Detroit Red Wings 2021–2022

  • 159 091
  • 712

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ruotsalaisten tilastot SHL-pleijareissa:

C/LW Pontus Andreasson, Luulaja, 5 peliä, 7+2=9 pistettä, +7 (+8 -1), peliaika 22:10min (rooli 1.kentässä)
W Elmer Söderblom, Frölunda, 4 peliä, 2+2=4 pistettä, +5 (+6 -1), peliaika 18:06min (rooli 2.kentässä)
C Theodor Niederbach, Frölunda, 4 peliä 0+2=2 pistettä, +0 (+2 -2) peliaika 12:14min (rooli 3.-4. kentässä)

LD Simon Edvinsson, Frölunda, 3 peliä 0+2=2 pistettä, +4 (+7 -3), peliaika 21:36min (3.pakin minuutit)
LD William Wallinder, Rögle, 7 peliä, 1+0=1 pistettä, +2 (+4 -2), peliaika 19:39 (2.pakin minuutit)
LD Albert Johansson, Färjestad, 6 peliä, 0+1=1 pistettä, +1 (+3 -2), peliaika 17:38 (4.pakin minuutit)

Pakit kaikki nätisti plussalla ja vähintään 2.parissa pelaavat. Wallinder esim pelaa enemmän kuin Valtteri Kemiläinen Röglessä. Rooli on kasvanut huimasti alkukaudesta pleijareihin, kun alkukaudesta sai jotain 12min peliaikaa.
 
Hellberg loppukauden sopimus. Mietin ensin, että mikä järki, mutta ainakin Yzerman saa rauhassa katsoa miehen tason loppukauden aikana ja päättää sen perusteella tarjoaako jatkoa. Vähän kuin Säteri Arizonassa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ned vs. Carolina päättyi Nedin 3-0 voittoon. Olipas aikamoinen peli maalissa ja niin vaan oli ukko jokaisen kiekon edessä ja puolustus hoiti loput. Seiderille voittomaali ja eniten peliaikaa. Larkin painaa edelleen tasan piste/peli tahdissa ja vaikka pisteet ovatkin kokeneet inflaation tällä kaudella pelaa kapteeni hienoa kautta.



 

Karpat46

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Україна

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Mo Seider Taking the Puck Away

Onko tähän englanninkielinen sana unspectacular sopiva? Kuitenkin juuri siksi se on spectacular. Jos saa kiekon noista itselle, niin pää ylös, potkulla-kahdella tilaa itselle, ei hätäile, vielä saattaa kääntyä ja löytää oman.

Moritz Seider High IQ Shot Pass

Moritz Seider Boxing out like Charles Barkley

Jotenkin on vaikea olla hehkuttamatta liikaa, mutta yritetään. Tekee kaiken tämän sellaisella just another day at the office -tyylillä.
Se mikä omasta mielestä saa noi näyttämään erikoisen hyviltä, on kuinka helpolta tuo näyttää.
Ei mitään niinkun nopeita liikkeitä (ehkä väärä sananvalinta) vaan vähän hitaan näkösesti tekee kaikki noi asiat.
Tulee vähän mieleen esim Bäckström ja Pastrnak, jotka omasta mielestä on aina näyttänet siltä että eivät edes yritä kunnolla.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Olihan siinä vaikka millaista tonttia, Larkinilla monta hyvää paikkaa ja tolppa, Erne huitaisi tyhjästä maalista ilmasta ohi ja sitten Florida hupsis 2-0. 2-0 maali vei selkeästi tuulen purjeista ja peli meni vaikeaksi. Sitten pari maalia lisää Floridalle ja kolmas olikin pelailua.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Oli aika selvää et mies oli ollut jo pidempään rikki. Skipannut melkein kaikki harjoitukset jo viikkojen ajan, tyyliin Rags-peliä edeltäneet treenit oli tähän ainoa viimeaikainen poikkeus.

Sinänsä sääli, koska pelas tosiaan uransa parasta kautta tilastollisesti - ja muutenkin. Nyt career year jää vain muistoihin kun ei ihan täyttä perussarjaa pääse pelaamaan. Samaan hengenvetoon ainoa oikea päätös jättää pelit kesken, nyt vaa kuntoutusta ja offseasonia khoti ja turha pistää vammaa yhtään sen pahemmaksi mitä se on nyt.

