Edmonton Oilers 2020–2021 – kohti pudotuspelejä

  • 226 107
  • 880

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Tappio harmittaa, mutta pelissä oli paljon hyviä merkkejä. Tosiaan nousivat kolmen maalin takaa mukaan peliin ja onnistuivat tasoittamaan kolmannessa erässä. Chiassonille kauden avausmaalit ja ei olisi parempaan saumaan voineet tulla. Mutta milloin nuo oppivat pitämään ne mailat kurissa oman maalin edessä?
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Joo, koosteen perusteella en nyt tässäkään niitä takaiskuja yksittäisinä maaleina veskareiden piikkiin laittaisi. Ehkä sen kolmannen olisi Smithin voinut odottaa ottavan. Mutta eihän Smithkään siihen varmasti voi olla tyytyväinen jos 11 laukauksesta menee neljä sisään.

Mainitussa kolmannessa maalissa mielestäni Nurse taas lähti vähän turhaan laitaan höntyilemään. Jäi oma kaista tyhjäksi ja Appleton pääsi purjehtimaan maalintekoon.
Mutta pelin ratkaisevin virhe tietenkin Kahunilla joka tötöili voittomaalissa menettäen kiekon omalla sinisellä.

Toivottavasti RNH:lla alkaisi taas maalijyvä löytymään ja alkaisi laittaa enemmänkin kiekkoja maaliin. Vähän nihkeäähän se on ollut alkukaudesta.

Lagessonin peli jäi kesken ja saa sitten nähdä että onko pelikunnossa seuraavaan kohtaamiseen. Sinänsä puolustajatilanne on kuitenkin ihan hyvä ja vaihtoehtoja löytyy.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sosiaalisen median puolella ollut pätkää Edmontonin tämänpäiväisistä harjoituksista, joista mm. McDavid ja RNH lähteneet hyvin aikaisin pois. Varmaan jotain koronaan liittyvää.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Sosiaalisen median puolella ollut pätkää Edmontonin tämänpäiväisistä harjoituksista, joista mm. McDavid ja RNH lähteneet hyvin aikaisin pois. Varmaan jotain koronaan liittyvää.
Joo tai McDavidhan keskusteli Tippettin kanssa ja sen jälkeen hän, RNH sekä Nurse lähtivät jäältä. Oli ensin arveluja myös siitä että liittyisikö siihen että he ovat kapteenistoa (Larsson toki jäi treeeneihin).
Mutta Rishaugin twiitti oikeasta syystä:



Eli ei mitään dramaattista.

Draisaitl, Barrie ja Lagesson eivät olleet alunalkaenkaan mukana harjoituksissa. Toivottavasti Draisaitlilla ja Barriella ei ole mitään vammaa.
Ennis on ilmeisesti nousemassa kakkosketjuun Kahunin paikalle. Varmaan ihan hyvä vaihto. Ei Kahun huonokaan ole ollut muttei erityisen hyväkään. Ja Ennis on vetänyt muutaman hyvän pelin putkeen. Treeneissä Turris oli Draisaitlin tilalla kakkosessa.

EDIT: Shore tosiaan waivereissa. Sitten ainakin Neal on siis ne hoitanut vastikään, Chiassonilla pari viikkoa jäljellä ja Ennisillä taitaa olla kymmenisen päivää jäljellä ennenkuin tarvitsee mennä uudestaan jos tarvitsee. Khairalla, Russellilla ja Nygårdilla taitaa olla jo mennyt umpeen. Onhan tuo vähän tuollaista kikkailua jotta saa kierrätettyä pelaajia.
En aiemmin huomannutkaan että Kassian on laitettu LTIR:lle, mutta olihan se toisaalta heti kärkeen tiedossa että on viikkoja pois joten ihan loogista. Bear ja Haas edelleen IR:llä, mielenkiintoista olisi tietää että onko tuo Haasin poissaolo edelleen niitä koronan jälkivaikutuksia vai jotain muuta.
 
