Discovery+ – KHL-kiekkoa kohtuuhinnalla

  • 63 154
  • 310
- Discoveryn hankaluus vs tv-kanava (ikäihmiset?). Ennen piti avata tv ja näppäillä 365 jotta saa pelit näkyviin. Esim. 40v Jokereita kannattanut setäni "seuraa" pelejä tällä hetkellä teksti-tv:stä, koska chromecastien ja muiden kanssa kikkailu ei onnistu tällä hetkellä paristakin syystä. Varmaan jonkin verran karsinut katsojakuntaa. (Joojoo nykyaika sitä ja tätä, mutta osalle vanha tv-lähetys oli yksinkertaisesti miljoona kertaa helpompi). Mäkin jouduin hommaamaan kokonaan uuden tv:n pelkästään Jokereiden takia, vaikka edellinen töllö oli sinänsä täysin moderni.
Olisipa Discoverylla oma TV-kanava jonka vois tilata kaapeliin tai antenniin, että pelit näkisi sillain. Vituttaa kattoa netin kautta pelit. Eurosportilta eivät voi näyttää vaikka samaa taloa ovat, koska Eurosport on itsestään halvempi eikä varmaan ketään jossain Puolassa kiinnosta KHL-matsit. Tai mistä sitä tietää.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Lisätietoa tästä? Kyllä mä ainakin saan kelattua mainoskatkot ynnä muut pois, jos lähden alusta katsomaan pelin ollessa jo käynnissä.
Katson pelit Samsung tv:n kautta ja jos ehdin vaikkapa vasta klo 20:00 matsin kimppuun, niin lähetystä klikatessani sovellus tarjoaa vaihtoehdoiksi hypätä suoraan lähetykseen tai aloittaa lähetys alusta. Jälkimmäisen kohdalla en pysty kelaamaan eteenpäin, joten sitten katsellaan erätaukoja myöden koko lähetys iltamyöhään.

On siinä vähän eroa meneekö sen matsin katsomiseen 1h 15 min kelaten turhuudet, vai 3h kun väijyt ennakkostudion ja erätauot kun muutakaan ei voi. Jossain F1-kisassa tällä kaudella katselin punaisia lippuja melko pitkään, koska en voinut kelata eteenpäinkään taas vähän jälkijunassa katselun aloittaneena.

Olen pariinkin kertaan laittanut lafkaan palautetta näistä ja sieltä on vastattu lähinnä sama mitä muillekin täällä, eli kehitämme palvelua hiljalleen paremmaksi.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Alkuun oli ongelmia Chromecastin kanssa. Kuvanlaatu oli heikko ja lähetys pysähtyi paikalleen. Nyt on pitkän aikaa toiminut hyvin.

Selostus on priimaa ja studiotkin ihan ok. Kyllähän tuolta katsoo myös tennistä ja snookeria. Yllättäen seuraan enemmän noita kuin jalkapalloa.
 

Don Douchebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin se halpa hinta johtuu siitä, että KHL-matsien kylkeen saa nykyään tennistä, hiihtoa ja snookeria. Viaplaylla Valioliigaa, Bundesliigaa, NHL:ää, NFL:ää jne.
Itselleni sinällään se ja sama mistä halpa hinta juontuu, kunhan juontuu. PGA Golf kyllä kiinnostaa KHL:n kyljessä ja toki myös mm. mainitsemasi snooker.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Niin se halpa hinta johtuu siitä, että KHL-matsien kylkeen saa nykyään tennistä, hiihtoa ja snookeria. Viaplaylla Valioliigaa, Bundesliigaa, NHL:ää, NFL:ää jne.
Eikös tämä ole vain ehdoton plussa Discoveryn suuntaan?

Jo pelkkä Mäkisestä eroon pääseminen on iso plussa, josta voisi maksaa vaikka 100e/kk.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisi kyllä mielenkiintoista olla kuuntelemassa myös Discoverylla että mitä asiasta mietitään siellä toimistolla ihmisen pöydällä joka näistä tv-sopimuksista vastaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Koge
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös