Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Edarit 2016–2017

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Iso Paha, 21.10.2016 klo 23.23.

 1. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Kaikille Stadilaisille, Hesalaisille ja maalaisserkuille tiedoksi että "edari" tarkoittaa pelaajaa joka on saanut sopimuksen HIFK:n edustusjoukkueeseen, ja kokee että se riittää uran huipennukseksi. Edari voi olla paljasjalkainen Stadilainen, Hesalainen tai maalainen joka on täysin tyytyväinen siihen että sai pelipaikan Stadissa. Löysä ja ylimielinen ote on perusvaatimus.
   
 2. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Hyvän alun jälkeen Lennu on kyllä alentunut melkoisesti. Tommi Taimi on näyttänyt miten liigan paras puolustaja pudottaa tasonsa liigan huonoimmaksi, saavutus sinänsä. (kaikkia taustoja en tiedä, arvostelen mitä näen). Daniel Grillfors, Juuso Puustinen, Mika Partanen. Miihkali Teppo, ura huikeassa laskussa. Thomas Nykopp / Roope Hintz: mahdollisesti sama henkilö. Ei yhtä aikaa kokoonpanossa, mutta usein kokoonpanosta pois samaanaikaan. Juhis Aaltonen. Törmänen? Mitaleilla Hifkissä riittänee?
   
 3. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Hyvä jätkät! Kaikille jatkosopparit. Jeah!
   
 4. Iris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllähän tuo koko jengi on muutamaa poikkeusta lukuunottamatta - ylimielinen. Ja yleensäkin pitkään Stadissa pelanneet lätkäpelaajat. Perseet pystyssä biitit huulessa ja jos joskus näkee siviilissä, niin ei hirveästi kannata mennä juttelemaan sillä vastauksena on yleensä jotain vaivalloista joojookiitti-möminää ellet ole nätti muija tai pelaaja ole kännissä. Tai iso osa pelaajista nyt ainakin. Ihan eri asia heittää pientä jargonia esim IFK:n futispelaajien kanssa, jotka ovat monesti mielissään kun fanit tulevat keskustelemaan. Eniten vituttaa ne pelaajat, jotka jonkun KooKoo-kotitappion jälkeen leijuvat yökerhoissa naisille pelaavansa IFK:ssa ja käyttävät tuota seuran logoa hyväkseen pillunsaantiin. Eikä siinä tietty mitään, jotenkin toivoisi vaan näkevän samanlaista kovuutta ja kiiltoa silmissä myös kaukalossa. Mutta ei, tappioidenkin jälkeen on usein tosi kivaa. Moni elää omaa high lifeaan. Ei ihme, ettei peli suju, kun jonkun Namu-horon tissit ajaa oman urakehityksen edelle.

  Törmänenkin on koutsina vähän sellainen, että "mee vaan pelaa kyl sä pärjäät", mikä on tietyllä tapaa jees, mutta saadaanko "pärjäämisellä" revittyä tietyistä pelaajista sitä maximipotentiaalia irti, joilla on todettu taipumusta infectio hankpikkaedatoriaan? Nyt siellä vähän neppaillaan, hävitään, hymyillään ja suihkun jälkeen tinder auki.

  Perkele, että on ikävä sitä kauden 2011 meininkiä, kun Nokka rasvaili hallin kuntopyöriä aamuinilloin, Peltonen oli kryptoniittia kaikelle tälle edarismiudelle ja esimerkillään paransi yhtä miestä lukuunottamatta koko seuran tästä paskasta. Veikkaan, että tämänkin kauden joukkueesta muutama jätkä voisi pelata itsensä vähintään EHT-tason pelaajaksi jo ensikaudella, jos poistuisivat mukavuusalueeltaan vaikka Lappeenrantaan keskittymään nöyrien maalaisten kanssa pelkästään urheiluun.
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2016 klo 01.57
 5. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Mitenköhän se muuten toimii nykyään. Eli saako sillä kiekkoilijan liimatukalla, nuuskahuulella ja jättimäisellä pystyperseellä edelleen pimppiä Apollosta ihan vaan sillä, kun selittelee, että pelasin muuten illan pelissä Nordiksella tänään... näitkö? Se on vähän huono homma jos näillä teeseillä aina lohkeaa, koska silloinhan se asenne ei ainakaan muutu.
   
 6. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  1½ vuotta sitten näin Taipaluksen stadin pintaliitopaikassa juuri kun kausi oli ohi ja IFK hävinnyt, oli kyllä niin pelokas että oikein hävetti esitellä frendeille että tässä on ihka oikea IFK:n puolustaja, jutteli mukavia maalaisittain, ei yhtään IFK-henkinen joka olisi tuntenut arvonsa ja loistanut siellä suuren kiekkotähden lailla.
  Ei ollut Taipalus oikea edari ja sai lähteä. Nämä Partaset ja muut on omaksuneet paremmin sen edari-asenteen, täytyy olla ylimielinen vaikka peli ei kulkisikaan, vaikka ei olisi koskaan kulkenutkaan. Hei mähän pelaan kuitenkin 100 000 liksalla IFK:ssa,

  _
   
 7. EttanIF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Millä tavalla Mika Partanen on ylimielinen?
   
 8. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Huokuu asenteesta, tuntuu olevan tyytyväinen hyvään palkaan, ei jätä kaikkea kentälle, ei pelaa järkevästi. Ei tunnu häviöt kirvelevän jne. Paljon löytyy esimerkkejä täältä jatkoajastakin, en ole yksin mielipiteeni kanssa.

  _
   
 9. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Lainaus:
  Siinähän se edarius on hienosti tiivistettynä. Tämä ketju pitää jatkossa luoda uudestaan joka syksy, materiaalia kun on yleensä valitettavasti tarjolla riittävästi.

  Ylimielinenkin saa olla, mutta kannattaisi myös olla jotain katetta sille oman hännän nostolle, kuten esim. OJ:lla oli aikoinaan. Puolivaloilla pelaaminen on sitä pahinta joukkueen pettämistä.
   
 10. EttanIF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Varmasti on tyytyväinen hyvään palkkaan, niin me kaikki oltaisiin. Jos ei pelaa järkevästi, niin ei kai se tee ylimieliseksi??? Sen tiedän että asia mikä vituttaa Partasta eniten jääkiekossa on, tappio.
   
 11. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Näitä on valitettavasti ikävän paljon ammattikiekkoilijoissa, ihan maasta, seurasta ja jopa sarjasta riippumatta. Se riittää että on päässyt tietylle tasolle, on siihen tyytyväinen, ja viettää sitä glamour-lifestylea - ilman että edes ymmärtää mitä se tarkoittaa. Näitä löytyy nimiä mainitsematta jopa NHL-tasolta, ovat tyytyväisiä siihen että kuuluvat vakiokokoonpanoon, ja nauttivat elämästä. Paljon vapaa-aikaa, hyvä palkka, mukavaa elämää. Ainakin sen 2-3 vuotta mitä liitoa riittää, kunnes sitten laskevat suoritukset tiputtavat jossain välissä pois sieltä kokoonpanosta ja sitten alkaakin alaspäin viettävä spiraali. Sen sijaan että treenaisivat täysillä, eläisivät kuin huippu-urheilijat, ja saavuttaisivat täyden potentiaalinsa.

  Kyllähän sitä kivaa elämää ehtisi viettämään sitten huippu-uran jälkeenkin ison pankkitilin turvin, naisiakin ehtisi hyvin vielä kaataa, mutta jos ei niin ei.
   
 12. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Liigan paskin yv, paskin av, paskin valmennus, paskin fysio ja paskin jengi, mut hintaa on, ja hei, muijii! Taas vaihteeksi tekisi mieli leipoa päähän koko paskahousuvätyksiä. Älkää tulko vastaan tänään gartsalla, Stadin "ykköset".
   
 13. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Nooh nooh, älähän hupsuttele.. Pari matsia ja ollaan kärjessä..
   
 14. Toke65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK ja muita ei oo...
  Kaikkien stadin neitosten pitäisi nyt vaan lopettaa sen piparin jakamisen Edareille. :)
  Niiden pitäis vaan todeta, että noin paskoilla esityksillä....ei jatkoon. :)

  Eiköhän pelaaminen ja tuloksen teko jäällä alkais taas kiinnostaa!
   
 15. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  En nyt viitsi ihan detaljeihin mennä (suojelen "hiukan" omaa ja pelaajien yksityisyyttä) mutta näen tämän kauden pelaajien vapaa-ajan vietossa paljon samaa aikaisempien edarikausien kanssa. Surullisintahan touhu oli Sopan ja Raivon aikakaudella, jolloin IFKn äijät olivat periaatteessa joka viikonloppu viihteellä Redenbachin ja Klubertanzin johdolla. Ikäväkseni olen huomannut, että tällä kaudella trendi alkaa lähestyä samaa eli yössä juostaan usein. Nyt viimeisimpänä pari äijää oli viettämässä männä viikolla iltaa aamupikkutunneille asti, kun Ulkojäihin oli pari päivää aikaa. Mainittakoon vielä, että toinen heistä pelasi eilen ja toinen oli poissa kokoonpanosta. Kumpikaan heistä ei ollut pahemmin juovuksissa (jos ollenkaan), mutta uskaltaisin väittää, että heidän ei pitäisi olla "ulkoilemassa" yön pikkutunneilla keskellä viikkoa.

  Lisäksi Pudista olen kuullut sellaista tarinaa, ettei kuulemma ota jääkiekkoa kovin vakavasti. Sen näköistä on touhukin! Kysymys kuuluu, että minkä helvetin takia tällaiselle kaverille piti mennä sorvaamaan jatko, kun oireilua on nähty jo monta kautta?

  Kyllä tuo jengi selkeästi kärsii johtajuuden puutteesta, kuten joku palstaveli jossain ketjussa totesikin. Ramun, Zabon ja Auvitun mm. mukana lähti helvetisti johtajuutta ja päivittäisen työn teon mallia, ja tilalle saatiin "pellaileva" JMA sekä kautta aikojen löysin ja paskoin ykkösena salibandykääpiö Johansson.

  Tämä kaikki taas osoittaa kuinka kykenemätön Karavaanari on rakentamaan voittavaa jengiä! Edelleen voisi tuon IFKn urheilujohdon laittaa ihan uusiksi tässä pikkuhiljaa.
   
 16. Kajastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Näkisin, että valmentaja on vähintään osasyyllinen. Kyllä valmentajan täytyy vaatia pelaajia sitoutumaan yhteiseen tavoitteeseen, eikä katsoa sormien läpi kun osa pelaa huonolla asenteella ja osa sitoutuu enenmmän yöelämään kun yhteiseen joukkueen tavoitteeseen. Jalosen aikana tämä ei olisi tullut kuuloonkaan. Pelaajat jotka eivät sitoutuneet eivät sopimusta enää saaneet ja jos jostain syystä ei napannut niin peliaika pieneni merkittävästi tai popparit kutsuivat. Joko Törmäsellä ei ole riittävää auktoriteettia tai on muuten vaan välinpitämätön kentän ulkopuolisia asioita kohtaan.
   
 17. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Samaa mieltä eikä tule yllätyksenä tuo joukkueen viihteellä viihtyminen. Siltä se meno näyttää kentällä ja näkyy myös tuloksissa ja taulukossa. Kaikki kielii siitä että viime vuoden runkosarjan voitto ja finaalipaikka riitti taas organisaatiolle aika pitkäksi aikaa. Nyt voi taas vetää puolivaloilla muutaman vuoden.
   
 18. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Siirsin tuolta huhuketjusta. Joo on ollut kauhukakara joskus kuusi vuotta sitten, tosin silloinkin aika erilainen kuin moni edari, ei sellainen joka tanssittaa daameja pilkkuun asti jossain Circuksen lattioilla, vaan sellainen joka vetelee porukkaa turpaan taksijonoissa, nojoo taitaa olla vain yksi pahoinpitelysyyte, mutta silti. Savinainen palasi KHL:stä ja halusi itse päästä taas huippukuntoon jossa oli ollut jo aiemmin, löysi paikan erinomaisesta Tapparasta ja loppu on ensimmäisen loukkaantumisten sotkeman kauden jälkeen historiaa.

  Huomautan myös että pelaaja vetää paljolti omatoimista treeniä ennen kuin joukkuetreenit saa aloittaa, eli kyllä se Savinaisellakin on lähtenyt itsestä ja omasta kunnianhimosta, ja sitä on tietenkin ennen kauden alkua auttanut myös seuran treenauskulttuuri. Eihän tämän kauden IFK:ssakaan kaikki ole paskassa kunnossa, Elkins, Grillfors, Finley jne. ovat nähdäkseni hyvässä kunnossa, kaikki ovat rautaisia ammattilaisia jotka pitävät itsestä huolen myös lomalla, kun taas edarit juo kaksi viikkoa kaljaa ja miettii krapulassa että millonkas se omatoiminen kannattais aloittaa.

  Kirjoitin aiemmin että Savinaisella palaa sisällään poikkeuksellinen liekki (kuten Summanen asian jokin aika sitten ilmaisi), ja se pitää täysin paikkaansa. Oli jo aiemmin Ässissä sekä maajoukkueessa sitkeä voimahyökkääjä, joka laittoi isompiaan polvilleen. En näe edelleenkään että Savinainen olisi ollut IFK:ssa perinteinen edari, mutta tämä on toki paljolti spekulointia. Onhan se mahdollista että Savinaisen kauhukakaruus olisi päässyt taas IFK:ssa valloilleen. Niin tai näin, IFK:n päävalmentajalta vaaditaan poikkeuksellisen tarkkaa valvontaa fyysisen treenaamisen suhteen, täällä ei vain toimi se mikä saattaa toimia jossain muualla. Kari Jalonenkin taisteli pitkään edarismia vastaan, siinä olisi mies joka tietäisi edelleen ja nyt myös varmaan alusta asti, että miten IFK laitetaan kuntoon. Harmi että Kojo on vielä ensi kaudenkin Sveitsissä, toki voi olla ettei Kojoa muutenkaan kiinnosta enää palata vanhaan projektiinsa.