Viimeksi muokattu:

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Ehlersin maali kertoo mielestäni paljon Oilersin puolustusalueen kiekollisesta
pelaamisesta. Paitsi että se kertoo Oilersin hyökkäyksiin lähdöstä, niin se kertoo, kuinka käy, kun vastustaja pystyy riiston. Maalia edeltävässä tilanteessa oikeastaan kahteen otteeseen kaksi Oilersin hyökkääjää yrittää varastaa keskialueelle niiden sekunnin osien aikana, jonka kiekko on/näyttää olevan omilla. (Toisella kertaa törmäilevät toisiinsa, joka ei ole oleellista, mutta jostain sekin kertoo).

Tuolla kiekottomien pelaajien ylösryntäyksellä pyritään saamaan lisää tilaa keskialueelle, painetta vastustajan pakeille pudottaa alemmas (amerikaksi push the pace), joka yleensä helpottaa omista pois pääsyä, Vastapuolella sitten se, että jos kahdella miehellä luodaan painetta vastustajan pakeille, viisikon etäisyydet kasvavat, niin ei siellä omille kiekollisille pelaajille välttämättä helppoja syöttöjä jää, pitäisi olla alakerrassa ja sentteriosastolla talenttia käyttää tilaa tai avata isoja, ja vastustajalla on miltei väistämättä maalipaikka, jos pystyvät riistoon/katkoon.

McDavidille pelitapa tietysti sopii. Hän pystyy käyttämään tilan hyväkseen. Suurin osa muista Oilersin pelaajista ei pysty.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ensi yönä sitten uusintaottelu Jetsiä vastaan, tässä kokoonpano:

RNH – McDavid – Puljujarvi
Kahun – Draisaitl – Yamamoto
Ennis – Khaira – Archibald
Haas– Turris – Chiasson

Nurse – Barrie
Russell – Larsson
Koekkoek – Bouchard

Smith
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
McDavidille 500 pistettä täyteen, kun syötti Puljujärven avausmaalin. Tippettille taas 600 voittoa täyteen päävalmentajana. Nyt oli paljon tasapainoisempi peli. Smith pelasi hyvin ja onhan nuo hänen varusteet ja maskit kaudesta toiseen NHL:n tyylikkäimmistä. Työkiireistä johtuen ei kerkeä enempää kirjoitteleen, mutta innolla odottelen viikonlopun back to back BoA:a
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Joo no voitto sentään. Tuomarilinja oli aika ailahteleva. Nurse taisi saada korkeasta mailasta jäähyn vaikkei ollut hänen mailansa joka oli korkealla. Pari muuta korkeaa mailaa jäi sitten viheltämättä. Muun linjan mukaisesti jos olisi mennyt niin McDavidin olisi pitänyt saada kolmannessa erässä kakkonen koukkaamisesta. Ehkä ne aika tasan menivät mutta ei mielestäni tuomareilta ihan paras peli.

Oilersin läpsyttely ylivoimalla on aika ärsyttävää katsottavaa. Tai niillä on kaksi moodia. Välillä painetaan ihan tosissaan ja saadaan jatkuvasti tilanteita ja peliä pyörimään vastustajan päähän. Ja sitten välillä käytetään puolet ylivoimasta siihen että pyöritään omassa päässä tai keskialueella eikä oikein ole edes sen näköistä että yrittävät. Tuosta löysäilystä seurasi kolmannen erän alussa puolittainen läpiajo ja RNH:n huitomisjäähy millä ehkä esti maalin. Ja sitten tuon jäähyn aikana Jets teki toisen maalinsa.

Ennis oli mielestäni kakkosessa hyvä ja olettaisin että jatkaa siinä. Ja oikeastaan ihan hyvin pelasivat kaikki ketjut. Tietenkin esimerkiksi Turris ei paljoa jäällä käy. Tasakentällisin tällä kertaa sellaisen seitsemän minuuttia ja ylivoimalla vajaa minuutti päälle.

Nyt meni itseltäni ohi että kävikö Koekkoekille jotain siinä tilanteessa missä oli maalineduskähinää ja Archibald otti sen kympin. Sen jälkeen ei Koekkoek käynyt jäällä ja peliaika koko pelissä jäi alle 10 minuutin. Voi toki olla että oli ihan vain penkityskin. En tiedä mitä se Jones on tehnyt Tippettille että ei pääse mitenkään pelaamaan. Virallisena selityksenä se, että ei ole onnistunut alivoimalla kun kahdessa peräkkäisessä pelissä ei saanut laukausta blokattua ja vastustaja teki maalin. Mutta ihan samanlaisia tilanteitahan ne olivat kuin vaikka Scheifelen tässä pelissä tekemä ylivoimamaali missä Larsson ei blokannut vetoa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Nyt oli hyvä esitys. Puljujärveltä hieno maali McDavidin esityöstä. Draisaitlin jälkimmäinen oli kyllä kylmänviileä suoritus, siinä ei paljoa aikailtu kun kiekko laitettiin yläpeltiin. Smithiltä myös hyvä tasonnosto maanantain jälkeen. Saa nähdä kuinka kauan menee, ennen kuin Turris löytää itsensä kokoonpanon ulkopuolelta.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Yritin itsekin katsoa tämän pelin. Toisen erän sain jotenkuten katsottua. Muuten oli vähän torkkumista. Joukkueena se oli kai ihan ok esitys, eikä tullut niin paljon avotontteja maalin edestä Jetsille. Ylivoimat olivat kohtuu turhauttavia pitkät pätkät, kuten aiemmin todettiin. Tippett on nyt ihan avoimesti siirtynyt siihen, että McDavid, Drai ja Nuge pelaa nuo miltei kokonaan. Se tietysti helpottaa, kun tietää, että saa paljon aikaa, mutta nyt meni tosiaan välillä ihan kiertelyksi. En tiedä, toisko aito Yv2 vähän painetta parempaan yrittämiseen. Toki nämä voi sitten jonain iltana paiskoa ne 3+3 tehot. Jessen ja Chiassonin rooli on sitten vaihdella maskimiehen roolissa. Tuo rooli ei ole vielä tuonut tehoja oikein kenellekään. Joukkueen ok esityksestä huolimatta tämä oli tylsä matsi, jota nuo lukuisat erikoistilanteet vahvistivat. Erikoista esim Jessen kohdalla oli, että se ainoa laukaus maalia kohti meni maaliin. Tässä kun on ollut näitä 7 kudin iltoja ilman maalin maalia. Smith oli tosiaan hyvä ja on napannut ykkösmoken roolin. Veikkaan kyllä, että Koskinen laittaa sitten levänneenä hyvän esityksen pöytään ja yhtäkkiä tämä mokke tilanne onkin ihan ok.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Jos Oilers on menossa pudotuspeleihin, tuskin treidataan. Lisäksi RNH on pitkäaikaisin Oilers-pelaaja ja mielestäni yksi tärkeimmistä palasista tuohon hyökkäykseen kahden suunnan pelaamisellaan. Toki jos hinta nousee liian kovaksi, olisin valmis päästämään irti, mutta tuskin vapailta markkinoilta saa näinä aikoina samanlaisia summia kuin aiemmin. Oma veikkaus on, että RNH jatkaa Oilersissa 6-6,5x8m lapulla.

Tuskin treidataan muutenkaan. McDavid on kertonut haluavansa, että Nugent-Hopkins pysyy Oilersissa ja myös RNH itse on ilmaissut halunsa pysyä seurassa. Jos RNH treidattaisiin, niin sitten olisi parasta olla vähintään samantasoinen korvaaja tilalle. Tällä hetkellähän sopimusneuvottelut ovat jäissä, ovat itse asiassa olleet koko alkukauden. Oilers on kuitenkin ilmaissut haluavansa pitää RNH:n riveissään. Sopimuksen pituus ja AAV ovat ne asiat, mistä osapuolet yrittävät päästä yhteisymmärrykseen ja siinä on ollut omat hankaluutensa, koska palkkakatto pysyy samana seuraavat neljä vuotta.

Kyseessä on kuitenkin pelaaja, joka on tärkeä palanen ykkösyv:ssä, ja yksi liigan parhaista kahden suunnan hyökkääjistä. Lisäksi McDavid on kertonut tykkäävänsä pelata RNH:n kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
RNH:n osalta tilanne on kuitenkin se, että jos palkka- ja sopimuksen pituusvaatimukset eivät jatkosopimusneuvotteluissa ole yhteneväisiä Hollandin näkemyksen kanssa, niin tietenkin kauppa tulee. Ei tuolla kuitenkaan kauniit puheet paljoa auta kun kyse on bisneksestä. Toivottavasti pääsevät sopimukseen, mutta sitten jos eivät pääse, niin toivottavasti Holland saa rakennettua jonkun järkevän kaupan joka vahvistaa joukkuetta heti eikä pelkkiä varausvuoroja.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
RNH on kyllä varmasti haluttua tavaraa, jos mies treidataan. Tuon tason senttereitä ei kuitenkaan puussa kasva. Columbuksessa olisi ykkössentterin tonttia auki ja sieltä olisi varmasti Merzlikins kaapattavissa takaisinpäin. Jotain muuta vielä kylkeen, mutta vahvistaisiko sitten joukkuetta kuitenkaan tarpeeksi? Tulevien vuosien varalta tuollainen 26-vuotias veskari olisi tärkeää (oletuksella että kirjoittaisi jatkosopimuksenkin Oilersiin), sillä ei tällä Koskinen-Smith duolla tätä kautta pitemmälle enää mennä. Eikä taida tuo duo playoff-runissa riittää. Mutta tämä menee sitten jo sinne treidispekulaatioiden puolelle.

Jos joukkuetta pidemmällä tähtäimellä katsotaan, siellä on prospektiosastolla ihan oikeasti hyviä junnuja kasvamassa. Dylan Holloway pelaa aika hirmuista kautta NCAA:ssa, 14 peliin on jo kasassa 8+17=25, jolla ollaan koko sarjan PPG:ssä toisella sijalla Predsin pakkilupaus David Farrancen jälkeen. Mitä klippejä katselin, niin näytti siltä, että Wisconsinin ykköstykit Holloway ja Caufield pelasivat eri ketjuissa tasakentällisin, samassa ylivoimassa sitten pyörivät. Carter Savoie on myös aloittanut ensimmäisen kautensa yliopistossa erinomaisesti, 20 peliin kasassa 11+5=16, jolla on Denverin sisäisen pörssin kärkinimi niin maaleissa kuin pisteissäkin. Raphael Lavoien ensimmäinen kausi ammattilaisena Allsvenskanin Väsbyssä on ollut kaikin puolin onnistunut. Jokaisella näistä näen potentiaalia siihen top-6 rooliin, Holloway lienee näistä se eniten valmis NHL:n kannalta. Lisäksi Blumel, Benson, McLeod, Tullio, mutta onko kenestäkään lopulta kahden kärkiketjun pelaajaksi.

Siitä herääkin sitten se kysymys, onko RNH:ta järkevää sitoa johonkin 6-8v pahviin, jos omasta takaa saadaan nuorempia täyttämään samat saappaat. Ja ainahan siinä on mietittävä sitäkin, onko valmiin, hyvälaatuisen NHL-pelaajan kauppaamisessa järkeä, jos tilalle kaavaillaan prospektia, joista ei ikinä tiedä kehittyvätkö samalle tasolle.

Onneksi ei sentään itse tarvitse olla näitä päätöksiä tekemässä. Joka tapauksessa RNH:sta luopuminen voi olla järkevämpää kuin signaaminen pitkään sopimukseen, jota varmasti hakee. Tämä koronatilanne voi kyllä muuttaa nyt pelaajienkin mieliä, mutta en epäile hetkeäkään, etteikö kysyntää olisi vapailla markkinoillakin ja rahakkaita ja pitkiä sopimuksia varmasti tarjottaisiin Nugelle. Se varmasti myös vaikuttaa Hollandin päätökseen, mitä Nursen kanssa tullaan tekemään, jolla on sopimusta vielä ensi kausi.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ensi yönä sitten Battle Of Alberta. Oilersin kokoonpano peliin:


RNH – McDavid – Puljujarvi
Ennis – Draisaitl – Yamamoto
Kahun – Khaira – Archibald
Neal – Haas – Chiasson

Nurse – Barrie
Russell – Larsson
Koekkoek – Bouchard

Smith

Turris siis on saanut katsomokomennuksen ja Haas siirtyy nelosen keskelle. Lisäksi Neal tekee paluun kokoonpanoon ja ottaa paikan nelosen laidessa. Kahun ja Ennis ovat myös vaihtaneet paikkoja keskenään. Smith jatkaa maalilla.
 

eeMule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
2-1 voitto Calgarysta. Ensimmäistä erää en nähnyt, eli siitä en osaa sanoa, mutta jotenkin tylsä peli oli. Varsinkin Battle of Albertaksi.

Haasille kauden ensimmäinen ja Pulju jatkoi hyvää virettään. ”C’moon vittu!”-huudahdus maalin jälkeen ihan täydellinen. Kauden toinen peli jo, jossa Oilers voittaa eikä McDrai saa pisteitä, mitä se tälläinen on? Smithiltä hyvä peli.

Koekkoek on imenyt Russelilta oppia noihin lumienkeleihin. Tuntui, että oli alivoimalla enemmän mahallaan kuin pystyssä.

Ensi yönä viikonlopun toinen BoA. Nyt kuitenkin takaisin unille.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Hienoa että on alkanut löytyä ratkaisijoita myös alemmista ketjuista. Oikein hyvä juttu. Muutenkin ehkä vähän alkanut paketti olemaan paremmin kasassa.
Haasilla tosiaan oli edelleen niitä koronan jälkioireita mutta nyt ainakin toistaiseksi on kunnossa ja teki kauden ensimmäisen maalinsa.
Smithillä ei vielä yhtään tappiota virallisissa tilastoissa kun Koskinen tuli hakemaan tappion siitä Jets-pelistä.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Itselläni kauden ensimmäinen peli, joka jäi katsomatta. Ollut niin raskas viikko töissä, että ei vain jaksanut. Kuitenkin raporttien ja koosteen perusteella ihan hyvä peli ollut. Kahun näytti hyvältä tuossa kolmosessa. Kakkosketjua ei paljoa koosteessa näkynyt. Puljujärvelle taas maali ja hyvin on todistanut epäilykseni vääräksi siitä, että nosto yläketjuihin tuli liian aikaisin. Nyt vain jatkaa samaan malliin hymy huulilla. Barrie tekee hyvin pisteitä, mutta ei vieläkään oikein vakuuta. Koosteessakin oli monta kertaa pujottelukeppinä omassa päässa ja tuossa maaliin johtaneessa tilanteessa ei varmaan itsekään tiedä, mitä on tekemässä. Huomenna sitten toinen osa ja jospa sen jaksaisi katsoa.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Barrie tekee hyvin pisteitä, mutta ei vieläkään oikein vakuuta. Koosteessakin oli monta kertaa pujottelukeppinä omassa päässa ja tuossa maaliin johtaneessa tilanteessa ei varmaan itsekään tiedä, mitä on tekemässä.
Barriesta samaa mieltä eli on omasta mielestäni heikko puolustuspäässä missä hän kiekottomana on yleensä aika pihalla. Toki saa kompensoitua sillä että on ollut tehokas hyökkäyssuuntaan, mutta ei kyllä oikein vakuuta kokonaisuutena. Ehkä Bear tulisi takaisin siihen Nursen rinnalle ja Barrien voisi laittaa vähän pienempään rooliin. Ylivoimalla voi sitten tehdä niitä pisteitä.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Juurikin noin. Joku kolmosparin suojattu rooli, sekä ykkös-yv:n viivamiehen rooli olisi hänelle se sopivin. Onneksi tuo sopimus on vain kauden mittainen, niin sitten voi kesällä miettiä, onko hänen pelaajatyypilleen tarvetta ja mihin hintaan. Uskon Bouchardin ottavan tuon ylivoiman pyörittäjän paikan lähivuosina.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Maalivahdit oli hyviä molemmissa päissä. Mutta nyt oli myös erinomaista pelaamista johtoasemassa. ensimmäistä kertaa tälle kaudelle. 2-1-tilanteessa ei haluttu päästää kaveria rinnalle ja ohi. Nursen peliaika tänään 30 minuuttia. Hienoa myös että joukkue pystyy voittamaan ilman McDavidin ja Draisaitlin tehoiltaa.
 
Viimeksi muokattu:

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Mielenkiintoinen juttu Koskisesta:



Eihän Koskinen hyvin ole pelannut, mutta en vielä vetäisi pidemmälle meneviä johtopäätöksiä. Väsymys rupesi selkeästi näkymään otteissa viimeisten pelien aikana ja Tippett peluutti viime kaudellakin kuumaa maalivahtia niin kauan, kuin koppi tarttui. Uskon että Koskinen nousee tasolleen, kun on saanut lepoa ja treenejä nyt alle. Ensi yönähän Koskinen pelannee, kun back-to-back peli kyseessä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Mielenkiintoinen juttu Koskisesta:



Eihän Koskinen hyvin ole pelannut, mutta en vielä vetäisi pidemmälle meneviä johtopäätöksiä. Väsymys rupesi selkeästi näkymään otteissa viimeisten pelien aikana ja Tippett peluutti viime kaudellakin kuumaa maalivahtia niin kauan, kuin koppi tarttui. Uskon että Koskinen nousee tasolleen, kun on saanut lepoa ja treenejä nyt alle. Ensi yönähän Koskinen pelannee, kun back-to-back peli kyseessä.

Vähän erikoinen klikkien kalastelu otsikko. Ei sitten maininnut, että Koskinen pelasi alkukaudesta lähes kaikki pelit, koska vaihtoehtoja ei ollut. Ei myöskään maininnut Oilersin pelissä olevia ongelmia, jotka alkukaudesta korostuivat. Nyt käänsi asian Tippettin tämän kauden tavaksi. Lisäksihän tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun tämä kaksikko kamppailee peliajasta. Viime kaudellahan Koskinen vei ykkösmoken tittelin Smithiltä. Lisäksi toimittaja ei ole ollut kiinnostunut Tippettin kommenteista. Juurihan tuo viime yön pelin jälkeen painotti, että nyt on kaksi maalivahtia, johon luottaa. Painotti, että uskoo Koskisen pelaavan taas hyvin, kun on saanut lepoa.

Tuo juttu oli kummallinen hyökkäys, tutustumatta taustalla olleisiin asioihin. Tilastoja on kyllä tulkittu kuin piru raamattua.

Ja totta toki on, että Koskinen olisi voinut olla parempi. Eihän Koskisen alkukautta voi kehua, mutta itse olisin odottanut, millainen Koskinen palaa lepotauolta. Nyt vähän hätäisen hutkinnan tuntu tuli tuosta jutusta.
 

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toimittajalta huono juttu. Koskinen ja Smith kamppailivat jo viime kaudella varsin tasaisesti peliajasta. Kumpikin tulee varmasti saamaan vastuuta, niinkuin valmentaja on todennut. Kummatkin ovat kilpailuhenkisiä kavereita ja tulevat myös hyvin toimeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös