Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Dmitri Utshajkin kuoli taklauksen seurauksena

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana Rici, 01.04.2013 klo 18.07.

 1. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
  Kazakhstanin pääsarjassa Donatas Kumeliauskasin kovan taklauksen seuraksena menehtyi eilen sairaalassa saamiinsa vammoihin KHL:ssäkin pelannut Dmitri Utshajkin. Taklaus oli sääntöjen mukainen ja siitä ei vihelletty jäähyä. Taklaaja - liettualainen Kumeliauskas - on melko pienikokoinen, mutta osaa taklata.

  http://yle.fi/urheilu/kazakstanin_paasarjassa_kuolemantapaus/6560317
   
 2. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
  Youtubesta löytyy video "taklaus"tilanteesta. Jos tuo on loukkaantumiseen johtanut tilanne, niin kyseessä ei todellakaan ole kova taklaus, vaan yksinkertainen ja normaali kontakti pelitilanteessa. Monet ulkomaiset tietolähteet kertovat vamman olleen aivoverenvuoto. Ehkä törmäys on laukaissut aivoverenvuodon.
   
 3. _Kuusyks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
  Lainaus:
  Siis kuoliko hän tuohon käden osumaan vatsan seudulle? En jaksa siihen uskoa, eiköhän tilanne puutu kokonaan tuolta videolta. Lähinnä koottu kaverin viimeisiä hetkiä jäällä talteen.
   
 4. Pulustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vanhoillislestadiolaiset kesytetyt tunturipeurat
  Lainaus:
  Tästä aiheesta on nyt juttua useassa eri ketjussa. SM-Liiga-osiossa aiheesta on puhuttu pelaajien turvallisuutta kaukalossa käsittelevässä ketjussa (linkki), jossa oli linkki videoon, jossa näkyy taklaus: Ucajkin - YouTube

  Samassa ketjussa kerrotaan Teemu Elomon sanoneen, ettei Usthajkin kuollut taklauksen seurauksena. On tietysti vähän vaikea sanoa, mikä totuus lopulta on. Taklauksella saattoi kuitenkin olla jonkinlainen edesauttava vaikutus kuolemaan, vaikkei se välitön kuolinsyy olisikaan.