Ja toki nyt se materiaali vasta vajaa onkin joten sarjataulukossa tullaan varmaan vieläkin alaspäin kun kattoo loppua otteluohjelmaa. Draftiprobit parantunee mut se nyt ei kauheasti kiinnosta. Voittaminen ja playoffit ois kivempaa katottavaa. Ens vuonna ehkä sitten? Tai sitä seuraavalla.
 

Voittaja

Jäsen
Tappioiden pitäisi vituttaa, mutta kun Blashillin aikana se on odotusarvo, niin ei edes vituta suuremmin. Jokohan tuo alkaisi olla nähty tuo jannu.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL



Tällä jäbällä kyl kaikki rahkeet seuraavaksi Red Wings legendaksi, vaikka vasta ensimmäinen kausi menossa. Mut voiko tästä miehestä edes olla pitämättä.

Mulla ei oo mitään sitä vastaan etteikö Seider olisi huippu tyyppi, mutta nämä kiekon ja mailan antamiset katsomoon nyt on aika perusjuttuja, mun mielestä jotenkin hirveen yliarvostettuja joka joukkueen somessa. En tiedä oonko ite normaalia lapsiystävällisempi tyyppi, mutta mun mielestä tuollainen nyt on vähintä mitä noi pelaajat voi fanien eteen tehdä. Toisaalta, harva pehmoinen family man ehkä koskaan pääsee tuolle tasolle pelaamaan, joten varmaan se on sitten hokiäijille harvinaista.

En tullut tällä kommentilla lyttäämään yhtään mitään. Hieno pelaaja ja hienoa, että on myös sydäntä faneille. Myös lapsille.

Edit: takana tullut #17 sai samalla lahjoitetusta mailasta naamaansa :)
 

JasonX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Suomen Maajoukkueet

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Mukava päättää kausi voittoon. Bertuzzille 30 maalia täyteen, Seiderille 50 pistettä. Ensimmäisessä Devils maalissa harvinainen kiekonmenetys Seiderilta, mutta paikkasi sen hienosti rannarilla. Hellbergille voitto ensimmäinen startti ja voitto Detroitin paidassa.




Sitten voi käydä odottelemaan lottoa, jossa Detroitilla on 6% mahdollisuus saada ensimmäinen varaus. Eiköhän sieltä perinteisesti tule se 1-2 jengiä takaa ohi ja Detroit varaa sitten numerolla 10.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Matka on kesken, pahastikin kesken, mutta ihan viimeiset pari viikkoa antoi useita hymynaiheita ja kausi päättyi melko duurivoittoisesti verrattuna kuukauden-parin takaiseen. Jos Seider ei voita vuoden tulokkaan palkintoo nii ihan sama tavallaan, ja tavallaan se ois kyl melkonen vääryys ja harmi :D ite pelistä samat sanat ku teudella, lisäten plussan myös vaikkapa Michael Rasmussenille - taas!

Muistellen sitä jengii joka söi kiekkoa niin sairaasti alkukaudesta ja jopa oli playoff-paikassa kiinni, nii mä kyllä tykkäsin tästä Red Wingsin painoksesta tosi paljon ja sitä oli kiva seurata. Oli perkele vie luonnetta lähes joka iikassa! Samaan hengenvetoon joukkueen tän kauden painos ei todellakaan oo playoff-joukkue, ja valmennuskysymys on edelleen se kaikista isoin kysymysmerkki ens vuodeksi. Ollaan täysin ansaitulla paikalla sarjataulukossa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Oli mielestäni odotettavissa, muutos menestyväksi joukkueeksi vaatii uutta ääntä koppiin ja modernimpaa systeemiä laatikkoon! Saas näkee kuka tulee tilalle?
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Kiitos Jeff! Se riitti. Itse odotin tätä yli 5 vuotta, mutta pari viimeistä vuotta en välittänyt. Kauden ekat 60% näytti että nyt alkaa homma rokkaan, mutta viimeiset 40% oli kamalia. Se että pistesaldo oli lähes sama kun vuosi sitten riitti Stevelle. Mutta innoissaan draftia odottaan ja tällä kaudella me saatiin kokoonpanoon uusi supertähti, tuleva norris voittaja #53. Näkisin seuraavat kaksi vuotta erittäin mielenkiintoiseksi. Kiitos Blash!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös