ja voivat lähteä samoilla alaketjuilla ensi kauteen.
 
Viimeksi muokattu:

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Hupsista saatana ja eteenpäin. En pahalla laittanut tuota. Huumoria vaan.
Juu, en mä sitä pahalla ottanukkaan, nauratti vaan enemmänkin.

Mites muuten se Klefbom? Onko siitä kuulunut mitään?
Viimeksi kun itse kuulin herrasta niin oli ilmeisesti vaakalaudalla koko uran jatkaminen jonkun olkapään takia?
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Juu, en mä sitä pahalla ottanukkaan, nauratti vaan enemmänkin.

Mites muuten se Klefbom? Onko siitä kuulunut mitään?
Viimeksi kun itse kuulin herrasta niin oli ilmeisesti vaakalaudalla koko uran jatkaminen jonkun olkapään takia?
Viime viikon Duncan Keith-treidin pressissä Holland kertoi käyneensä Klefbomin kanssa keskustelua ja tällä hetkellä näyttää siltä että myös ensi kausi menee sivu suun.
 
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Zach Hymania ollaan nyt kovasti tuomassa Oilersiin. Ilmeisesti aikomuksena on hankkia neuvotteluoikeudet treidillä ja sen jälkeen tehdä kahdeksan vuoden maksimisoppari. Hyman on nyt ollut Edmontonissa tapaamassa Oilersin johtoporrasta. Hymanin kohdalla kuluttava pelityyli tuo paljon kysymysmerkkejä sopimuksen keston suhteen. Viimeisen kahden kauden aikana hän on viettänyt paljon aikaa sairastuvalla. Terveenä ollessaan kuitenkin erittäin käyttökelpoinen pelaaja.

 
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy